Home » Software » Παιχνίδια » Χάος Στο Red Dead Online, Φήμες Για Δωρεάν PUBG, Xbox Series X/S
GamingSteps#20210730 - Χάος Στο Red Dead Online, Φήμες Για Δωρεάν PUBG, Xbox Series X/S

Χάος Στο Red Dead Online, Φήμες Για Δωρεάν PUBG, Xbox Series X/S

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σύμφωνα με φήμες, η PUBG Corporation θα προσφέρει δωρεάν το PlayerUnknown's Battlegrounds για όποιον επιθυμεί να παίξει το παιχνίδι της, χωρίς να πληρώσει. Οι παίκτες του Red Dead Online αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο glitch στην ιστορία του παιχνιδιού. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Xbox Series X/S έχουν κάνει τις περισσότερες πωλήσεις σε διάστημα ενός εξαμήνου από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα της.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Glitch στο Red Dead Online προκαλεί την ασυνήθιστη συμπεριφορά των αλόγων

Οι παίκτες του Red Dead Online αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο glitch στην ιστορία του παιχνιδιού. Αρκετοί παίκτες αναφέρουν ότι μετά την κυκλοφορία του Blood Money update, το οποίο έγινε διαθέσιμο στις 13 Ιουλίου, τα άλογα του παιχνιδιού παρουσιάζουν ασυνήθιστη συμπεριφορά.

GamingSteps#20210730 - Χάος Στο Red Dead Online, Φήμες Για Δωρεάν PUBG, Xbox Series X/S

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες αναφέρουν ότι τα άλογα τους αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα και κάποια στιγμή τους ρίχνουν στο έδαφος, πως χωρίς προφανή λόγο δημιουργούνται αντίγραφα των αλόγων τους ή πεθαίνουν, και άλλα.

Ορισμένοι παίκτες πιστεύουν ότι το glitch έχει άμεση σχέση με τους στάβλους. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης approachwithcautionp στο Reddit βλέπουμε τον παίκτη να μπαίνει στους στάβλους, καβάλα στο άλογο του.

Έπειτα, εμφανίζεται η οθόνη φόρτωσης, στην οποία βλέπουμε το άλογο να βγαίνει μόνο του από τους στάβλους χωρίς τον παίκτη στη ράχη του. Αυτή η συμπεριφορά είναι ασυνήθιστη, διότι τα άλογα βγαίνουν πάντα από τους στάβλους μαζί με τον παίκτη στον οποίο ανήκουν.

I think this is the reason for all those random horses. The horse stable glitch
byu/approachwithcautionp inRedDeadOnline

Ένας παίκτης αναφέρει ότι ειδικά η συμπεριφορά που παρατηρούμε στο παραπάνω βίντεο μπορεί να έχει σχέση με τη μόνιμη ή προσωρινή αποσύνδεση του παίκτη από τους server. Φαίνεται ότι παρόλο που ο χρήστης αποσυνδέεται, το άλογο του παραμένει online.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι όταν ένας παίκτης επισκέπτεται τους στάβλους, αποσυνδέεται προσωρινά από τους server, ώστε να μην αποτελεί στόχο για τους υπόλοιπους παίκτες όσο ψωνίζει ή πουλάει άλογα και άλλα αντικείμενα.

Η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό. Ωστόσο, με βάση την έως τώρα πορεία ανάπτυξης του Red Dead Online, αναμένεται σύντομα η Rockstar Games να κυκλοφορήσει κάποια ενημέρωση που θα διορθώσει το glitch.

Ενδέχεται το PUBG να γίνει free-to-play τίτλος

Το 2019, η PUBG Corporation επιχείρησε να μετατρέψει το γνωστό battle royale παιχνίδι σε free-to-play. Ωστόσο, το κοινό δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό οδήγησε την εταιρεία στο να διατηρήσει το παιχνίδι ως επί πληρωμή τίτλο.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε και σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία θα δοκιμάσει εκ νέου να μετατρέψει το παιχνίδι σε έναν free-to-play τίτλο. Η πηγή των πληροφοριών είναι ο PlayerIGN, ο οποίος είναι γνωστός για την ακρίβεια των πληροφοριών που διαρρέει.

Ο PlayerIGN δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο του 2021, η PUBG Corporation θα προσφέρει δωρεάν το PlayerUnknown's Battlegrounds για όποιον επιθυμεί να παίξει το παιχνίδι της, χωρίς να πληρώσει.

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1418897430859460613

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει μία free-to-play έκδοση του battle royale παιχνιδιού η οποία είχε το όνομα PUBG Lite και ήταν ειδικά σχεδιασμένη για λιγότερα ισχυρά PC. Η εταιρεία έκλεισε τους server αυτού του τίτλου στις 29 Απριλίου του 2021.

Προς το παρόν, η PUBG Corporation δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία κάποιας νέας free-to-play έκδοσης, ούτε για τη διάθεση του βασικού τίτλου ως free-to-play.

Τα Xbox Series X/S είναι οι κονσόλες της Microsoft με τις περισσότερες πωλήσεις

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης για τα έσοδα που είχε το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Xbox Series X/S έχουν κάνει τις περισσότερες πωλήσεις σε διάστημα ενός εξαμήνου από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα της.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Satya Nadella, δήλωσε ότι επενδύουν πολλά στον τομέα των παιχνιδιών και πως εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη κάνει stream παιχνίδια στους υπολογιστές, τα tablet, και τα τηλέφωνα τους, μέσω του Xbox Cloud Gaming.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της Niko Partners, Daniel Ahmad, οι συνολικές πωλήσεις των Xbox Series X/S άγγιξαν τα 6,5 εκατομμύρια κονσόλες τους πρώτους έξι μήνες από την ημέρα κυκλοφορίας τους.

Συγκριτικά, το πρώτο εξάμηνο από την κυκλοφορία των παλαιότερων κονσολών της, η Microsoft είχε πουλήσει 5,7 εκατομμύρια Xbox One και 5 εκατομμύρια Xbox 360.

Τέλος, ο Daniel Ahmad σημειώνει ότι η σταδιακή αύξηση της παραγωγής βοήθησε τη Microsoft να πουλήσει 20% περισσότερα Xbox Series X/S μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, σε σύγκριση με το τρίμηνο Ιανουάριος – Μάρτιος 2021.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 1 με 7 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210730 - Χάος Στο Red Dead Online, Φήμες Για Δωρεάν PUBG, Xbox Series X/S

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 1 και 7 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

2 Αυγούστου

  • Grime – σε PC και Google Stadia

3 Αυγούστου

  • Hunter's Arena Legends – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Lemnis Gate – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Rocket Rumble – σε PC
  • The Ramp – σε PC
  • In Sound Mind – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

4 Αυγούστου

  • Dungeon Defenders: Awakened – στο Nintendo Switch
  • My Time At Portia – σε Android και iOS

5 Αυγούστου

  • The Falconeer: Warrior Edition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Nintendo Switch
  • Starmancer – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Take Control Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Αυγούστου το Humble Take Control Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 161,71€, και κοστίζει μόνο 10,11€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “SimplePlanes”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,17€ παίρνουμε επιπλέον το “Elite Dangerous”, το “Overload”, και ένα κουπόνι με με οποίο μπορούμε να αγοράσουμε το “Elite Dangerous: Odyssey” με 10% φθηνότερο.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 10,11€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τους εξής τίτλους:

  • Rebel Galaxy Outlaw
  • Heliborne Collection
  • EVE: Valkyrie – Warzone
  • War Thunder – Japanese Pacific Campaign
  • War Thunder – USA Pacific Campaign (YP-38)

Humble Hearts of Iron Bundle

Η Paradox Interactive σε συνεργασία με το Humble Bundle δημιούργησαν το Humble Hearts of Iron Bundle και μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το Hearts of Iron IV και αρκετά DLC του παιχνιδιού.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “Hearts of Iron IV: Cadet Edition”.

Δίνοντας 8,15€, αποκτάμε επιπλέον το “Hearts of Iron IV: Radio Pack”, το “Hearts of Iron IV: Death or Dishonor”, και το “Hearts of Iron IV: Together For Victory”.

Τέλος, με 15,18€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής DLC:

  • Hearts of Iron IV: Battle for the Bosporus
  • Hearts of Iron IV: Man the Guns Expansion
  • Hearts of Iron IV: Waking the Tiger
  • Hearts of Iron IV: Axis Armor Pack

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Golden Mystery Bundle

Με το Golden Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 6,99€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Golden Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

All Stars 14 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 7 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 14 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 86,73€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αγοράζοντας το All Stars 14 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Mordheim: City of the Damned
  • Reventure
  • Rebel Galaxy
  • Blood Bowl 2
  • XIII – Classic
  • Crookz the big heist
  • Iron Fisticle

Build Your Own All Stars Bundle 3

Με το Build Your Own All Stars Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει εξαιρετικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own All Stars Bundle 3 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • WRC 7 FIA World Rally Championship
  • TT Isle of Man
  • Steve Jackson's Sorcery! – The Complete Collection
  • V-Rally 4
  • THE PIT OSMIUM EDITION COMPLETE BUNDLE
  • Tropico 4: Collectors Bundle
  • AVICII Invector
  • Beholder 2
  • GRIP: Combat Racing
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Autonauts
  • Close to the Sun
  • Party Hard
  • Gas Guzzlers Extreme
  • Geometric Sniper
  • Geometric Sniper – Blood in Paris
  • Shadowgrounds Pack
  • This Strange Realm Of Mine
  • AI War: Fleet Command
  • Leisure Suit Larry – Retro Bundle

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Mothergunship και το Train Sim World 2 στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Mothergunship και το Train Sim World 2.

Το πρώτο είναι ένα FPS που κυκλοφόρησε το 2018, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2020 και είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης με τρένα.

Για να πάρουμε δωρεάν το Mothergunship και το Train Sim World 2, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps