Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Προτάσεις Αγοράς Σε Περιφερειακά Δικτύου Στο PCsteps.shop
ροτάσεις Αγοράς Σε Περιφερειακά Δικτύου

Προτάσεις Αγοράς Σε Περιφερειακά Δικτύου Στο PCsteps.shop

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί χρήστες ίντερνετ βασίζονται στο router του παρόχου για όλες τις ανάγκες της δικτύωσης στο χώρο τους. Όταν όμως έχουμε υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια, τη συνδεσιμότητα, και τις δυνατότητες ρυθμίσεων, υπάρχουν αρκετές κατηγορίες συσκευών που μπορούν να ενισχύσουν το τοπικό δίκτυο στο σπίτι ή την εργασία μας. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα περιφερειακά δικτύου στο PCsteps.shop που είναι άμεσα διαθέσιμα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι να προσέχω πριν αγοράσω περιφερειακά δικτύου

Ενώ τη συσκευή που μας δίνει ο πάροχος την αποκαλούμε router, στην πραγματικότητα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις με τέσσερις συσκευές:

  • modem για τη σύνδεση στο ίντερνετ
  • switch για τη δημιουργία ενσύρματου τοπικού δικτύου μέσω Ethernet
  • access point για το ασύρματο τοπικό δίκτυο μέσω WiFi
  • Και το router που αναλαμβάνει την απρόσκοπτη διακίνηση των δεδομένων ανάμεσα στα παραπάνω δίκτυα.

Αυτό σημαίνει πως αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε εντελώς το router του παρόχου, θα πρέπει να κοιτάξουμε για ένα ADSL ή VDSL router, που να περιέχει και modem.

Τα απλά router, όπως οι συσκευές που θα δείξουμε παρακάτω, θα πρέπει να συνδεθούν πάνω στο router του παρόχου για να αξιοποιήσουμε τις προηγμένες τους δυνατότητες.

Tέλος, στα ασύρματα router και access point, για να εκμεταλλευτούμε την υψηλότερη ταχύτητα, θα πρέπει να την υποστηρίζουν και οι ασύρματες συσκευές μας. Ένα WiFi 6 router με ένα WiFi 5 laptop θα λειτουργεί σαν WiFi 5.

Wi-Fi 6 & Wi-Fi 6E: Η Νέα Ασύρματη Δικτύωση Και Γιατί Είναι Σημαντική
Wi-Fi 6 & Wi-Fi 6E: Η Νέα Ασύρματη Δικτύωση Και Γιατί Είναι Σημαντική

Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει το Wi-Fi 6, ένα ασύρματο πρότυπο νέας γενιάς που είναι ταχύτερο του 802.11ac. Μαζί του έρχεται και το Wi-Fi 6E,…

Router

Στο PCsteps.shop θα βρούμε άμεσα διαθέσιμα router από επώνυμες εταιρείες σε καλές τιμές, για κάθε ανάγκη τοπικής δικτύωσης. Όλα τα προϊόντα που επιλέξαμε συνοδεύονται με εγγύηση 36 μηνών.

TP-Link Router Archer C6

TP-LINK Router Archer C6, AC1200

Το Archer C6 διαθέτει τέσσερις εξωτερικές κεραίες και μία εσωτερική, παρέχοντας ταχύτητες έως 300Mbps στην ζώνη των 2,4GHz, ενώ η ζώνη 5GHz φτάνει έως και 867Mbps.

Διαθέτει λειτουργία Access Point Mode για να κάνουμε κοινή χρήση του ενσύρματου δικτύου μας με άλλες ασύρματες συσκευές. Επίσης, προσφέρει εύκολη ρύθμιση και διαχείριση με το Tether APP για συσκευές Android και iOS.

Το μικρότερο μοντέλο χωρίς αποσπώμενες κεραίες έρχεται ακόμη πιο φθηνά στο PCsteps.shop.

D-Link DWR-920 4G LTE Router N300

DLINK DWR-920 4G LTE Router N300

Το νέο DWR-920V N300 4G LTE της D-Link μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε μια σύνδεση 4G LTE με έως και 10 συσκευές. Έρχεται επίσης με τη VOIP για πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Internet.

Διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για Micro SIM και δύο θύρες LAN Gigabit, με την μία θύρα διαμορφωμένη ως WAN.

Access Points

Σήμερα, που η συντριπτική πλειοψηφία των modem/router στην αγορά διαθέτει WiFi, τα wireless access points χρησιμοποιούνται κυρίως ως σταθμός βάσης για τον σχηματισμό ενός ασύρματου δικτύου, επεκτείνοντας την εμβέλεια του.

Στο PCsteps.shop θα βρούμε άμεσα διαθέσιμα Access Points από επώνυμες εταιρείες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Όλα τα προϊόντα που επιλέξαμε συνοδεύονται με εγγύηση 36 μηνών.

TP-Link TD-W9970 300Mbps

TP-LINK TD-W9970 300Mbps Wi-Fi VDSL/ADSL Modem Router, Broadcom, 802.11b/g/n

Το TD-W9970 συνδυάζει τις λειτουργίες ενός VDSL2 modem υψηλής ταχύτητας, ενός 4-θυρου 10/100Mbps NAT router, και ενός N access point, όλα σε μια κομψή και οικονομική συσκευή.

Ενσωματώνει τεχνολογία MIMO, και διαθέτει δύο αποσπώμενες κεραίες για καλύτερη ασύρματη απόδοση και μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές.

DEVOLO ACCESS POINT ONE

DEVOLO ACCESS POINT ONE

Το Devolo Access Point One είναι μια κορυφαία πρόταση για αγορά Access Point, καθώς είναι κατά πολύ αποτελεσματικότερο από ένα απλό WiFi Repeater, προσφέροντας υψηλές ταχύτητες έως και 1.733 Mbps (WiFi ac) ή 300 Mbps (WLAN n), και ισχυρή κάλυψη LAN 10/100/1000Mbps στο οικιακό δίκτυο.

Η συσκευή συνδέεται αμέσως χωρίς ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση, καθώς διακρίνεται από το ιδιαίτερα απλό Plug & Play. Διαθέτει θύρα Gigabit, switch 4 θυρών, και έξι κεραίες WiFi (4x 5GHz, 2x 2,4GHz).

Switch

Ο μεταγωγέας (Switch) είναι ένας σταθμός διανομής δικτύου, ο οποίος διευθύνει την κυκλοφορία μεταξύ όλων των συνδεδεμένων συσκευών του δικτύου.

Με άλλα λόγια, είναι η συσκευή που συνδέει μεταξύ τους τις διαφορετικές συσκευές, για να δημιουργηθεί ένα τοπικό δίκτυο. Μέσω του switch, ένας υπολογιστής μπορεί να “δει” μία άλλη συσκευή στο δίκτυο, και να ανταλλάξουν αρχεία ή άλλα δεδομένα μεταξύ τους.

Τα περισσότερα σύγχρονα modem/router ενσωματώνουν ένα switch τεσσάρων θέσεων.

D-Link DES-1005D

DLINK SWITCH DES-1005D 5-Port 10/100Mbps

Το 5-Port 10/100 Switch Desktop της D-Link επεκτείνει το ενσύρματο δίκτυο μας, και μας επιτρέπει να μεταφέρουμε αρχεία, ή να δημιουργήσουμε ένα multiplayer gaming περιβάλλον.

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση, καθώς χρησιμοποιεί plug and play τεχνολογία για να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει άμεσα.

TP-Link LS1008G

TP-LINK LS1008G 8-PORT GIGABIT DESKTOP SWITCH PL

Το 8-port Gigabit Switch της TP-LINK μας παρέχει εύκολο και οικονομικό τρόπο για να επεκτείνουμε το ενσύρματο δίκτυό μας. Από προσωπική εμπειρία γνωρίζουμε ότι αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω.

Είναι και αυτό πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση, καθώς χρησιμοποιεί plug and play τεχνολογία για να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει άμεσα.

Smart Home

Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν ολοένα και περισσότερες δυνατότητες για να έχουμε αυτοματισμούς στην καθημερινότητά μας. Όλο και περισσότερες συσκευές συνδέονται στο διαδίκτυο και μας επιτρέπουν να ελέγχουμε τα πάντα εξ αποστάσεως.

Οι λειτουργίες αυτές ελέγχονται ως επί το πλείστον μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του tablet. Ο έλεγχος μπορεί να υλοποιηθεί είτε βρισκόμαστε εντός του κτιρίου, είτε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή.

Στο PCsteps.shop θα βρούμε άμεσα διαθέσιμες πολλές έξυπνες συσκευές δικτύωσης σε καλές τιμές.

TP-Link Tapo L530E – Έξυπνη λάμπα

TP-LINK Tapo L530ESmart Wi-Fi Light Bulb, Multicolor

Ο έξυπνος λαμπτήρας LED της TP-Link παράγει φωτεινότητα έως και 806 lumens και έχει εύρος απόκλισης από 1% έως 100%. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη φωτεινότητα, τη θερμοκρασία φωτός, και τα χρώματα μέσα από 16.000.000 αποχρώσεις.

D-Link DSP-W218 – Έξυπνη πρίζα

D-LINK DSP-W218 MINI WIFI SMART PLUG

Η έξυπνη πρίζα της D-LINK συνδέεται αυτόματα στο υπάρχον WiFi του χώρου μας και μας επιτρέπει να ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη πάνω της από το smartphone ή το tablet, όπου και αν βρισκόμαστε.

Επίσης, υποστηρίζει τον φωνητικό έλεγχο μέσω έξυπνων ηχείων Amazon Echo και Google Home.

IP Κάμερες

Ακόμη και οι παλαιότερες οικίες με έλλειψη σχετικής υποδομής μπορούν πλέον να μεταμορφωθούν σε ένα έξυπνο σπίτι και να επωφεληθούν από ένα οικιακό δίκτυο ασφάλειας που μπορεί να καλύπτει εξ ολοκλήρου τον χώρο.

Έτσι, μπορούμε να έχουμε οπτική επαφή της οικίας μας μέσω εγκατάστασης μίας ή περισσότερων IP καμερών. Αυτές με τη σειρά τους θα μεταφέρουν την εικόνα του σπιτιού στον υπολογιστή ή στο κινητό.

Στο PCsteps.shop θα βρούμε άμεσα διαθέσιμες πολλές IP κάμερες σε καλές τιμές.

D-Link DCS-8000LH MINI

D-LINK DCS-8000LH MINI HD WIFI CAMERA

Η DCS-8000LH είναι η μικρότερη κάμερα της D-LINK και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τον χώρο μας ημέρα ή νύχτα, όπου και αν βρισκόμαστε.

Διαθέτει ενσωματωμένη νυχτερινή όραση, μαζί με την ανίχνευση κίνησης και ήχου, όπου μας ειδοποιεί αμέσως στο smartphone ή το tablet σας όταν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο.

D-Link DCS-8325LH FHD

D-LINK DCS-8325LH FHD WI-FI CAMERA

Η Full HD 1080p κάμερα της D-LINK είναι μια κορυφαία λύση για όσους δεν θέλουν κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια του χώρου τους. Έρχεται με το δωρεάν mydlink Cloud, όπου αποθηκεύονται αυτόματα τα βίντεο που καταγράφει.

Τραβάει βίντεο με 30 frames ανά δευτερόλεπτο, καταγράφοντας κάθε λεπτομέρεια, ενώ ο ευρυγώνιος φακός 151 μοιρών καλύπτει πολύ μεγάλο χώρο.

Διαθέτει προηγμένη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και προσώπου με τεχνητή νοημοσύνη, όπου διακρίνει την ανθρώπινη παρουσία και αμέσως η IP κάμερα μας ειδοποιεί στο κινητό.

Powerlines

Το powerline είναι μία συσκευή που εκμεταλλεύεται το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού μέσα από τις πρίζες, ώστε να μεταφέρει δεδομένα.

Συνήθως, τα powerline χρησιμοποιούνται για το δίκτυο Ethernet. Υπάρχουν όμως και μοντέλα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα του powerline με το WiFi. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να έχουμε πραγματική ενίσχυση σήματος WiFi σε αποστάσεις που δεν θα λειτουργούσε ένα απλό repeater.

TP-Link AV600 Passthrough

TP-LINK AV600 Passthrough Powerline KIT

To TP-LINK AV600 Passthrough είναι μια οικονομική και αξιόπιστη λύση Powerline. Είναι Plug and Play, και με ένα πάτημα του κουμπιού Wi-Fi, επιτρέπει την διαμόρφωση του.

Μετατρέπει οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο σύνδεσης με το δίκτυο, με ταχύτητες έως και 600 Mbps για ταχύτερη ανταλλαγή αρχείων, online games, και ομαλή ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

D-Link DHP-P601AV

DLINK DHP-P601AV POWERLINE PASSTHROUGH KIT

To DHP-P601AV είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για Powerline. Το Gigabit Starter kit της D-Link καθιστά εύκολο να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο με υψηλές ταχύτητες έως και 1000Mbps.

Το ΚΙΤ περιλαμβάνει δύο DHP-P600AV Powerline AV2 1000 HD Gigabit Passthrough. Απλά τοποθετούμε τις συσκευές στο ρεύμα και πατάμε το κουμπί Simple Connect για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές δίκτυο.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα δικτυακά στο PCsteps.shop?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή θέλετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε για την αγορά όλων των συσκευών που διατίθενται στο PCsteps.shop, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps