Home » Software » Παιχνίδια » Cyberpunk 2077 Sex Mod, Minecraft Herobrine, AC Valhalla Isu Bow
GamingSteps#20210129 - Cyberpunk 2077 Sex Mod, Minecraft Herobrine, AC Valhalla Isu Bow

Cyberpunk 2077 Sex Mod, Minecraft Herobrine, AC Valhalla Isu Bow

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η CD Projekt φρόντισε για την άμεση διαγραφή ενός mod για το Cyberpunk 2077, το οποίο επέτρεπε στους παίκτες να έχουν σεξουαλική επαφή με τον ηθοποιό του Hollywood Keanu Reeves. Χρήστης βρήκε το seed του κόσμου στον οποίο ζει ο θρυλικός Herobrine, ο Slender Man του Minecraft. Οι παίκτες του Assassin's Creed: Valhalla βρήκαν το πολύ ισχυρό μαγικό τόξο Nodens Arc, κρυμμένο σε έναν σωρό από λαμπερές πέτρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Mod του Cyberpunk 2077 επέτρεπε το σεξ με τον Keanu Reeves

Η CD Projekt φρόντισε για την άμεση διαγραφή ενός mod για το Cyberpunk 2077, το οποίο επέτρεπε στους παίκτες να έχουν σεξουαλική επαφή με τον ηθοποιό Keanu Reeves.

Το mod, δημιουργός του οποίου είναι ο γνωστός modder Catmino από την ιστοσελίδα Nexus, επέτρεπε στους παίκτες να αντικαταστήσουν τα skin texture των χαρακτήρων του παιχνιδιού με εκείνα άλλων μοντέλων.

Ένα από τα skin texture που περιείχε το mod ήταν αυτό του Johnny Silverhand, του χαρακτήρα που υποδύεται ο ηθοποιός στο Cyberpunk 2077. Οι παίκτες χρησιμοποιούσαν το texture στα joytoy, τα οποία είναι τα sexbot του παιχνιδιού.

Το PC Gamer επικοινώνησε με τη CD Projekt, ούτως ώστε να ζητήσει διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν απαγορεύει τη δημιουργία mod, αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθούν οι δημιουργοί τους.

Ανέφερε πως όταν ένα mod γίνεται μέσο ανάπτυξης προσβλητικών καταστάσεων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιβλαβές τόσο για τους χρήστες, όσο και για τα άτομα που δανείζουν την εμφάνιση τους με σκοπό τη δημιουργία χαρακτήρων.

GamingSteps#20210129 - Cyberpunk 2077 Sex Mod, Minecraft Herobrine, AC Valhalla Isu Bow

Η εταιρεία συνέχισε λέγοντας ότι οι δημιουργοί mod πρέπει να βεβαιωθούν πως έχουν λάβει τις απαραίτητες άδειες από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, νομικά ή φυσικά.

Γενικότερα, η εταιρεία επιτρέπει τη χρήση των μοντέλων που έχει δημιουργήσει για το Cyberpunk 2077 από το μηδέν, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιαδήποτε κατάσταση μέσα στο παιχνίδι.

Όσον αφορά όμως χαρακτήρες όπως ο Johnny Silverhand, ζήτησε από τους παίκτες να αποφεύγουν τη χρήση τους, ειδικά όταν πρόκειται να εμπλακούν σε σκηνές ή καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικές.

Η CD Projekt έκλεισε τη δήλωση της παραπέμποντας τους δημιουργούς mod στην άδεια χρήσης των mod tools και τις οδηγίες δημιουργίας περιεχομένου.

Παίκτης του Minecraft βρήκε το seed του κόσμου όπου ζει ο Herobrine

Στο Minecraft υπάρχει ένας θρυλικός χαρακτήρας ο οποίος ακούει στο όνομα Herobrine, και αρκετοί τον χαρακτηρίζουν ως τον Slender Man του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα αντίγραφο του Steve το οποίο έχει εντελώς λευκά μάτια.

Η πρώτη αναφορά σε αυτόν τον χαρακτήρα δημοσιεύθηκε το 2010 στο 4chan. Όμως, έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν ένας streamer, ονόματι “Copeland”, μοιράστηκε με τους θεατές εικόνες που αποδείκνυαν την ύπαρξη του.

Όσοι έχουν δει τον Herobrine, λένε ότι εμφανίζεται μόνο στα single-player παιχνίδια. Οι παίκτες αναφέρουν ότι ο χαρακτήρας δημιουργεί 2×2 τούνελ στις πέτρες και κόβει όλα τα φύλλα από τα δέντρα αφήνοντας μόνο τους κορμούς.

Εδώ και δέκα χρόνια οι παίκτες αναζητούσαν το seed του κόσμου στον οποίο ζει ο Slender Man του Minecraft και τις συντεταγμένες στις οποίες κινείται συνήθως.

Στις 16 Ιανουαρίου, ο χρήστης andrew_555 (Kminster) εντόπισε το seed, μετά από 50 ώρες διαρκούς αναζήτησης. Μάλιστα, βρήκε τις ακριβείς συντεταγμένες και τη γωνία που πρέπει να έχει η κάμερα ώστε να δει κανείς τον Herobrine.

Ο Kminster αναφέρει ότι εντόπισε τον χαρακτήρα στην έκδοση Java Alpha 1.0.16_02 και πως το seed του κόσμου στον οποίο ζει είναι το 478868574082066804. Μόλις ο παίκτης επισκεφθεί τον κόσμο, πρέπει να μετακινηθεί στις ακόλουθες συντεταγμένες:

  • Alpha: X=5.06 Y=71 (72.62 eye pos) Z=-298.54
  • Modern: X=5.16 Y=71 Z=-298.53

Όταν φτάσει στο σημείο όπου κινείται ο Herobrine, πρέπει να ρυθμίσει το RX της κάμερας στο 93.75 και το RY στο -1.2.

Οι παίκτες του Assassin's Creed: Valhalla ανακάλυψαν το τόξο των Isu

Παίκτες του Assassin's Creed: Valhalla βρήκαν ένα πολύ ισχυρό μαγικό τόξο κρυμμένο σε έναν σωρό από λαμπερές πέτρες. Το μυστικό τόξο έχουν δημιουργήσει οι εξωγήινοι θεοί του παιχνιδιού που ονομάζονται Isu.

Για να μπορέσει κάποιος να πάρει το τόξο, πρέπει πρώτα να αποκτήσει το Excalibur. Έπειτα, πρέπει να ακολουθήσει ένα μυστικό μονοπάτι το οποίο οδηγεί στις πέτρες και να τις χτυπήσει με το σπαθί.

Όσοι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Excalibur λόγω του επιπέδου του χαρακτήρα τους, μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα και να προσθέσουν στη συλλογή τους το Nodens Arc, όπως λέγεται το τόξο.

  • Χτυπάμε τις πέτρες με το όπλο μας αρκετά δυνατά ώστε να ραγίσουν και το όπλο να γίνει ένα με αυτές.
  • Κάνουμε παύση το παιχνίδι και δημιουργούμε ένα νέο save.
  • Φορτώνουμε το save που μόλις δημιουργήσαμε.
  • Χτυπάμε ξανά τις πέτρες και δημιουργούμε ακόμα ένα νέο save.
  • Φορτώνουμε το νεότερο save.
  • Αν όλα έχουν πάει καλά, ο σωρός θα έχει διαλυθεί και θα μπορέσουμε να πάρουμε το τόξο.

Η παραπάνω διαδικασία είναι δυνατή λόγω ενός glitch του Assassin's Creed: Valhalla, που αναμένεται να διορθώσει η Ubisoft σε επόμενο update, το οποίο δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 31 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210129 - Cyberpunk 2077 Sex Mod, Minecraft Herobrine, AC Valhalla Isu Bow

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

2 Φεβρουαρίου

  • Control Ultimate Edition – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Cultist Simulator: Initiate Edition – στο Nintendo Switch
  • Ys IX: Monstrum Nox – στο PlayStation 4
  • Destruction AllStars – στο PlayStation 5

3 Φεβρουαρίου

  • Habroxia 2 – σε PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

4 Φεβρουαρίου

  • Odysseus Kosmos and His Robot Quest – στο Nintendo Switch
  • Werewolf: The Apocalypse – Earthblood – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Blue Fire – σε Nintendo Switch και PC
  • Haven – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Skyforge – στο Nintendo Switch

5 Φεβρουαρίου

  • Kinetic Edge – σε PC
  • Nioh Remastered – The Complete Edition – σε PlayStation 5 και PC
  • Nioh 2 – The Complete Edition – σε PlayStation 4 και PC
  • Nioh 2 Remastered – The Complete Edition – στο PlayStation 5
  • The Nioh Collection – στο PlayStation 5
  • Re:Zero -Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne – στο Nintendo Switch

6 Φεβρουαρίου

  • Ampersat – σε PC
  • Re:Zero -Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne – στο PlayStation 4

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

XCOM 2 Collection -80%

Το XCOM 2 λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά το XCOM: Enemy Unknown. Η XCOM ήταν μία στρατιωτική οργάνωση που προσπάθησε να νικήσει τους εξωγήινους εισβολείς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον, την οργάνωση στελεχώνει μία ομάδα ανταρτών.

Ως παίκτης, είμαστε ο ηγέτης της επαναστατικής ομάδας και προσπαθούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των κατοίκων. Στόχος της XCOM είναι να εξαλείψει την εξωγήινη απειλή και να αποτρέψει την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

Two Point Hospital -75%

Πρόκειται για το remake, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ενός παιχνιδιού που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '90.

Το Two Point Hospital είναι “παιδί” των δημιουργών του “Theme Hospital”. Γι’ αυτό, διέπεται από το ίδιο χιούμορ και ακολουθεί την ίδια λογική στο gameplay του.

Η Two Point Studios προσθέτει διαρκώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι και έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά DLC, εκ των οποίων τα παρακάτω μπορούμε να τα αποκτήσουμε με έκπτωση έως και 50%:

Fallout 76 -60%

Το Fallout 76 είναι ένα αφηγηματικό prequel των παιχνιδιών Fallout και ακολουθεί μία εναλλακτική πλοκή. Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2102, 25 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο που κατέστρεψε τη Γη.

Ο χαρακτήρας μας είναι κάτοικος του Vault 76, ένα υπόγειο καταφύγιο στο οποίο κατοικούν τα πιο λαμπρά μυαλά της Αμερικής και βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια.

Το Vault 76 ανοίγει τη “Reclamation Day”, με σκοπό να ενώσει τους ευφυείς κατοίκους του για να αποικίσουν στη Wasteland και να την επαναφέρουν στην παλιά της δόξα.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Build Your Own New Year Bundle

Το προσωπικό του Fanatical επέλεξε 20 αξιόλογους τίτλους, τους πρόσθεσε στο Build Your Own New Year Bundle, και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο παιχνιδιών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια για 4,99€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 20 παιχνίδια:

  • DiRT Rally
  • EARTH'S DAWN
  • F1 Race Stars Complete Edition
  • Jalopy
  • Shadwen
  • Niffelheim
  • Super Chibi Knight
  • Days of War: Definitive Edition
  • Path to Mnemosyne
  • Toybox Turbos
  • Chook & Sosig: Walk the Plank
  • Reventure
  • Cursed Treasure 2
  • Doodle Derby
  • Table Manners: The Physics-Based Dating Game
  • Dungeon Rats
  • The Crown of Leaves
  • Love is Dead
  • The Inner World
  • New Year Mystery Game (Μαθαίνουμε το παιχνίδι όταν προστεθεί το κλειδί στον λογαριασμό μας.)

Fanatical Favorites Build Your Own Bundle

Το Fanatical Favorites Build Your Own Bundle του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Fanatical Favorites Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Brick Rigs
  • The Walking Dead: The Final Season
  • Metro: Last Light Redux
  • Metro 2033 Redux
  • Deus Ex: Mankind Divided
  • Just Cause 3 XXL Edition
  • Ittle Dew 2+
  • Tomb Raider Millennium Pack
  • Tomb Raider Legends Pack
  • Legacy of Kain Pack
  • War for the Overworld
  • Zombotron
  • Iron Marines
  • Orwell: Keeping an Eye On You
  • Orwell: Ignorance is Strength
  • Infectonator 3: Apocalypse
  • Beholder 2
  • Sleeping Dogs: Definitive Edition
  • FRAMED Collection
  • Book of Demons
  • GRID Ultimate Edition
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Punch Club – Deluxe Edition
  • Hello Neighbor: Hide and Seek

Build Your Own Hidden Object Bundle

Με το Build Your Own Hidden Object Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με hidden object παιχνίδια.

Στο Build Your Own Hidden Object Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 0,99€, πέντε παιχνίδια για 1,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 2,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • Time Mysteries: Inheritance – Remastered
  • Time Mysteries 2: The Ancient Spectres
  • Time Mysteries 3: The Final Enigma
  • Nightmares from the Deep: The Cursed Heart
  • Nightmares from the Deep 2: The Siren`s Call
  • Nightmares from the Deep 3: Davy Jones
  • 9 Clues: The Secret of Serpent Creek
  • Demon Hunter: Chronicles from Beyond
  • Dark Heritage: Guardians of Hope
  • Clockwork Tales: Of Glass and Ink
  • Grim Legends: The Forsaken Bride
  • Grim Legends 2: Song of the Dark Swan
  • Dark Arcana: The Carnival
  • Mind Snares: Alice's Journey
  • Left in the Dark: No One on Board

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Dandara: Trials of Fear Edition στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Dandara”, ένα metroidvania platformer που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν τη Trials of Fear Edition του Dandara, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps