Home » Software » Παιχνίδια » Λαθρεμπόριο NVIDIA CMP 30HX, Ο Crash Έγινε Mario, Abandoned
GamingSteps#20210410 - Λαθρεμπόριο NVIDIA CMP 30HX, Ο Crash Έγινε Mario, Abandoned Horror

Λαθρεμπόριο NVIDIA CMP 30HX, Ο Crash Έγινε Mario, Abandoned

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η τελωνειακή υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ εντόπισε λαθρέμπορους οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν στην Κίνα 300 κάρτες Nvidia CMP 30HX, ειδικές για mining κρυπτονομισμάτων, τις οποίες και κατάσχεσε. Χρήστης του NexusMods δημιούργησε ένα mod για το Crash Bandicoot 4: It's About Time που αντικαθιστά τον Crash με τον Mario. Η Blue Box Games Studios ξεκαθάρισε ότι ο Hideo Kojima δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι τρόμου Abandoned.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Λαθρέμποροι εισάγουν στην Κίνα εκατοντάδες Nvidia CMP 30HX

Το Φεβρουάριο του 2021, η Nvidia ανακοίνωσε τη νέα σειρά CMP, η οποία περιλαμβάνει κάρτες γραφικών ειδικά σχεδιασμένες για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Οι κάρτες είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας και αυτό αποτελεί εν μέρει πρόβλημα.

GamingSteps#20210410 - Λαθρεμπόριο NVIDIA CMP 30HX, Ο Crash Έγινε Mario, Abandoned Horror

Οι επίδοξοι κάτοχοι είναι αρκετοί και η παραγωγή προχωρά με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς, εξαιτίας της πανδημίας. Επιπλέον, αρκετοί επιλέγουν την Κίνα για να στήσουν “φάρμες εξόρυξης” κρυπτονομισμάτων διότι το ρεύμα είναι ιδιαίτερα φθηνό.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί διαρκώς τη λειτουργία και ανάπτυξη αυτών των εγκαταστάσεων, κυρίως διότι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το 65% της ενέργειας που καταναλώνουν παγκοσμίως οι “φάρμες” και τα συστήματα εξόρυξης προέρχεται από την Κίνα. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι που πολλοί επιλέγουν να φέρουν παράνομα στη χώρα κάρτες γραφικών.

Τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου, η τελωνειακή υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ εντόπισε λαθρέμπορους οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν στην Κίνα 300 κάρτες Nvidia CMP 30HX, τις οποίες και κατάσχεσε.

Mod αντικαθιστά τον Crash με τον Mario στο It's About Time

Ένας χρήστης του NexusMods, ο οποίος ονομάζεται SpongeBobbleTea, δημιούργησε ένα mod για το Crash Bandicoot 4: It's About Time που αντικαθιστά τον Crash με τον Mario.

Το mod είναι τόσο καλά σχεδιασμένο που ο αγαπητός υδραυλικός μοιάζει λες και είναι ο πραγματικός βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού. O Mario μπορεί και εκτελεί όλες τις γνωστές κινήσεις του ανθρωπόμορφου bandicoot χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν ορισμένες ατέλειες, αλλά δεν επηρεάζουν καθόλου το gameplay. Για παράδειγμα, όλοι οι διάλογοι του Aku Aku αναφέρουν ακόμη τον Crash. Ο SpongeBobbleTea δεν έχει αντικαταστήσει το όνομα του με αυτό του retro ήρωα.

Το mod έχει λάβει εξαιρετικά θετικά σχόλια και ορισμένοι χρήστες δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο τις πίστες του Crash Bandicoot 4: It's About Time όταν χρησιμοποιούν τον Mario.

Η Blue Box ξεκαθαρίζει ότι ο Kojima δεν έχει σχέση με το Abandoned

Στις 7 Απριλίου, ο επίσημος λογαριασμός του PlayStation στο Twitter δημοσίευσε ένα μικρό teaser βίντεο του επερχόμενου παιχνιδιού τρόμου Abandoned.

Ο δημιουργός του Summer Game Fest, Geoff Keighley, απάντησε στο tweet με ένα GIF το οποίο αναφέρει το κείμενο “Hmm, very interesting”.

Εξαιτίας του ότι ο Keighley είναι μεγάλος οπαδός του Hideo Kojima, δημιουργού του Death Stranding, οι χρήστες ανέπτυξαν τη θεωρία ότι ο Kojima έχει κάποια σχέση με το Abandoned και την ανάπτυξη του.

Η δημιουργός του παιχνιδιού, Blue Box Games Studios, θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Στις 8 Απριλίου, δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είναι μία μικρή ομάδα προγραμματιστών που αναπτύσσει αυτόν τον τίτλο εδώ και πολύ καιρό.

Επιπλέον, σημειώνει ότι έχει συνεργαστεί με αρκετά στούντιο για την ανάπτυξη των δικών τους παιχνιδιών. Γι' αυτό, ήθελε να αφιερώσει χρόνο στη δημιουργία ενός δικού της τίτλου, στην ανάπτυξη του οποίου δεν θα εμπλεκόταν κανείς άλλος.

Τέλος, τονίζει ότι ο Hideo Kojima δεν έχει καμία σχέση με το Abandoned, πως η ίδια δεν έχει συνεργαστεί μαζί του, και ότι ποτέ δεν δήλωσε κάτι από τα παραπάνω.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 11 με 17 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210410 - Λαθρεμπόριο NVIDIA CMP 30HX, Ο Crash Έγινε Mario, Abandoned Horror

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 11 και 17 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

13 Απριλίου

  • Demon Skin – σε PC
  • Poison Control – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

14 Απριλίου

  • Knight Squad 2 – σε Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Tasomachi: Behind the Twilight – σε PC

15 Απριλίου

  • Ashwalkers: A Survival Journey – σε PC
  • SaGa Frontier Remastered – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Altdeus: Beyond Chronos – στο PlayStation 4
  • Shadow Man: Remastered – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Fighting EX Layer: Another Dash – στο Nintendo Switch
  • Stitchy in Tooki Trouble – στο Nintendo Switch

16 Απριλίου

  • Tribal Pass – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Super Meat Boy Forever – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Reigns: Game of Thrones -50%

Τα Reigns είναι μία σειρά παιχνιδιών στρατηγικής με ιδιαίτερο artwork και απλό gameplay.

Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται στην οθόνη κάρτες προτάσεων, τις οποίες αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε, σύροντας τες αριστερά ή δεξιά. Οι αποφάσεις που παίρνουμε επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το Reigns: Game of Thrones είναι ο τρίτος τίτλος της σειράς. Όπως μαρτυρά το όνομά του, το παιχνίδι ασχολείται με το σύμπαν της γνωστής σειράς βιβλίων του George R.R. Martin.

Οι αποφάσεις μας στον συγκεκριμένο τίτλο επηρεάζουν τέσσερις παράγοντες: τη στρατιωτική δύναμη, την εύνοια των θεών, τη δημοτικότητά μας, και τον κρατικό πλούτο.

The Messenger -50%

Το The Messenger είναι ένα side-scrolling παιχνίδι δράσης, εμπνευσμένο από τη γνωστή σειρά παιχνιδιών Ninja Gaiden.

Ως παίκτης, ελέγχουμε έναν ninja του οποίο το όνομα είναι “The Messenger”. Ο κύριος στόχος μας είναι να παραδώσουμε έναν κύλινδρο. Για να φτάσουμε στον προορισμό μας, χρησιμοποιούμε διάφορους μηχανισμούς και αντιμετωπίζουμε αρκετούς εχθρούς.

Ruiner -75%

Το Ruiner είναι ένα shooter παιχνίδι δράσης το οποίο λαμβάνει χώρα το έτος 2091 στη μητροπολιτική cyberpunk πόλη Rengkok.

Στο Ruiner έχουμε τον έλεγχο ενός σιωπηλού μασκοφόρου πολεμιστή που προσπαθεί να σώσει τον αδερφό του, τον οποίο έχουν απαγάγει και κρατούν στο κτιριακό συγκρότημα Heaven. Στην προσπάθεια αυτή μας βοηθά ένας φίλος μας που είναι χάκερ.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Egg Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,15€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

All Stars 13 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 7 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 13 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 174,30€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αγοράζοντας το All Stars 13 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Styx: Master of Shadows
  • Sniper: Ghost Warrior Trilogy
  • Overlord: Ultimate Evil Collection
  • Guilty Gear X2 #Reload
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • American Fugitive
  • V-Rally 4

Build Your Own Paradox Interactive Bundle

Το προσωπικό του Fanatical επέλεξε 16 αξιόλογους τίτλους της Paradox, τους πρόσθεσε στο Build Your Own Paradox Interactive Bundle, και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο παιχνιδιών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, τέσσερα παιχνίδια για 12,99€, ή πέντε παιχνίδια για 14,99€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 16 παιχνίδια:

  • Stellaris – Galaxy Edition
  • Steel Division: Normandy 44
  • Prison Architect
  • Tyranny – Standard Edition
  • BATTLETECH
  • Pillars of Eternity – Hero Edition
  • Surviving Mars
  • NECROPOLIS: BRUTAL EDITION
  • Europa Universalis IV
  • Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition
  • Hearts of Iron III Collection
  • Shadowrun: Dragonfall – Director's Cut
  • Magicka 2
  • Cities: Skylines
  • Age of Wonders III
  • Victoria II

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το About 3 out of 10: Season Two στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το About 3 out of 10: Season Two, μία περιπέτεια εξερεύνησης που κυκλοφόρησε το 2021.

Για να πάρουμε δωρεάν το About 3 out of 10: Season Two, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps