Home » Software » Παιχνίδια » Αυστηρές Ποινές Στο LoL, Pokemon TCG Για Κινητά, Το Candy Crush Στα eSport
GamingSteps#20210924 - Αυστηρές Ποινές Στο LoL, Pokemon TCG Για Κινητά, Το Candy Crush Στα eSport

Αυστηρές Ποινές Στο LoL, Pokemon TCG Για Κινητά, Το Candy Crush Στα eSport

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Riot Games ανακοίνωσε ένα νέο αυστηρό σύστημα ποινών, το οποίο αφορά του παίκτες που εγκαταλείπουν συστηματικά παιχνίδια στο League of Legends. Η The Pokemon Company θα κυκλοφορήσει μία νέα free-to-play έκδοση του Pokemon Trading Card Game, για συσκευές οι οποίες τρέχουν Android και iOS. Η King διοργάνωσε το πρώτο eSport πρωτάθλημα του γνωστού match-3 παιχνιδιού Candy Crush.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Riot Games πολεμάει τους AFK παίκτες στο League Of Legends

Η Riot Games ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα ποινών, το οποίο αφορά του παίκτες που εγκαταλείπουν συστηματικά παιχνίδια στο League of Legends. Σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου το 9% των παικτών βγαίνουν AFK σε τακτική βάση ή ζητούν παράδοση στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο όρος AFK ουσιαστικά σημαίνει ότι ο χρήστης έχει εγκαταλείψει το πληκτρολόγιο του. Όμως, ως όρος χρησιμοποιείται στα παιχνίδια για να περιγράψει την κατάσταση στην οποία ένας παίκτης δεν παίζει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Όσον αφορά την παράδοση, οι παίκτες του LoL μπορούν να ξεκινήσουν ψηφοφορία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ώστε η ομάδα τους να παραδοθεί, πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Εάν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι θετικό, τότε ο αγώνας τελειώνει και νικητής ορίζεται η αντίπαλη ομάδα.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα απαιτείται να δεχθούν το αίτημα παράδοσης και τα πέντε μέλη της ομάδας. Εφόσον περάσουν τα 20 λεπτά, αρκεί να δεχθούν το αίτημα τουλάχιστον τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της ομάδας.

GamingSteps#20210924 - Αυστηρές Ποινές Στο LoL, Pokemon TCG Για Κινητά, Το Candy Crush Στα eSport

Η Riot Games προσπαθεί να μειώσει το πλήθος των παικτών που παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές. Γι' αυτό, έχει εφαρμόσει εδώ και χρόνια ένα σύστημα ποινών, το οποίο όμως δεν φαίνεται να λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά, όσο θα ήθελε η εταιρεία.

Μέχρι τώρα, όποιος παίκτης παρουσίαζε τέτοια συμπεριφορά, αναγκαζόταν να περιμένει ορισμένα λεπτά, πριν το σύστημα του επιτρέψει να μπει σε έναν αγώνα. Όλοι οι παίκτες ξεκινούσαν από το Tier 0 και ανάλογα με το πόσο συχνά εγκατέλειπαν παιχνίδια, ανέβαιναν tier.

Στο Tier 1 ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν στην ουρά εύρεσης παιχνιδιού για 5 λεπτά, για πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Στο Tier 2 περίμεναν για 10 λεπτά, και από το Tier 3 και πάνω η αναμονή αυξάνονταν στα 15 λεπτά για πέντε παιχνίδια.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, η δημιουργός του League of Legends ανακοίνωσε ότι θα κάνει πιο αυστηρές τις ποινές, ελπίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει περαιτέρω στην καταπολέμηση τέτοιων συμπεριφορών.

Το νέο σύστημα αποτελείται από επτά tier. Όπως και πριν, όλοι οι παίκτες ξεκινούν από το Tier 0 και οι ποινές έως το Tier 3 παραμένουν ίδιες. Ωστόσο, από το Tier 4 έως το Tier 7 οι ποινές είναι πιο αυστηρές.

Σε αυτά τα τέσσερα tier, ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να περιμένει 15 λεπτά στην ουρά εύρεσης παιχνιδιού για πέντε παιχνίδια και παράλληλα το σύστημα τον εμποδίζει να συμμετέχει σε αγώνες για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Στο Tier 4 ο παίκτης δεν μπορεί να αναζητήσει καν αγώνα για μία ημέρα. Ο χρόνος αυτός αυξάνεται στις τρεις ημέρες στο Tier 5, στις επτά ημέρες στο Tier 6, και στο Tier 7 γίνεται 14 ημέρες.

Σύμφωνα με τη Riot Games, το σύστημα αυτό δεν βασίζεται στον χρόνο. Οι παίκτες δεν κατεβαίνουν tier μετά το πέρας κάποιων ωρών, ημερών, ή μηνών. Αντιθέτως, θα πρέπει να αποδείξουν ότι άλλαξαν συμπεριφορά.

Εάν ένας παίκτης ολοκληρώσει έναν αριθμό συνεχόμενων παιχνιδιών, χωρίς να εγκαταλείψει τον αγώνα ή να βγει AFK, τότε θα κατέβει tier. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ξεκαθάρισε για πόσα παιχνίδια θα πρέπει ο χρήστης να δείξει “καλή συμπεριφορά”.

Τέλος, η Riot Games ανέφερε ότι αρχικά θα εφαρμόσει το νέο σύστημα ποινών σε μερικές περιοχές, και εφόσον δει ότι έχει αποτέλεσμα, θα το επεκτείνει σε όλους τους server του παιχνιδιού.

Η The Pokemon Company ανακοίνωσε το Pokemon TCG Live

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η The Pokemon Company ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μία νέα free-to-play έκδοση του Pokemon Trading Card Game για συσκευές οι οποίες τρέχουν Android και iOS.

Η εφαρμογή ονομάζεται Pokemon TCG Live και θα επιτρέψει στους λάτρεις του γνωστού παιχνιδιού καρτών με θέμα τα Pokemon να παίζουν εν κινήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους deck, να συλλέγουν κάρτες, και να βιώσουν την εμπειρία που προσφέρει το γνωστό παιχνίδι καρτών.

Επιπλέον, στο Pokemon TCG Live οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώνουν ημερήσιες αποστολές, να δημιουργούν το δικό τους avatar, να συλλέγουν διάφορα αξεσουάρ, και πολλά άλλα.

Η νέα mobile εφαρμογή για το Pokemon TCG θα κυκλοφορήσει αρχικά στον Καναδά, μέσα στο 2021. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης δοκιμών, η εταιρεία θα ξεκινήσει ένα παγκόσμιο beta πρόγραμμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Επιπλέον, πριν το τέλος του 2021, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει παγκόσμια open beta μιας έκδοσης του Pokemon TCG Live για Windows PC και Mac. Εν τέλει, αυτή η έκδοση του παιχνιδιού θα αντικαταστήσει το Pokemon TCG Online, την εφαρμογή για PC που χρησιμοποιούν σήμερα οι παίκτες.

Το πρώτο eSport πρωτάθλημα του Candy Crush είναι γεγονός

Η King έχει κυκλοφορήσει πολλές εκδόσεις του Candy Crush, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε PC, smartphone, tablet, και άλλες συσκευές. Όμως, στις 20 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο eSport πρωτάθλημα του γνωστού match-3 παιχνιδιού.

Το πρωτάθλημα ονομάζεται Candy Crush All Stars U.S., ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου, και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο. Οι προκριματικοί γύροι θα διαρκέσουν έως τις 7 Οκτωβρίου και οι καλύτεροι παίκτες θα περάσουν στους προημιτελικούς.

Όπως και σε κάθε άλλο πρωτάθλημα, έτσι και σε αυτό, από τους προημιτελικούς θα προκύψουν οι παίκτες που θα περάσουν στους ημιτελικούς και οι νικητές των ημιτελικών θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον για το μεγάλο βραβείο.

Ο νικητής του Candy Crush All Stars U.S. θα κερδίσει έναν χρόνο δωρεάν χρυσές μπάρες, τις οποίες οι παίκτες αγοράζουν με πραγματικά χρήματα και τις χρησιμοποιούν για να αγοράζουν διάφορα αντικείμενα στο παιχνίδι.

Η King ανέφερε ότι ο νικητής του πρώτου eSport πρωταθλήματος του γνωστού match-3 παιχνιδιού θα λάβει τον τίτλο του “No. 1 Crusher” στον κόσμο.

Στο Candy Crush All Stars U.S. μπορούν να συμμετέχουν μόνο παίκτες οι οποίοι κατοικούν στις ΗΠΑ και έχουν ολοκληρώσει το 25ο επίπεδο του Candy Crush Saga. Ωστόσο, η εταιρεία σχεδιάζει να διοργανώσει περισσότερα πρωταθλήματα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 26 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210924 - Αυστηρές Ποινές Στο LoL, Pokemon TCG Για Κινητά, Το Candy Crush Στα eSport

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Σεπτεμβρίου

  • Chernobylite – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Ghostrunner – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • In Sound Mind – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Lemnis Gate – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • New World – σε PC
  • KeyWe – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Neo: The World Ends With You – σε PC
  • Steel Assault – σε Nintendo Switch και PC
  • AWAY: The Survival Series – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και PC
  • Dandy Ace – σε Nintendo Switch και Xbox One
  • Dragon Quest The Adventure of Dai: A Hero's Bonds – σε Android και iOS
  • Outer Wilds: Echoes of the Eye – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

29 Σεπτεμβρίου

  • Guardians of Hyelore – σε PC
  • Insurgency Sandstorm – σε PlayStation 4 και Xbox One

30 Σεπτεμβρίου

  • Aeon Drive – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Bonfire Peaks – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Bubble Bobble 4 Friends: The Baron’s Workshop – σε PC
  • Darksiders 3 – σε Nintendo Switch
  • Demon Skin – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Hot Wheels Unleashed – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Industria – σε PC
  • Jurassic World Aftermath Part 2 – σε Oculus VR
  • The Last Friend – σε Nintendo Switch και PC
  • Rogue Lords – σε PC
  • Astria Ascending – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Life Is Strange Remastered Collection – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • eFootball 2022 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Imposter Factory – σε PC
  • Unsighted – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Doctor Who: The Edge of Reality – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Mary Skelter Finale – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Melty Blood: Type Lumina – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Toy Soldiers HD – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

1 Οκτωβρίου

  • FIFA 22 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Phoenix Point – σε PlayStation 4 και Xbox One

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tropico 20th Anniversary Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 6 Οκτωβρίου το Tropico 20th Anniversary Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 170,72€, και κοστίζει μόνο 10,21€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Tropico 3: Gold Edition”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 10,18€ παίρνουμε επιπλέον το “Tropico 6 – El Prez Edition”, το “Tropico 6 – Caribbean Skies”, το “Tropico 6 – Lobbyistico”, το “Tropico 6 – DLC Spitter”, και το “Tropico 6 – The Llama of Wall Street”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 10,21€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Tropico 4: Collectors Bundle” και το “Tropico 5 – Complete Collection”.

Team17 Greatest Hits Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 29 Σεπτεμβρίου το Team17 Greatest Hits Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 324,84€, και κοστίζει μόνο 16,99€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Overruled!” και το “Mugsters”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,74€ παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα παιχνίδια και DLC.

  • Overcooked
  • Overcooked – The Lost Morsel
  • Worms Rumble
  • Worms Rumble – New Challengers Pack
  • Worms Rumble – Legends Pack
  • Yoku's Island Express
  • Yooka-Laylee
  • The Escapists – Escape Team
  • The Escapists – Alcatraz

Από την άλλη, αν πληρώσουμε 15,24€, αποκτάμε και τα παρακάτω.

  • Golf With Your Friends
  • Flockers
  • Sheltered
  • The Escapists
  • Aven Colony
  • Alien Breed: Trilogy
  • Ageless
  • Κουπόνι για να αγοράσουμε το “Hell Let Loose” 20% φθηνότερο από το κατάστημα του Humble Bundle.
  • Κουπόνι για να αγοράσουμε το “Hokko Life” 25% φθηνότερο από το κατάστημα του Humble Bundle.

Τέλος, αν δώσουμε από 16,99€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τους ακόλουθους τίτλους.

  • The Escapists 2
  • The Escapists 2 – Big Top Breakout
  • My Time At Portia
  • My Time At Portia – NPC Attire Package
  • Overcooked! 2
  • Overcooked! 2 – Too Many Cooks Pack
  • Worms Rumble – Armageddon Weapon Skin Pack
  • Worms Rumble – Captain & Shark Double Pack
  • The Escapists – Duct Tapes are Forever

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle 3

Με το Mystery Vault Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA παιχνίδια, από τους μεγαλύτερους δημιουργούς και εκδότες.

Το πακέτο κοστίζει 7,09€ και με την αγορά του παίρνουμε 8 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Mystery Vault Bundle 3 είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition
  • Mighty Switch Force! Collection
  • Shantae and the Pirate's Curse
  • BEAUTIFUL DESOLATION
  • Before Your Eyes
  • ENCODYA
  • CHANGE: A Homeless Survival Experience
  • The House of Da Vinci
  • Quest Hunter
  • Valfaris
  • EVERSPACE
  • Gloria Victis
  • Truberbrook
  • Creeper World 3: Arc Eternal
  • Kill It With Fire
  • Dishonored
  • Fury Unleashed
  • RAGE
  • Assassin's Creed 2 – Deluxe Edition
  • Assassin's Creed III Remastered

Build Your Own Gems Bundle

Με το Build Your Own Gems Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με αξιόλογα παιχνίδια τα οποία συνήθως περνούν απαρατήρητα από τους χρήστες του Steam.

Στο Build Your Own Gems Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Glass Masquerade
  • Glass Masquerade 2: Illusions
  • Achtung! Cthulhu Tactics
  • Pizza Connection 1 and 2 Double Pack
  • Pizza Connection 3
  • MindSeize
  • Spartan Fist
  • Creepy Tale
  • Path to Mnemosyne
  • Lovecraft's Untold Stories
  • Wordle Franchise Bundle
  • Eidolon
  • Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora
  • Last Room
  • Deadly Days
  • Ring Runner: Flight of the Sages
  • Marooners
  • Crash Drive 2
  • Dungeons 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το The Escapists στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το The Escapists, ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2015.

Για να πάρουμε δωρεάν το The Escapists, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps