Home » Software » Παιχνίδια » Κάρτες Fortnite Στο MTG, Αγώνες Flight Simulator, Μετονομασία McCree
GamingSteps#20210828 - Κάρτες Fortnite Στο MTG, Αγώνες Flight Simulator, Μετονομασία McCree

Κάρτες Fortnite Στο MTG, Αγώνες Flight Simulator, Μετονομασία McCree

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Activision Blizzard θα αλλάξει το όνομα του McCree, διότι δέχθηκε μήνυση εξαιτίας σεξουαλικών παρενοχλήσεων και διάφορων διακρίσεων με βάση το φύλο. Στην υπόθεση εμπλέκεται ο υπάλληλος της εταιρείας Jesse McCree, του οποίου το όνομα κατέχει ο ήρωας του Overwatch. Η Wizards of the Coast ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο Magic: The Gathering νέες κάρτες που θα είναι εμπνευσμένες από τους χαρακτήρες του Fortnite και του Street Fighter. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο ανταγωνιστικό mode για το Flight Simulator.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Blizzard αλλάζει το όνομα του McCree στο Overwatch

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει γίνει γνωστό ότι αρκετά μέλη του προσωπικού της Activision Blizzard δεν αντιμετωπίζουν ως ίσους όλους τους υπαλλήλους.

Ειδικότερα, πρώην και νυν γυναίκες υπάλληλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι οι άνδρες υπάλληλοι τους φέρονται υποτιμητικά. Επιπλέον, αρκετές από τις υπαλλήλους έχουν δηλώσει ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση.

Οι παραπάνω αναφορές ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, κυρίως από χρήστες των κοινωνικών δικτύων και μέλη της gaming βιομηχανίας. Επίσης, το Τμήμα Δίκαιης Απασχόλησης και Στέγασης της Καλιφόρνια κατέθεσε μήνυση εναντίον της Activision Blizzard.

Η μήνυση κατατέθηκε στις 19 Αυγούστου του 2021 στο δικαστήριο του Los Angeles και αναφέρει ότι η εταιρεία επιτρέπει τον σεξισμό και τις διακρίσεις με βάση το φύλο. Το Τμήμα Δίκαιης Απασχόλησης και Στέγασης της Καλιφόρνια αναφέρει ότι ερευνούσε την εταιρεία επί δύο συνεχόμενα έτη, πριν καταθέσει τη σχετική μήνυση.

Ένα από τα μέλη της Activision Blizzard που φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις παρενόχλησης και να συμπεριφέρεται διαφορετικά στους συναδέλφους του, ανάλογα το φύλο τους, είναι ο σχεδιαστής παιχνιδιών Jesse McCree.

Η εταιρεία επιλέγει να ονομάζει ορισμένους από τους χαρακτήρες των παιχνιδιών της χρησιμοποιώντας ονόματα υπαλλήλων της. Ένας από τους ήρωες που κατέχουν το όνομα κάποιου υπαλλήλου είναι ο γνωστός damage ήρωας του Overwatch McCree.

GamingSteps#20210828 - Κάρτες Fortnite Στο MTG, Αγώνες Flight Simulator, Μετονομασία McCree

Εξαιτίας της μήνυσης που δέχθηκε και της εμπλοκής του Jesse McCree στην υπόθεση, η Activision Blizzard αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του ήρωα.

Η εταιρεία ανέφερε ότι θεωρεί απαραίτητη αυτήν την αλλαγή, ώστε το όνομα του ήρωα να αντιπροσωπεύει καλύτερα το Overwatch. Τονίζει ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος έως ότου ολοκληρωθεί η αλλαγή του ονόματος, καθώς θα πρέπει να ενημερωθεί μεγάλος όγκος από το περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο μία νέα ιστορία για τα χρονικά του παιχνιδιού, η οποία έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον McCree. Ωστόσο, θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της ιστορίας, ώστε πρώτα να αλλάξει το όνομα του ήρωα.

Τέλος, η Activision Blizzard δήλωσε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα ονομάζει τους ήρωες των παιχνιδιών της σύμφωνα με τα πραγματικά ονόματα των υπαλλήλων της.

Nέες κάρτες για το MTG εμπνευσμένες από τα Fortnite και Street Fighter

Στις 24 Αυγούστου του 2021, η Wizards of the Coast ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο Magic: The Gathering δύο νέα σύνολα καρτών που θα είναι εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες του Fortnite και του Street Fighter.

Τα δύο σύνολα καρτών θα ανήκουν στο Secret Lair Drop Series, που περιλαμβάνει ειδικές σειρές οι οποίες είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συνήθως περιέχουν ιδιαίτερα ισχυρές κάρτες.

Στο παρελθόν, αυτά τα εξαιρετικά συλλεκτικά σύνολα καρτών αποτέλεσαν αντικείμενο διαμάχης για την κοινότητα, κυρίως λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας και των προβλημάτων που προκύπτουν στην ισορροπία του παιχνιδιού.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά, η Wizards of the Coast αναφέρει ότι οι κάρτες με θέμα Fortnite θα είναι επανεκδόσεις παλαιότερων καρτών του Magic: The Gathering οι οποίες θα έχουν αποκλειστικά σχέδια εμπνευσμένα από το Fortnite.

Έτσι, θα απευθύνονται αποκλειστικά σε όσους παίκτες είναι οπαδοί τόσο του γνωστού battle royale παιχνιδιού, όσο και του διάσημου παιχνιδιού καρτών.

Από την άλλη, οι κάρτες Street Fighter θα είναι μοναδικές και θα διαθέτουν νέους μηχανισμούς που αντικατοπτρίζουν τους χαρακτήρες του κλασικού βιντεοπαιχνιδιού.

Τέλος, η Wizards of the Coast ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσουν και διαφορετικές εκδόσεις αυτών των νέων καρτών, τις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να βρουν τυχαία στα booster pack που πωλούνται τόσο σε φυσικά καταστήματα, όσο και στις ψηφιακές εκδόσεις του Magic: The Gathering.

Νέο ανταγωνιστικό mode για το Microsoft Flight Simulator

Στις 24 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια του Xbox Showcase στη Gamescom 2021, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο ανταγωνιστικό mode για το Flight Simulator.

Το νέο mode είναι εμπνευσμένο από τους Stihl National Championship Air Races, στους οποίους συμμετέχουν πιλότοι που πετάνε αεροσκάφη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία αναπτύσσουν ταχύτητες έως 800 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού, Jorg Neumann, δήλωσε ότι το νέο mode θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021 και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους παίκτες.

Τόσο η Microsoft, όσο και η Asobo Studio, δημιουργός του Flight Simulator, δεν ανέφεραν λεπτομέρειες για το mode, αλλά τόνισαν ότι θα προσφέρει “επική” εμπειρία παιχνιδιού.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 29 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210828 - Κάρτες Fortnite Στο MTG, Αγώνες Flight Simulator, Μετονομασία McCree

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 29 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

30 Αυγούστου

  • Book Of Travels – σε PC

31 Αυγούστου

  • The Big Con – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Crown Trick – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • KeyWe – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Monster Harvest – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Rustler – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Train Life: A Railway Simulator – σε PC

1 Σεπτεμβρίου

  • Lake – σε Xbox Series X/S και PC

2 Σεπτεμβρίου

  • El Shaddai: Ascension of the Metatron – σε PC
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous – σε PC
  • WRC 10 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Kitaria Fables – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Bravely Default 2 – σε PC
  • Demon Gaze Extra – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

3 Σεπτεμβρίου

  • Big Rumble Boxing: Creed Champions – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Family Trainer – στο Nintendo Switch
  • Kitaria Fables – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • The Medium – στο PlayStation 5
  • Golf Club: Wasteland – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Best Of Stealth Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 8 Σεπτεμβρίου το Humble Best Of Stealth Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 224,36€, και κοστίζει μόνο 10,22€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Aragami”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,22€ παίρνουμε επιπλέον το “ECHO”, το “Heat Signature”, και το “Styx: Shards of Darkness”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 10,22€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Ghost of a Tale”, το “HITMAN – Game of The Year Edition”, το “HITMAN 2 – Gold Edition”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “HITMAN 3” 10% φθηνότερο από το κατάστημα του Humble Bundle.

Humble Seven Deadly Sims Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και την 1 Σεπτεμβρίου το Humble Seven Deadly Sims Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 126,63€, και κοστίζει μόνο 10,16€.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τo “Bridge Constructor Portal”.

Δίνοντας 8,17€, αποκτάμε επιπλέον το “Total Tank Simulator”, το “Police Stories”, και το “theHunter: Call of the Wild”.

Τέλος, με 10,16€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Ancestors: The Humankind Odyssey”, το “Lobotomy Corporation | Monster Management Simulation”, και το “Tank Mechanic Simulator”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,15€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own All Stars Bundle 3

Με το Build Your Own All Stars Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own All Stars Bundle 3 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • WRC 7 FIA World Rally Championship
  • Steve Jackson's Sorcery! – The Complete Collection
  • V-Rally 4
  • THE PIT OSMIUM EDITION COMPLETE BUNDLE
  • Tropico 4: Collectors Bundle
  • AVICII Invector
  • Beholder 2
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Close to the Sun
  • Party Hard
  • Gas Guzzlers Extreme
  • Geometric Sniper
  • Geometric Sniper – Blood in Paris
  • Shadowgrounds Pack
  • This Strange Realm Of Mine
  • AI War: Fleet Command

Build Your Own Super VR Bundle

Με το Build Your Own Super VR Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με VR παιχνίδια.

Στο Build Your Own Super VR Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Maskmaker
  • HoloBall
  • Singularity 5
  • Lethal VR
  • Ayahuasca
  • Gloomy Eyes
  • Chained: A Victorian Nightmare
  • Knee Deep
  • Visionarium
  • War Remains: Dan Carlin Presents an Immersive Memory
  • Viking Rage
  • BATTLESCAR: Punk Was Invented By Girls
  • Emily Wants To Play
  • VESTIGE
  • Duckpocalypse
  • Hoops VR

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Saints Row: The Third Remastered και το Automachef

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Saints Row: The Third Remastered και το Automachef.

Το πρώτο είναι περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2021, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2019 και είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης.

Για να πάρουμε δωρεάν το Saints Row: The Third Remastered και το Automachef, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps