Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιούλιο έχουμε μία μαγνητική βάση για την οργάνωση καλωδίων και μία βάση για την οθόνη του PC με θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον, έχουμε ένα επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι με LED φως, έναν φορητό επαναφορτιζόμενο ανεμιστήρα, και μία τηλεχειριζόμενη βάρκα για το ψάρεμα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Βάση ρύθμισης της κλίσης του φορητού υπολογιστή

Οι κατασκευαστές πληκτρολογίων προσφέρουν τη δυνατότητα να αλλάζουμε την κλίση τους, ώστε να πληκτρολογούμε με περισσότερη άνεση, χωρίς να κουράζουμε τους καρπούς μας.

Για να είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, τα περισσότερα πληκτρολόγια διαθέτουν ποδαράκια στο πίσω μέρος. Αυτό όμως δεν ισχύει στα laptop, τα οποία έχουν ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, και η κλίση που παρέχουν είναι συγκεκριμένη.

Υπάρχουν βάσεις ψύξης για φορητούς υπολογιστής που ταυτόχρονα επιτρέπουν την αλλαγή της κλίσης του laptop, άρα και του πληκτρολογίου. Όμως, συνήθως είναι ογκώδεις και η μεταφορά τους είναι δύσκολη.

Η βάση της Baseus είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου, έχει πάχος 3 χιλιοστά, ζυγίζει 150 γραμμάρια, και μπορούμε να την τοποθετήσουμε πολύ εύκολα στο κάτω μέρος του laptop. Κοστίζει 10,16€ στο Banggood.

Βάση για την οθόνη του PC με θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης

Το αιώνιο πρόβλημα με τους σταθερούς υπολογιστές είναι ότι η οθόνη καταλαμβάνει αρκετό χώρο πάνω στο γραφείο. Ωστόσο, η χρήση μιας βάσης, όπως αυτή της εικόνας, βοηθά στο να απελευθερώσουμε αρκετό χώρο στην επιφάνεια του γραφείου.

Η Vaydeer είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και έχει διαστάσεις 54x20x9 εκατοστά. Ο κενός χώρος έχει ύψος 7 εκατοστά και επιτρέπει την αποθήκευση του πληκτρολογίου, ώστε να μην πιάνει χώρο όσο δεν το χρησιμοποιούμε.

Επιπλέον, η βάση στη μία πλευρά διαθέτει 4 θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης για smartphone, ασύρματα ακουστικά, και smartwatch. Μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood για 69,90€.

Συναρμολογούμενο ρολόι με μορφή βιομηχανικών λαμπτήρων

Κατά καιρούς, στη στήλη των gadget έχουμε δει διάφορα ρολόγια. Το καθένα τους έχει ξεχωριστό σχεδιασμό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα επιλέγουμε.

Το Black Walnut Type 6-Bit είναι ένα ρολόι με βιομηχανικό στιλ, το οποίο συναρμολογούμε μόνοι μας. Διαθέτει έξι LED Glow Tube, όπως ονομάζει η εταιρεία τις λάμπες του, κάθε μία εκ των οποίων μπορεί να προβάλλει ένα ψηφίο τη φορά.

Στο συγκεκριμένο ρολόι μπορούμε να βλέπουμε την ώρα σε 24ωρη μορφή. Επιπλέον, το Black Walnut Type 6-Bit διαθέτει λειτουργία χρονομέτρου. Το ρολόι θα το βρούμε στο Banggood στην τιμή των 121,15€.

Επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι με LED φως

Αρκετές φορές λαμβάνουμε ερωτήσεις για σετ κατσαβιδιών και εργαλείων. Πάντα ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή και σας την προτείνουμε.

Το Xiaomi Wowstick 1F+ έχει 56 διαφορετικά εξαρτήματα κατσαβιδιών κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, τα οποία μας επιτρέπουν να ανοίγουμε από ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, μέχρι smartphones και κάθε είδους έξυπνη συσκευή.

Το ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi έχει μπαταρία λιθίου η οποία επιτρέπει 8 ώρες συνεχούς χρήσης, LED φωτισμό, χειροκίνητη και ηλεκτρική λειτουργία, έρχεται μαζί με μαγνητική επιφάνεια για τις βίδες, και κοστίζει 28,63€.

Μαγνητική βάση για την οργάνωση καλωδίων

Μπορεί οι ασύρματες τεχνολογίες να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, αλλά πάντα θα παρουσιάζουν βασικές αδυναμίες έναντι των ενσύρματων. Οπότε, πάντα θα υπάρχουν καλώδια που μπερδεύονται και μας εκνευρίζουν.

Η Baseus Peas Cable Clip είναι μία μαγνητική βάση που μας βοηθά να κρατάμε οργανωμένα τα καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων.

Το πακέτο περιέχει τρία μαγνητικά clip τα οποία τοποθετούμε σε οποιοδήποτε καλώδιο θέλουμε. Μπορούμε να αγοράσουμε τη Baseus Peas Cable Clip από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 8,41€.

Ασύρματο ηχείο το οποίο μοιάζει με σκληρό δίσκο

Το EleksAudio είναι ασύρματο ηχείο και συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό και η βελόνα του σκληρού δίσκου κινείται στο ρυθμό του ήχου που αναπαράγει το ηχείο.

Το EleksAudio λειτουργεί με ρεύμα, δέχεται TF κάρτες μνήμης, και διαθέτει τηλεχειριστήριο. Η τιμή του στο Banggood είναι 68,96€.

Βάση ασύρματης φόρτισης για το αυτοκίνητο

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές βάσεις ασύρματης φόρτισης. Ποτέ όμως δεν είδαμε έναν ασύρματο ταχυφορτιστή αυτοκινήτου.

Η βάση Xiaomi WCJ02ZM προσφέρει 20W ασύρματη φόρτιση, διαθέτει αισθητήρες που αναγνωρίζουν ότι κάτι την προσεγγίζει ώστε να ανοίξουν οι βραχίονες, και κοστίζει 34,04€ στο GearBest.

Συναρμολογούμενο μοντέλο μέλισσας με κινούμενα μέρη

Αν μας αρέσουν οι τρισδιάστατες κατασκευές, τότε αυτό το μικρό ρομποτάκι μέλισσα είναι η ιδανική επιλογή για εμάς. Το σετ περιέχει συνολικά 236 μικρά πλαστικά κομμάτια κατασκευασμένα από ABS.

Τα φτερά της μέλισσας είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικά, και όταν γυρίζουμε την ουρά της τότε αυτά κινούνται. Το ολοκληρωμένο μοντέλο έχει διαστάσεις 31x18x22 εκατοστά και μπορούμε να το προμηθευτούμε από το Banggood για 14,90€.

Ηλεκτρικό εντομοκτόνο το οποίο έχει τη μορφή ρακέτας

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, συσκευές που καίνε αντικουνουπικό υγρό, ή ταμπλέτες. Ωστόσο, υπάρχουν πιο οικολογικές λύσεις, όπως η ρακέτα της φωτογραφίας.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Ιούλιος 2021

Η Mosquito Repellent Lamp είναι μία ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ρακέτα με 1.000mAh μπαταρία, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε και ως συμβατικό ηλεκτρικό εντομοκτόνο, χάρις στην ειδικά σχεδιασμένη λαβή. Η τιμή της είναι 29,44€.

Φορητός επαναφορτιζόμενος ανεμιστήρας

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει αρκετά. Μπορεί εμείς να έχουμε να χρησιμοποιούμε ανεμιστήρα ή κλιματιστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν χρήση τέτοιων συσκευών.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Ιούλιος 2021

Με τον φορητό ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο ανεμιστήρα της φωτογραφίας μπορούμε να δροσιζόμαστε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρεθούμε. Οπότε, αν πάμε επίσκεψη σε κάποιον φίλο ή συγγενή, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ιδρώσουμε από τη ζέστη.

Η μπαταρία του φορητού ανεμιστήρα φορτίζει μέσω USB από υπολογιστή ή power bank και προσφέρει έως 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Για να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο gadget, πρέπει να πληρώσουμε 9,27€ στο GearBest.

Μίνι επαναφορτιζόμενη σκούπα για το αυτοκίνητο και το σπίτι

Πολλοί απαγορεύουν το φαγητό στο αυτοκίνητο ή στο σαλόνι του σπιτιού, διότι ο καθαρισμός των καθισμάτων ή του καναπέ είναι δύσκολος. Ωστόσο, με τη μίνι φορητή σκούπα LyRay, μπορούμε πολύ εύκολα να συλλέγουμε μικρές ποσότητες σκουπιδιών.

Η LyRay διαθέτει ισχυρό μοτέρ και δύο μπαταρίες με συνολική χωρητικότητα 4.400mAh, που φορτίζουν πλήρως σε 3 ώρες. Επιπλέον, στο κουτί θα βρούμε τρία διαφορετικά στόμια καθαρισμού και καλώδιο φόρτισης. Μπορούμε να την αγοράσουμε με 25,12€.

Βάση για τη φύλαξη γυαλιών στο αυτοκίνητο

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι εύκολο να βρεις ένα μέρος όπου μπορείς να τα τοποθετήσεις με ασφάλεια. Πόσο μάλιστα στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου.

Η βάση γυαλιών της Baseus είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, μπορούμε να την τοποθετούμε στα αλεξήλια που υπάρχουν τόσο στη θέση του οδηγού, όσο και στου συνοδηγού.

Επιπλέον, στην ίδια βάση μπορούμε να φυλάσσουμε και άλλα αντικείμενα, όπως κάρτες και καλώδια. Η τιμή της είναι 25,16€.

Εκπαιδευτική ακρίδα με ηλιακό πάνελ

Ένα από τα πιο γνωστά και απλούστερα ρομπότ που μπορεί να φτιάξει ακόμα και ένα παιδί μικρής ηλικίας είναι η γνωστή σε όλους μας κατσαρίδα. Πρόκειται για ένα μικρό ρομπότ το οποίο μόλις βρει κάποιο εμπόδιο, αλλάζει πορεία.

Μπορεί το gadget της φωτογραφίας να μην μοιάζει με κατσαρίδα και να μην μιμείται την συμπεριφορά αυτού του εντόμου, αλλά είναι βασισμένο στην ίδια λογική. Πρόκειται για ένα μικρό ρομπότ το οποίο μοιάζει με ακρίδα και διαθέτει ένα ηλιακό πάνελ το οποίο τροφοδοτεί με ενέργεια έναν μηχανισμό δόνησης.

Η ακρίδα δεν έχει μπαταρία. Αντιθέτως, όσο το φως του ήλιου χτυπά το πάνελ, τόσο αυτή δονείται, με αποτέλεσμα να “περπατάει”. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό παιχνίδι το οποίο κοστίζει 4,17€.

Τηλεχειριζόμενη βάρκα για το ψάρεμα

Σχεδόν κάθε λάτρης των gadget αγαπά τα τηλεχειριζόμενα οχήματα κάθε είδους. Εδώ έχουμε το Flytec 2011-5, που είναι ένα τηλεχειριζόμενο ταχύπλοο σκάφος για το ψάρεμα.

Το Flytec 2011-5 είναι σχεδιασμένο για χρήση σε γλυκά νερά, όπως αυτά της πισίνας και των λιμνών. Το συγκεκριμένο σκάφος διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 5.200mAh, η οποία προσφέρει έως 24 ώρες συνεχούς χρήσης.

Η μέγιστη ταχύτητα του Flytec 2011-5 είναι τα 5,4 χιλιόμετρα ανά ώρα. Επιπλέον, το σκάφος διαθέτει ειδικά δοχεία στα οποία τοποθετούμε δόλωμα και μπορούμε να το ρίχνουμε στο νερό ώστε να προσελκύουμε ψάρια. Η τιμή του είναι 129,54€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουλίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.