Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Εφαρμογές Από Παλιό Σε Νέο Κινητό, Μπλοκάρισμα Windows 11
QuickSteps#183 - Εφαρμογές Από Παλιό Σε Νέο Κινητό, Μπλοκάρισμα Εγκατάστασης Windows 11

Εφαρμογές Από Παλιό Σε Νέο Κινητό, Μπλοκάρισμα Windows 11

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, εμποδίζουμε την εγκατάσταση των Windows 11 στον υπολογιστή μας και αφαιρούμε τις συντομεύσεις περιστροφής εικόνων από το μενού στο δεξί κλικ. Εγκαθιστούμε εύκολα σε νέο κινητό τις εφαρμογές που είχαμε εγκατεστημένες στο παλιό και παίρνουμε screenshot ολόκληρη ιστοσελίδα σε κινητό Android. Χρησιμοποιούμε κινούμενο φόντο στις συνομιλίες του Telegram, δημιουργούμε ταινία για τη ζωή μας με μία μόνο εφαρμογή στο κινητό, και μαθαίνουμε τα πάντα για το “People Graph” στο Excel.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Πώς εμποδίζω την εγκατάσταση των Windows 11 στον υπολογιστή μου

Η τελική έκδοση των Windows 11 θα κυκλοφορήσει είτε προς το τέλος της χρονιάς ή τις αρχές τις επόμενης. Μεταξύ άλλων, διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά και εργαλεία, και ένα πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη. Η Microsoft θα προσφέρει τη δυνατότητα όσοι χρήστες το επιθυμούν να αναβαθμίσουν δωρεάν τα συστήματα τους από τα Windows 10 στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να ακολουθήσει την ίδια τακτική που ακολούθησε και στα Windows 10, όπου για αρκετούς μήνες εξανάγκαζε τους υπολογιστές οι οποίοι έτρεχαν παλαιότερα Windows να αναβαθμιστούν αυτόματα στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού.

Εάν δεν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το σύστημα μας στα Windows 11, τότε μπορούμε να εμποδίσουμε την αυτόματη αναβάθμιση του, πραγματοποιώντας ορισμένες αλλαγές στο Μητρώο των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα backup πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Αρχικά, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

QuickSteps#183 - Εφαρμογές Από Παλιό Σε Νέο Κινητό, Μπλοκάρισμα Εγκατάστασης Windows 11

Στη συνέχεια, αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε Enter.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate

Έπειτα, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32-bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “TargetReleaseVersion”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64-bit Windows. Το QWORD (64-bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Μετά, κάνουμε διπλό κλικ στο “TargetReleaseVersion”, στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “1”, και πατάμε το “OK”.

Στη συνέχεια, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή συμβολοσειράς”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “ProductVersion”.

Έπειτα, κάνουμε διπλό κλικ στο “ProductVersion”, στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “Windows 10”, και πατάμε το “OK”.

Για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, πρέπει να δημιουργήσουμε μία ακόμα τιμή, γι’ αυτό κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή συμβολοσειράς”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “TargetReleaseVersionInfo”.

Μόλις δημιουργήσουμε την τιμή, κάνουμε διπλό κλικ στο “TargetReleaseVersionInfo”, στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “21H2”, και πατάμε το “OK”.

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Πώς αφαιρώ την περιστροφή εικόνων από το μενού στο δεξί κλικ

Το μενού που εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ σε αρχεία ή φακέλους στα Windows επιτρέπει να εκτελούμε πληθώρα εργασιών, εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο, περιέχει αρκετές συντομεύσεις τις οποίες ενδεχομένως χρησιμοποιούν ελάχιστοι χρήστες.

Ένα παράδειγμα είναι η “Διανομή σε συσκευή” την οποία είχαμε δει σε παλαιότερο QuickSteps, ή οι συντομεύσεις περιστροφής εικόνων. Σε αυτό το QuickSteps θα δούμε πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτές τις συντομεύσεις από το μενού στο δεξί κλικ.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επέμβουμε στο Μητρώο των Windows, το οποίο περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα backup πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Αρχικά, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Στη συνέχεια, αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε Enter.

HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.jpg\ShellEx\ContextMenuHandlers

Έπειτα, κάνουμε δεξί κλικ στο κλειδί “ShellImagePreview” και επιλέγουμε τη “Διαγραφή”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πατάμε “Ναι” για να επιβεβαιώσουμε τη διαγραφή του κλειδιού.

Διαγράφοντας το κλειδί “ShellImagePreview”, το οποίο βρίσκεται στη διαδρομή που αναφέραμε παραπάνω, αφαιρέσαμε τις συντομεύσεις περιστροφής εικόνων μόνο για τις JPG εικόνες.

Για να καταργήσουμε αυτές τις συντομεύσεις από το μενού στο δεξί κλικ για όλους τους τύπους εικόνων, πρέπει να διαγράψουμε το κλειδί “ShellImagePreview” από όλες τις ακόλουθες διαδρομές.

HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.bmp\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.dib\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.gif\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.heic\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.heif\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.ico\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.jfif\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.jpe\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.jpeg\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.png\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.rle\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.tif\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.tiff\ShellEx\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.webp\ShellEx\ContextMenuHandlers

Όταν διαγράψουμε τα απαραίτητα κλειδιά, κάνουμε επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Πώς μεταφέρω σε νέο κινητό Android τις εφαρμογές που είχα στο παλιό

Κατά την πρώτη εκκίνηση ενός κινητού Android, η Google παρέχει την επιλογή να επαναφέρουμε αυτόματα τις εφαρμογές τις οποίες είχαμε εγκατεστημένες στην παλιά συσκευή μας.

Αυτή η λειτουργία συνήθως εκτελείται χωρίς προβλήματα και επιτυγχάνει την πλήρη επαναφορά των εφαρμογών. Όμως, ορισμένες φορές αποτυγχάνει να εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές ή δεν καταφέρνει να επαναφέρει όσες εφαρμογές είναι επί πληρωμή.

Ευτυχώς, το Play Store διατηρεί ένα πλήρες ιστορικό με όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε στις συσκευές μας. Ωστόσο, υπάρχει ένας περιορισμός. Για να είναι δυνατός ο συγχρονισμός του ιστορικού από συσκευή σε συσκευή, πρέπει να συνδέουμε σε όλες τον ίδιο λογαριασμό Google.

Εφόσον έχουμε συνδέσει τον κατάλληλο λογαριασμό στο νέο κινητό, ανοίγουμε το Play Store, πατάμε στην εικόνα προφίλ, και μπαίνουμε στη “Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής”.

Έπειτα, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Διαχείριση”.

Στη συνέχεια, πατάμε στο φίλτρο “Εγκατεστημένες” και επιλέγουμε τις “Μη εγκατεστημένες”.

Το Play Store θα εμφανίσει μία λίστα με όσες εφαρμογές έχουμε εγκαταστήσει σε παλαιότερες συσκευές, αλλά δεν είναι εγκατεστημένες στο συγκεκριμένο κινητό.

Για να εγκαταστήσουμε μία εφαρμογή, πατάμε στην καταχώρηση της και έπειτα πατάμε “Εγκατάσταση”.

QuickSteps#183 - Εφαρμογές Από Παλιό Σε Νέο Κινητό, Μπλοκάρισμα Εγκατάστασης Windows 11

Τέλος, αν θέλουμε να αφαιρέσουμε εφαρμογές από αυτή τη λίστα, τις επιλέγουμε πατώντας το κουτάκι δίπλα στην καταχώρησή τους, πατάμε τον κάδο ανακύκλωσης, και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί πατάμε “Κατάργηση”.

Πώς παίρνω screenshot ολόκληρη ιστοσελίδα σε κινητό Android

Οι περισσότερες μέθοδοι και εφαρμογές που χρησιμοποιούμε για να παίρνουμε screenshot καταγράφουν μόνο ό,τι προβάλλεται στην οθόνη του κινητού.

Στο Android 11 η Google πρόσθεσε τη δυνατότητα λήψης screenshot όλων των περιεχομένων μιας ιστοσελίδας ή εφαρμογής. Επιπλέον, αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στις ROM ορισμένων κατασκευαστών οι οποίες είναι βασισμένες σε παλαιότερες εκδόσεις Android.

Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη είναι ελάχιστες. Για τις ανάγκες αυτού του οδηγού χρησιμοποιήσαμε ένα OnePlus 5T το οποίο τρέχει OxygenOS 10.0.1 που είναι βασισμένο στο Android 10.

Για να πάρουμε screenshot ολόκληρη ιστοσελίδα, επισκεπτόμαστε τον ιστότοπο και πατάμε τον συνδυασμό πλήκτρων ο οποίος ενεργοποιεί το εργαλείο λήψης screenshot. Επίσης, ορισμένα κινητά υποστηρίζουν την εκτέλεση αυτής της εργασίας με τη χρήση χειρονομιών.

Στην περίπτωση μας, η λήψη screenshot πραγματοποιείται με ταυτόχρονο πάτημα του κουμπιού μείωσης της έντασης του ήχου και του κουμπιού απενεργοποίησης της συσκευής ή σύροντας προς τα κάτω στην οθόνη τρία δάχτυλα.

Μόλις το κινητό πάρει το screenshot, το εμφανίζει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Για να ενεργοποιήσουμε τη λήψη screenshot ολόκληρης της ιστοσελίδας, πατάμε το κουμπί “ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΟΘΟΝΗΣ”.

Η συσκευή θα ξεκινήσει να καταγράφει το περιεχόμενο του ιστότοπου.

Μόλις το κινητό ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα εμφανίσει το τελικό screenshot. Εάν θέλουμε να επεξεργαστούμε την εικόνα, χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης, διαφορετικά πατάμε το βελάκι πάνω αριστερά για να επιστρέψουμε στον browser.

Πώς χρησιμοποιώ κινούμενο φόντο στις συνομιλίες του Telegram

Το Telegram, μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς του κειμένου, να επιλέξουμε το θέμα, και να διαλέξουμε το φόντο που θα έχουν οι συνομιλίες.

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει να χρησιμοποιούμε κινούμενο φόντο, το οποίο κάνει το περιβάλλον των συνομιλιών να δείχνει πιο δυναμικό.

Για να αλλάξουμε το φόντο των συνομιλιών, πατάμε τις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και μπαίνουμε στο “Settings”.

Στη συνέχεια, πατάμε στο “Chat Settings”.

Έπειτα, πατάμε το “Change Chat Background”.

Θα εμφανιστεί η συλλογή με τις εικόνες φόντου του Telegram.

Για να δούμε πώς θα φαίνονται οι συνομιλίες με το κάθε φόντο, πατάμε στην καταχώρηση του και η εφαρμογή εμφανίζει αμέσως μία προεπισκόπηση.

Για να ορίσουμε οποιαδήποτε εικόνα ως φόντο, πατάμε το “SET BACKGROUND”.

Ορισμένες από τις εικόνες είναι κινούμενες και ξεχωρίζουν από το περιστρεφόμενο βέλος στο κάτω μέρος της οθόνης προεπισκόπησης.

Εάν επιλέξουμε ένα κινούμενο φόντο, αυτό θα αλλάζει δυναμικά κάθε φορά που πλοηγούμαστε στα μηνύματα.

Πώς δημιουργώ ταινία για τη ζωή μου με μία μόνο εφαρμογή στο κινητό

Ορισμένοι από εμάς ενδέχεται να επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία ταινία για τη ζωή μας. Όμως, κάτι τέτοιο απαιτεί ειδικό εξοπλισμό, πολύ χρόνο, και θα μας κοστίζει ακριβά. Εκτός και αν χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή 1 Second Everyday.

Πρόκειται για μία εφαρμογή με την οποία κάθε ημέρα καταγράφουμε ένα μικρό κλιπ διάρκειας 1 δευτερολέπτου και οποιαδήποτε στιγμή θελήσουμε μπορούμε να μετατρέψουμε αυτά τα κλιπ σε ένα ενιαίο βίντεο.

Προετοιμασία εφαρμογής

Εφόσον κατεβάσουμε την εφαρμογή, την τρέχουμε και πατάμε “Create Account”.

Στη συνέχεια, πατάμε το κουμπί “Continue with Google” και επιλέγουμε τον λογαριασμό Google με τον οποίο θέλουμε να εγγραφούμε στην εφαρμογή.

Θα εμφανιστεί μία οθόνη που μας ρωτάει αν θέλουμε να δοκιμάσουμε τις επί πληρωμή δυνατότητες της εφαρμογής. Πατάμε “Not Today”.

Έπειτα, πατάμε “Continue” και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί πατάμε “ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ”, ώστε να μπορεί το 1 Second Everyday να αποθηκεύει τα κλιπ τα οποία τραβάμε.

Λήψη κλιπ

Για να προσθέσουμε ένα κλιπ στο ημερολόγιο, πατάμε το “+”, επιλέγουμε το “ADD SNIPPET”, και πατάμε την “Camera”.

Μόλις ολοκληρώσουμε τη λήψη του κλιπ, το επεξεργαζόμαστε με τα εργαλεία του 1 Second Everyday και πατάμε “Trim”.

Δημιουργία ταινίας

Για να συνδυάσουμε πολλά κλιπ σε ένα βίντεο και να δημιουργήσουμε μία ταινία για τη ζωή μας, πατάμε το “Mash”.

Η εφαρμογή θα μας μεταφέρει αυτόματα στο πρόγραμμα δημιουργίας της ταινίας.

Το πρόγραμμα συνδυάζει αυτόματα όλα τα κλιπ που έχουμε προσθέσει στο ημερολόγιο. Ωστόσο, πατώντας το “Choose Dates”, μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένες ημέρες, τις οποίες θέλουμε να συμπεριλάβουμε στην ταινία.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της εφαρμογής, μπορούμε να προσθέσουμε στην ταινία μουσική, να αλλάξουμε τον προσανατολισμό των κλικ, και άλλα.

Όταν ολοκληρώσουμε όλες τις ρυθμίσεις, πατάμε “Save & Share”.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί η εφαρμογή για δημιουργήσει την ταινία εξαρτάται από το πλήθος των κλικ και τη διάρκεια τους, το αν περιέχουν ήχο, αν προσθέσαμε μουσική, και τα λοιπά.

Μόλις το 1 Second Everyday ολοκληρώσει την δημιουργία της ταινίας, θα την αποθηκεύσει στη συσκευή μας, στον φάκελο “MOVIES”.

Τι είναι και πώς χρησιμοποιώ το “People Graph” στο Excel

Το Excel παρέχει πληθώρα μεθόδων οπτικής παρουσίασης δεδομένων. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες είναι το “People Graph”, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την απεικόνιση στατιστικών στοιχείων όπως το πλήθος των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ή των πελατών που δήλωσαν ικανοποιημένοι από το κέντρο υποστήριξης μιας εταιρείας.

Προσθήκη γραφήματος

Για να δημιουργήσουμε ένα γράφημα όπως αυτό το οποίο βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Εισαγωγή” και από τα “Πρόσθετα” επιλέγουμε το “People Graph”.

Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο στο οποίο κάνουμε κλικ στο “Trust this add-in”.

Το Excel θα προσθέσει στο υπολογιστικό φύλλο ένα γράφημα με προεπιλεγμένες τιμές και χρώματα.

Επιλογή δεδομένων και ορισμός τίτλου

Για να επιλέξουμε τα δεδομένα τα οποία θα παρουσιάζονται στο γράφημα, πατάμε το εικονίδιο του πίνακα και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Επιλογή δεδομένων”.

Έπειτα, επιλέγουμε τα κελιά που περιέχουν τα δεδομένα τα οποία μας ενδιαφέρουν.

Τα δεδομένα πρέπει να είναι χωρισμένα σε δύο στήλες. Η πρώτη στήλη πρέπει να περιέχει τον τίτλο του κάθε δεδομένου και η δεύτερη την τιμή που αντιστοιχεί σε αυτό το δεδομένο.

Όταν επιλέξουμε τα κελιά τα οποία περιέχουν τα δεδομένα και τους τίτλους τους, πατάμε “Δημιουργία”.

Για να ορίσουμε τον κεντρικό τίτλο του γραφήματος, κάνουμε κλικ στο εικονίδιο του πίνακα και πληκτρολογούμε το κείμενο της αρεσκείας μας.

Μορφοποίηση γραφήματος

Για να αλλάξουμε την εμφάνιση του γραφήματος, πατάμε το γρανάζι.

Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο, το θέμα, και το σχήμα θα χρησιμοποιεί το γράφημα.

  • Τύπος: Αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο προβάλλονται τα δεδομένα.
  • Θέμα: Αφορά τον συνδυασμό των χρωμάτων που χρησιμοποιεί το γράφημα.
  • Σχήμα: Αλλάζει το σχήμα που εμφανίζεται στο γράφημα και αναπαριστά τα δεδομένα.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps