Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2021
Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Σεπτέμβριος 2021

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Σεπτέμβριος 2021

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Σεπτέμβριο έχουμε μία τσάντα πλάτης με ενσωματωμένη LED οθόνη, έναν φορητό bluetooth εκτυπωτή φωτογραφιών, και έναν 3D εκτυπωτή για την εκτύπωση μικρών αντικειμένων. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ψηφιακό θερμόμετρο για την ανέπαφη μέτρηση της θερμοκρασίας, ένα αποσπώμενο φωτάκι οροφής αυτοκινήτου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, και μία έξυπνη ζυγαριά η οποία παρακολουθεί πολλά σωματικά δεδομένα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τσάντα πλάτης με ενσωματωμένη LED οθόνη

Μία τσάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, είτε διότι είμαστε σπουδαστές, είτε γιατί ως επαγγελματίες μεταφέρουμε διαρκώς έγγραφα, το laptop, και άλλα αντικείμενα.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Σεπτέμβριος 2021

Η παραπάνω τσάντα απευθύνεται στους λάτρεις των gadget και όχι μόνο. Πρόκειται για μία αδιάβροχη τσάντα με διαστάσεις 27,5x15x38,5 εκατοστά και χωρητικότητα 17 λίτρα.

Επίσης, διαθέτει μία LED οθόνη η οποία τροφοδοτείται μέσω powerbank. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της εταιρείας, μπορούμε να προβάλλουμε στην οθόνη μηνύματα, εικόνες, ή animation.

Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα και κοστίζει 146,54€ στο GearBest.

Σετ εργαλείων για τη φόρτιση του κινητού και την αφαίρεση της κάρτας SIM

Τα περισσότερα smartphone και tablet σήμερα χρησιμοποιούν δύο είδη θυρών φόρτισης, τη micro USB και τη USB type-C, με εξαίρεση τις συσκευές της Apple οι οποίες διαθέτουν θύρες lightning.

Αν θέλουμε να είμαστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας ένα καλώδιο συμβατό με κάθε τύπο θύρας φόρτισης. Εκτός και αν επενδύσουμε σε ένα σετ όπως το HOCO U86 που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Πρόκειται για ένα μικρό κουτί το οποίο περιέχει ένα καλώδιο USB type-C σε USB type-C, ένα βύσμα USB type-A, ένα micro USB, και ένα lightning. Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα βύσματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε τύπο καλωδίου θέλουμε.

Επιπλέον, το HOCO U86 λειτουργεί ως βάση για το τηλέφωνο και περιέχει ένα pin για την αφαίρεση της κάρτας SIM. Η τιμή του σετ είναι 25,08€.

3D εκτυπωτής για την εκτύπωση μικρών αντικειμένων

Η εκτύπωση αντικειμένων με τη χρήση 3D εκτυπωτή είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι. Ωστόσο, πολλοί το θεωρούν απαγορευτικό, κυρίως λόγω του κόστους του εξοπλισμού και των προγραμμάτων που απαιτούνται.

Ο Cube 2 είναι ένας οικονομικός 3D εκτυπωτής με μέγεθος 23,8×22,8×26,65 εκατοστά, ο οποίος μπορεί να εκτυπώνει αντικείμενα με διαστάσεις μέχρι 12x14x10,5 εκατοστά.

Η ανάγνωση των αρχείων προς εκτύπωση γίνεται μέσω καρτών μνήμης ή σύνδεσης με τον υπολογιστή. Επίσης, επιλέγουμε τα αντικείμενα που θέλουμε να εκτυπώσουμε, το υλικό που θα χρησιμοποιήσει ο εκτυπωτής, και πολλά άλλα, από την ενσωματωμένη 2,8 ιντσών LCD οθόνη αφής.

Τον Cube 2 μπορούμε να τον αγοράσουμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 101,40€.

Φορητός bluetooth εκτυπωτής φωτογραφιών

Μπορεί πλέον να μην εκτυπώνουμε φωτογραφίες, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που επιλέγουν να αποτυπώνουν στο χαρτί τις πιο ενδιαφέρουσες αναμνήσεις τους.

Οι περισσότεροι ίσως επέλεγαν έναν κλασικό οικιακό εκτυπωτή, αλλά ο Xiaomi Pocket Photo Printer επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών εν κινήσει.

Ο εκτυπωτής αυτός χρησιμοποιεί σύνδεση Bluetooth, φορτίζει μέσω USB, και εκτυπώνει φωτογραφίες σε χαρτί διαστάσεων 5×7,6 εκατοστά. Μπορούμε να αποκτήσουμε τον φορητό εκτυπωτή με 67,60€.

Βάση κινητού και tablet που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση τριών συσκευών

Μία βάση για το κινητό και το tablet θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ζωή μας με πολλούς τρόπους.

Για παράδειγμα, ίσως μαγειρεύουμε κάποιο γεύμα και η συνταγή που ακολουθούμε είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές να έχουμε το tablet πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Με τη βοήθεια μιας βάσης, όπως η IPAKY, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Τη βάση μπορούμε να την τοποθετήσουμε εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε και έπειτα να ασφαλίσουμε σε αυτή το κινητό ή το tablet.

Επίσης, αυτή η βάση έχει μία θύρα USB type-C στην οποία μπορούμε να συνδέσουμε έναν φορτιστή και χρησιμοποιώντας τις θύρες USB type-A που διαθέτει, να φορτίσουμε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Την IPAKY μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood στην τιμή των 18,77€.

Επαναφορτιζόμενος φακός με έξι διαφορετικές λειτουργίες

Πρέπει πάντα να έχουμε άμεσα διαθέσιμο έναν φακό στο σπίτι, στο γραφείο, ή στο αυτοκίνητο. Είναι το πρώτο αντικείμενο που θα χρειαστούμε σε μία διακοπή ρεύματος.

Ο NexTool 6-in-1 είναι ένας επαναφορτιζόμενος φακός με έως 90 ώρες αυτονομία, ανάλογα με το ποια από τις λειτουργίες χρησιμοποιούμε:

  • Φακός
  • Φως κατασκήνωσης
  • Λάμπα εργασίας
  • Προειδοποιητικό φως
  • Συσκευή αποστολής σημάτων ήχου και φωτός
  • Power bank

Η μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει η LED λάμπα του NexTool Outdoor 6-in-1 Thunder Flashlight είναι τα 1000lm και μπορεί να φωτίζει σε απόσταση έως 240 μέτρα.

Επιπλέον, ο φακός διαθέτει μαγνήτες για την εύκολη τοποθέτηση του σε μεταλλικές επιφάνειες. Τον φακό θα τον βρούμε στο Banggood στην τιμή των 30,47€.

Αποσπώμενο φωτάκι οροφής αυτοκινήτου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα στην οροφή, τα οποία συνήθως δεν φωτίζουν επαρκώς τον χώρο της καμπίνας.

Το inAuto της Baseus είναι ένα αποσπώμενο φωτάκι οροφής αυτοκινήτου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία έχει 400mAh χωρητικότητα και παρέχει έως και 3 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Διαθέτει κουμπί αφής και μαγνητική βάση για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως φορητή πηγή φωτός. Μπορούμε να προμηθευτούμε το inAuto από το Banggood στην τιμή των 22,53€.

Βάση για θερμός, φορτιστής αυτοκινήτου, και θήκη φύλαξης αντικειμένων

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τα power bank, και για αρκετούς αποτελούν απαραίτητο gadget. Ωστόσο, η ενέργεια που μπορούν να αποθηκεύσουν είναι περιορισμένη, και αρκεί για συγκεκριμένες φορτίσεις.

Όσοι διαθέτουμε αυτοκίνητο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιον φορτιστή αυτοκινήτου, αντί για power bank, διότι αποτελεί μία πιο σίγουρη λύση.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου της Baseus είναι τρία σε ένα. Επιτρέπει να φορτίζουμε δύο συσκευές ταυτόχρονα, έχει βάση στην οποία μπορούμε να τοποθετούμε το ποτήρι ή το θερμός, και ειδική θήκη για το πορτοφόλι, τα ψιλά, και άλλα μικρά αντικείμενα.

Το Deluxe Metal Armrest Console Organizer, όπως ονομάζει η εταιρεία το συγκεκριμένο gadget, είναι κατασκευασμένο από ABS υλικό και μέταλλο, έχει σχετικά μικρές διαστάσεις, και κοστίζει 30,98€.

Αναδιπλούμενη λάμπα για την αποθήκη και το γκαράζ

Για να φωτίσουμε καλά διάφορους χώρους, όπως το γκαράζ και την αποθήκη, χρησιμοποιούμε συνήθως πολλές λάμπες μικρής απόδοσης ή μία λάμπα η οποία καταναλώνει αρκετό ρεύμα.

Ωστόσο, με τη χρήση μίας LED λάμπας, όπως αυτή της φωτογραφίας, μπορούμε να φωτίσουμε επαρκώς μικρούς και μεγάλους χώρους, καταναλώνοντας πολύ λίγο ρεύμα. Η συσκευή έχει ισχύς 100W και τα τέσσερα πτερύγια που διαθέτει παράγουν έως και 6.000 lumens.

Όταν η λάμπα είναι ανοιχτή, έχει διαστάσεις 35x35x11,8 εκατοστά και μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε ντουί τύπου E26 ή E27. Η τιμή της είναι 48,32€.

Σκουπάκι για τον καθαρισμό των ακάρεων από το στρώμα και τα έπιπλα

Τα ακάρεα είναι γνωστό ότι βρίσκονται παντού, στο στρώμα, στον καναπέ, στα μαξιλάρια. Αυτά τα μικρά αρθρόποδα μπορούν να γίνουν επιβλαβή για την υγεία μας. Γι’ αυτό, πρέπει να καθαρίζουμε συχνά το στρώμα και τον καναπέ.

Το σκουπάκι της Xiaomi χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία και ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ για να καθαρίζει και να απολυμαίνει. Μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρούμε καθαρά τα έπιπλα του σπιτιού και να προστατεύουμε την υγεία μας.

Η ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει το σκουπάκι έχει χωρητικότητα 2.000mAh και προσφέρει 28 λεπτά αυτονομίας. Μπορούμε να αποκτήσουμε το σκουπάκι με 98,02€ από το Banggood.

Ψηφιακό θερμόμετρο για την ανέπαφη μέτρηση της θερμοκρασίας

Ένα ιατρικό θερμόμετρο είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά τις περιόδους όπου βρίσκονται σε έξαρση οι ιώσεις ή κατά την περίοδο που διανύουμε, όπου εκτυλίσσεται μία πανδημία. Ωστόσο, ένα ψηφιακό θερμόμετρο προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια από τα συμβατικά θερμόμετρα υδραργύρου.

Το θερμόμετρο της φωτογραφίας χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία ώστε να μετρά τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση. Κάθε μέτρηση έχει απόκλιση ±0.2℃ και πραγματοποιείται σε ένα δευτερόλεπτο.

Επίσης, λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει έως και 100 μετρήσεις, και κοστίζει 38,41€.

Φορητή αδιάβροχη ηλεκτρική κουρευτική μηχανή για τη μύτη

Για ορισμένους, δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από τις τρίχες στο εσωτερικό της μύτης. Αρκετοί από εμάς, όσο περνούν τα χρόνια, αποκτάμε όλο και περισσότερες τρίχες στη μύτη, οι οποίες μάλιστα μεγαλώνουν ιδιαίτερα γρήγορα.

Η κουρευτική μηχανή μύτης της Xiaomi είναι ελαφριά, αδιάβροχη, αρκετά ισχυρή, απόλυτα αθόρυβη, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 320mAh, και κοστίζει 22,19€.

Πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών το οποίο δεν φθείρει τις τρίχες

Το πιστολάκι μαλλιών είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ περιποίησης, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Όμως, η συχνή χρήση του έχει ως αποτέλεσμα τη φθορά των τριχών.

Με το Xiaomi SOOCAS H3S στεγνώνουμε τα μαλλιά μας χωρίς να τα φθείρουμε, καθώς ο αέρας που παράγει έχει θερμοκρασία 57℃. Επίσης, διαθέτει κουμπί αφής για την επιλογή θερμοκρασίας μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων.

Έχει μοναδικό σχεδιασμό, ισχυρό μοτέρ 1800W, ειδικό στόμιο στεγνώματος μαλλιών, και κοστίζει 77,00€.

Έξυπνη ζυγαριά η οποία παρακολουθεί αρκετά σωματικά δεδομένα

Το να ακολουθήσεις μία δίαιτα είναι δύσκολο, ειδικά όταν δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, μία έξυπνη ζυγαριά, όπως αυτή της BlitzWolf, βοηθά στο να παρακολουθούμε λεπτομερώς την πρόοδό μας.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Σεπτέμβριος 2021

Η έξυπνη ζυγαριά BW-SC1 έχει αισθητήρα “G” που μετρά το βάρος με ακρίβεια 100 γραμμαρίων. Επίσης, συνδέεται με ειδική εφαρμογή η οποία παρακολουθεί την πρόοδο μας και καταγράφει 13 διαφορετικά σωματικά δεδομένα.

Μερικά από τα στοιχεία που καταγράφει το app είναι το βάρος, ο δείκτης μάζας σώματος, το σωματικό λίπος, το βάρος των οστών, και πολλά άλλα. Μπορούμε να αγοράσουμε τη BlitzWolf BW-SC1 από το Banggood για 31,26€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Σεπτεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps