Home » Software » Η Καλύτερη Πλατφόρμα Για Website & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
Η Καλύτερη Πλατφόρμα Για Επαγγελματικό Site & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Η Καλύτερη Πλατφόρμα Για Website & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όπως ίσως γνωρίζουμε, από τις 1/1/2020 η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν έχουμε μία μικρή επιχείρηση, είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριζόμαστε ψηφιακά τις συναλλαγές μας. Στον οδηγό θα δούμε το Workadu, μία ελληνική πλατφόρμα που βοηθά να στήσουμε την επιχείρησή μας στο cloud, αλλά και να φτιάξουμε ένα επαγγελματικό website για να προωθούμε τις υπηρεσίες μας και να γλυτώσουμε από κόπο και έξοδα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η ισχυρή πλατφόρμα του Workadu

To Workadu είναι μία διεθνής πλατφόρμα την οποία έχουν δημιουργήσει Έλληνες. Ο σκοπός της είναι η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, και κυρίως η διευκόλυνση των ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων.

Η πλατφόρμα είναι πολύγλωσση, όπερ σημαίνει ότι αν το επιθυμούμε, μπορούμε να διαμορφώσουμε την ιστοσελίδα μας, το μενού της, κ.τ.λ., σε όποιες και όσες γλώσσες θέλουμε. Επίσης, διευκολύνει συναλλαγές σε όλα τα νομίσματα.

Η ισχυρή πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα πάντα στον τομέα παροχής υπηρεσιών: από την δημιουργία ενός απλού site μέχρι την ψηφιοποίηση της επιχείρησής μας και την καλύτερη δυνατή ηλεκτρονική τιμολόγηση με απευθείας σύνδεση με το myData της ΑΑΔΕ, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Το myDATA – Ηλεκτρονικά Βιβλία είναι μία υπηρεσία της ΑΑΔΕ μέσω της οποίας μπορούμε να δούμε το συνοπτικό βιβλίο της επιχείρησής μας, να επιλέξουμε την αναζήτηση παραστατικών, και να προβάλλουμε τα στοιχεία των τιμολογίων που έχουν διαβιβαστεί στην ΑΑΔΕ και αφορούν την επιχείρησή μας.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω του myDATA της ΑΑΔΕ είναι μία υποχρεωτική διαδικασία για όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και θέλουν να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά.

Δημιουργία website και τύποι επαγγελμάτων

Το Workadu εξυπηρετεί όλους όσους παρέχουν υπηρεσίες – και όχι μόνο. Από τον φοιτητή που έχει portfolio, έως τον ταβερνιάρη, τον γιατρό, τον δικηγόρο, τον ξενοδόχο, τον υδραυλικό, τον πολιτικό μηχανικό, κ.α.

Έτσι, αν σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε μία ατομική επιχείρηση ή έχουμε ήδη μία ενεργή και θέλουμε παρουσία και στο Internet, το Workadu είναι αναμφίβολα το ιδανικότερο εργαλείο που χρειαζόμαστε.

Είτε είμαστε αρχάριοι, είτε προχωρημένοι, η πλατφόρμα προσφέρει τον πανεύκολο website builder του Workadu, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Έτσι, μπορούμε να φτιάξουμε ένα επαγγελματικό website με λίγα μόνο κλικ.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 3αα

Για κάθε επάγγελμα, η πλατφόρμα διαθέτει πολλά πρότυπα (template) με το οποία μπορούμε να ντύσουμε τη νέα μας ιστοσελίδα.

Οι web designers του Workadu έχουν δημιουργήσει πολλά τέτοια υποδείγματα, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως βάση για να φτιάξουμε την ιστοσελιδα μας όπως ακριβώς μας αρέσει με τον έξυπνο κατασκευαστή ιστοσελίδας.

Παραθέτουμε αναλυτικά μερικά από τα επαγγέλματα που μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις απεριόριστες διευκολύνσεις που παρέχει το Workadu, τόσο για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, όσο και για να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες, χωρίς να απαιτείται έξτρα εξοπλισμός και εγκαταστάσεις.

Εστιατόρια, μπαρ, καφέ κ.α.

Με το Workadu μπορούμε να δημιουργήσουμε επαγγελματικό διαδραστικό κατάλογο πολύ εύκολα με τον κατασκευαστή ιστοσελίδας, να εκδώσουμε QR Codes χωρίς περιορισμούς, ακόμα και να κατεβάσουμε τον κατάλογο που φτιάξαμε από την πλατφόρμα έτοιμο για εκτύπωση.

Παράλληλα το Workadu μας προσφέρει την ανέπαφη υπηρεσία διαχείρισης κουζίνας “Service Calls” για κάλεσμα του σερβιτόρου από το κινητό – και πολύ σύντομα και online delivery.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Η πλατφόρμα είναι ιδανική για τα Car Rentals, καθώς βοηθά να προσφέρουν online κρατήσεις, να βελτιώνουν τη ροή εργασίας τους, να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους, και να διαχειριστούν με ασφάλεια την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 1α

Αν είμαστε επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου, το Workadu μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε εκατοντάδες επαγγελματικά templates, να αναμείξουμε και να ταιριάξουμε διαφορετικά στοιχεία, τμήματα και layouts, με μόνο ένα κλικ.

Υπηρεσίες ομορφιάς & spa

Η ελληνική πλατφόρμα βοηθά τους επαγγελματίες ομορφιάς και τις επιχειρήσεις να προσφέρουν κρατήσεις στον χώρο του πελάτη ή τον δικό τους, και να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, να διαχειρίζονται το πολυάσχολο πρόγραμμα τους εύκολα και γρήγορα.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 1αα

Και σε αυτό το είδος επιχείρησης, είναι ιδιαίτερα εύκολο να επεξεργαστούμε και να εξατομικεύσουμε την ιστοσελίδα μας με το Workadu. Επιπλέον, μπορούμε να διαχειριστούμε με ασφαλή και απλό τρόπο την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Ιατροί & κλινικές

Η ισχυρή πλατφόρμα είναι ιδανική για τους ιατρούς και τις κλινικές που θέλουν να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους, να οργανώσουν το πολυάσχολο τους πρόγραμμα, και να δημιουργήσουν μία αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 2α

Υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων

Το Workadu βοηθά τις επιχειρήσεις διαχείρισης εγκαταστάσεων και τα συνεργεία να δεχτούν online ραντεβού για εργασίες, να αναδείξουν τη δουλειά τους, και να διατηρήσουν τον πλήρη έλεγχο του προγράμματός τους.

Υπηρεσίες καθαρισμού

Η ελληνική πλατφόρμα είναι ό,τι πρέπει για τα συνεργεία καθαρισμού που θέλουν να προσφέρουν ηλεκτρονικές κρατήσεις, να βελτιώσουν την καθημερινή τους οργάνωση, να αναδείξουν τις υπηρεσίες τους, και να διαχειριστούν με ασφάλεια την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 2αα

Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Η πλατφόρμα διαθέτει ένα σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείου που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud.

Βοηθά τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και Airbnb, και κάθε τύπου καταλύματα να προσφέρουν ηλεκτρονικές κρατήσεις σε πολλαπλές τοποθεσίες, να διαχειριστούν το πρόγραμμα τους, και να αναδείξουν τις υπηρεσίες τους.

Υπηρεσίες της πλατφόρμας

Μέσω του Workadu μπορούμε να αποθηκεύσουμε αυτόματα στο σύννεφο τα στοιχεία των πελατών μας και τα ραντεβού τους.

Επιπλέον, μπορούμε να έχουμε πάντα διαθέσιμες σχετικές με αυτούς πληροφορίες, όπως τις υπηρεσίες που τους έχουμε παράσχει και τις αμοιβές που έχουμε λάβει.

Η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίσουμε το πρόγραμμά μας με το ημερολόγιο της Google.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 1ααα

Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε κρατήσεις μέσω τηλεφώνου ή email απροβλημάτιστα, ή να ρυθμίσουμε επαναλαμβανόμενες κρατήσεις για οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

Παραθέτουμε αναλυτικά μερικές από τις ομολογουμένως πολλές υπηρεσίες της πλατφόρμας στην ηλεκτρονική τιμολόγηση, τις πληρωμές, τις κρατήσεις, αλλά και τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες που μας λύνουν τα χέρια και μας γλυτώνουν από τον κόπο και τα έξοδα.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση myDATA και πολλαπλά σημεία πώλησης (POS)

Με τo Workadu μπορούμε να διαχειριστούμε online πληρωμές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από πολλές ενσωματωμένες πύλες πληρωμών.

Το Workadu είναι η μόνη πλατφόρμα στο είδος της που προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης με ζωντανή σύνδεση στο myDATA και το VIES. Μπορείτε να διαχειριστείτε πανεύκολα τα ηλεκτρονικά σας βιβλία χωρίς τεχνικές γνώσεις, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς παραμετροποιήσεις και απολύτως δωρεάν για μικρό όγκο παραστατικών.

Μοναδική καινοτομία του Workadu είναι ότι παρέχει στους λογιστές τη δική τους εξειδικευμένη συνδρομή, ώστε από μία ενιαία πλατφόρμα να μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τα ηλεκτρονικά βιβλία των πελατών τους.

Μηχανή κρατήσεων

To Workadu μας προσφέρει μία ιδιαίτερα έξυπνη και εύχρηστη μηχανή κρατήσεων. Διαθέτει την επιλογή αυτόματης ανάθεσης, όπου η πλατφόρμα βρίσκει τον επόμενο διαθέσιμο υπάλληλο, τραπέζι, ποδήλατο, κάθισμα, ή ό,τι άλλο εμείς επιθυμούμε.

Η μηχανή μας επιτρέπει να δεχόμαστε online ραντεβού από πολλές πλατφόρμες, υπολογιστές, κινητές συσκευές, ακόμη και από το Facebook messenger. Όλα με εύκολη ακύρωση και τροποποίηση.

Widget, API, WordPress plugin

Αν έχουμε ήδη ένα website, το Workadu προσφέρει widget με ραντεβού το οποίο μπορούμε να ενσωματώσουμε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, API, και WordPress plugin.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 1αααα

Δωρεάν εγγραφή και είσοδος στην πλατφόρμα

To Workadu μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε έναν δωρεάν λογαριασμό, όπου δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα, ούτε χρειάζεται να κάνουμε κάποια εγκατάσταση για να ξεκινήσουμε τη δουλειά.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 2ααα

Όπως ήδη έχουμε αντιληφθεί, πρόκειται για μία πλατφόρμα ισχυρή και ταυτόχρονα πολύ απλή στη χρήση.

Είναι εύχρηστη ακόμη και για κάποιον που δεν έχει την παραμικρή εμπειρία όσον αφορά τη δημιουργία ιστοσελίδων, καθώς διαθέτει πολύ φιλικό εξελληνισμένο περιβάλλον με άμεση υποστήριξη μέσω chat.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 2αααα

Η δωρεάν συνδρομή που ξεκινά με την εγγραφή μας ισχύει για πάντα, αλλά αν θέλουμε λίγες δυνατότητες παραπάνω, πρέπει να επιλέξουμε μία Premium συνδρομή και να πληρώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε διάφορες Premium συνδρομές, οι οποίες χωρίζονται σε μηνιαία και ετήσια πακέτα. Μπορούμε να τα δούμε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Για παράδειγμα, αν θέλουμε τo Workadu μόνο για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, τα πακέτα των Premium συνδρομών είναι αυτά που παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Αν δεν χρειαζόμαστε κρατήσεις ή ηλεκτρονική τιμολόγηση, αλλά μόνο μία ιστοσελίδα που θέλουμε να την δημιουργήσουμε και να την φιλοξενήσουμε στο Workadu, τότε οι συνδρομές είναι αυτές που παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 3α

Στο πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, οι μηνιαίες συνδρομές είναι οι ακόλουθες.

Θέλεις να κερδίσεις ένα ετήσιο premium πακέτο στο Workadu?

Αν σε ενδιαφέρει να εκμεταλλευτείς τις premium δυνατότητες του Workadu χωρίς κόστος, μπες στο giveaway για ένα από τα δέκα ετήσια premium πακέτα, για να το χρησιμοποιήσεις με όποιον τρόπο θέλεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς αυτό το βίντεο στο YouTube. Γράψε ένα σχόλιο με το #workadu λέγοντάς μας για την επιχείρηση που έχεις ή σκοπεύεις να ξεκινήσεις.

Στις 31/12/2020 θα κάνουμε αυτόματα κλήρωση και θα επιλέξουμε 10 από τα σχόλια για να κερδίσουν την ετήσια συνδρομή.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Workadu?

Το Workadu είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα λογισμικά διαχείρισης επιχειρήσεων της αγοράς και μας βοηθά να στήσουμε εύκολα την επιχείρησή μας στο cloud.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό website με τον εύκολο website builder, να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας, και να δεχτούμε ηλεκτρονικές κρατήσεις με τη μηχανή κρατήσεων, μεταξύ άλλων.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps