Home » Software » Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Προγραμματισμού CodeBiz 2021
CodeBiz 2021

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Προγραμματισμού CodeBiz 2021

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Με το CodeBiz, τον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και προγραμματισμού του ThinkBiz να έχει φτάσει πλέον στο τέλος του, ήρθε η ώρα για ένα γρήγορο recap, ώστε να γνωρίσετε και εσείς τι ακολούθησε εκείνες τις μέρες. Στο φετινό ψηφιακό διαγωνισμό δώδεκα ομάδες ανέβηκαν στο stage με μοναδικό τους σκοπό να κατακτήσουν μια θέση στην κορυφή του CodeBiz. Με όπλα τους μέσα στις 16 μέρες 4 workshops και περισσότερα από 70 mentoring sessions, αγωνίστηκαν για τη πρώτη θέση.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τα αποτελέσματα του CodeBiz 2021

Στον Μεγάλο Τελικό που μεταδόθηκε ζωντανά στις 11 Απριλίου, με απήχηση μεγαλύτερη των 1500 ατόμων, μια ομάδα ξεχώρισε μέσα από τα αλλεπάλληλα battles και κατέκτησε το stage του CodeBiz!

Αυτή ήταν η SoFiLy, κερδίζοντας έτσι και τα βραβεία που θα την βοηθήσουν να αναπτύξει την ιδέα της. Συγκεκριμένα, 6 μήνες φιλοξενία και mentoring από την Ecinisi.gr, 2 χρόνια δωρεάν server από την Lancom, πλήρη υποτροφία για το Web Development Academy του CollegeLink και κουπόνια από το You.gr αλλά και το Factory Outlet.

Οι Icebreaker & Studium κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα κερδίζοντας μερική υποτροφία στο Web Development Academy του CollegeLink.

Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος στο CodeBiz και αγκάλιασαν τόσο πολύ́ αυτή τη δράση, αλλά και στους ομιλητές, στους μέντορες και στους κριτές που αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο για να στηρίξουν έμπρακτα τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Το CodeBiz 2021 υποστήριξαν αναγνωρισμένες στον χώρο εταιρείες και συγκεκριμένα ως αποκλειστικός Gold Sponsor η Info Quest Technologies, ως Silver Sponsor η Analysis Consulting, ως Key Sponsor η The Cool Legion, ως Food Sponsor το e-food και ως In-kind Sponsors οι εταιρείες Owiwi, Dictamus, Kalamata papadimitriou, ΔΕΛΤΑ, SKAG & Dimello  που προσέφεραν στον διαγωνισμό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Καταλυτική, για την προώθηση του CodeBiz ήταν και η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας και φυσικά του PCsteps που αποτέλεσε βασικός Media Partner του διαγωνισμού!

Το δεύτερο CodeBiz ολοκληρώθηκε, έχοντας επιτύχει για ακόμη μια χρονιά το σκοπό του να ενώσει τον προγραμματισμό και την επιχειρηματικότητα.

Η όρεξη, οι ιδέες αλλά και η δημιουργικότητα των ατόμων που συμμετείχαν, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης δείχνοντας ότι ακόμη και υπό τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε υπάρχει πάντοτε χώρος για την νεανική επιχειρηματικότητα.

Οπότε μέχρι το επόμενο CodeBiz

Battle Your Way To The Top

Για περισσότερες πληροφορίες για το CodeBiz και τις επόμενες δράσεις του ThinkBiz:

Facebook| Facebook event |Instagram

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps