Home » Market News » Η αναζήτηση εργασίας άκομη πιο εύκολη με την πλατφόρμα Jooble

Η αναζήτηση εργασίας άκομη πιο εύκολη με την πλατφόρμα Jooble

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Jooble είναι ένας παγκόσμιος ιστότοπος αναζήτησης εργασίας που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους. Το Jooble ιδρύθηκε το 2006 από δύο φοιτητές από την Ουκρανία. Το 2008 η μηχανή αναζήτησης λειτούργησε στη Ρωσία, το Καζακστάν και τη Λευκορωσία. Από το 2010 η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη σε 24 χώρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σήμερα το Jooble λειτουργεί σε 71 χώρες και υποστηρίζει περισσότερες από 24 γλώσσες. Το Jooble βρίσκεται στους TOP-1000 ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο και από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι ο δεύτερος ιστότοπος αναζήτησης εργασίας με τις περισσότερες επισκέψεις με μέσο όρο 90 εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα και περισσότερους από 950 εκατομμύρια επισκέπτες όλο το 2019.

Τι ακριβώς κάνει;

Το Jooble συλλέγει κενές θέσεις εργασίας από job boards, σελίδες εταιρειών, εφημερίδες και γραφεία προσλήψεων. Ο χρήστης ξεκινά την αναζήτηση στον ιστότοπο εισάγοντας την πόλη και το όνομα της κενής θέσης. Επίσης, υπάρχουν αρκετά φίλτρα για ταξινόμηση των αγγελιών κατά απόσταση πόλης, ημερομηνία, μισθό και όνομα εργοδότη.

Ο αλγόριθμος αναζήτησης εργασίας χρησιμοποιεί εκατοντάδες παραμέτρους και επιλέγει ελεύθερες θέσεις για τον χρήστη. Το Jooble προσφέρει θέσεις εργασίας πλήρους και μερικής απασχόλησης, καθώς και πρακτική άσκηση και freelance. Κάνοντας κλικ στην αγγελία, ο χρήστης ανακατευθύνεται στη σχετική σελίδα της εταιρείας, όπου μπορεί να βρει τις επαφές του εργοδότη και να υποβάλει το βιογραφικό του.

Ποιά είναι τα οφέλη του Jooble για τον υποψήφιο εργαζόμενο;

Προφανώς, το μεγαλύτερο όφελος της πλατφόρμας για κάποιον που αναζητά εργασία είναι ότι όλες οι κενές θέσεις εργασίας από διαφορετικούς ιστότοπους συγκεντρώνονται σε έναν.

Έτσι, η διαδικασία αναζήτησης εργασίας απλοποιείται πολύ. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε δεκάδες ιστοτόπους από τη στιγμή που όλα βρίσκονται μαζεμένα σε μία πλατφόρμα.

Ποιά είναι τα οφέλη για τον εργοδότη/εταιρείες;

To Jooble είναι απολύτως δωρεάν για τους χρήστες, έτσι ο εργοδότης έχει την δυνατότητα να καταχωρήσει τις κενές θέσεις εργασίας σε άλλη μια πλατφόρμα, κάτι που θα αυξήσει την πιθανότητα εύρεσης υπαλλήλου. Κατά συνέπεια, αυτό προφανώς είναι ένα όφελος για τις εταιρείες και κάτι που σίγουρα θα μειώσει τον χρόνο αναζήτησης ενός υπαλλήλου.

Πρόγραμμα συνεργατών

Για κατόχους ιστοσελίδων απασχόλησης το Jooble προσφέρει την δυνατότητα αυξήσης του κοινού της ιστοσελίδας με μεγάλη ευκολία. Στην στήλη partners υπάρχουν οι οδηγίες για την δημιουργία καναλιού XML, έτσι ώστε οι θέσεις εργασίας να μεταδίδονται στο aggregator.

Έπειτα, υπάρχουν 2 πακέτα για επιλογή. Το πρώτο πακέτο είναι δωρέαν και θα εμφανίζει κανονικά τις κενές θέσεις εργασίας σας στο Jooble, ενώ με το δεύτερο premium πακέτο οι θέσεις εργασίας θα εμφανίζονται με προτεραιότητα και θα γίνεται αυτόματη μετάβαση στην ιστοσελίδα η οποία προτίνει την εργασία. Επιπλέον, δίπλα στην κάθε θέση θα εμφανίζεται το έμβλημα της ιστοσελίδας που την καταχώρησε.

https://gr.jooble.org/

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps