Home » Software » Παιχνίδια » Προστασία Denuvo Στο PS5, Η Bethesda Ανήκει Στη Microsoft
GamingSteps#20210313 - Προστασία Denuvo Στο PS5, Η Bethesda Ανήκει Στη Microsoft

Προστασία Denuvo Στο PS5, Η Bethesda Ανήκει Στη Microsoft

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη Denuvo ώστε μαζί να παρέχουν anti-cheat λύσεις στους δημιουργούς παιχνιδιών για το PlayStation 5. Η ΕΕ έδωσε άδεια για την ολοκλήρωση της εξαγοράς και πλέον η Bethesda είναι ένα από τα Xbox Game Studios. Στις 16 Μαρτίου ξεκινάει το Chapter 2 της Season 6 του Fortnite και η πρώτη εκδήλωση θα είναι το “Zero Crisis Finale”, ένα single-player event.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Denuvo θα παρέχει anti-cheat προστασία στη Sony για το PlayStation 5

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη Denuvo ώστε μαζί να παρέχουν anti-cheat λύσεις στους δημιουργούς παιχνιδιών για το PlayStation 5.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Denuvo παρέχει προστασία σε εταιρείες παιχνιδιών, κλειδώνοντας τα προϊόντα τους. Τα εργαλεία που αναπτύσσει εμποδίζουν τόσο την πειρατεία, όσο και τη χρήση cheat.

GamingSteps#20210313 - Προστασία Denuvo Στο PS5, Η Bethesda Ανήκει Στη Microsoft

Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Αρκετά από τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μαζί με το PlayStation 5 διέθεταν εξαρχής την anti-cheat τεχνολογία της γνωστής εταιρείας.

Αυτό που αλλάζει είναι ότι πλέον η δημιουργός αντικλεπτικών εργαλείων ανήκει σε ειδικό πρόγραμμα της Sony και θα παρέχει λύσεις τόσο για τα παιχνίδια της κονσόλας, όσο και για τους τίτλους που η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σε PC.

Σύμφωνα με τη Denuvo, το λογισμικό που θα παρέχει θα προσφέρει ασφάλεια στο online gameplay και θα προστατεύει την offline πρόοδο των παικτών. Επίσης, θα βοηθήσει τους δημιουργούς να εμποδίσουν τη χρήση cheat και να προστατεύσουν τα δεδομένα των παιχνιδιών τους.

Η Bethesda είναι και επίσημα ένα από τα Xbox Game Studios

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Microsoft είχε ανακοινώσει την εξαγορά της ZeniMax Media, της μητρικής εταιρείας της Bethesda Softworks. Η εξαγορά είχε τεθεί σε αναμονή, διότι οι δύο εταιρείες έπρεπε να λάβουν σχετική άδεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις 6 Μαρτίου του 2021, η ΕΕ παρείχε την άδεια για την ολοκλήρωση της εξαγοράς και πλέον η Bethesda είναι ένα από τα Xbox Game Studios.

Όλες οι εταιρείες της ZeniMax Media θα συνεχίσουν να λειτουργούν ανεξάρτητα. Ωστόσο, θα αναπτύσσουν παιχνίδια για λογαριασμό του τεχνολογικού κολοσσού.

Επιπλέον, η Bethesda θα ασχοληθεί με τη δημιουργία μερικών αποκλειστικών τίτλων, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν το Xbox Game Pass.

Όλα τα μελλοντικά παιχνίδια αυτών των εταιρειών, όπως το Starfield και το The Elder Scrolls 6, θα είναι διαθέσιμα στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft από την ημέρα που θα κυκλοφορούν.

Η Bethesda διέθετε ήδη 9 παιχνίδια στο Xbox Game Pass και με την ολοκλήρωση της συμφωνίας πρόσθεσε στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας 11 ακόμα τίτλους. Πλέον, όσοι διατηρούν ενεργή συνδρομή θα μπορούν να παίζουν τα εξής παιχνίδια:

  • Dishonored
  • Dishonored 2
  • Doom
  • Doom 2
  • Doom 3
  • Doom 64
  • Doom Eternal
  • Fallout 4
  • Fallout 76
  • Fallout: New Vegas
  • Prey
  • Rage 2
  • The Elder Scrolls 3: Morrowind
  • The Elder Scrolls 4: Oblivion
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition
  • The Elder Scrolls Online
  • The Evil Within
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Wolfenstein: Youngblood

Το Zero Crisis Finale είναι το πρώτο single-player event του Fortnite

Στις 16 Μαρτίου ξεκινάει το Chapter 2 της Season 6 του Fortnite και η πρώτη εκδήλωση θα είναι το “Zero Crisis Finale”.

Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες σεζόν, οι οποίες ξεκίνησαν με εκδήλωση στην οποία μπορούσαν να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες ταυτόχρονα, το Zero Crisis Finale είναι ένα single-player event.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν solo αποστολές και να μάθουν το τέλος της ιστορίας του Agent Jones. Σύμφωνα με την περιγραφή, το τέλος της ιστορίας θα αλλάξει την πραγματικότητα που γνωρίζουν οι παίκτες στο σύμπαν του Fortnite.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Agent Jones είναι αυτός δημιούργησε το χάος στα νησιά του παιχνιδιού και ταξιδεύει μεταξύ των διαστάσεων για να εντοπίσει και να συγκεντρώσει τους καλύτερους ήρωες.

H Epic Games θα πραγματοποιήσει μία παγκόσμια live πρεμιέρα στην οποία θα προβάλλει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό αφηγηματικό βίντεο που έχει δημιουργήσει ποτέ για τις ανάγκες του γνωστού battle royale.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 14 με 20 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210313 - Προστασία Denuvo Στο PS5, Η Bethesda Ανήκει Στη Microsoft

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 14 και 20 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

16 Μαρτίου

  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – στο Nintendo Switch
  • Mundaun – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Samurai Shodown – στα Xbox Series X/S
  • Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse – στο Nintendo Switch
  • R.B.I. Baseball 21 – σε PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, Android, και iOS
  • Saviors of Sapphire Wings & Stranger of Sword City Revisited – σε Nintendo Switch και PC

17 Μαρτίου

  • In Rays of the Light – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Nintendo Switch

18 Μαρτίου

  • Cartel Tycoon – σε PC
  • Marvel's Avengers – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Jack Jeanne – στο Nintendo Switch
  • Maglam Lord – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Dogworld – σε PC
  • DARQ: Complete Edition – στο Nintendo Switch

19 Μαρτίου

  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition – στο Nintendo Switch
  • Root Film – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Can't Drive This – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Life is Strange Series -80%

Το Life is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

https://youtu.be/xvf7smzgBFw

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μία καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το Life is Strange: Before The Storm, που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life is Strange 2.

Έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε τα επεισόδια του Life is Strange 2 χωριστά, προς 7,99€ το κάθε ένα.

Την ίδια στιγμή, μπορούμε να αποκτήσουμε το Life is Strange 2 – Complete Season με 31,99€. Το συγκεκριμένο πακέτο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Wreckfest -50%

Η Bugbear Entertainment προσπάθησε να διαφοροποιήσει το Wreckfest από τα άλλα racing παιχνίδια, προσθέτοντας μερικά ξεχωριστά στοιχεία.

Το γενικό gameplay του “Wreckfest” δεν διαφέρει καθόλου από τα υπόλοιπα παιχνίδια αγώνων δρόμου. Ωστόσο, οι κόντρες εδώ είναι βρώμικες, και ο καθένας θα κάνει τα πάντα ώστε να είναι ο μοναδικός επιζών.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να καταφέρνουμε να βρίσκουμε ισορροπία μεταξύ των τακτικών επιβίωσης και της διαμόρφωσης επιθετικής στρατηγικής.

A Hat in Time -50%

Το A Hat in Time είναι μία platformer περιπέτεια δράσης ανοιχτού κόσμου με όμορφα καρτουνίστικα γραφικά και ενδιαφέρουσα ιστορία.

Στο A Hat in Time είμαστε το Hat Kid, ένα μικρό εξωγήινο κορίτσι που προσπαθεί να επιστρέψει σπίτι του. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας μας, ταξιδεύουμε σε έναν ξένο πλανήτη και αντιμετωπίζουμε τα μέλη της Mafia.

Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι η συλλογή καπέλων. Κάθε καπέλο μας προσφέρει διαφορετικές ικανότητες, όπως το να τρέχουμε, να πετάμε εκρηκτικά, και άλλα.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

All Stars 13 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 7 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 13 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 174,30€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αγοράζοντας το All Stars 13 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Styx: Master of Shadows
  • Sniper: Ghost Warrior Trilogy
  • Overlord: Ultimate Evil Collection
  • Guilty Gear X2 #Reload
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • American Fugitive
  • V-Rally 4

Backstage Mystery Bundle

Με το Backstage Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 6,95€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Backstage Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

IObit Software Bundle 2

Το Fanatical δεν έχει μόνο παιχνίδια. Μερικές φορές προσφέρει κάποια προνομιακά πακέτα προγραμμάτων. Για λίγες ημέρες μόνο, θα βρούμε στο Fanatical το IObit Software Bundle 2, το οποίο περιέχει όλα τα προγράμματα της IObit.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πακέτα του Fanatical, με την αγορά του IObit Software Bundle 2 λαμβάνουμε τα κλειδιά ενεργοποίησης των προγραμμάτων.

Έπειτα, πρέπει να κατεβάσουμε το εκάστοτε πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της IObit και να ενεργοποιήσουμε την πλήρη έκδοσή του, χρησιμοποιώντας το κλειδί που πήραμε από το Fanatical.

Το IObit Software Bundle 2 είναι χωρισμένο σε τρία διαφορετικά tier. Το πρώτο από τα tier κοστίζει 1,00€ και περιέχει το “Driver Booster 8 Pro”, το “Protected Folder Pro”, και το “Start Menu 8 Pro”.

Αγοράζοντας το δεύτερο tier, παίρνουμε επιπλέον το “Advanced System Care 14 Pro”, το “IObit Uninstaller 10 Pro”, το “Smart Defrag 6 Pro”, και το “IObit Software Updater 3 Pro”. Το δεύτερο tier του πακέτου κοστίζει 3,99€.

Το τρίτο και τελευταίο tier του IObit Software Bundle 2 κοστίζει 6,99€ και προσθέτει στη λίστα με τα προγράμματα το “MacBooster 8 Pro”. Η πραγματική αξία όλων των προγραμμάτων μαζί είναι 187,78€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Surviving Mars στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Surviving Mars”, ένα simulation city building παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2018.

Εκτός από το βασικό παιχνίδι, η Epic Games προσφέρει δωρεάν και DLC “Mysteries Resupply Pack”.

Για να πάρουμε δωρεάν το Surviving Mars, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps