Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Φεβρουάριος 2024
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Φεβρουάριος 2024

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Φεβρουάριος 2024

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Φεβρουάριο έχουμε ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο με μικρόφωνα για καραόκε, ένα RC αυτοκίνητο που μοιάζει με το retro NSX σε κλίμακα 1/18, και γυαλιά για drone με FPV. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ισχυρό ηλεκτρικό scooter για κάθε τύπο εδάφους, μία έξυπνη θερμοστατική κεφαλή για καλοριφέρ, και ένα ψηφιακό πολύμετρο σε μέγεθος στυλό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ασύρματο Bluetooth ηχείο με μικρόφωνα για καραόκε

Το BlitzWolf BW-WA6 είναι ένα ασύρματο ηχείο για καραόκε που συνδυάζει ισχυρό ήχο, λειτουργικότητα και στυλ. Χάρη στους διπλούς drivers ήχου και την τεχνολογία ενίσχυσης μπάσων, παρέχει κρυστάλλινο ήχο και εξαιρετική συνολική απόδοση.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Φεβρουάριος 2024

Οι ενσωματωμένες λωρίδες RGB και ο ισοσταθμιστής EQ βελτιώνουν και εμπλουτίζουν την εμπειρία χρήσης. Αυτό το ηχείο μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για καραόκε, συνδυάζοντας το με τα δύο προαιρετικά μικρόφωνα που προσφέρει η BlitzWolf.

Τέλος, το BW-WA6 έχει ενσωματωμένο power bank με χωρητικότητα 6.000mAh, υποδοχή για κάρτα μνήμης TF, θύρα USB Type-A, και AUX. Η τιμή του πακέτου με τα δύο μικρόφωνα στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 84,92€.

RC αυτοκίνητο που μοιάζει με το retro NSX σε κλίμακα 1/18

Το LDR/C 1803 RTR είναι ένα εντυπωσιακό RC που μοιάζει με το retro NSX και διαθέτει γυροσκόπιο για εύκολο έλεγχο και σταθερή οδήγηση. Ο πλήρης αναλογικός χειρισμός προσφέρει ρεαλιστική αίσθηση οδήγησης και επιτρέπει προηγμένες κινήσεις drift.

Επιπλέον, το RC έχει ενσωματωμένο LED φωτισμό που προσθέτει στιλ στο όχημα και επιτρέπει την οδήγηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το LDR/C 1803 RTR έχει ανθεκτική κατασκευή, 500mAh μπαταρία που προσφέρει 120 λεπτά αυτονομία, μέγιστη ταχύτητα 10km/h, και κοστίζει 56,30€.

Γυαλιά για drone με FPV

Τα Walksnail Avatar HD Goggles X είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία γυαλιών FPV και προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία πτήσης. Αυτά τα γυαλιά είναι εξοπλισμένα με οθόνη OLED υψηλής ανάλυσης 1920 x 1080 pixels και προσφέρουν κρυστάλλινη οπτική απόδοση και απίστευτη ευκρίνεια.

H γωνία προβολής είναι 50 μοίρες και το ενσωματωμένο γυροσκόπιο προσφέρει σταθερή εικόνα και ακρίβεια κίνησης. Επιπλέον, τα Walksnail Avatar HD Goggles X έχουν HDMI, είναι συμβατά με ποικιλία συσκευών και κάθε drone που υποστηρίζει FPV, και στοιχίζουν 504,00€.

Ψηφιακό μικροσκόπιο με δυνατότητα μεγέθυνσης 1200x

Το Mustool DM9 είναι ένα πανίσχυρο ψηφιακό μικροσκόπιο που προσφέρει εξαιρετική μεγέθυνση έως 1200 φορές. Διαθέτει 7 ιντσών οθόνη υψηλής ανάλυσης FHD και ρυθμιζόμενα LED φώτα για καθαρή και φωτεινή θέαση.

Η χειροκίνητη εστίαση και ο απομακρυσμένος έλεγχος διευκολύνουν τη χρήση και παρέχουν ευελιξία. Το μικροσκόπιο είναι συμβατό με Windows και macOS, έχει δυνατότητα προβολής και καταγραφής video, και είναι ιδανικό για εκπαιδευτική χρήση, επιστημονική έρευνα, επισκευές ηλεκτρονικών, και πολλές άλλες εφαρμογές. Η τιμή του είναι 55,99€.

Ισχυρό ηλεκτρικό scooter για κάθε τύπο εδάφους

Το ηλεκτρικό scooter ANGWATT T1 είναι η απόλυτη επιλογή για εκείνους που αναζητούν αξιοπιστία και απόδοση σε οποιονδήποτε τύπο εδάφους. Διαθέτει δύο κινητήρες 3000W που προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις σε άσφαλτο, χώμα, χαλίκι, και άλλα.

Οι 11 ιντσών τροχοί του ενισχύουν την ευστάθεια και την αντοχή του scooter, ενώ η αυτονομία του, που αγγίζει τα 105 χιλιόμετρα, επιτρέπει να ανακαλύπτουμε νέα μονοπάτια χωρίς να ανησυχούμε μήπως μείνουμε από μπαταρία.

Το μέγιστο φορτίο που μπορεί να δεχθεί το ANGWATT T1 είναι 200 κιλά, έχει ανθεκτική κατασκευή, αναρτήσεις και στους δύο τροχούς, και μπορούμε να το προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρικό κατάστημα Banggood στα 1.326,17€.

3 σε 1: Ψηφιακό θερμόμετρο, υγρασιόμετρο, και ρολόι

Το Xiaomi DUKA Atuman TH1 είναι ένα προηγμένο υγρασιόμετρο και θερμόμετρο που προσφέρει ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας σε εσωτερικούς χώρους.

Διαθέτει οθόνη LCD για την προβολή δεδομένων, ενώ μπορεί να προβάλλει την ημερομηνία και την ώρα. Οι διαστάσεις του είναι εξαιρετικά μικρές καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση στο γραφείο, το σαλόνι, και οποιονδήποτε άλλο εσωτερικό χώρο.

Τέλος, το Xiaomi DUKA Atuman TH1 έχει λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων για να παρακολουθούμε τις τάσεις της υγρασίας και της θερμοκρασίας με την πάροδο του χρόνου. Η τιμή του είναι 10,79€.

Έξυπνη θερμοστατική κεφαλή για καλοριφέρ

Η έξυπνη θερμοστατική κεφαλή SONOFF TRVZB είναι η ιδανική λύση για να ελέγξετε τη θερμοκρασία στο σπίτι με έξυπνο τρόπο. Μπορεί να συνδεθεί με όσες συσκευές υποστηρίζουν Zigbee και μπορούμε να ελέγχουμε τη θερμοκρασία του καλοριφέρ από την εφαρμογή στο κινητό ή με φωνητικές εντολές.

Η εφαρμογή της εταιρείας προσφέρει τη δυνατότητα προγραμματισμού προσαρμοσμένων χρονοδιαγραμμάτων θέρμανσης και την παρακολούθηση της κατανάλωσης.

Η SONOFF TRVZB κοστίζει 29,53€ και μπορεί να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε πολλά χρήματα, μειώνοντας την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και καυσίμου.

Ψηφιακό πολύμετρο σε μέγεθος στυλό

Το MUSTOOL MT005PRO είναι ένα εξαιρετικά ακριβές ψηφιακό πολύμετρο που προσφέρει αξιόπιστες μετρήσεις. Αναγνωρίζει αυτόματα τάση AC/DC, αντίσταση, διόδους, και πολλά άλλα.

Η ανέπαφη λειτουργία επιτρέπει ακριβείς μετρήσεις τάσης χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσουμε το κύκλωμα. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός, οι προηγμένες λειτουργίες, και το σύνολο των χαρακτηριστικών του, το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Η τιμή του είναι 12,64€.

CNC μηχανή χάραξης με λέιζερ για ερασιτέχνες και επαγγελματίες

Η TWOTREES TTC450 είναι μία προηγμένη CNC μηχανή με λέιζερ που προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και έχει τη δυνατότητα χάραξης και κοπής. Αυτή η μηχανή είναι ιδανική για ξύλο, ακρυλικά υλικά, PCB, PVC, και μέταλλα.

Η συναρμολόγηση, εγκατάσταση, και χρήση της TTC450 είναι ιδιαίτερα εύκολες. Το πλήθος των χαρακτηριστικών της καθιστούν τη συγκεκριμένη CNC μηχανή κατάλληλη για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, είτε δημιουργούν μεμονωμένα λογότυπα, είτε παράγουν μικρές παρτίδες προϊόντων. Κοστίζει 368,31€.

Πολυγωνικός οδηγός για τρυπάνι

Ο πολυγωνικός οδηγός τρυπημάτων της ENJOYWOOD αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε ξυλουργικό έργο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό εργαλείο, καθώς είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Φεβρουάριος 2024

Μπορούμε να τον τοποθετούμε εύκολα και με ασφάλεια σε κάθε επίπεδη επιφάνεια και να ρυθμίζουμε τη γωνία και τη θέση της διάτρησης με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τις ειδικές λαβές και τους ρυθμιστές στις δύο πλευρές της βάσης. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 81,22€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Φεβρουαρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps