Τώρα οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν το παλιό τους iPhone σε ένα κατάστημα iStorm ή σε ένα Green Panda ΑΤΜ και να λάβουν απευθείας εκπτωτικό voucher έως και 600€ για τις αγορές τους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Η iStorm, η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Quest και η Green Panda, η πρώτη ελληνική recommerce start-up για την ασφαλή πώληση και ανακύκλωση ενός smartphone, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μαζί προσφέρουν στους χρήστες iPhone τη δυνατότητα επιστροφής και άμεσης ανταμοιβής για τη συσκευή τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας.

Από φέτος τον Ιούλιο, οι χρήστες iPhone μπορούν να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm ή σε ένα Green Panda ATM και να κερδίσουν στη στιγμή voucher μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξιολόγηση της συσκευής τους για μελλοντικές αγορές.

Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει με βάση το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα €600 για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Οι τρόποι είναι οι εξής και η διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη και απλή:

  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 7 καταστήματα iStorm σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που θέλει να διαθέσει προς πώληση.
  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 28 Green Panda ATM στην Αττική, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που επιθυμεί να διαθέσει, βάσει της αξιολόγησης που υλοποιείται αυτόματα από το ATM.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm, το οποίο υλοποιείται και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda.

Εφαρμόζοντας στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, η Green Panda και η iStorm φιλοδοξούν να προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές ακόμη περισσότερες καινοτόμες, εύκολες και ασφαλείς λύσεις πώλησης ή ανακύκλωσης ενός iPhone, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Επιπλέον, η iStorm μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία με την Green Panda, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή νέο iPhone, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την αξία του δικού σας iPhone στο www.istorm.gr/trade-upgrade και το greenpanda.io.

Σχετικά με την Green Panda:

Η Green Panda ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και είναι η πρώτη ελληνική recommerce start-up που μέσα από υψηλής τεχνολογίας ATMs, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πουλήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ένα smartphone -και να λάβουν χρήματα στη στιγμή- ώστε αυτό να αποκτήσει ξανά ζωή ή να ανακυκλώσουν ένα παλιό κινητό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Εφαρμόζοντας στην πράξη το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, η Green Panda έρχεται να δώσει μία σύγχρονη, βιώσιμη λύση στους καταναλωτές ώστε τα smartphones που δεν τους είναι πλέον χρήσιμα, να μην μένουν ξεχασμένα σε ένα συρτάρι ή να καταλήγουν σε συμβατικούς κάδους απορριμμάτων, επιβαρύνοντας το περιβάλλον μας.

Για να μάθετε περισσότερα για την Green Panda, μπορείτε να επισκεφτείτε το Facebook, το Instagram ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σχετικά με την iStorm:

H iStorm είναι η μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα και την Κύπρο, με εννιά καταστήματα, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, το εμπορικό κέντρο River West και το εμπορικό κέντρο Golden Hall και στη Γλυφάδα), δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και το εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην Τσιμισκή), ένα στην πόλη της Ρόδου, 25ης Μαρτίου 1 και Εθελοντών Δωδεκανήσου και δύο στην Κύπρο, στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest. Για να μάθετε περισσότερα για την iStorm, μπορείτε να επισκεφτείτε το Facebook, το Instagram ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.