Home » Hardware » Προσφορές » Προτάσεις Αγοράς σε Gaming Περιφερειακά και Αξεσουάρ
Προτάσεις-Αγοράς-Σε-Περιφερειακά-Και-Αξεσουάρ-Της-ZeroGround-Α25

Προτάσεις Αγοράς σε Gaming Περιφερειακά και Αξεσουάρ

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα παιχνίδια στον υπολογιστή προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στον ελεύθερο μας χρόνο. Πόσο μάλιστα, αν διαμορφώσουμε και εξοπλίσουμε το γραφείο μας με ωραίο RGB φωτισμό και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα προϊόντα για gaming της ZeroGround που διαθέτει άμεσα το PCsteps.shop και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας για παιχνίδι αλλά και εργασία, χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Λίγα λόγια για την ZeroGround

H ZeroGround εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2014 και πρόκειται πλέον για ένα από τα πιο γνωστά gaming brand με συνεχώς αυξανόμενη παρουσία.

Χάρις την ποιότητα των προϊόντων της και στις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, προσφέρει την πιο δυνατή εμπειρία στο gaming αλλά και στις εργασίες που κάνουμε στον υπολογιστή.

Σχεδόν όλα τα προϊόντα της ZeroGround διαθέτουν RGB φωτισμό με πολλές επιλογές και παραμετροποίηση, αλλά και αυτόματη εναλλαγή χρωμάτων.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή στην ελληνική αγορά και τους Έλληνες χρήστες. Μάλιστα, διαθέτει και ειδική σελίδα με πολλές συμβουλές και οδηγίες για όλα τα προϊόντα της, και όχι μόνο.

Αγορά περιφερειακών ZeroGround στο PCsteps.shop

Στο PCsteps.shop θα βρούμε άμεσα διαθέσιμα πολλά αξεσουάρ gaming προηγμένης τεχνολογίας της ZeroGround σε καλές τιμές. Όλα τα προϊόντα που επιλέξαμε συνοδεύονται με εγγύηση 24 μηνών.

Ακουστικά SOJI

Headphone Zeroground HD-1200G SOJI

Το headset της ZeroGround προσφέρει επαγγελματικό ήχο στα παιχνίδια μας. Διαθέτει υψηλής ακρίβειας ακουστικά, τα οποία παράγουν ήχο καλής ποιότητας και δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον χάρη στα άνετα και μαλακά μαξιλαράκια.

Το περιστρεφόμενο μικρόφωνο του SOJI διαθέτει την τεχνολογία noise suppression και μπορεί να μεταφέρει τις εντολές μας με απόλυτη ακρίβεια και καθαρότητα στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, και όχι μόνο.

Χάρη στο ενσωματωμένο στοιχείο ελέγχου, είμαστε σε θέση να προσαρμόζουμε την ένταση του ήχου κατ’ ευθείαν από το headset.

Το SOJI είναι συμβατό τόσο με PC, όσο και με PS3 και PS4, και το μήκους 2,2 μέτρων καλώδιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλεγμένο κορδόνι για λιγότερα μπλεξίματα και μεγαλύτερη αντοχή.

Ακουστικά SOKUN

Headphone Zeroground RGB USB 7.1 HD-2800G SOKUN

Αν οι απαιτήσεις μας δεν εξαντλούνται απλά στον surround 7.1 ήχο, τότε το SOKUN είναι αυτό που ψάχνουμε. Συνδέεται μέσω θύρας USB και είναι plug & play για να το χρησιμοποιήσουμε εύκολα και γρήγορα.

Διαθέτει οδηγούς 50 mm και μέγιστη ισχύ 60 mW, που εξασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια με την ένταση στο μέγιστο και κρυστάλλινο, ρεαλιστικό ήχο. Το δε over ear design ενισχύει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του headset.

Το SOKUN διαθέτει διακριτικό, περιφερειακό φωτισμό RGB και μπορούμε να επιλέξουμε το εφέ της αρεσκείας μας μεταξύ των τεσσάρων διαθέσιμων. Μέσα από τον ισοσταθμιστή του συνοδευτικού προγράμματος, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τον ήχο στις απαιτήσεις μας.

Ακουστικά AKECHI PRO

Headphone Zeroground RGB HD-3000G AKECHI PRO

Το AKECHI PRO είναι η ναυαρχίδα των ακουστικών της  ZeroGround. Έρχεται με οδηγούς 53mm και διαθέτει λειτουργία δόνησης που ενισχύει ακόμα περισσότερο το έτσι και αλλιώς κορυφαίο ηχητικό αποτέλεσμα.

Χάρη στον over ear σχεδιασμό τους, τα ακουστικά προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα δημιουργώντας ρεαλιστική αίσθηση surround 7.1, αλλά και παρέχοντας αποτελεσματική απομόνωση εξωτερικών θορύβων.

Το AKECHI PRO διαθέτει ρυθμιζόμενο μικρόφωνο με την τεχνολογία noise cancelling, η οποία μας βοηθά να εστιάσουμε στη φωνή μας και μόνο, απομονώνοντας τυχόν θορύβους παρασκηνίου για καθαρότερες συνομιλίες.

Σετ πληκτρολόγιο / ποντίκι AKAO

Keyboard & Mouse Zeroground KB-1600GUMS AKAO

Το πληκτρολόγιο μεμβράνης AKAO συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με την αθόρυβη λειτουργία. Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία anti-ghosting 19 πλήκτρων, έτσι ώστε να καταγράφει κάθε μας κίνηση με απόλυτη ακρίβεια.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει κλείδωμα του πλήκτρου των Windows με μια κίνηση. Επιπλέον, μας επιτρέπει να επιλέξουμε το χρώμα και να προσαρμόσουμε τον φωτισμό και την φωτεινότητα του.

Η ανάλυσή του ποντικιού ρυθμίζεται μεταξύ 800 και 2.400 DPI με το πάτημα ενός πλήκτρου, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα τη στιγμή που πρέπει.

Σετ πληκτρολόγιο / ποντίκι ARAI

Keyboard & Mouse Metalic Zeroground KB-1700GUMS ARAI

Το πληκτρολόγιο μεμβράνης ARAI προσαρμόζει τον οπίσθιο φωτισμό του με το πάτημα ενός κουμπιού και διαθέτει ένα μοναδικό εφέ ουράνιου τόξου σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Εναλλακτικά, υπάρχουν οι επιλογές των Breathing και Backlighting Circle λειτουργιών για ακόμη πιο έντονα χρώματα.

Η ανάλυση του ποντικιού ρυθμίζεται μεταξύ 800 και 3.200 DPI με το πάτημα ενός πλήκτρου, προσφέροντάς ακρίβεια και ταχύτητα τη στιγμή που πρέπει.

Μηχανικό πληκτρολόγιο SIMETO

Keyboard Mechanical Zeroground KB-2600G SIMETO

Το μηχανικό πληκτρολόγιο SIMETO διαθέτει ισορροπημένους μπλε διακόπτες με δύναμη ενεργοποίησης 50 cN που τους καθιστά ιδανικούς για gaming αλλά και δακτυλογράφηση.

Είναι σε θέση να καταγράψει με απόλυτη ακρίβεια την κάθε μας κίνηση. Ενσωματώνει τεχνολογία anti-ghosting 26 πλήκτρων προκειμένου να αποδώσει σωστά κάθε μας χτύπημα.

Το μηχανικό πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με οπίσθιο φωτισμό LED, και διαθέτει 12 διαφορετικά εφέ συμπεριλαμβανομένου και του ουράνιου τόξου.

Ποντίκι HATTORI v3.0

Mouse Zeroground MS-3400G HATTORI v3.0

Το HATTORI v3.0 είναι εξοπλισμένο με διακόπτες Huano για μεγαλύτερη αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες του gaming. Είναι ιδανικοί για παίκτες που δίνουν έμφαση στη στρατηγική, και έχουν εγγυημένη διάρκεια ζωής τριών εκατομμυρίων χτυπημάτων.

Το ποντίκι της ZeroGround διαθέτει ένα οπτικό αισθητήρα υψηλής ακρίβειας, ο οποίος εξασφαλίζει ταχύτητα μέχρι και 50 IPS, επιτάχυνση έως και 10G, και χρόνο απόκρισης  2ms.

Ποντίκι KENNYO v2.0

Mouse Zeroground RGB MS-3600G KENNYO v2.0

Το KENNYO 2.0 διαθέτει οπτικό αισθητήρα PIXART 3212 που του εξασφαλίζει χρόνο απόκρισης 1,7ms, ταχύτητα 30 IPS, και μέγιστη επιτάχυνση 10G.

Επίσης, παρέχει polling rate έως 1000Hz, μέγιστη ανάλυση 7.200 DPI, και δυνατότητα εναλλαγής με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Το μεγάλο όπλο του ποντικιού είναι το πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων, το οποίο είναι πλήρως προγραμματιζόμενο και στρατηγικά τοποθετημένο, έτσι ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση με τον αντίχειρα.

Mousepad OKADA EXTREME v2.0

Mousepad Zeroground MP-1700G OKADA EXTREME v2.0

Το OKADA EXTREME v2.0 διαθέτει εσωτερικό τριών στρώσεων και αντιολισθητική βάση με προφίλ 3,5 mm που του επιτρέπει να παραμένει σταθερό, όση δύναμη και αν εφαρμόζουμε κουνώντας το ποντίκι επάνω του.

Η λεία επιφάνεια του είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους αισθητήρων, οπτικούς και laser.

Mousepad SHINTO EXTREME v2.0

Mousepad Zeroground RGB MP-1900G SHINTO EXTREME v2.0

Το SHINTO EXTREME v2.0 διαθέτει περιφερειακό φωτισμό RGB με επτά μοτίβα και οκτώ εφέ φωτισμού συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών Breathing και Rainbow.

Η λεία επιφάνεια του εξασφαλίζει στο ποντίκι ομαλή κίνηση χωρίς καμία αντίσταση. Είναι δε κατάλληλη για όλους τους τύπους αισθητήρων, οπτικούς και laser.

Βάση-ψύξη laptop SAKAI v2.0

Notebook Cooler Zeroground RGB NTC-1200G SAKAI v2.0

Η βάση SAKAI v2.0 διαθέτει φωτισμό RGB στις πλάγιες όψεις της που δημιουργεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Έρχεται με έναν μεγάλο ανεμιστήρα 170 mm που ψύχει αποτελεσματικά τη βάση του laptop, διατηρώντας τη θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα, ακόμα και όταν φτάνει στα όριά του.

Η ταχύτητα του ανεμιστήρα της ρυθμίζεται από το ειδικό πάνελ στο κάτω τμήμα της.

Όσο για την κλίση της, έχουμε τη δυνατότητα να τη ρυθμίσουμε μεταξύ πέντε διαφορετικών θέσεων και να την προσαρμόσουμε στα επίπεδα που θέλουμε.

Χειριστήριο ANDO PC/PS3

Gamepad Zeroground GP-1000 ANDO PC/P3

Το ANDO δεν χρειάζεται πρόγραμμα οδήγησης και πολύπλοκες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει. Αρκεί να το συνδέσουμε στο PC ή την κονσόλα και είμαστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουμε, χάρη στην plug & play λειτουργία του.

Το Gamepad της ZeroGround έρχεται με καλώδιο μήκους 1,8 μέτρων, και διαθέτει 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, σταυρό κατεύθυνσης, και διπλούς αναλογικούς μοχλούς.

Ασύρματο χειριστήριο με touchpad & ηχείο NAGAO PS4

Gamepad Zeroground GP-2000BT NAGAO P4

Το ασύρματο gamepad NAGAO είναι εξοπλισμένο με touchpad, πλήκτρο PS, ενσωματωμένο ηχείο, αλλά και θύρα 3,5 mm για να συνδέσουμε το headset της αρεσκείας μας.

Διαθέτει διπλά μοτέρ κραδασμών που προσφέρουν ενισχυμένη δόνηση στο χειριστήριο και έχει ικανή αυτονομία με μπαταρία λιθίου 400mAh. Το Nagao δεν απαιτεί εγκατάσταση καθώς είναι plug & play.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα περιφερειακά της ZeroGround?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή θέλετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε για την αγορά όλων των συσκευών που διατίθενται στο PCsteps.shop, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps