Home » Software » Παιχνίδια » Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal
GamingSteps#20210116 - Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal

Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Niantic θα λάβει 5 εκατομμύρια δολάρια από την Global++, μια ομάδα ανάπτυξης εργαλείων cheating, μετά από δικαστικό διακανονισμό. Το The Sims 4 Paranormal Stuff Pack εισάγει στο δημοφιλές παιχνίδι υπερφυσικά πλάσματα και μεταφυσικές δραστηριότητες. Η Paradox Interactive ανακοίνωσε το Going Green που κάνει πιο πράσινο τον κόσμο του Prison Architect.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ομάδα ανάπτυξης cheat θα πληρώσει $5 εκατομμύρια στη Niantic

Τον Ιούνιο του 2019, η δημιουργός του γνωστού AR παιχνιδιού Pokemon GO, Niantic, κατέθεσε αγωγή ενάντια σε μία ομάδα ανάπτυξης εργαλείων cheating, η οποία ονομάζεται Global++.

Η Global++ είχε αναπτύξει τα Ingress++, PokeGo++, και Potter++, τα οποία αποτελούσαν τροποποιημένες εκδόσεις των παιχνιδιών Ingress, Pokemon GO, και Harry Potter Wizards Unite.

Τα συγκεκριμένα app επέτρεπαν στον χρήστη να πλαστογραφεί το GPS του, να καταγράφει βήματα χωρίς καν να περπατά χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “auto-walk”, και πολλά άλλα.

Για την ανάπτυξη των τροποποιημένων εφαρμογών, η ομάδα είχε αντιγράψει τον κώδικα των αυθεντικών παιχνιδιών και τα δεδομένα χαρτών της Niantic. Παράλληλα, τα app της ομάδας επικοινωνούσαν με τους server της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η ομάδα που ανέπτυξε τα εργαλεία και η Niantic προέβησαν σε διακανονισμό, ο οποίος μεταξύ άλλων ορίζει ότι η Global++ πρέπει να καταβάλει στη δημιουργό των παιχνιδιών 5 εκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, η ομάδα συμφώνησε να διακόψει την ανάπτυξη των συγκεκριμένων τροποποιημένων εφαρμογών, να πάψει να αλληλεπιδρά με τους server της εταιρείας και να σταματήσει την πώληση οποιουδήποτε εργαλείου χρησιμοποιεί τον κώδικα της.

Το υπερφυσικό έρχεται στο The Sims 4 με το Paranormal Stuff Pack

Η EA ανακοίνωσε το επόμενο stuff pack του The Sims 4, το οποίο ονομάζεται Paranormal και όλο το περιεχόμενό του αφορά υπερφυσικά πλάσματα, μεταφυσικές δραστηριότητες, και τα λοιπά.

Το πακέτο προσθέτει στο παιχνίδι έναν νέο τύπο οικοπέδων, τα Haunted House Lots, στα οποία οι παίκτες μπορούν να χτίζουν στοιχειωμένα κτίρια.

Σε αυτά τα οικόπεδα κατοικούν φαντάσματα και άλλα υπερφυσικά πλάσματα. Οι παράξενοι κάτοικοι δημιουργούν διάφορα προβλήματα και τρομάζουν τους sim, ημέρα και νύχτα, εκτός και αν ο παίκτης φροντίσει να έχουν πάντα καλή διάθεση.

Η Guidry the Ghost βοηθά τον παίκτη να εξυπηρετεί τις ανάγκες των “συγκατοίκων” του, ενώ η Bonehilda, μία υπηρέτρια σκελετός, εκτελεί χωρίς παράπονο τις δουλειές του σπιτιού.

Οι παίκτες μπορούν να εκτελούν τελετές για να εξαφανίζουν καταραμένα αντικείμενα και séance για να επικοινωνούν με πνεύματα. Επιπλέον, το Paranormal Stuff Pack προσθέτει στο παιχνίδι το skill “Medium”.

Όταν ο παίκτης φτάσει το “Medium” στο μέγιστο επίπεδο, γίνεται ένας “Paranormal Investigator” και μπορεί πλέον να εκτελεί μόνος του ειδικές τελετές, καθώς και να αλληλεπιδρά με τα παραφυσικά όντα.

GamingSteps#20210116 - Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal

Τέλος, το The Sims 4 Paranormal Stuff Pack προσθέτει στο παιχνίδι πολλά νέα αντικείμενα, και θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PC, Xbox One, και PlayStation 4. Η τιμή του πακέτου θα είναι 9,99€.

Οι τρόφιμοι στο Prison Architect θα ασχοληθούν με την καλλιέργεια

To Prison Architect κυκλοφόρησε το 2015 και είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο οποίο ο παίκτης διαχειρίζεται μία φυλακή. Αρχικά, ανήκε στην Introversion Software, η οποία το πούλησε στην Paradox Interactive το 2019.

Από τότε, η νέα κάτοχος του παιχνιδιού σχεδιάζει και κυκλοφορεί ενημερώσεις και πακέτα τα οποία αντιγράφουν διάφορα mod που έχουν δημιουργήσει χρήστες, και έχουν ανεβάσει στο Steam Workshop.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα mod του Prison Architect είναι το Recycling, το οποίο εισάγει στο παιχνίδι τους κήπους, τα θερμοκήπια, και ένα σύστημα ανακύκλωσης.

Με το συγκεκριμένο mod οι παίκτες μπορούν να παράγουν φρούτα και λαχανικά, καθώς και να ανακυκλώνουν σκουπίδια, και άλλα αντικείμενα.

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι στις 28 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει ένα νέο πακέτο για το Prison Architect, το οποίο ονομάζεται Going Green και στην ουσία αποτελεί συνδυασμό του “Recycling” και μερικών ακόμα mod.

Το πακέτο επιτρέπει στους τρόφιμους να καλλιεργούν σιτάρι, πατάτες, και άλλα. Επιπλέον, εισάγει στο παιχνίδι τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις οποίες πριν οι παίκτες πρόσθεταν σε αυτό με διάφορα mod, όπως το Solar Power Stations.

Εγκαθιστώντας το Going Green, οι παίκτες αποκτούν πρόσβαση σε μία σειρά από νέα δωμάτια, όπως τα χωράφια και η αποθήκη τροφίμων. Επίσης, μπορούν να προσλαμβάνουν εργάτες που ασχολούνται με γεωργικές εργασίες.

Εκτός από τη γεωργία, στο νέο πακέτο υπάρχει και η κηπουρική. Οι τρόφιμοι μπορούν να καλλιεργούν λουλούδια και άλλα φυτά, ώστε να βελτιώνουν τη διάθεση τους.

Το τελευταίο στοιχείο το οποίο προσθέτει το Going Green στο Prison Architect είναι οι παράνομες καλλιέργειες. Οι τρόφιμοι μπορούν να παράγουν ινδική κάνναβη καθώς και να παρασκευάζουν ποτά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που καλλιεργούν.

Πέραν του επί πληρωμή πακέτου, η Paradox Interactive θα κυκλοφορήσει και μία δωρεάν ενημέρωση η οποία ονομάζεται “Glasshouse” και προσθέτει στο παιχνίδι σύστημα ανακύκλωσης, νέα αντικείμενα, τις μονάδες Shepherd και Bowtie Bandit K9, και άλλα.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την τιμή του πακέτου, αλλά δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμο την ίδια ημέρα για PC, Xbox One, PlayStation 4, και Nintendo Switch.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 17 με 23 Ιανουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210116 - Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 17 και 23 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

18 Ιανουαρίου

  • Everspace 2 – σε PC

20 Ιανουαρίου

  • Hitman 3 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, και Google Stadia

21 Ιανουαρίου

  • Ride 4 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Orange Cast: Sci-Fi Space Action Game – σε PC
  • Skul: The Hero Slayer – σε PC

22 Ιανουαρίου

  • Gravity Heroes – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Bladed Fury – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Software Bundle: Organize Your PC

Στο Humble Bundle θα βρούμε τόσο παιχνίδια, όσο και εφαρμογές για κάθε χρήση. Αυτή τη φορά, το Humble Bundle σε συνεργασία με την Stardock, δημιούργησαν το Humble Software Bundle: Organize Your PC.

Πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “IconPackager 10”, το “CursorFX 4”, και το “WindowBlinds 10”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,79€ αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “SpaceMonger 3”, το “Start10”, το “WindowFX 6”, και το “DeskScapes 10”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 12,30€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το “Fences”, το “Multiplicity 3 KM”, το “SoundPackager 10”, και το “Groupy”.

Humble Game Dev Map & Level Creator Bundle

Το Humble Game Dev Map & Level Creator Bundle απευθύνεται σε δημιουργούς παιχνιδιών, και προσφέρει αμέτρητα προγράμματα και assets, των οποίων η πραγματική αξία είναι 591$.

Η τιμή του ξεκινά από το ένα ευρώ, και μας προσφέρει τα εξής:

  • Egyptian Tileset
  • World Map Pixel Art Tileset
  • Super Pixel Dungeon
  • Fantasy Map
  • Night City Game Level Kit
  • Tropical Island 2d game Tileset
  • Desert Tileset
  • Fantasy Village

Δίνοντας περίπου 16 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, και επιπλέον τα ακόλουθα:

  • Game Level Map Set Kit
  • Game Level Map Set 2
  • Fantasy Jungle Pixel Art Tileset
  • House Interiors Tileset Pack
  • City Street Tileset Pack
  • WiraWiri Game Level Map Builder
  • Misty Forest Ground Tiles
  • 595 Medieval 2D Game Asset Pack
  • Simple RPG Tileset
  • Platformer Game Tile Set 1
  • Platformer Game Tile Set 2
  • Platformer Game Tile Set 3
  • Super Pixel Ice Cavern Tileset
  • Super Pixel Meadow Tileset
  • World Game Level Map Assets
  • 2D Game Obstacles Sprites
  • Lava Caves Fantasy Pixel Art Tileset
  • Ancient Temple Pixel Art Tileset
  • Spaceship Tileset
  • Snowy Platformer Game Tileset
  • Cartoon Town

Τέλος, πληρώνοντας 21,07€, εκτός από όλα τα παραπάνω, προσθέτουμε στη συλλογή μας και τα εξής:

  • Cartoon Platformer TilesetPack
  • Mega Factory Scene Creation Pack
  • Pixel Art Tileset Collection
  • Game Level Map – 9 Different Worlds
  • Underwater Tile Set
  • Isometric Forest
  • Wolfsong Tilesets
  • Top Down Tileset Interior
  • Top Down Tileset Forest
  • 16 Jump Vertical Game Backgrounds
  • 2D Isometric Starter Style Kit
  • The Dungeon Top Down Tileset
  • Game Level Map Pack Side Scrolling
  • Mega Castle & Dungeon Pack
  • Game Level Map Creator For Water Levels
  • Landscape Constructor Set
  • Woodlands Level Map Creator
  • Green Greens Forest Platformer Tileset

Δωρεάν Bomber Crew στο Humble

Το Humble Bundle προσφέρει δωρεάν το Bomber Crew, ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2017 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου στις οκτώ το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Για να πάρουμε δωρεάν το παιχνίδι, πρέπει να έχουμε έναν Humble Bundle λογαριασμό και να κάνουμε εγγραφή στο newsletter της ιστοσελίδας. Έπειτα, μπαίνουμε σε αυτόν τον σύνδεσμο και προσθέτουμε τη συλλογή στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Winter Mystery Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 6,95€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Winter Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Fanatical Favorites Build Your Own Bundle

Το Fanatical Favorites Build Your Own Bundle του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Fanatical Favorites Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Brick Rigs
  • The Walking Dead: The Final Season
  • Metro: Last Light Redux
  • Metro 2033 Redux
  • Deus Ex: Mankind Divided
  • Just Cause 3 XXL Edition
  • Ittle Dew 2+
  • Tomb Raider Millennium Pack
  • Tomb Raider Legends Pack
  • Legacy of Kain Pack
  • War for the Overworld
  • Zombotron
  • Iron Marines
  • Orwell: Keeping an Eye On You
  • Orwell: Ignorance is Strength
  • Infectonator 3: Apocalypse
  • Beholder 2
  • Sleeping Dogs: Definitive Edition
  • FRAMED Collection
  • Book of Demons
  • GRID Ultimate Edition
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Punch Club – Deluxe Edition
  • Hello Neighbor: Hide and Seek

METAL SLUG PACK

Αν μας αρέσουν τα ιδιαίτερα δημοφιλή κλασικά run & gun shoot 'em up παιχνίδια της SNK Corporation, τότε το METAL SLUG PACΚ του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Το πακέτο κοστίζει 14,95€ και περιέχει το “METAL SLUG”, το “METAL SLUG 2”, το “METAL SLUG 3”, και το “METAL SLUG X”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition, μία περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps