Home » Software » Παιχνίδια » Battlefield 2042, Fortnite Invasion, The Sims 4 Cottage Living
GamingSteps#20210612 - Battlefield 2042, Fortnite Invasion, The Sims 4 Cottage Living

Battlefield 2042, Fortnite Invasion, The Sims 4 Cottage Living

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η EA και η DICE ανακοίνωσαν το Battlefield 2042, τον επόμενο τίτλο της σειράς των γνωστών FPS παιχνιδιών. Το Invasion είναι το νέο Battle Pass του Fortnite που προσθέτει στο παιχνίδι αρκετές νέες εμφανίσεις και πολλά καινούργια αντικείμενα. Η EA ανακοίνωσε το επόμενο Expansion Pack του The Sims 4 το οποίο ονομάζεται Cottage Living και επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν στην εξοχή και να γίνουν αγρότες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Battlefield 2042

Η EA και η DICE ανακοίνωσαν το Battlefield 2042, τον επόμενο τίτλο της σειράς των γνωστών FPS παιχνιδιών. Ο νεότερος τίτλος προσφέρει τη γνωστή Battlefield εμπειρία παιχνιδιού, αλλά σε αισθητά μεγαλύτερη κλίμακα.

Οι παίκτες έχουν στη διάθεση τους φουτουριστικά όπλα και καλούνται να αντιμετωπίσουν ισχυρά καιρικά φαινόμενα σε τεράστιους χάρτες στους οποίους λαμβάνουν χώρα μάχες με έως 128 πολεμιστές.

Αυτή τη φορά, η DICE παρουσιάζει ένα μέλλον στο οποίο η στάθμη της θάλασσας έχει αυξηθεί επικίνδυνα, το περιβάλλον καταρρέει, και τα κράτη ανά τον κόσμο γνωρίζουν την μεγαλύτερη οικονομική κρίση όλων των εποχών.

GamingSteps#20210612 - Battlefield 2042, Fortnite Invasion, The Sims 4 Cottage Living

Στο Battlefield 2042 οι μάχες λαμβάνουν χώρα στη Νότια Κορέα, στην Ινδία, στο Κατάρ, στη Σιγκαπούρη, και στην Ανταρκτική. Η κρίση που περνάει ο πλανήτης έχει οδηγήσει στη δημιουργία των “No-pats” που πολεμούν για τη σωτηρία της Γης και όχι για την πατρίδα τους.

Κάθε μάχη γίνεται για την κατάκτηση εδαφών, τη συλλογή πόρων, και την εξασφάλιση τεχνολογιών. Μερικά παραδείγματα είναι τα drone, διάφορα φουτουριστικά αεροσκάφη και άρματα μάχης, οι wingsuit, και άλλα.

Η DICE ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι έχει τρία multiplayer mode, αλλά δεν περιέχει single-player campaign. Η εταιρεία αποκάλυψε μόνο τα δύο από τα τρία multiplayer mode, τα οποία ονομάζονται “All-Out Warframe” και “Hazard Zone”.

Το πρώτο ακολουθεί το κλασικό gameplay των παιχνιδιών Battlefield και το δεύτερο είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό mode που η εταιρεία εισάγει για πρώτη φορά στη σειρά των FPS παιχνιδιών.

Στο Hazard Zone συμμετέχουν δεκάδες παίκτες και έχουν ως στόχο να επιβιώσουν έναντι των αντιπάλων τους. Ωστόσο, η εταιρεία τόνισε ότι δεν είναι battle royale mode, αλλά κάτι εντελώς νέο.

Στο παιχνίδι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν στο παιχνίδι οχήματα μέσω ενός tablet που έχουν στην κατοχή τους. Τα οχήματα που επιλέγουν οι παίκτες φτάνουν στο σημείο του χάρτη όπου βρίσκονται με τη βοήθεια αεροσκαφών.

Επιπλέον, η DICE έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες τροποποιούν τα όπλα τους. Καθώς ανεβαίνουν επίπεδο, οι παίκτες έχουν στη διάθεση τους περισσότερες επιλογές αναβάθμισης και μπορούν να βελτιώνουν τον εξοπλισμό τους εν κινήσει.

Δεν υπάρχουν οι γνωστοί τύποι στρατιωτικών μονάδων, όπως τους έχουμε δει σε παλαιότερους τίτλους της σειράς. Η εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά τους Specialists που αρχικά θα είναι δέκα και αργότερα θα προστεθούν στο παιχνίδι περισσότεροι.

Η DICE αποκάλυψε τέσσερις από τους δέκα αρχικούς Specialists. Ο Casper είναι ένας στρατιώτης τύπου recon που μπορεί να παρέχει πληροφορίες και να δημιουργεί αναστάτωση στους εχθρούς του χρησιμοποιώντας ένα ειδικό drone που μοιάζει με πουλί.

Ο Webster Mackay ειδικεύεται στις γρήγορες και αποτελεσματικές επιθέσεις. Η Maria Falck ανήκει στις μονάδες υποστήριξης και έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει πλήρως την υγεία των συμπαικτών της.

Όσον αφορά τον τέταρτο Specialist, αυτός είναι ο Boris, ένας μηχανικός που χρησιμοποιεί διάφορα τεχνολογικά μέσα για να κλειδώνει περιοχές και να ενισχύει τη θέση των συμπαικτών του.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου του 2021 για PC (μέσω Steam και Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, και Xbox One. Οι τιμές των εκδόσεων του παιχνιδιού διαφέρουν ανά πλατφόρμα και είναι οι εξής:

Standard Edition

  • PlayStation 4: 59,99€
  • PlayStation 5: 69,99€
  • Xbox One: 59,99€
  • Xbox Series X: 69,99€
  • PC: 59,99€

Gold Edition

  • PlayStation 4: 99,99€
  • PlayStation 5: 99,99€
  • Xbox One: 99,99€
  • Xbox Series X: 99,99€
  • PC: 89,99€

Ultimate Edition

  • PlayStation 4: 119,99€
  • PlayStation 5: 119,99€
  • Xbox One: 119,99€
  • Xbox Series X: 119,99€
  • PC: 109,99€

Το νέο Battle Pass του Fortnite προσθέτει στο παιχνίδι τον Rick Sanchez

Η Epic Games ανακοίνωσε το Invasion, το νέο Battle Pass του Fortnite το οποίο προσθέτει στο παιχνίδι αρκετές νέες εμφανίσεις και πολλά καινούργια αντικείμενα.

Στα προηγούμενα Battle Pass οι παίκτες ξεκλείδωναν αμοιβές μαζεύοντας XP. Για να ξεκλειδώσουν μία αμοιβή, έπρεπε να έχουν στην κατοχή τους την προηγούμενη. Στο Invasion οι παίκτες μαζεύουν Battle Stars και ξεκλειδώνουν οποιαδήποτε αμοιβή θέλουν.

Όπως και σε κάθε άλλο Battle Pass του παιχνιδιού, έτσι και σε αυτό, υπάρχουν δύο συλλογές αμοιβών.

Τα αντικείμενα της μίας μπορούν να τα αποκτήσουν όλοι οι παίκτες, ενώ αυτά της δεύτερης είναι διαθέσιμα μόνο για όσους πληρώσουν 950 V-Bucks, τα οποία στο Epic Games Store κοστίζουν 7,99€.

Από τις νέες εμφανίσεις που προσθέτει στο Fortnite το Invasion ξεχωρίζουν αυτές του Superman και του Rick Sanchez από τη σειρά Rick and Morty. Η πρώτη εμφάνιση έχει εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ενώ η δεύτερη μοιάζει με κινούμενο σχέδιο δύο διαστάσεων.

Με το Cottage Living του The Sims 4 οι sims γίνονται αγρότες

Η EA ανακοίνωσε το επόμενο Expansion Pack του The Sims 4 το οποίο ονομάζεται Cottage Living και επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν στην εξοχή και να γίνουν αγρότες.

Στο Cottage Living οι παίκτες μπορούν να καλλιεργούν τα δικά τους προϊόντα, όπως κολοκύθες, μελιτζάνες, καρπούζια, και άλλα. Επιπλέον, εκτρέφουν τα δικά τους ζώα, όπως αγελάδες, κοτόπουλα, και λάμα.

Την ηρεμία της υπαίθρου και της αγροτικής ζωής των sim αναστατώνουν οι αλεπούδες οι οποίες κλέβουν αυγά και κυνηγούν τα κουνέλια, τα οποία είναι το νέο κατοικίδιο που προσθέτει το πακέτο στο παιχνίδι.

Ο κόσμος του Cottage Living ονομάζεται Henford-on-Bagley και είναι ένα γραφικό χωριό αγγλικού στιλ με πέτρινες παμπ, κεντρική πλατεία, πάρκα, και ένα ποτάμι το οποίο διασχίζει το χωριό και καταλήγει σε μία μικρή λίμνη.

Όπως και κάθε άλλο Expansion του The Sims 4, το νέο πακέτο προσθέτει στο παιχνίδι νέα ρούχα, έπιπλα, αγαθά, δραστηριότητες, και άλλα. Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου για PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, και PC, και θα κοστίζει 39,99€.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 13 με 19 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210612 - Battlefield 2042, Fortnite Invasion, The Sims 4 Cottage Living

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 13 και 19 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

13 Ιουνίου

  • Lumberhill – σε PC

15 Ιουνίου

  • The Elder Scrolls Online: Console Enhanced – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S

17 Ιουνίου

  • Police Simulator: Patrol Officers – σε PC
  • Roguebook – σε PC
  • Red Solstice 2: Survivors – σε PC

18 Ιουνίου

  • Metro Exodus Complete Edition – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mafia III: Definitive Edition -50%

Είναι 1968, και μετά από χρόνια στον πόλεμο του Βιετνάμ έχουμε μάθει την μόνη πραγματική αλήθεια: “Η οικογένεια δεν είναι αυτοί με τους οποίους γεννήθηκες, αλλά αυτοί για τους οποίους θα πέθαινες.”

https://youtu.be/gbCz2Vj-4PA

Στο Mafia III είμαστε ο Lincoln Clay, και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από το εγκληματικό μας παρελθόν. Δυστυχώς, η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εμάς, και τελικά μπλέκουμε σε έναν νέο κύκλο αίματος.

Layers of Fear και Layers of Fear 2 -80%

Το Layers of Fear είναι ένα ψυχεδελικό παιχνίδι τρόμου, με μεγάλη έμφαση στην ιστορία και την εξερεύνηση. Καθώς ερευνούμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο αρχοντικό της βικτωριανής εποχής, θα είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση.

Παίζοντας, θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τα οράματα ενός τρελού νεαρού ζωγράφου και να τον βοηθήσουμε να ολοκληρώσει τον μακάβριο πίνακά του.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη το Layers of Fear, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο Layers of Fear 2 ο παίκτης ελέγχει έναν ηθοποιό του Hollywood, ο οποίος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ταινία που γυρίζεται πάνω σε σκάφος. Την ταινία γυρίζει ένας αινιγματικός και ιδιαίτερα παράξενος σκηνοθέτης.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, έτσι και στο Layers of Fear 2, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί το ίδιο στιλ γραφικών και για μία ακόμη φορά έχει δημιουργήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα τρόμου.

Bioshock Infinite -75%

Το Bioshock Infinite διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό έτος 1912 και ακολουθεί τον πρώην πράκτορα της Pinkerton, Booker DeWitt.

https://youtu.be/_olmMtBWBlA

Ως Booker DeWitt, βρισκόμαστε στην αερομεταφερόμενη πόλη Columbia. Στόχος μας είναι να βρούμε μία νεαρή γυναίκα, την Elizabeth, που ήταν αιχμάλωτη για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και έχει κάποιες μυστηριώδεις δυνάμεις.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine

Με το The Magnificent Mystery Machine του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 6,89€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own All Stars Bundle 2

Με το Build Your Own All Stars Bundle 2 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own All Stars Bundle 2 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Who's Your Daddy
  • DiRT 4
  • GRIP: Combat Racing
  • Detention
  • Internet Cafe Simulator
  • F1 2018
  • Close to the Sun
  • Among the Sleep – Enhanced Edition
  • Styx: Master of Shadows
  • Dex
  • Enemy Front
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • Angry Video Game Nerd Adventures
  • Angry Video Game Nerd II: ASSimilation
  • Alien Rage – Unlimited
  • Sniper: Ghost Warrior 2
  • Table Manners: The Physics-Based Dating Game
  • GemCraft – Chasing Shadows
  • Game Corp DX
  • Blueprint Tycoon

Build Your Own Ultimate VR Bundle

Με το Build Your Own Ultimate VR Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με VR παιχνίδια.

Στο Build Your Own Ultimate VR Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 8,99€, τέσσερα παιχνίδια για 16,99€, ή έξι παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 21 τίτλους:

  • Star Trek: Bridge Crew (Oculus)
  • Star Trek: Bridge Crew (Steam)
  • SWORDS of GARGANTUA
  • Creed: Rise to Glory
  • The Assembly
  • Pixel Ripped 1989
  • Abode 1 & 2 Bundle
  • Transference
  • Eagle Flight (Oculus)
  • Eagle Flight (Steam)
  • Pinball FX2 VR
  • Dick Wilde
  • Dick Wilde 2
  • Space Junkies – Oculus Version
  • Space Junkies – Steam Version
  • Ultrawings
  • Electronauts – VR Music
  • Bloody Zombies
  • Werewolves Within (Oculus)
  • Werewolves Within (Steam)
  • Chess Ultra

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Control στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Control, μία περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το Control, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps