Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » 2021 Επιστροφή στο σχολείο: Οδηγός αγοράς - Φτιάξε τον δικό σου χώρο εκμάθησης με την MSI

2021 Επιστροφή στο σχολείο: Οδηγός αγοράς – Φτιάξε τον δικό σου χώρο εκμάθησης με την MSI

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις μέρες μας, η δημιουργία ενός προσωπικού χώρου εκμάθησης είναι εύκολη υπόθεση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ένας υπολογιστής και μια καλή οθόνη, είναι πλέον ένας απαραίτητος εξοπλισμός ζωτικής σημασίας, τόσο για τους εργαζόμενους ενήλικες, όσο και για τους μαθητές και σπουδαστές. Στον οδηγό θα δούμε τους ιδανικότερους υπολογιστές και οθόνες που έχει επιλέξει η MSI ειδικά για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και για τους φοιτητές.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιτραπέζιοι υπολογιστές; Όλα σε ένα? Πώς να επιλέξω τον καλύτερο υπολογιστή για τις ανάγκες μου;

Οι καθημερινές δραστηριότητες ενός μαθητή επικεντρώνονται ως επί το πλείστον στη σχολική εργασία, στις εξωσχολικές δραστηριότητες, στη διατήρηση επαφών με τους φίλους στα κοινωνικά μέσα, στην παρακολούθηση βίντεο στο YouTube και το Tik Tok, ή ακόμη και σε βιντεοπαιχνίδια.

Έτσι, ως σύγχρονοι γονείς, ενδέχεται να θέλουμε να προσφέρουμε ένα νέο και καλύτερο υπολογιστή στο γραφείο του παιδιού μας που είναι μαθητής ή φοιτητής.

Αυτό μπορεί να είναι ένας μίνι υπολογιστής που έχει πολύ μικρότερο μέγεθος από αυτό που έχουν τα κλασσικά Desktop PC…

… ή ένα AIO (All-in-One) PC που τα έχει όλα σε μια οθόνη, το οποίο συνδυάζει καλά χαρακτηριστικά, μαζί με κομψή και λεπτή σχεδίαση χωρίς κουτί, αλλά και με ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων.

Σε κάθε περίπτωση, πριν επιλέξουμε κάποιον υπολογιστή, πρέπει φυσικά να λάβουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει, όπως λειτουργικό σύστημα, μνήμη RAM, αποθήκευση, και συνδεσιμότητα.

Σε αυτό το κρίσιμο θέμα, η MSI προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων μίνι υπολογιστών και AIO PC, για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Οι καλύτερες προτάσεις για μαθητές γυμνασίου

Ένας μαθητής Γυμνασίου χρειάζεται τον υπολογιστή για να ολοκληρώσει τις εργασίες για το σπίτι, να αναζητήσει πληροφορίες στο διαδίκτυο, ακόμη και για να κάνει μαθήματα τεχνολογίας υπολογιστών, και όχι μόνο. Έτσι, τέτοιου είδους σενάρια πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστώνται πάντα 8GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα Windows 10. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε το πλεονέκτημα να αναβαθμίσουμε δωρεάν σε Windows 11, καθώς η επόμενη γενιά του λειτουργικού της Microsoft θα διατίθεται δωρεάν μόνο στους χρήστες των Windows 10.

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορούμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα Windows 11 σε συσκευές MSI.

Για να υλοποιήσουμε μια κατάλληλη επιφάνεια εργασίας για μαθητές, η MSI συνιστά το μίνι PC της σειράς Cubi ως το καλύτερο μέσο εκμάθησης. Για παράδειγμα, το MSI Cubi 5 10M, που τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel 10ης γενιάς, έρχεται με γραφικά UHD και πολλές θύρες για συνδεσιμότητα, όλα σε κουτί μεγέθους παλάμης.

Υποστηρίζει επίσης την τυπική βάση VESA, η οποία της επιτρέπει να τοποθετείται εύκολα στο πίσω μέρος οποιασδήποτε οθόνης εξοπλισμένης με βάση VESA.

Το συγκεκριμένο mini PC μας δίνει και τη δυνατότητα της αναβάθμισης, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ένας μίνι υπολογιστής που μπορεί να αναβαθμιστεί αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση για σειρά ετών.

Το MSI Cubi 5 10M, μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι τον επεξεργαστή Intel® Core ™ i7 U, και υποστηρίζει έως 64 GB μνήμης RAM DDR4. Έτσι, ανάλογα τις ανάγκες μας, μπορούμε να παραγγείλουμε μια μονάδα με τη βασική διαμόρφωση σε χαμηλότερη τιμή και να την αναβαθμίσουμε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

Πρέπει να σημειώσουμε, ότι η MSI λανσάρει επίσης το πιο πρόσφατο Cubi N JSL το επόμενο εξάμηνο του 2021, το οποίο έρχεται με τον νέο επεξεργαστή Jasper Lake της Intel που τον καθιστά πιο ενεργειακά αποδοτικό. Επίσης, έρχεται με καινοτόμο σχεδιασμό στον ανεμιστήρα, γεγονός που το καθιστά πιο αθόρυβο στο περιβάλλον μελέτης και εργασίας.

Πίνακας σύγκρισης για MSI Cubi desktop:

Cubi 5 10M Cubi N JSL
OS Windows 10 Home/Pro for business Windows 10 Home/Pro for business
CPU Up to 10th Gen. Intel® Core ™ i7 U-Processor Jasper Lake Processor
Memory 2x DDR4 2666MHz SO -DIMMs, έως 64GB DDR4 2933Mhz, έως 16GB (2 υποδοχές)
Αποθήκευση 1x M.2 SSD, 1x 2,5 ”SSD / HDD 1x M.2 SSD, 1x 2,5” SSD / HDD
VGA Intel® UHD Graphics Intel® UHDγραφικής
συνδεσιμότητα Εμπρός: 

1x USB 3.2 Gen 1 Type C

1x USB 3.2 Gen 1 Type A

1x Mic-in

1x Headphone-out
Back: 

2x USB 2.0

2x USB 3.2 Gen 1 Type A

1x RJ45

1x HDMI out (1.4)

1x DP out (1.2)

Front: 

2 x USB 3.2 Gen2 Type A 

1 x Mic-in / Headphone-out combo
Πίσω: 

2x USB 3.2 Gen 1 Τύπος A

1 x HDMI 1.4 out

1 x RJ45

1 x VGA έξω

Καθαρό βάρος 0.55 kg (1.21 lbs) 0.5kg (1.10 lbs)

Ιδανικές προτάσεις για μαθητές Λυκείου και φοιτητές

Για τους μαθητές Λυκείου αλλά και για τους φοιτητές, τα μαθήματα είναι συνήθως πιο θεματοκεντρικά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες εργασίες για κάθε θέμα. Θα χρειαστούμε έναν υπολογιστή για να έχουμε πιο εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες του διαδικτυακού μαθήματος, να παρακολουθούμε εικονικά μαθήματα ή ομαδικές συζητήσεις, και να κάνουμε πιο αποτελεσματικά περισσότερες σχολικές εργασίες για διαφορετικά θέματα.

Σε αυτή την περίπτωση, τα νέα PC της σειράς PRO MSI DP20Z και DP21 θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Διαθέτουν ένα μικρό αλλά συμπαγές πλαίσιο και δυνατότητα τοποθέτησης VESA, και μπορούμε να τα τοποθετήσουμε οπουδήποτε θέλουμε για να εξοικονομήσουμε χώρο. Όσον αφορά την αποθήκευση, το DP20Z και DP21 συνοδεύονται από M.2 SSD και δύο HDD/SSD 2,5 ιντσών για να παρέχουν περισσότερο από αρκετό χώρο για όλες τις σχολικες εργασίες, καθώς και για ψυχαγωγικό περιεχόμενο, όπως βίντεο, ή ακόμη και παιχνίδια. Υποστηρίζουν επίσης Intel® Wi-Fi 6 AX201, το οποίο επιτρέπει τις γρήγορες ασύρματες ταχύτητες και προσφέρει σταθερές μεταφορτώσεις και λήψεις.

Απλά επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά στην μάθηση.

Πίνακας σύγκρισης για επιφάνεια εργασίας MSI PRO Series:

DP20Z 5M DP21 11M
OS Windows 10 Home/Pro Windows 10 Home/Pro
CPU Ryzen 57 7 5700G (4M Cache, 3,8 GHz έως 4,6 GHz)

Ryzen 5 5600G (3M Cache, 3,9 GHz επάνω έως 4,4 GHz)

Ryzen 53 3 5300G (2M Cache, 4,0 GHz έως 4,2 GHz)

Intel® Core ™ i7-11700

Intel® Core ™ i5-11400

Intel® Core ™ i3-10105

Μνήμη 2x DDR4 2666/ 3200MHz SO-DIMM, Έως 64 GB 2x DDR4 2666/3200MHz SO-DIMM, έως 64 GB
Αποθήκευση 2x M.2 SSD συνδυασμός (NVMe PCIe Gen3x4)

2x 2.5 ”HDD/SSD

1x M.2 SSD (αυτόματος διακόπτης)

2x 2.5” HDD/SSD

VGA Ενσωματωμένο γραφικό AMD Radeon ™ Graphics Intel® UHD Graphics
Συνδεσιμότητα Front:

1x Mic-in/Headphone-out

1x USB 3.2 Gen2 Type A

1x USB 3.2 Gen2 Type C

1x Mic-in

Back:

1x USB 3.2 Gen2 Type A 

3x USB 2.0 Type A

1x HDMI out

1x VGA out

1x RJ45

1x DP out

1x COM Port (προαιρετικό για barebone)

1x DC Jack

Front:

4x USB 2.0 Type A

1x Mic-in

1x Headphone-out

Back:

4x USB 3.2 Gen 1 Type A

1x RJ45

1xHDMI out ( 2.0)

2x θύρα COM (1 για αξεσουάρ)

1x Mic-in

1x Line-out

Όγκος 2.6 Λίτρα 2.3 Λίτρα
Καθαρό Βάρος 1.52kg 1.27Kg

Αν ο χώρος του μαθητή και του φοιτητή είναι περιορισμένος τότε ενδέχεται να είναι απαραίτητος ένας υπολογιστής χωρίς πολλά καλώδια, κουτί, και έξτρα όγκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας υπολογιστής All-in-One θα μας ταιριάζει καλύτερα, καθώς όλα βρίσκονται μέσα στην οθόνη.

Με ένα AIO PC θα εχουμε μια ισχυρή επιφάνειας εργασίας στον χώρο, χωρίς τις βαρετές ενέργειες να συνδέουμε πολλά καλώδια από εδώ και από εκεί, και κυρίως χωρίς την ακαταστασία που προκαλούν.

Σε αυτη την περίπτωση, η MSI προσφέρει τη σειρά PRO All-in-One PC για να καλύψει τις ανάγκες μας. Τα AIO PC αυτής της σειράς έρχονται με Full HD IPS Panel, M.2 SSD, αλλά και με HDD/SSD 2,5 ιντσών, καθώς και με σύστημα Silent Pro Cooling, που τα καθιστα αθόρυβα.

Πίνακας σύγκρισης για MSI Σύγχρονη σειρά All-in-One PC:

PRO 22XT 10M PRO 24X 10M
OS Windows 10 Home/Pro Windows 10 Home/Pro
Μέγεθος οθόνης 21,5 ιντσών23,8 ιντσών
CPU Μέχρι Intel® Core ™ i5-10400 Έως Intel® Core ™ i7-10510U
Μνήμη DDR4 SO-DIMM x slots 2 / up to 32GB DDR4 SO-DIMM x slots 2 / up to 32GB
Αποθήκευση 2.5 “SATAIII / 7200rpm with MSI HDD Rapid Upgrade Design

M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto Switch)

2.5 “SATAIII / 7200rpm with MSI HDD Rapid

Upgrade Design

M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto Switch)

Συνδεσιμότητα 1x USB 3.2 Gen1 Type C

3x USB 3.2 Gen1 Type A

2x USB 2.0 Type A

2x USB2. 0

2x RJ45

1x HDMI-in

1x HDMI-out (1.4)

1x Mic-in

1x Ακουστικά-εξόδου

1x Θύρα COM

4x USB 3.2 Gen 1 Type-A

2x USB 2.0 Type A

2x RJ45 LAN

1x HDMI-out

1x Mic-in

1x Ακουστικά

Οθόνη 10 σημείων αφής Μη αφής
Ηχεία 2x2w 2×2.5w

Εάν ψάχνουμε για μια πιο κομψή υλοποίηση ώστε να ταιριάζει σε ένα μοντέρνο δωμάτιο, μια άλλη επιλογή είναι η σειρά των MSI Modern All-in-One. Αυτή η σειρά διαθέτει οθόνες με πολύ λεπτά πλαίσια για να ταιριάζει με το περιβάλλον και να διευρύνει την προβολή του περιεχομένου.

Έρχεται επίσης με δύο είδη βάσης, συμπεριλαμβανομένης μιας εργονομικής βάσης ό που μπορούμε να ρυθμίσουμε την κλίση και το ύψος σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, διαθέτει μια θύρα Type-C με USB 3.2 Gen2 για σύνδεση με συσκευές Type-C, όπως για παράδειγμα ένα Android tablet ή το iPad.

Για όσους πρόκειται να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή για διαδικτυακά μαθήματα – και όχι μόνο- το MSI περιλαμβάνει επίσης μια αφαιρούμενη κάμερα FHD για να εξασφαλίσει εξαιρετική ποιότητα εικόνας για τις βιντεοκλήσεις.
Σε αυτή τη σύγχρονη σειρά, η MSI προσφέρει πολλά μοντέλα με διάφορα μεγέθη οθόνης, πάνελ αφής/μη αφής, και διαφορες επιλογές για τη βάση των AIO PC.

Πίνακας σύγκρισης για τη σειρά MSI PRO All-in-One PC:

AM241 11M AM241P 11M AM241TP 11M AM242TP 11M AM271 11M AM271P 11M
OS Windows 10 Home/Pro  Windows 10 Home/Pro Windows 10 Home/Pro Windows 10 Home/Pro Windows 10 Home/ Pro Windows 10 Home/Pro
Μέγεθος οθόνης 23,8 ιντσών 23,8 ιντσών 23,8 ιντσών 23,8 ιντσών 27 ιντσών
CPU Intel® Pentium® Gold 7505

CoreTM i3-1115G4; CoreTM i5-1135G7; CoreTM i7-1165G7

Intel® Pentium® Gold 7505

CoreTM i3-1115G4; CoreTM i5-1135G7; CoreTM i7-1165G7

Intel® Pentium® Gold 7505

CoreTM i3-1115G4; CoreTM i5-1135G7; CoreTM i7-1165G7

Intel Core i5-1135G7; Core i7-1165G7 Intel® Core ™ i5-1135G7;

Intel® Core ™ i7-1165G7

Intel® Core ™ i5-1135G7;

Intel® Core ™ i7-1165G7

Μνήμη DDR4 SO-DIMM x slots 2 / up to 64GB DDR4 SO-DIMM x slots 2 / up to 64GB DDR4 SO-DIMM x slots 2 / up to 64GB DDR4 SO-DIMM x slots 2 / up έως 64 GB DDR4 SO-DIMM x υποδοχές 2 / έως 64 GB DDR4 SO-DIMM x υποδοχές 2 / έως 64 GB
Αποθήκευση 2.5 “SATAIII / 7200rpm με MSI Storage Rapid

Upgrade Design M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto

Switch)

2.5 “SATAIII / 7200rpm με MSI Storage Rapid

Upgrade Design M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto

Switch)

2.5″ SATAIII / 7200rpm with MSI Storage Rapid

Upgrade Design M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto

Switch)

2.5 ” SATAIII / 7200rpm με MSI Storage Rapid

Upgrade Design M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto

Switch)

2.5 “SATAIII / 7200rpm with MSI Storage Rapid

Upgrade Design M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto

Switch)

2.5″ SATAIII /με MSI Storage Rapid

7200 στροφές ανά λεπτόUpgrade Design M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto

Switch)

Συνδεσιμότητα 2x USB 3.2 Gen2 Type C

 2x USB 3.2 Gen2 Type A

3x USB 2.0 Type A

1x HDMI-in

1x HDMI-out

1x RJ45 LAN

1x Mic -in / Headphone-out co mbo

2x USB 3.2 Gen2 Type C

 2x USB 3.2 Gen2 Type A

3x USB 2.0 Type A

1x HDMI-in

1x HDMI-out

1x RJ45 LAN

1x Mic-in / Headphone-out combo

2x USB 3.2 Gen2 Type C

 2x USB 3.2 Gen2 Type A

3x USB 2.0 Type A

1x HDMI-in

1x HDMI-out

1x RJ45 LAN

1x Mic-in / Headphone-out combo

2x USB 3.2 Gen2 Type C

2x USB 3.2 Gen2 Type A

2x USB 2.0 Type A

1x HDMI-in

1x HDMI-out

1x RJ45 LAN

1x Mic-in / Headphone-out combo

2x USB 3.2 Gen2 Type C

2x USB 3.2 Gen2 Type A

3x USB 2.0 Type A

1x HDMI-in

1x HDMI-out

1x RJ45 LAN

1x Mic-in / Headphone-out combo

2x USB 3.2 Gen2 Type C

2x USB 3.2 Gen2 Type A

3x USB 2.0 Type A

1x HDMI-in

1x HDMI-out

1x RJ45 LAN

1x Mic-in / Headphone-out combo

Οθόνη Μη αφής Μη αφής Αφής 10-σημείων Αφής 10- σημείων Μη αφής Μη αφής
Ηχεία 2x3w 2x3w 2x3w 2×2.5w 2×2.5w 2×2.5w
Ρυθμιζόμενη βάση Όχι Ναι Ναι Ναι Όχι Ναι

Χρειάζομαι οθόνη? Τι γίνεται με τη ρύθμιση διπλής οθόνης?

Μόλις επιλέξουμε τον κατάλληλο υπολογιστή, ίσως αναρωτηθούμε αν χρειαζόμαστε μια επιπλέον οθόνη. Σε αυτή την περίπτωση, εάν έχουμε επιλέξει έναν επιτραπέζιο υπολογιστή όπως το mini PC, τότε ανάλογα τις ανάγκες μας, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε μια δεύτερη οθόνη.

Aν επιλέξαμε το All-in-One PC, τότε ενδέχεται μια δεύτερη οθόνη να αυξήσει την παραγωγικότητά μας. Άλλωστε, ως φοιτητής, μπορεί να θέλουμε να διαχειριζόμαστε τα έγγραφά στη μία οθόνη και να περιηγηθούμε ή να αναζητήσουμε πληροφορίες στην δεύτερη οθόνη.

Ως εκ τούτου, ίσως πρέπει να σκεφτούμε την υλοποίηση δύο οθονών ακόμη και αν μας αρέσει να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή, καθώς οι δύο οθόνες απογειώνουν την εμπειρία στο gaming.

Για να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε την εγκατάσταση δύο οθονών, είτε για εκμάθηση, είτε για ψυχαγωγία, η MSI παρέχει μόνιτορ με διαφορετικές δυνατότητες για κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό.

Η φροντίδα των ματιών

Οι μαθητές, ειδικά οι φοιτητές, συνήθως κάθονται με τις ώρες μπροστά από μια οθόνη για τις ανάγκες των εργασιών τους. Επομένως, η επιλογή μιας σωστής οθόνης για την προστασία των ματιών είναι απαραίτητη. Σε αυτή την περίπτωση, οι οθόνες της σειράς MSI PRO που διαθέτουν την τεχνολογία Anti-Flicker και Less blue light με πιστοποίηση TÜV μπορούν να κάνουν την προβολή της οθόνης πιο ευχάριστη.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικές επιλογές όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης, το πάνελ και τη ρύθμιση της βάσης για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Είτε εργαζόμαστε με με διάφορα έγγραφα, είτε πλοηγούμαστε στο ίντερνετ και παρακολουθούμε βίντεο, οι οθόνες της σειράς MSI PRO διαθέτουν την τεχνολογία που προστατεύει τα μάτια μας συνεχώς.

Συγκριτικός πίνακας για τις οθόνες PRO σειρά:

MP242 MP242P MP271 MP271P MP271QP
Μέγεθος οθόνης 23,8 ιντσών 23,8 ιντσών 27 ιντσών 27 ιντσών 27-ιντσών
τύπου Panel IPS IPS IPS IPS IPS
Ανάλυση 1920×1080 1920×1080 1920×1080 1920×1080 2560×1440
Ρυθμός ανανέωσης 75Hz 75Hz 75Hz 75Hz 60Hz
Stand ρύθμιση Tilt Tilt, περιστρεφόμενος, περιστροφικός, ύψος Tilt Tilt, περιστρεφόμενος, περιστρεφόμενος, ύψος Tilt, περιστρεφόμενος, περιστρεφόμενος, ύψος
Συνδεσιμότητα 1x HDMI 1,4

1x D-Sub (VGA)

1x Mic-in

1x Ακουστικά εξόδου

1x HDMI 1,4

1x D-Sub (VGA)

1x Mic-in

1x Headphone-out

1x HDMI 1.4

1x D-Sub (VGA)

1x Mic-in

1x Headphone-out

1x HDMI 1.4

1x D-Sub (VGA)

1x Mic-in

1x Ακουστικά εξόδου

2x HDMI 1.4

1x DisplayPort 1.2

1x Βάσηακουστικά

VESA  100x100mm 100x100mm 100x100mm 100x100mm 100x100mm
φροντίδα ματιών Αντιθαμβωτική. Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερη τεχνολογία μπλε φωτός (πιστοποίηση TÜV) Αντιθαμβωτική? Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερη τεχνολογία μπλε φωτός (πιστοποίηση TÜV) Αντιθαμβωτική? Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερη τεχνολογία μπλε φωτός (πιστοποίηση TÜV) Αντιθαμβωτική? Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερη τεχνολογία μπλε φωτός (πιστοποίηση TÜV) Αντιθαμβωτική? Τεχνολογία Anti -Flicker & Λιγότερο μπλε φως (με πιστοποίηση TÜV)
Ηχεία 2x2w 2x2w 2x2w 2x2w 2x2w Κομψέςστιλάτος

Προτάσεις για πιο μοντέρνες υλοποιήσεις

Αν προτιμάμε μια κομψή και πολύ λεπτή οθόνη που να δίνει την καλύτερη δυνατή αισθητική στον χώρο μας, τότε η ιδανική υλοποίηση είναι οι οθόνες της σειράς MSI Modern – ο νικητής του Red Dot Design Award 2021. Αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί με όχι μόνο κομψό και μινιμαλιστικό στυλ αλλά και πλήρη λειτουργικότητα σε εργασίες και ψυχαγωγία.

Όλες οι σύγχρονες οθόνες διαθέτουν πάνελ IPS που υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 75Hz για να εξασφαλίσουμε καλύτερη απόδοση χρώματος και εμπειρία προβολής, καθώς και δύο ενσωματωμένα ηχεία. Επιπλέον, θύρα Type-C για σύνδεση με άλλες συσκευές ή για να φορτίσουμε το κινητό

Επίσης, αυτή η σειρά προσφέρει μια πιο εργονομική βάση με χρήσιμους τρόπους ρύθμισης, όπως η κλίση, για να μας βοηθήσει να βρούμε τις καλύτερες γωνίες θέασης, το ύψος για να διασφαλίσουμε ότι το επάνω μέρος της οθόνης είναι ελαφρώς κάτω από το επίπεδο των ματιών, και η περιστροφή για να περιστρέψουμε την οθόνη κατά 90 μοίρες σε κατακόρυφο προσανατολισμό, το οποίο δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν κάνουμε κωδικοποίηση, διαβάζουμε μεγάλα έγγραφα, ή εργαζόμαστε με σχέδια.

Τέλος, οι οθόνες αυτής της σειράς έρχονται σε δύο διαφορετικά χρώματα.

Πίνακας σύγκρισης για μοντέρνες οθόνες σειράς:

MD241P/MD241PW MD271P/MD271PW MD271QP/MD271QPW
Μέγεθος οθόνης 23,8 ιντσών 27 ιντσών 27 ιντσών
Τύπος πάνελ IPS IPS IPS
Ανάλυση 1920×1080 1920×1080 2560×1440
Ρυθμός ανανέωσης 75Hz 75Hz 75Hz
Ρύθμιση βάσης ύψους, κλίση Tilt, swivel, pivot, height Tilt, swivel, pivot, height
Συνδεσιμότητα 1x HDMI 1.4

1x Type-C

(DisplayPort Alternate)

1x HDMI 1.4

1x Type-C

(DisplayPort Alternate)

1x Ακουστικά-out

1x HDMI 1.4

1x DisplayPort 1.2

1x Type C (Σήμα HDMI 2.0)

1x Βάσηακουστικά

VESA 75x75mm 75x75mm 75x75mm
Φροντίδα ματιών Anti-glares. Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερη τεχνολογία μπλε φωτός (πιστοποίηση TÜV) Αντιθαμβωτική? Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερη τεχνολογία μπλε φωτός (πιστοποίηση TÜV) Αντιθαμβωτική? Τεχνολογία Anti-Flicker & Λιγότερο μπλε φως (με πιστοποίηση TÜV)
Ηχεία 2x1w 2x1w 2x1w

Εκτός από τις ιδανικές προτάσεις της MSI για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους οι μαθητές και φοιτητές, πρέπει να αναφέρουμε πως η εταιρεία λανσάρει αυτήν τη στιγμή διάφορες ειδικές προσφορές. Απλά πατάμε εδώ για να δούμε τι μπορούμε να λάβουμε εντελώς δωρεάν.

Live in Everyday Passion Light Up Your Day

Μόλις ολοκληρώσουμε κάποια υλοποίηση με προϊόντα MSI, η εταιρεία μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα MSI Shout Out για να αποκτήσουμε και αλλα δώρα. Αρκεί να μοιραστούμε τα σχόλιά μας μέσω κοινωνικής δικτύωσης και θα λάβουμε, τόσο ένα φυσικό δώρο, όσο και την δημοφιλή εφαρμογή γυμναστικής Centri που αναπτύχθηκε από την ομάδα του Chris Hemsworth.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps