Home » Software » Παιχνίδια » Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC
GamingSteps#20210226 - Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC

Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Overwatch 2 ήταν ένα από τα παιχνίδια που είδαμε στη BlizzCon 2021 και προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού. Για πρώτη φορά, η εταιρεία αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του επερχόμενου παιχνιδιού. Στο A Stitch in Time DLC του Two Point Hospital, οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν ασθενείς οι οποίοι έρχονται από κάθε πιθανή χρονική περίοδο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα μάθαμε για το Overwatch 2 στη BlizzCon 2021

Η BlizzCon 2021 έγινε ψηφιακά, όπως και αρκετές εκδηλώσεις από την αρχή της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια των livestream, η Blizzard ανακοίνωσε πολλές πληροφορίες για τα τρέχοντα παιχνίδια της και μελλοντικούς τίτλους.

Το Overwatch 2 ήταν ένα από τα παιχνίδια που προσέλκυσαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού, διότι για πρώτη φορά η εταιρεία αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του.

Νέοι χάρτες

Η εταιρεία παρουσίασε δύο νέους χάρτες οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από τη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη. Ο χάρτης της Ρώμης περιέχει το Κολοσσαίο, έναν ρωμαϊκό ναό, ένα σύγχρονο στάδιο, και πολλά άλλα κτίρια με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική.

Από την άλλη, ο χάρτης της Νέας Υόρκης βασίζεται στο art deco στυλ της δεκαετίας του 1920, έχει sci-fi στοιχεία και κτίρια, όπως το Grand Central Station και μία έκδοση του Flatiron Building.

Αλλαγές στο PvP και νέοι ήρωες

Αν και η βάση του PvP παραμένει ίδια με αυτή του Overwatch, η ομάδα ανάπτυξης δοκιμάζει μερικές δραστικές αλλαγές, όπως οι παθητικές ικανότητες των ηρώων με βάση τον ρόλο τους.

Για παράδειγμα, οι tank ήρωες θα μειώνουν το knockback, διατηρώντας καλύτερα τη θέση τους, και παράλληλα θα μειώνουν τον ρυθμό φόρτισης της ultimate ικανότητας των ηρώων που τους προκαλούν ζημιά.

Η παθητική ικανότητα των damage ηρώων θα ενισχύει την ταχύτητα κίνησης τους και αυτή των supporter θα προσφέρει αργή αναπλήρωση υγείας.

GamingSteps#20210226 - Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC

Η ομάδα του Overwatch 2 αξιολογεί έναν προς έναν τους ήρωες ώστε να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών στο πεδίο της μάχης.

Για παράδειγμα, εξετάζει κάθε χαρακτηριστικό των tank ώστε να καταστήσει τους ήρωες πιο κατάλληλους για μάχες σώμα με σώμα, προσφέροντάς τους περισσότερες δυνατότητες από το να απορροφούν απλά τη ζημιά που δέχονται.

Σε επίπεδο γραφικών και ήχου, μεταξύ άλλων, η Blizzard έχει βελτιώσει τα animation των επιθέσεων στις μάχες σώμα με σώμα, έχει ενισχύσει τα ηχητικά εφέ, έχει ανανεώσει τους ήχους των όπλων, και άλλα.

Η εταιρεία παρουσίασε τη Sojourn, η οποία θα είναι η πρώτη ηρωίδα που θα μπει στο παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει το Overwatch 2. Το όπλο της είναι σχεδιασμένο ώστε να προκαλεί αυξημένη ζημιά σε μικρό χρόνο, αλλά απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια στη στόχευση.

Hero Mission και σύστημα εξέλιξης ηρώων

Η Blizzard παρουσίασε ένα σύστημα εξέλιξης, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να ανεβάζουν τα επίπεδα των ηρώων και να διαμορφώνουν τις ικανότητες τους βάσει ενός δέντρου.

Κάθε ήρωες έχει τρία δέντρα με διαφορετικό όνομα. Για παράδειγμα, τα δέντρα ικανοτήτων του Reinhardt ονομάζονται Crusader, Juggernaut, και Guardian. Το κάθε δέντρο χωρίζεται σε 7 βαθμίδες τις οποίες οι παίκτες ξεκλειδώνουν χρησιμοποιώντας Skill Points.

Το Hero Mission είναι ένα επαναλαμβανόμενο PvP mode που έχει ως στόχο να προσελκύσει νέους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα λιγότερο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι αποστολές αποτελούν μέρος του συστήματος εξέλιξης των ηρώων.

Η ομάδα έχει σχεδιάσει ήδη εκατοντάδες αποστολές, οι οποίες συνδέονται τόσο με τους νέους, όσο και με παλαιότερους χάρτες του παιχνιδιού. Ορισμένες από τις αποστολές έχουν στοιχεία τα οποία συνδέονται με την ιστορία του Overwatch.

Επιπλέον, κάποιοι χάρτες θα έχουν καινούργιες περιοχές οι οποίες συνδέονται με το Hero Mission. Για παράδειγμα, ένα payload στον King's Row θα μπορεί να κινηθεί κατά μήκος μιας διαφορετικής διαδρομής αποκαλύπτοντας ένα νέο τμήμα του χάρτη.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν τους χάρτες του Hero Mission σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και να απολαύσουν διαφορετικές εκδοχές τους. Επίσης, ορισμένες αποστολές προκαλούν δυναμική αλλαγή των καιρικών συνθηκών στους χάρτες.

Οι καιρικές συνθήκες θα εμφανίζονται σε έναν παγκόσμιο χάρτη, πριν την έναρξη μιας αποστολής, ώστε οι παίκτες να μπορούν να επιλέξουν τους κατάλληλους ήρωες.

Για παράδειγμα, η Widowmaker είναι ιδανική σε χάρτες με αμμοθύελλα γιατί αποκαλύπτει τους εχθρούς.

Overwatch 2 campaign

Το campaign του Overwatch 2 επικεντρώνεται στα μέλη του αρχικού τίτλου, τα οποία επιστρέφουν όλα μαζί αναζητώντας όσους κρύβονται πίσω από τη δεύτερη Omnic Uprising.

Κάθε αποστολή του νέου campaign περιλαμβάνει κινηματογραφικά intro και outro, συνδέεται με το ίδιο το παιχνίδι, έχει συνδυαστεί με έναν προσαρμοσμένο χάρτη, και συνοδεύεται από ξεχωριστή μουσική για κάθε ήρωα.

Αν και η ιστορία που διηγούνται οι αποστολές δεν αλλάζει, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν την πορεία των διαλόγων του campaign. Οι ήρωες διαθέτουν πολλαπλές εκφράσεις οι οποίες οδηγούν σε διαφορετικές συνομιλίες.

Αλλαγές στους εχθρούς

Η ομάδα του Overwatch 2 θεώρησε ότι οι εχθροί του PvE δεν είναι αρκετά ενδιαφέροντες και γι' αυτό ανέπτυξε νέους, ενώ βελτίωσε τους παλιούς. Οι εχθροί αντιδρούν πιο έντονα όταν δέχονται πυρά, χάνουν τμήματα του σώματός τους, και συνεχίζουν να αντεπιτίθενται.

Η συμπεριφορά των εχθρών μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Για παράδειγμα, η ρίψη ενός εχθρού πάνω σε κάποιον άλλο μπορεί να γίνει η αιτία να σκοντάψουν και οι δύο.

Η εταιρεία πειραματίζεται σε νέους Elite εχθρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη υγεία, προκαλούν περισσότερη ζημιά, αλλάζουν τα όπλα, τις ικανότητες, και τη συμπεριφορά τους.

Ένας απλός Omnic Guard πυροβολεί με αργό ρυθμό και καταρρέει πλήρως μόλις πεθάνει. Ο νέος Elite Omnic Guard έχει ένα πυροβόλο όπλο που προκαλεί περισσότερη ζημιά σε μικρότερο χρόνο και μόλις ηττηθεί, προσπαθεί να συρθεί προς το μέρος του παίκτη ώστε να εκραγεί.

Αλλαγές στην εμφάνιση των ηρώων

Στο Overwatch 2 θα αλλάξει σχετικά η εμφάνιση των ηρώων που περιέχει ο πρώτος τίτλος του παιχνιδιού. Στη BlizzCon 2021, η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε τις νέες εκδόσεις των McCree, Pharah, Reaper, και Widowmaker.

Two Point Hospital DLC: Οι παίκτες γιατρεύουν χρονοταξιδιώτες

Το Two Point Hospital κέρδισε άμεσα το κοινό για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, το παιχνίδι αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο το remake του παλιού καλού “Theme Hospital”.

Έπειτα, οι δημιουργοί του Two Point Hospital είναι αυτοί που έφτιαξαν το “Theme Hospital”. Ως εκ τούτου, σεβάστηκαν την ταυτότητα του παιχνιδιού και την μετέφεραν άρτια στο νέο τους δημιούργημα.

Η Two Point Studios, η οποία είναι η δημιουργός του παιχνιδιού, εκπλήσσει πάντα τους παίκτες με οτιδήποτε νέο περιεχόμενο προσθέτει στο παιχνίδι της.

Στο έκτο DLC του παιχνιδιού, το οποίο ονομάζεται A Stitch in Time, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις διαχειριστικές τους ικανότητες σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, την προϊστορική εποχή, τη μεσαιωνική εποχή, και το μακρινό sci-fi μέλλον.

Το πακέτο προσθέτει τρία νέα νοσοκομεία και 34 νέες παράξενες ασθένειες. Ορισμένες από τις ασθένειες είναι οι Bone Head, Jester Infection, και Reptile Dysfunction.

Στο νέο DLC, όλα ξεκινούν στο Clockwise, μία μεσαιωνική πόλη η οποία είναι γεμάτη με Time Portals που σκορπίζουν διαρκώς νέους ασθενείς.

Από εκεί και έπειτα, ο χάρτης αλλάζει και ο παίκτης μεταφέρεται στην προϊστορική εκδοχή της πόλης. Εκεί, έχει την ικανότητα να δημιουργήσει Time Portals, που χρησιμοποιεί για να διαχειριστεί τις ασθένειες που συναντά.

Η ιστορία του πακέτου ολοκληρώνεται στη φουτουριστική μελλοντική έκδοση της Clockwise που βρίσκεται μακριά από τη Γη. Σε αυτό το σημείο, ο παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητους ασθενείς που ξεπηδούν από κάθε πιθανή χρονική στιγμή.

Το A Stitch in Time έχει ήδη κυκλοφορήσει για PC, κοστίζει 8,99 ευρώ, και έως τις 2 Μαρτίου είναι διαθέσιμο στο Steam στην τιμή των 8,09 ευρώ.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 28 Φεβρουαρίου με 6 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210226 - Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

2 Μαρτίου

  • Harvest Moon: One World – στο Nintendo Switch
  • Maquette – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Monster Jam Steel Titans 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • Yakuza: Like a Dragon – στο PlayStation 5
  • Neptunia Virtual Stars – στο PlayStation 4

3 Μαρτίου

  • Sir Lovelot – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Puyo Puyo Tetris 2 – σε PC

4 Μαρτίου

  • Kill It With Fire – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Ranch Simulator – σε PC
  • Sea of Solitude: Director's Cut – στο Nintendo Switch
  • Mortal Shell: Enhanced Edition – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Loop Hero – σε PC

5 Μαρτίου

  • Two Point Hospital: Jumbo Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Postal Redux – στο PlayStation 4

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Train Sim Expedition Bundle

Το Humble Bundle δημιούργησε το Humble Train Sim Expedition Bundle και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το Train Simulator 2021 μαζί με αρκετά από τα DLC του.

Πληρώνοντας 1 ευρώ, παίρνουμε το Train Simulator 2021 και τα παρακάτω DLC:

  • BR Class 421 ‘4CIG' Loco
  • Amtrak Acela Express EMU Add-On
  • Class 67 Diamond Jubilee Loco Add-On
  • DB BR423 EMU Add-On
  • Thompson Class B1 Loco Add-On

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 4,49€, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής:

  • Strathclyde Class 101 DMU Add-On
  • BR Class 14 Loco Add-On
  • Union Pacific Challenger Loco Add-On
  • Norfolk Southern SD40-2 High Nose Loco Add-On
  • DB BR 474.3 EMU Add-On
  • DB ICE 1 EMU Add-On

Τέλος, αν πληρώσουμε από 9,88€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον τα:

  • South West Trains Class 444 EMU Add-On
  • BR Blue Diesel Electric Pack Loco Add-On
  • Miami Commuter Rail F40PHL-2 Loco Add-On
  • Amtrak HHP-8 Loco Add-On
  • NJ TRANSIT Arrow III EMU Add-On
  • DB ICE 3 EMU Add-On
  • MRCE BR 185.5 Loco Add-On

Humble Plug In (And Play!) Digital Bundle

Η Plug In Digital σε συνεργασία με το Humble Bundle δημιούργησαν το Humble Plug In (And Play!) Digital Bundle, και μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε παιχνίδια συνολικής αξίας 288$.

Δίνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • NeuroVoider
  • Hover
  • Anarcute

Πληρώνοντας περίπου 4,76€, παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα:

  • Sundered: Eldritch Edition
  • Plane Mechanic Simulator
  • Epistory – Typing Chronicles
  • Chroma Squad
  • Dead In Vinland

Ενώ με μόλις 8,27€, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω, μαζί με τους παρακάτω τίτλους:

  • TT Isle of Man
  • Sigma Theory: Global Cold War
  • Tennis World Tour
  • WRC 8 FIA World Rally Championship

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

All Stars 13 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 7 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 13 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 174,30€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αγοράζοντας το All Stars 13 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Styx: Master of Shadows
  • Sniper: Ghost Warrior Trilogy
  • Overlord: Ultimate Evil Collection
  • Guilty Gear X2 #Reload
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • American Fugitive
  • V-Rally 4

Staff Picks Bundle 2

Το Fanatical επέλεξε 10 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο Staff Picks Bundle 2. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 126,90€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,49€.

Αγοράζοντας το Staff Picks Bundle 2, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • XIII – Classic
  • Rain of Reflections: Set Free
  • Angry Video Game Nerd Adventures
  • Angry Video Game Nerd II: ASSimilation
  • The Testament of Sherlock Holmes
  • Call of Juarez
  • Beholder
  • Alchemy Garden
  • Brawlout
  • Syberia 3

Backstage Mystery Bundle

Με το Backstage Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 6,95€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Backstage Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Sunless Sea στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Sunless Sea, μία περιπέτεια με roguelike στοιχεία που κυκλοφόρησε το 2015.

Για να πάρουμε δωρεάν το Sunless Sea, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps