Home » Software » Παιχνίδια » Λυκάνθρωποι Στο MTG, Πίστες Mario Kart Στο Flight Simulator, LoL Βεξ
GamingSteps#20210904 - Λυκάνθρωποι Στο MTG, Πίστες Mario Kart Στο Flight Simulator, LoL Βεξ

Λυκάνθρωποι Στο MTG, Πίστες Mario Kart Στο Flight Simulator, LoL Βεξ

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Μία modder με το ψευδώνυμο Illogicoma δημιούργησε ένα mod που εισάγει επτά πίστες του Mario Kart 8 στο Microsoft Flight Simulator. Το επόμενο σύνολο καρτών που θα προσθέσει η Wizards of the Coast στο Magic The Gathering είναι το “Innistrad: Midnight Hunt”, που σηματοδοτεί την επιστροφή του γοτθικού στιλ τρόμου και του μηχανισμού ημέρας και νύχτας. Ο νεότερος μικροσκοπικός χαρακτήρας του League of Legends είναι η Βεξ, το Θλιμμένο Γιορντλ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Modder πρόσθεσε πίστες του Mario Kart 8 στο Microsoft Flight Simulator

Το Flight Simulator θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο ρεαλιστικός προσομοιωτής πτήσης.

Η Microsoft έχει προγραμματίσει το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη που τρέχει στο Azure Cloud Services, και δεδομένα τα οποία λαμβάνει από το Bing Maps, με σκοπό να δημιουργεί εντυπωσιακούς χάρτες που προσομοιώνουν με αξιοσημείωτες λεπτομέρειες εκατοντάδες πόλεις.

GamingSteps#20210904 - Λυκάνθρωποι Στο MTG, Πίστες Mario Kart Στο Flight Simulator, LoL Βεξ

Ωστόσο, μία modder, με το ψευδώνυμο Illogicoma, σκέφτηκε ότι ορισμένοι παίκτες ίσως επιθυμούν να κάνουν πτήσεις σε λιγότερο ρεαλιστικά τοπία, με πιο διασκεδαστικά γραφικά.

Η Illogicoma μπήκε στο Models Resource και κατέβασε τα μοντέλα από επτά πίστες του Mario Kart 8. Έπειτα, με τη βοήθεια του πρόσθετου Blender2MSFS για το Blender δημιούργησε ένα mod που εισάγει αυτές τις πίστες στο Flight Simulator.

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι πίστες δεν λειτουργούν όπως στο Mario Kart 8, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο για το ποιος θα τερματίσει πρώτος.

Στο Flight Simulator οι παίκτες μπορούν απλά να πετούν μέσα στην κάθε πίστα και να περνούν τα διάφορα εμπόδια που συναντούν. Όμως, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σχετικά σύντομα.

Μετά την κυκλοφορία του ανταγωνιστικού mode, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο, η Illogicoma θα τροποποιήσει το mod και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αγώνες με αεροπλάνα στις πίστες του Mario Kart 8.

Επιστρέφει ο μηχανισμός ημέρας και νύχτας στο Magic: The Gathering

Το επόμενο σύνολο καρτών που θα προσθέσει η Wizards of the Coast στο Magic The Gathering είναι το “Innistrad: Midnight Hunt” και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στα MTG: Arena και Magic Online, και στις 24 Σεπτεμβρίου σε φυσικά πακέτα καρτών.

Το νέο σύνολο σηματοδοτεί την επιστροφή δύο σημαντικό στοιχείων. Αρχικά, ακολουθεί το γοτθικό στιλ τρόμου που είχε και το αυθεντικό Innistrad Block, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011.

Έπειτα, με το Innistrad: Midnight Hunt επιστρέφει ένας παλιός εντυπωσιακός μηχανισμός, ο οποίος επιτρέπει στους ήρωες και τα τέρατα να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά την ημέρα, από ό,τι αυτά που έχουν τη νύχτα.

Στις κάρτες του νέου συνόλου θα υπάρχουν κάθε είδους τέρατα και κακόβουλα πλάσματα, όπως οι λυκάνθρωποι που τη νύχτα εξοργίζονται και κυνηγούν θηρία και ανθρώπους με το ίδιο μένος.

Εκτός από τέρατα, στις κάρτες υπάρχουν και πανίσχυροι άνθρωποι πολεμιστές, όπως οι ιερείς που μάχονται χρησιμοποιώντας σπαθιά, μαγεία, και την ιερή δύναμη του Avacyn.

Στο Innistrad: Midnight Hunt ο ήλιος δεν είναι όπως τον έχουμε συνηθίσει στο πλανήτη Γη και η νύχτα διαρκεί πολύ περισσότερο από την ημέρα, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τους ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με λυκάνθρωπους, βαμπίρ, και ζόμπι.

Για να αναπαραστήσει αυτήν την ανισορροπία που επικρατεί στο νέο σύνολο καρτών, η Wizards of the Coast πρόσθεσε νέα πεδία τα οποία μπαίνουν στο ταμπλό ως χρησιμοποιημένες κάρτες, εκτός και αν ο παίκτης έχει ήδη στην κατοχή του τουλάχιστον δύο ή περισσότερα άλλα πεδία.

Αυτό επιβραδύνει το πρώιμο στάδιο του παιχνιδιού, γεμίζοντας το ταμπλό με χαμηλού επιπέδου ξόρκια και πλάσματα, μέχρις ότου κάνουν την εμφάνιση τους πιο ισχυρές κάρτες.

Όσον αφορά το πώς λειτουργεί ο κύκλος ημέρας και νύχτας, τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Εάν ένας παίκτης δεν κάνει ξόρκια όταν είναι η σειρά του, τότε στον επόμενο γύρο θα νυχτώσει. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι κάρτες με τη λέξη-κλειδί “Nightbound” γίνονται πιο ισχυρές.

Αντίστοιχα, εάν είναι νύχτα και κάποιος παίκτης κάνει δύο ή περισσότερα ξόρκια, στον επόμενο γύρο ξημερώνει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσες κάρτες έχουν την λέξη-κλειδί “Daybound” είναι ισχυρότερες έναντι των καρτών της νύχτας.

Το Innistrad: Midnight Hunt θα περιλαμβάνει πολλές κάρτες με δύο όψεις. Κάθε όψη απεικονίζει τον ίδιο χαρακτήρα με χαρακτηριστικά ημέρας και νύχτας. Ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο, ο παίκτης θα πρέπει να γυρίζει την κάρτα στην αντίστοιχη όψη.

Η Βεξ είναι ο νέος μικροσκοπικός χαρακτήρας του League of Legends

Το League of Legends έχει αρκετούς χαριτωμένους χαρακτήρες, όπως οι Γιούμι, Λούλου, και Φιζ. Ο νεότερος μικροσκοπικός χαρακτήρας του γνωστού MOBA παιχνιδιού είναι η Βεξ, το Θλιμμένο Γιορντλ.

Αυτό το μικρό πλάσμα έχει μια σκιά που το βοηθά να ελέγχει το πεδίο της μάχης και μοιάζει με έναν ισχυρό μάγο που μπορεί να εκτελεί τις ικανότητές του από απόσταση.

Η Riot δεν έχει αποκαλύψει τα ακριβή στοιχεία των ικανοτήτων της Βεξ, αλλά στο βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία τη βλέπουμε να χρησιμοποιεί τη σκιά της για να διασχίσει τον χάρτη λίγο πιο γρήγορα.

Επιπλέον, βλέπουμε το μικρό Γιορτνλ να μετατρέπει τη σκιά του σε όπλο για να χτυπήσει τους αντιπάλους του ή να τη χρησιμοποιεί ως μέσο τηλεμεταφοράς. Τέλος, ο καλύτερος φίλος της Βεξ είναι ο Αμούμου, η θλιμμένη μούμια του LoL.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 5 με 11 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210904 - Λυκάνθρωποι Στο MTG, Πίστες Mario Kart Στο Flight Simulator, LoL Βεξ

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 5 και 11 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

7 Σεπτεμβρίου

  • Bus Simulator 21 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Crown Trick – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • F.I.S.T: Forged In Shadow Torch – στο PlayStation 4
  • Sonic Colors: Ultimate – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt – σε PC
  • Chernobylite – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Encased – σε PC

8 Σεπτεμβρίου

  • Struggling – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Final Fantasy IV Pixel Remaster – σε PC, Android, και iOS

9 Σεπτεμβρίου

  • The Artful Escape – σε Xbox One και PC
  • BloodRayne Betrayal: Fresh Bites – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Dice Legacy – σε PC
  • Webbed – σε PC
  • Toy Soldiers HD – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

10 Σεπτεμβρίου

  • A Day Without Me – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Kraken Academy!! – σε PC
  • Life is Strange: True Colors – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • Lost in Random – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • NBA 2K22 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Tales of Arise – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • WarioWare: Get it Together – στο Nintendo Switch
  • Inked: A Tale of Love – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Port Royale 4 – σε PlayStation 5 και Xbox X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Best Of Stealth Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 8 Σεπτεμβρίου το Humble Best Of Stealth Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 222,86€, και κοστίζει μόνο 10,22€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Aragami”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,20€ παίρνουμε επιπλέον το “ECHO”, το “Heat Signature”, και το “Styx: Shards of Darkness”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 10,22€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Ghost of a Tale”, το “Ghost of a Tale Soundtrack”, το “HITMAN – Game of The Year Edition”, το “HITMAN 2 – Gold Edition”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “HITMAN 3” 10% φθηνότερο από το κατάστημα του Humble Bundle.

Overcooked Series -75%

Τα Overcooked είναι μία σειρά χαλαρών co-op παιχνιδιών, χωρίς καθόλου βία. Ταυτόχρονα, διαθέτουν τον απαραίτητο βαθμό δυσκολίας ώστε να μας κρατούν κολλημένους για ώρες.

Τόσο στο Overcooked, όσο και στο Overcooked! 2, διαχειριζόμαστε ένα επιτυχημένο εστιατόριο και στόχος μας είναι να σερβίρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πιάτα. Επιπλέον, μπορούμε να παίξουμε είτε μόνοι μας, είτε σε συνεργασία με έως τρεις ακόμα παίκτες.

Το Overcooked κυκλοφόρησε το 2016. Στον βασικό τίτλο θα βρούμε 30 επίπεδα, και το “Overcooked – The Lost Morsel DLC” προσθέτει στο παιχνίδι έξι επιπλέον επίπεδα, έξι νέους σεφ, καινούργιο χάρτη, και νέο όχημα.

Το Overcooked! 2 κυκλοφόρησε το 2018 και η σημαντικότερη διαφορά που έχει από τον προκάτοχό του είναι ο μηχανισμός πετάγματος. Πλέον, μπορούμε να ρίχνουμε κατευθείαν τις πρώτες ύλες στις επιφάνειες κοπής, στα τηγάνια, ακόμη και στα χέρια του συμπαίκτη μας.

Επίσης, το Overcooked! 2 έχει περισσότερους σεφ για να επιλέξουμε, τον Βασιλιά Κρεμμύδι να μας αφηγείται την ιστορία, και πάνω από 40 επίπεδα.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει για το Overcooked! 2 πέντε DLC. To “Overcooked! 2 – Too Many Cooks Pack” προσθέτει στο παιχνίδι πέντε νέους σεφ.

Τα “Surf ‘n' Turf”, “Campfire Cook Off”, “Night of the Hangry Horde”, και “Carnival of Chaos”, προσθέτουν στο παιχνίδι νέους σεφ, καινούργια επίπεδα, νέες συνταγές, επιπλέον υλικά, και πολλά ακόμη στοιχεία.

Τέλος, αν μας αρέσει πολύ η σειρά Overcooked, μπορούμε να αγοράσουμε το “Overcooked! 2: Season Pass”, το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι.

Reigns: Game of Thrones -60%

Τα Reigns είναι μία σειρά παιχνιδιών στρατηγικής, με ιδιαίτερο artwork και απλό gameplay. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται στην οθόνη κάρτες προτάσεων, τις οποίες αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε, σύροντας τις κάρτες αριστερά ή δεξιά. Οι αποφάσεις που παίρνουμε επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το Reigns: Game of Thrones είναι ο τρίτος τίτλος της σειράς. Όπως μαρτυρά το όνομα του, το παιχνίδι ασχολείται με το σύμπαν της γνωστής σειράς βιβλίων του George R.R. Martin.

Οι αποφάσεις μας στον συγκεκριμένο τίτλο επηρεάζουν τέσσερις παράγοντες: τη στρατιωτική δύναμη, την εύνοια των θεών, τη δημοτικότητα μας, και τον κρατικό πλούτο.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,15€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition
  • Mighty Switch Force! Collection
  • Shantae and the Pirate's Curse
  • BEAUTIFUL DESOLATION
  • Before Your Eyes
  • ENCODYA
  • CHANGE: A Homeless Survival Experience
  • The House of Da Vinci
  • Quest Hunter
  • Valfaris
  • EVERSPACE
  • Gloria Victis
  • Truberbrook
  • Creeper World 3: Arc Eternal
  • Kill It With Fire
  • Dishonored
  • Fury Unleashed
  • RAGE
  • Assassin's Creed 2 – Deluxe Edition
  • Assassin's Creed III Remastered

Build Your Own Bumper Bundle

Με το Build Your Own Bumper Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει εξαιρετικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Bumper Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Cat Quest
  • Brawlout
  • OPUS: Rocket of Whispers
  • Mana Spark
  • The Little Acre
  • Rogue Stormers
  • Smoke and Sacrifice
  • Beat Cop
  • Kyn
  • Hue
  • ATV Drift & Tricks
  • When Ski Lifts Go Wrong
  • CATch the Stars & CATch the Stars: Japan Pack
  • Meow Lab & Kittens and Yarn Pack
  • Hidden Memory – Neko's Life & Hidden Memory – Nature Double Pack
  • bit Dungeon
  • Savage Lands
  • Chaos Reborn

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Yoku's Island Express στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Yoku's Island Express, μία platform περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το Yoku's Island Express, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps