Home » Hardware » Gadget » 5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, και λίγο-πολύ οι περισσότεροι ετοιμάζουμε τις διακοπές μας σε εξωτικούς προορισμούς – λέμε τώρα. Καθώς πακετάρουμε τις βαλίτσες μας, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα παρακάτω καλοκαιρινά gadget, που θα μας φανούν χρήσιμα για τις διακοπές.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για την αναζήτησή μας θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα του BestPrice.gr, μέσα από το οποίο μπορούμε να βρούμε κυριολεκτικά εκατομμύρια πράγματα, σε 3000 ελληνικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε άμεσα να συγκρίνουμε τιμές, μεταφορικά, διαθεσιμότητα, και να βρούμε το κατάστημα που μας συμφέρει.

Λίγη δροσιά

Σε μέρη όπου οι θερμοκρασίες αγγίζουν συχνά τους 40°C το καλοκαίρι, η χρήση ενός κλιματιστικού είναι κάτι το αυτονόητο.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 01

Ωστόσο, αν βρισκόμαστε σε πιο ορεινές περιοχές, όπου η ανυπόφορη ζέστη δεν αποτελεί πρόβλημα, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποιο air condition.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η χρήση ενός μικρού ανεμιστήρα μπορεί να μας διευκολύνει να περάσουμε λίγο πιο ευχάριστα κάποιο ενδεχόμενο κύμα καύσωνα.

Ένας επιτραπέζιος ανεμιστήρα είναι ό,τι πρέπει γι' αυτήν την περίπτωση. Οι περισσότεροι είναι αρκετά οικονομικοί, και μπορούμε να τους μετακινούμε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Ο Morris MFT-16227 είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές της κατηγορίας.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 02

Εναλλακτικά, μπορούμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον Eurolamp 147-29054, ο οποίος κοστίζει τα μισά χρήματα, και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 03

Βέβαια, τι σόι τεχνολογικό site είμαστε, αν δεν προτείνουμε και κάποιο πιο εξεζητημένο gadget για ψύξη, αντί για τον κλασικό ανεμιστήρα; Και όχι, δεν εννοούμε την υδρόψυξη.

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα mini φορητά κλιματιστικά, όπως το Mini Air-Cooler, που λειτουργούν με θύρα USB.

Δεν γνωρίζουμε αν θα κάνουν καλή δουλειά στην ψύξη, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε. Γράψτε μας στα σχόλια αν έχετε εμπειρία με κάποιο παρόμοιο προϊόν.

Ρεύμα παντού

Ένα πολύ βασικό gadget όταν ταξιδεύουμε είναι τα powerbanks, ώστε να μπορούμε να φορτίζουμε τις συσκευές μας ανά πάσα στιγμή.

Το Xiaomi Redmi των 20.000 mAh, με τιμή κάτω από τα 20€, ξεχωρίζει ως το απόλυτο VFM της κατηγορίας.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 04

Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι καλοκαίρι! Μπορούμε κάλλιστα να πάρουμε ένα ηλιακό powerbank, ώστε να φορτίζει μόνο του από τον ήλιο.

Υπάρχουν αρκετά τέτοια προϊόντα στην αγορά. Αν θέλουμε μεγάλη χωρητικότητα και γρήγορη φόρτιση, οι τιμές φτάνουν τα 80-100€. Μια μέση λύση φαίνεται να είναι το XLayer Plus στα 10.000 mAh ή 20.000 mAh, που βγαίνει στα 30-40€.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 05

Αν θέλουμε το πιο οικονομικό για περιστασιακή χρήση, χωρίς να μας νοιάζει πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτίσει, το Forever STB200 φαίνεται ιδανικό.

Ready? Action!

Το επόμενο gadget θα μπορούσε να αποτελεί έναν οδηγό αγοράς από μόνο του, γιατί υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και έξτρα αξεσουάρ που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε. Μιλάμε φυσικά για τις action κάμερες.

Αν ασχολούμαστε με αυτό το “σπορ” σοβαρά, σαφώς κοιτάμε για Go Pro Hero8 ή 9, ή ίσως την DJI Osmo Pocket, ανάλογα τις ανάγκες μας.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 06

Για τους αρχάριους, ή για αυτούς που θέλουν απλά να πειραματιστούν, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία, η Eken H9R ή η Nedis ACAM41BK κοντά στα 50€ είναι αξιόλογες λύσεις. Μάλιστα έρχονται και με την αδιάβροχη θήκη.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 07

Γενικά, δεν προτείνουμε να πέσετε κάτω από αυτό το budget, γιατί η ποιότητα της εικόνας θα είναι αντικειμενικά κακή.

Μπάνιο μετά μουσικής

Και μιας που μιλήσαμε για αδιάβροχα gadget, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα αδιάβροχα ηχεία. Ειδικά για την παραλία, η χρήση τους είναι ιδανική.

Σε αυτήν την κατηγορία το JBL Go 2 δεν έχει αντίπαλο στα 20€, με αρκετή ποικιλία σε χρώματα για να διαλέξουμε, και ικανοποιητική ποιότητα ήχου.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 08

Με 10€ παραπάνω υπάρχει και το Go 3, το οποίο έχει 4.2W αντί για 3W, και είναι εξίσου ποιοτικό για τα χρήματά του.

Κινητό στο νερό

Παραμένωντας στα αδιάβροχα αξεσουάρ, μπορούμε να ρίξουμε ματιά στις αδιάβροχες θήκες κινητού.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 09

Ειδικά για αυτούς που έχουν σκάφος, μία αδιάβροχη θήκη θα προστατέψει τη συσκευή μας από ατυχήματα με το νερό.

Γυαλιά ηλίου, ή μήπως όχι;

Αφήσαμε για το τέλος ένα αρκετά ιδιαίτερο gadget. Μπορεί να μην έχει την ίδια χρησιμότητα με τα προηγούμενα, αλλά είναι σίγουρα πρωτότυπο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα παρακάτω γυαλιά ηλίου.

5+1 Gadgets που θα μας Φανούν Χρήσιμα το Καλοκαίρι 10

Τι το ιδιαίτερο έχουν;

Ο σκελετός διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, τα οποία λειτουργούν με bluetooth. Έτσι, μας επιτρέπουν να συνδέσουμε το κινητό μας και να λαμβάνουμε κλήσεις, ή να ακούμε μουσική.

Εσείς τι θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές;

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα που αναφέρουμε σε αυτή τη συλλογή στο BestPrice, ώστε να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα το κατάστημα με τη χαμηλότερη τιμή.

Γράψτε μας στα σχόλια ποια από τις προτάσεις μας σας φάνηκε χρήσιμη, και ποια είναι τα gadget που εσείς χρησιμοποιείτε μέσα στο καλοκαίρι.

Καλές διακοπές!

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps