Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2021
Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Αύγουστος 2021

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Αύγουστος 2021

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Αύγουστο έχουμε ένα USB type-C IR τηλεκοντρόλ για το κινητό, μία μικρή arcade καμπίνα με ρετρό παιχνίδια, και ένα συναρμολογούμενο ρομπότ που διαθέτει ηλιακό πάνελ. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία συσκευή εντοπισμού για το ποδήλατο και το αυτοκίνητο, έναν πτυσσόμενο ανεμιστήρα γραφείο, και ένα ασύρματο gaming ηχείο με οθόνη και RGB φωτισμό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

USB type-C IR τηλεκοντρόλ για το κινητό

Ορισμένες φορές τυχαίνει να ψάχνουμε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και να μην το βρίσκουμε. Ωστόσο, αρκετά smartphone διαθέτουν υπέρυθρες και κάποια εφαρμογή χειρισμού τηλεοράσεων, TV Box, και άλλων συσκευών.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Αύγουστος 2021

Σε περίπτωση που το κινητό μας δεν έχει υπέρυθρες, μπορούμε να προμηθευτούμε το Joyroom JR-CY278 IR. Πρόκειται για ένα μικρό τηλεκοντρόλ, το οποίο συνδέεται σε κάθε smartphone με θύρα USB type-C, microUSB, ή Lightning, και κοστίζει 15,78€.

Ασύρματο gaming ηχείο με οθόνη και RGB φωτισμό

Τα περισσότερα ασύρματα ηχεία έχουν κυλινδρική, σφαιρική, ή γενικότερα κάποια απλή γεωμετρική μορφή. Ωστόσο, το SOAIY SH39 είναι ένα ασύρματο gaming ηχείο με ιδιαίτερο σχεδιασμό, οθόνη, και RGB φωτισμό.

Το SOAIY SH39 διαθέτει οθόνη για την προβολή διαφόρων πληροφοριών, δύο διπλά 6W ηχεία, και κουμπιά με τα οποία ελέγχουμε την αναπαραγωγή της μουσικής. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.600mAh και προσφέρει αυτονομία έως και 6 ώρες.

Επιπλέον, έχει θύρα USB, θύρα AUX, δέχεται κάρτες μνήμης, και μπορούμε να το συνδέσουμε μέσω Bluetooth με συσκευές οι οποίες τρέχουν Android, iOS, ή Windows. Η τιμή του ηχείου στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 48,95€.

Μικρή arcade καμπίνα με ρετρό παιχνίδια

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρούμε arcade καμπίνες για να παίξουμε τα αγαπημένα μας διαχρονικά παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχουν gadget σαν το BL – 883 που μας επιτρέπουν να παίζουμε ρετρό παιχνίδια από την άνεση του καναπέ μας.

Πρόκειται για μία μικρογραφία arcade καμπίνας με 2,5” LCD οθόνη και ενσωματωμένο ηχείο, η οποία λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AAA και έχει προεγκατεστημένα 240 παιχνίδια.

Στη συσκευή θα βρούμε τον κλασικό μοχλό, δύο κουμπιά δράσης, και τρία κουμπιά ειδικών λειτουργιών. Η BL – 883 κοστίζει 18,26€.

Συναρμολογούμενα ανατομικά ομοιώματα ζώων, παιχνιδιών, και τροφίμων

Τα συγκεκριμένα gadget απευθύνονται σε όσους αναζητούν κάποιο ιδιαίτερο διακοσμητικό αντικείμενο για το γραφείο τους. Πρόκειται για μικρά συναρμολογούμενα ανατομικά μοντέλα, τα οποία ακολουθούν τη σχεδιαστική τάση του Jason Freeny.

Ο Jason Freeny είναι ένας Αμερικάνος καλλιτέχνης που δημιούργησε μία σειρά από τρομακτικά γλυπτά τα οποία αποκαλύπτουν την εσωτερική ανατομία παιχνιδιών, χαρακτήρων από κινούμενα σχέδια, και άλλα.

Ένα από τα πιο γνωστά έργα του είναι ο Bugs Bunny.

Εμείς εντοπίσαμε στο Banggood δύο μοντέλα, τα οποία αν και δεν τα έχει σχεδιάσει ο ίδιος, ακολουθούν το στιλ των γλυπτών του. Ο γορίλας αποτελείται από 29 κομμάτια και κοστίζει 35,81€, ενώ το Gummy Bear έχει 41 κομμάτια και στοιχίζει είναι 56,63€.

Συναρμολογούμενο ρομπότ που διαθέτει ηλιακό πάνελ

Το συγκεκριμένο ρομπότ απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα gadget που προσφέρουν γνώση. Δεν είναι κάτι εξεζητημένο, αλλά θα μας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και θα μάθουμε λίγα πράγματα για την ηλιακή ενέργεια.

Το ρομπότ παίρνει ενέργεια από το ηλιακό πάνελ. Η συσκευασία περιέχει δεκάδες κομμάτια, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας 13 σχέδια. Η τιμή του στο GearBest είναι 12,85€.

Έξυπνο bluetooth ηχείο που μοιάζει με ρετρό αυτοκίνητο

Συνήθως, οι εταιρείες κυκλοφορούν έξυπνα ηχεία με απλή γεωμετρική μορφή. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές διαθέτουν στην αγορά ασύρματα ηχεία με ιδιαίτερο σχεδιασμό, όπως το Speaker Retro Car.

Το έξυπνο bluetooth ηχείο της φωτογραφίας είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μοιάζει με ρετρό αυτοκίνητο. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 1.500mAh που προσφέρει αυτονομία έως 10 ώρες, 5W ηχείο, υποδοχή καρτών μνήμης, και θύρα ακουστικών. Η τιμή του Speaker Retro Car στο Banggood είναι 40,30€.

Συσκευή εντοπισμού για το ποδήλατο και το αυτοκίνητο

Όσοι ζούμε σε μεγάλες πόλεις και οδηγούμε, ίσως έχει τύχει να παρκάρουμε σε κάποιο άγνωστο στενό και μετά να μην μπορούμε να βρούμε το αυτοκίνητό μας. Επιπλέον, αν κυκλοφορούμε με ποδήλατο, υπάρχει περίπτωση να πέσουμε θύμα κλοπής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν χρήσιμο ένα gadget όπως το GF07. Πρόκειται για μία μαγνητική συσκευή εντοπισμού, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου, του ποδηλάτου, ή της μηχανής μας.

Το GF07 έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία 12 ημέρες. Η συσκευή χρησιμοποιεί κάρτα SIM, και σε περίπτωση που χάσουμε το μεταφορικό μας μέσο, στέλνουμε ένα μήνυμα και το εντοπίζουμε άμεσα.

Η συσκευή εντοπισμού είναι ιδιαίτερα ελαφριά, αδιάβροχη, και κοστίζει 8,63€.

Λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας για τα κουνούπια που μοιάζει με κάκτο

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, συσκευές που καίνε αντικουνουπικό υγρό, ή ταμπλέτες. Ωστόσο, υπάρχουν πιο οικολογικές και καλαίσθητες επιλογές.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Αύγουστος 2021

Αντί για τα φιδάκια και τις ταμπλέτες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας, όπως η παραπάνω που μοιάζει με κάκτο. Η συγκεκριμένη λάμπα λειτουργεί μέσω USB και κοστίζει 15,33€.

Πτυσσόμενος ανεμιστήρας γραφείου και δαπέδου

Ένας ανεμιστήρας είναι μία συσκευή που χρειαζόμαστε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, ειδικά αν δεν έχουμε κλιματιστικό. Ωστόσο, όταν είσαι λάτρης των gadget, δεν σου αρκούν οι συμβατικοί ανεμιστήρες δαπέδου.

Η BlitzWolf δημιούργησε έναν πτυσσόμενο ελαφρύ φορητό ανεμιστήρα που λειτουργεί με μπαταρία. Ο BlitzWolf BW-F2 έχει τρία διαφορετικά ύψη, πολλαπλές γωνίες τοποθέτησης, τέσσερις λειτουργίες αέρα, και τρεις ταχύτητες.

Η μπαταρία του ανεμιστήρα έχει χωρητικότητα 7.200mAh, φορτίζει πλήρως σε 4 με 5 ώρες, και προσφέρει έως 12 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Ο BlitzWolf BW-F2 κοστίζει 47,26€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Ηλεκτρικό ψαλίδι που λειτουργεί με μπαταρίες

Το ψαλίδι δεν έχει αλλάξει μορφή σχεδόν από όταν δημιουργήθηκε. Όλοι έχουμε πάνω από ένα, σε διαφορετικά μεγέθη, για διαφορετικές χρήσεις. Όμως, το συγκεκριμένο ψαλίδι δεν πρέπει να λείπει από το συρτάρι κανενός λάτρη των gadget.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό ψαλίδι λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA, μπορεί να κόψει από χαρτί μέχρι δέρμα, και κοστίζει 10,77€.

Διακόπτης για τη βρύση που διαθέτει αισθητήρες εγγύτητας

Αρκετές εταιρείες και οργανισμοί, καθώς και πολλοί άνθρωποι, προσπαθούν να μειώσουν την άσκοπη κατανάλωση νερού. Αν ανήκουμε σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ο διακόπτης που βλέπουμε στην ακόλουθη φωτογραφία θα βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πρόκειται για έναν διακόπτη βρύσης ο οποίος διαθέτει αισθητήρες που επιτρέπουν τη ροή του νερού μόνο όταν πλησιάσουμε σ' αυτόν κάποιο αντικείμενο ή τα χέρια μας, όπως οι βρύσες που βλέπουμε στα αεροδρόμια, και όχι μόνο.

Ο διακόπτης βρύσης έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που με τρεις ώρες φόρτισης προσφέρει έως και 6 μήνες λειτουργίας. Μπορούμε να αγοράσουμε τον έξυπνο διακόπτη βρύσης από το GearBest για 40,89€.

Μπολ κατοικίδιων με έξυπνες λειτουργίες

Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για κάθε οργανισμό. Όταν έχουμε κατοικίδιο, οφείλουμε να προσέχουμε τι τροφή του δίνουμε και τις ποσότητες που του προσφέρουμε.

Το μπολ της Xiaomi διαθέτει οθόνη στην οποία προβάλλει το βάρος της τροφής ή του νερού που έχουμε προσθέσει σε αυτό. Επιπλέον, συνδέεται με την εφαρμογή PETKIT η οποία βοηθά στο να παρακολουθούμε τη διατροφή του κατοικίδιου μας.

Η τιμή του έξυπνου μπολ κατοικίδιων της Xiaomi είναι 28,78€ στο Banggood.

Σφουγγαράκι για τον καθαρισμό των γυαλιών

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά το μαρτύριο του να βλέπεις τα πάντα θολά χωρίς προφανή αιτία. Επιπλέον, κάποιες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να απομακρύνουμε τη βρωμιά με τα συμβατικά πανάκια καθαρισμού.

Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι από το Banggood είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες που βοηθούν στην απομάκρυνση κάθε λεκέ. Επίσης, έχει μικρό μέγεθος και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μπρελόκ ώστε να το έχουμε πάντα μαζί.

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα μόνο σφουγγαράκι, με τυχαίο χρώμα, και κοστίζει 6,55€.

Συναρμολογούμενη ηλεκτρική συσκευή που δημιουργεί μπουρμπουλήθρες

Το Small Hammer STEAM προσφέρει διπλή διασκέδαση, διότι συνδυάζει δύο στοιχεία τα οποία αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, τις κατασκευές και τις μπουρμπουλήθρες.

Πρόκειται για μία συναρμολογούμενη ηλεκτρική συσκευή η οποία αποτελείται από δύο μοτέρ, μία έλικα, έναν δίσκο με 10 δακτυλίους, και ένα δοχείο υγρών. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες τύπου AA και δημιουργεί πολλές μπουρμπουλήθρες.

Αν θέλουμε να χαρίσουμε ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε εμάς και τα παιδιά μας, μπορούμε να αγοράσουμε το Small Hammer STEAM από το Banggood στην τιμή των 12,18€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Αυγούστου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps