Η ενέργεια της Warner Bros να κυκλοφορεί τις νέες ταινίες της απευθείας στην HBO Max χωρίς έξτρα κόστος, εκτόξευσε τη δημοφιλία της πλατφόρμας στα ύψη. Έτσι, εκτός από τις εξαιρετικές σειρές, αλλά και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, η συνδρομητική υπηρεσία θα προσφέρει αποκλειστική προβολή στις ταινίες παράλληλα με την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους. Στον οδηγό θα δούμε πώς άρουμε τους περιορισμούς της HBO Max στην Ελλάδα με το CyberGhost, για να βλέπουμε εδώ και τώρα όλες τις ταινίες και σειρές της συνδρομητικής πλατφόρμας στο Windows PC και το Android.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Απαραίτητη η χρήση ενός VPN

Επί του παρόντος, ο μόνος τρόπος για να δούμε τα έργα του HBO Max στην Ελλάδα είναι μέσω VPN. Η συνδρομητική υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, και παραμένει άγνωστο πότε θα την δούμε επίσημα.

Θα χρειαστεί να έχουμε συνδρομή σε ένα πληρωμένο VPN, καθώς τα περισσότερα δωρεάν ενδέχεται να τα μπλοκάρει η πλατφόρμα. Συν τοις άλλοις, έχουν ποικίλους περιορισμούς στη διακίνηση των δεδομένων.

Για τον οδηγό χρησιμοποιήσαμε το κορυφαίο και πολύ οικονομικό Cyberghost VPN, το οποίο έχει πρόβλεψη* ειδικά για την πλατφόρμα του HBO Max και μας λειτούργησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείτε να δείτε και τις άλλες υπηρεσίες που έχουμε δοκιμάσει:

Το πιο Ασφαλές, Σταθερό και Γρήγορο VPN στην Ελλάδα
Το Πιο Ασφαλές, Σταθερό, Και Γρήγορο VPN Στην Ελλάδα

Η χρήση VPN αυξάνει κατακόρυφα τις επιλογές μας στο ίντερνετ, όταν θέλουμε να προσπεράσουμε ανόητους γεωγραφικούς περιορισμούς. Όμως, τα δωρεάν VPN έχουν περιορισμούς στην ταχύτητα,…

Το streaming του HBO Max στην Ελλάδα

Απ' ό,τι φαίνεται, ο ανταγωνισμός του Netflix μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Πέρα από την Amazon Prime και την Disney Plus, μπαίνει δυνατά πλέον στο παιχνίδι και η HBO Max.

Η συνδρομητική υπηρεσία ανήκει στον κολοσσό των ΜΜΕ και της ψυχαγωγίας WarnerMedia και θεωρείται ως η πιο αναπτυσσόμενη streaming υπηρεσία στις ΗΠΑ λόγω των εξαιρετικών παραγωγών που δημιουργεί.

Στη μεγάλη ψηφιακή βιβλιοθήκη της συμπεριλαμβάνονται γνωστά έργα όπως το πολυβραβευμένο Joker, και οι δημοφιλείς σειρές Friends και The Big Bang Theory. Επιπλέον, όλες οι ταινίες Batman και Lord of the Rings και αναρίθμητες άλλες παραγωγές.

HBO Max στην Ελλάδα 2

Επίσης, μετά την απόφαση της Warner Bros να κυκλοφορεί τις νέες ταινίες της απευθείας στην HBO Max χωρίς έξτρα κόστος, τα πολυαναμενόμενα Matrix 4 και Dune – και όχι μόνο – θα προβληθούν αποκλειστικά στο HBO Max, παράλληλα με την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους.

Το περιβάλλον της πλατφόρμας

Θα λέγαμε ότι οι λειτουργίες της πλατφόρμας του HBO Max στο PC είναι παρόμοιες με αυτές του Netflix και του Disney+.

Οι όποιες διαφορές έγκεινται στα χρώματα και στο ότι η εφαρμογή του Android θέλει ακόμη αρκετή δουλειά. Στις δοκιμές μας δυσκολευόταν αρκετά σε σχετικά ισχυρό κινητό.

Ωστόσο, στον browser του υπολογιστή τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά. Η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε με εύκολο τρόπο αναρίθμητες δημοφιλείς αλλά λιγότερο γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Παραθέτουμε σε εικόνες το περιβάλλον της πλατφόρμας στο PC, έτσι ώστε να αποκτήσουμε μία πρώτη εικόνα.

HBO Max στην Ελλάδα a
HBO Max στην Ελλάδα 4

HBO Max στην Ελλάδα aααμμλλα

Πώς βλέπω HBO Max στην Ελλάδα

Όπως είδαμε με το Netflix και το Disney+ σε προηγούμενους οδηγούς, έτσι και με το HBO Max, το κορυφαίο CyberGhost VPN διαθέτει εξειδικευμένη λειτουργία για την πλατφόρμα.

Μπορούμε λοιπόν μέσα από την ενότητα “Streaming” του VPN να άρουμε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να βλέπουμε το περιεχόμενο του HBO Max στην Ελλάδα με όλες τις ταινίες και σειρές της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Σε εκείνο που διαφέρει το CyberGhost σε σχέση με τα περισσότερα πληρωμένα VPN που έχουμε αναφέρει εκτεταμένα είναι στο ότι προσομοιώνει με απόλυτη επιτυχία ότι πράγματι βρισκόμαστε στις ΗΠΑ.

Επίσης, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άρση περιορισμών των συνδρομητικών υπηρεσιών, και όχι μόνο. Επιπλέον, στην πρόσβαση πολλών άλλων υπηρεσιών, από όποια χώρα και αν γίνονται.

Όμως, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για να δούμε το περιεχόμενο της HBO Max στην Ελλάδα.

Ακόμη και αν έχουμε την αμερικάνικη IP του VPN, δεν μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην πλατφόρμα στο PC. Ούτε το app δεν θα είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσουμε στο Android και iOS.

Επιπλέον, η υπηρεσία μπλοκάρει τις αιτήσεις συνδρομής που γίνονται με κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς, και διευθύνσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που εδρεύουν στις Η.Π.Α.

HBO Max στην Ελλάδα aα

Έτσι λοιπόν, για να παρακάμψουμε όλους αυτούς τους περιορισμούς, εκτός από το απαραίτητο CyberGhost, πρέπει να ακολουθήσουμε τα βήματα που αναλύουμε στη συνέχεια.

Πώς παρακάμπτω όλους τους περιορισμούς του HBO Max

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία διαδικασία που την δοκιμάσαμε στην πράξη και μας έδωσε πλήρη πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία μέσω Windows PC και Android συσκευής.

Έτσι, εμείς θα δείξουμε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουμε μέσα από το Windows PC. Επιπλέον, στην Android συσκευή μας που είναι απαραίτητη λόγω του ότι πρέπει να κατεβάσουμε το app για να υλοποιηθεί με επιτυχία η διαδικασία.

Βήμα 1

Ξεκινώντας, τρέχουμε στο PC τον client του CyberGhost που μας παρέχει η πολύ φθηνή συνδρομή στην υπηρεσία. Κοστίζει μόνο δύο ευρώ μηνιαίως. Κατόπιν, από την ενότητα “For streaming” ενεργοποιούμε τον ειδικό server για την HBO Max.

HBO Max στην Ελλάδα aαα

Βήμα 2

Μόλις συνδεθούμε με τον ειδικό server του VPN, προχωράμε στη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού Google διαμέσου του browser στο PC, πατώντας εδώ.

HBO Max στην Ελλάδα aααα

Βήμα 3

Στη συνέχεια, πρέπει να αγοράσουμε μία δωροκάρτα του Google Play από το Amazon, πατώντας εδώ.

Το ελάχιστο ποσό που μπορούμε να ξοδέψουμε είναι 25 δολάρια. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτά τα χρήματα δεν τα χάνουμε, ούτε τα ξοδεύουμε ειδικά για το HBO Max.

HBO Max στην Ελλάδα aααμμ

Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, να αγοράσουμε premium apps από τα καταστήματα των δύο εταιρειών.

Έτσι, μετά την αγορά της δωροκάρτας, θα μας στείλουν έναν ψηφιακό κωδικό στα εισερχόμενα του email που καταχωρήσαμε στο Amazon.

Ως εκ τούτου, φροντίζουμε να συμπληρώσουμε σωστά όλα τα απαιτούμενα πεδία και να βεβαιωθούμε ότι στείλαμε αυτή τη δωροκάρτα στον εαυτό μας. Με άλλα λόγια, ότι βάλαμε στην παραγγελία το δικό μας email.

Βήμα 4

Στη συνέχεια, πρέπει να περιμένουμε λίγα λεπτά για να μας έρθει η δωροκάρτα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Κατόπιν, αφού είμαστε βέβαιοι ότι ένας VPN server των ΗΠΑ είναι ενεργός, ανοίγουμε το email μας και πατάμε στο “Get your gift card”…

HBO Max στην Ελλάδα aααμμλ
… και πατάμε στο “Click to redeem” για να μεταφέρουμε και να εξαργυρώσουμε τον κωδικό στον νέο λογαριασμό μας Google που ανοίξαμε προηγουμένως.

HBO Max στην Ελλάδα aααμμλλ
Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι μας άνοιξε το Play store του νέου αμερικάνικου λογαριασμού Google που δημιουργήσαμε, και όχι το παλιό που είχαμε. Αυτό το ελέγχουμε στην ένδειξη που δείχνουμε με το βέλος.


Επίσης, η Google θα μας ζητήσει να συμπληρώσουμε τη χώρα, το όνομά μας, και τον ταχυδρομικό μας κώδικα. Είναι κρίσιμο να επιλέξουμε “Ηνωμένες Πολιτείες” και ακόμη πιο σημαντικό να εισαγάγουμε έναν πενταψήφιο ταχυδρομικό κώδικα των ΗΠΑ.

Μπορούμε εύκολα να βρούμε έναν ταχυδρομικό κώδικα των ΗΠΑ . Προαιρετικά, και ένα προσωρινό όνομα ή email διαμέσου του Fake Name Generator που έχουμε αναλύσει σε παλαιότερο οδηγό.

Για ευκολία και για να μην χάνουμε χρόνο, εμείς προτείνουμε τον ταχυδρομικό κώδικα 98292 από Ουάσιγκτον, ή τον 90017 από το Λος Άντζελες.

HBO Max στην Ελλάδα aααμμλλατ
Φυσικά, όσοι βλέπαμε τηλεόραση το '90, ίσως θυμόμαστε πως 90210 είναι ο ταχυδρομικός κώδικας του Beverly Hills από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

HBO Max στην Ελλάδα 20μ
Βήμα 5

Στη συνέχεια, από την ενότητα “For streaming” ενεργοποιούμε τον ειδικό server του CyberGhost για την HBO Max στην Android συσκευή μας.


Κατόπιν, διαμέσου του νέου λογαριασμού Google, επιλέγουμε το αμερικάνικο πλέον Google Play που δημιουργήθηκε στη συσκευή μας.

Με αυτόν τον τρόπο, πατώντας εδώ, θα εμφανιστεί το HBO Max app στην Android συσκευή μας. Έτσι, μπορούμε να προχωρήσουμε στη λήψη και την εγκατάστασή του.


Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να βρούμε το HBO Max στο Play Store, θα πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα μας στο Google Play με μη αυτόματο τρόπο, πατώντας εδώ.

Βήμα 6

Μόλις κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, δεν έχουμε παρά να την ανοίξουμε. Στη συνέχεια, πατάμε το “Subscribe Now” και δημιουργούμε τον νέο λογαριασμό μας στο HBO Max…

…συμπληρώνοντας το πρόσφατο Gmail που δημιουργήσαμε και πληκτρολογώντας όποιο κωδικό πρόσβασης θέλουμε.

Σε αυτό το σημείο καλό είναι να αποθηκεύσουμε κάπου αυτά τα συνθηματικά. Θα τα χρειαστούμε για να συνδεθούμε στην πλατφόρμα του HBO Max στο Windows PC.

Έτσι, μόλις φτάσουμε στο τελικό βήμα, πληρώνουμε για τη συνδρομή χρησιμοποιώντας την Play Store Gift Card που έχουμε στο Play Store των ΗΠΑ.

Από εκεί και μετά, η εφαρμογή θα μας ζητήσει να επαληθεύσουμε την πληρωμή μας. Επίσης, να επιλέξουμε εάν θέλουμε να έχουμε έλεγχο ταυτότητας ή όχι, και αν θέλουμε να ρυθμίσουμε ένα εφεδρικό πρόγραμμα πληρωμών. Μπορούμε να παραλείψουμε όλα αυτά τα βήματα.

Αυτό ήταν όλο. Από εδώ και μετά, δεν χρειαζόμαστε άλλο την εφαρμογή του Android. Απλά πατάμε εδώ, και με τα συνθηματικά μας κάνουμε πλέον login στην πλατφόρμα διαμέσου του browser στο PC.

Ακύρωση συνδρομής

Μπορούμε να ακυρώσουμε τη συνδρομή στην HBO Max για να μην ξεχαστούμε και χρεωθούμε τα 14,99 δολάρια μετά το πέρας των 30 ημερών.

Αρκεί από το Google Play στο PC ή το κινητό να ακολουθήσουμε τα τρία βήματα που παρατηρούμε στις δύο κάτωθι εικόνες:


Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να βάλουμε στα αγαπημένα μας τη διαδικασία της ακύρωσης μιας συνδρομής στο Google Play.

HBO Max στην Ελλάδα 35μ

Εσείς θα είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν την HBO Max στην Ελλάδα?

Είναι γεγονός ότι ο “πόλεμος” στις πλατφόρμες του κινηματογραφικού θεάματος καλά κρατεί.

Επί του παρόντος, το Netflix έχει το πλεονέκτημα των ελληνικών υπότιτλων και την τεράστια βιβλιοθήκη. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, η HBO Max θα προσφέρει και αυτή εξαιρετικές υπηρεσίες στη χώρα μας. Επιπλέον, την αποκλειστική προβολή στις ταινίες παράλληλα με την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους.

Φυσικά, όσοι από εμάς θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα με τις συνδρομές στις πλατφόρμες του κινηματογραφικού θεάματος, υπάρχει το Kodi και το Real-Debrid που μας συγκεντρώνουν όλο το περιεχόμενο των δημοφιλών συνδρομητικών πλατφορμών στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες με την πλατφόρμα του HBO Max, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.