Home » Software » Παιχνίδια » The Game Awards 2020, Vin Diesel Στο Ark 2, The Callisto Protocol
GamingSteps#20201212 - The Game Awards 2020, Vin Diesel Στο Ark 2, The Callisto Protocol

The Game Awards 2020, Vin Diesel Στο Ark 2, The Callisto Protocol

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στα The Game Awards 2020 ανακοινώθηκαν πολλά νέα παιχνίδια και προβλήθηκαν αρκετά trailer. Εμείς επιλέξαμε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από την τελετή απονομής και σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά. Επιπλέον, παραθέτουμε μία λίστα με όλους τους νικητές των βραβείων, στα οποία κυριάρχησε το The Last of Us II.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα τα νέα από τα The Game Awards 2020

Τα The Game Awards είναι μία ετήσια τελετή απονομής βραβείων και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στη βιομηχανία του gaming. Πολλές εταιρείες επιλέγουν κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη τελετή για να ανακοινώσουν νέα παιχνίδια και προϊόντα.

Οι ανακοινώσεις που πραγματοποιούν οι εταιρείες είναι αρκετές. Γι' αυτό, εμείς επιλέξαμε τις πιο σημαντικές και σας τις παρουσιάζουμε.

Οι νικητές των The Game Awards 2020

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος σε όλες τις κατηγορίες των φετινών The Game Awards. Ωστόσο, ο κυρίαρχος ήταν το The Last of Us Part II, το οποίο κέρδισε συνολικά επτά βραβεία.

GamingSteps#20201212 - The Game Awards 2020, Vin Diesel Στο Ark 2, The Callisto Protocol

Φέτος, κυκλοφόρησαν αρκετοί AAA τίτλοι και μερικά εξαιρετικά indie παιχνίδια, όπως το Fall Guys: Ultimate Knockout και το Spelunky 2, τα οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο “Best Indie”.

Όπως και να έχει, οι νικητές των The Game Awards 2020 ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω.

  • Game of the Year: The Last of Us Part II
  • Indie: Hades
  • Mobile: Among Us
  • Action: Hades
  • Action/Adventure: The Last of Us Part II
  • Family: Animal Crossing: New Horizons
  • Fighting: Mortal Kombat 11/Ultimate
  • Multiplayer: Among Us
  • Role-playing: Final Fantasy 7 Remake
  • Sports/Racing: Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
  • Sim/Strategy: Microsoft Flight Simulator
  • VR/AR: Half-Life: Alyx
  • Games for Impact: Tell Me Why
  • Ongoing: No Man’s Sky
  • Game Direction: The Last of Us Part II
  • Art Direction: Ghost of Tsushima
  • Audio Design: The Last of Us Part II
  • Score & Music: Final Fantasy 7 Remake
  • Innovation in Accessibility: The Last of Us Part II
  • Debut Game: Phasmophobia
  • Narrative: The Last of Us Part II
  • Best Performance: Laura Bailey, για τον ρόλο της Abby στο The Last of Us Part II
  • Community Support: Fall Guys: Ultimate Knockout
  • Content Creator of the Year: Valkyrae
  • ESports Coach: Danny “Zonic” Sorensen στο CS:GO
  • ESports Event: League of Legends World Championship 2020
  • ESports Game: League of Legends
  • ESports Host: Eefje “Sjokz” Depoortere
  • ESports Athlete: Heo “Showmaker” Su στο League of Legends
  • ESports Team: G2 Esports στο League of Legends

Νέος χάρτης στο Among Us

Κατά τη διάρκεια των βραβείων, η δημιουργός του Among Us, Innersloth, ανακοίνωσε τον νέο χάρτη του παιχνιδιού. Ο νέος χάρτης ονομάζεται “The Airship” και είναι βασισμένος στο Toppat Clan Airship της σειράς “Henry Stickmin”.

Η Innersloth είπε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο χάρτη που έχει δημιουργήσει για το παιχνίδι και πως είναι ο πρώτος χάρτης με πολλαπλά επίπεδα. Επίσης, στον The Airship οι παίκτες θα βρουν νέες εργασίες, συσκευές, και πολλά άλλα.

Ο Vin Diesel θα είναι ένας από τους χαρακτήρες του Ark 2

Η Studio Wildcard, δημιουργός του Ark: Survival Evolved, ανακοίνωσε το sequel του παιχνιδιού. Στο trailer του Ark 2 βλέπουμε μία ομάδα ανθρώπων να διασχίζει τη ζούγκλα, της οποίας αρχηγός είναι ο Vin Diesel.

Κάποια στιγμή, τα μέλη της ομάδας έρχονται αντιμέτωπα με ορισμένους εχθρικούς κατοίκους της περιοχής και έναν δεινόσαυρο.

Για να προστατευθούν, κλείνονται σε μία σπηλιά στην οποία βρίσκουν ένα sci-fi αντικείμενο το οποίο αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του χαρακτήρα που υποδύεται ο Vin Diesel.

Η Microsoft ανακοίνωσε νέο Perfect Dark παιχνίδι

Δημιουργός του αρχικού παιχνιδιού ήταν η Rare. Όμως, το νέο Perfect Dark αναπτύσσει το studio The Initiative, το οποίο έχει έδρα τη Santa Monica.

Στον νέο τίτλο, ο παίκτης ζει σε έναν κόσμο ο οποίος έχει επηρεαστεί από μία τεράστια οικολογική καταστροφή. Αν και οι εταιρείες προσέφεραν διάφορες “λύσεις” για έναν “καλύτερο κόσμο”, φαίνεται ότι τα σχέδια τους είχαν άσχημη κατάληξη.

Η Microsoft δήλωσε πως το παιχνίδι θα αργήσει να κυκλοφορήσει, αλλά θα μοιραστεί περισσότερα με το κοινό στο μέλλον.

Το τέλος του Mass Effect δεν έχει έρθει ακόμη

Στα The Game Awards 2020, η BioWare αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι, το οποίο θα ανήκει στη σειρά Mass Effect.

Το trailer ξεκινάει με ένα ταξίδι στο διάστημα και καταλήγει σε ένα χιονισμένο βουνό όπου ένας ταξιδιώτης εντοπίζει κάποιο θραύσμα. Στο τέλος του βίντεο κάνει την εμφάνιση του το μήνυμα “Mass Effect Will Continue” ή “Το Mass Effect Θα Συνεχιστεί”.

Κυκλοφορεί νέο Dragon Age

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Dragon Age κυκλοφόρησε το 2014 και ονομαζόταν “Inquisition”. Τέσσερα χρόνια μετά, στα The Game Awards 2018, η BioWare μοιράστηκε με το κοινό ένα teaser trailer που δεν αποκάλυπτε κάτι ιδιαίτερο.

Φέτος, η εταιρεία επέστρεψε με ένα νέο teaser trailer το οποίο δείχνει τον κόσμο του παιχνιδιού, καθώς και ελάχιστα στοιχεία για το gameplay και την ιστορία του.

Στο Back 4 Blood υπάρχουν ζόμπι με ύψος 6 μέτρα

Η δημιουργός του Left 4 Dead, Turtle Rock, ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι της, το οποίο ονομάζεται Back 4 Blood.

Στόχος της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει ένα co-op παιχνίδι αντίστοιχο με το Left 4 Dead, αλλά αισθητά μεγαλύτερο. Στο gameplay βίντεο το οποίο δημοσίευσε η Turtle Rock, βλέπουμε το περιβάλλον του παιχνιδιού και ένα τεράστιο ζόμπι ύψους 6 μέτρων.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου του 2021, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC.

The Callisto Protocol: Ένα παιχνίδι επιβίωσης που θυμίζει Dead Space

Η Striking Distance Studios, την οποία ίδρυσε ο πρώην διευθυντής της Visceral Games, Glen Schofield, αποκάλυψε το παιχνίδι πάνω στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο.

Το The Callisto Protocol είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που θυμίζει αρκετά το Dead Space, το οποίο έχει αναπτύξει η Visceral Games. Στο cinematic trailer βλέπουμε κάποιον άνθρωπο να έρχεται αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό ον που θυμίζει Alien.

Ο Glen Schofield δήλωσε ότι το The Callisto Protocol αποτελεί μία αφηγηματική αναφορά στο PUBG και το σύμπαν του γνωστού battle royale παιχνιδιού.

Το Open Roads είναι μία road trip περιπέτεια μυστηρίου

Ο επόμενος τίτλος της δημιουργού του Gone Home, Fullbright, ονομάζεται Open Roads και μοιάζει με μία road trip περιπέτεια μυστηρίου.

Το παιχνίδι ακολουθεί μία μητέρα και την κόρη της, οι οποίες προσπαθούν να βρουν την αλήθεια σχετικά με τη νεκρή γιαγιά της οικογένειας. Στη διάθεσή τους έχουν μόνο τρία στοιχεία, ένα δαχτυλίδι, μία χαμένη περιουσία, και έναν μυστηριώδη άντρα.

Στο Season καταγράφεις την ιστορία του κόσμου

Το Season είναι ένα road trip παιχνίδι, στο οποίο ο παίκτης εξερευνά ένα χωριό και καταγράφει την ιστορία του κόσμου, λίγο πριν επέλθει κατακλυσμός.

Δημιουργός του παιχνιδιού είναι η Scavengers Studio, η οποία έχει αναπτύξει το “Darwin Project”. Το Season θα κυκλοφορήσει το 2021 για PlayStation και PC.

Το Road 96 σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή

Η ομάδα που ανέπτυξε το Valiant Hearts: The Great War δημιούργησε μία αφηγηματική περιπέτεια με θέμα την ποπ κουλτούρα της δεκαετίας του '90 στις ΗΠΑ.

Στόχος του παίκτη στο Road 96, όπως ονομάζεται το παιχνίδι, είναι να ξεφύγει από μία χώρα η οποία βρίσκεται σε αναταραχή, εξαιτίας διαφόρων γεγονότων.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 13 με 19 Δεκεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20201212 - The Game Awards 2020, Vin Diesel Στο Ark 2, The Callisto Protocol

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 13 και 19 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

15 Δεκεμβρίου

  • Collection of SaGa Final Fantasy Legend – στο Nintendo Switch

16 Δεκεμβρίου

  • MXGP 2020 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Marvel Realm Of Champions – για iOS και Android

17 Δεκεμβρίου

  • Airborne Kingdom – σε PC
  • Deemo: Reborn – σε Nintendo Switch, iOS, και Android
  • Misshitsu no Sacrifice – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition – Digital Deluxe -39%

Στο Monster Hunter: World, ακολουθούμε τους Elder Dragons, οι οποίοι πέρασαν στην άλλη πλευρά της θάλασσας. Βρισκόμαστε στον Νέο Κόσμο και καλούμαστε να ανακαλύψουμε για ποιόν λόγο μετανάστευσαν.

Στην εξερεύνηση μας μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους παίκτες, να κατασκευάσουμε εξελιγμένο εξοπλισμό, να εξερευνήσουμε τον άδυτο και δυναμικό χάρτη, αλλά και να κυνηγήσουμε διάφορα τέρατα.

Brothers: A Tale of Two Sons -80%

Το Brothers: A Tale of Two Sons είναι μία περιπέτεια, στην οποία ακολουθούμε την πορεία δύο αδελφών, του Naiee και του Naia.

Στο παιχνίδι χειριζόμαστε τους χαρακτήρες των δύο αδελφών και προσπαθούμε να λύσουμε μία σειρά από παζλ. Παράλληλα, πρέπει να κρατάμε ζωντανούς και τους δύο χαρακτήρες, ειδάλλως χάνουμε και επιστρέφουμε στο τελευταίο checkpoint.

Life is Strange Series -80%

Το Life is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μία καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το Life is Strange: Before The Storm, που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life is Strange 2.

Έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε τα επεισόδια του Life is Strange 2 χωριστά, προς 3,99€ το κάθε ένα.

Την ίδια στιγμή, μπορούμε να αποκτήσουμε το Life is Strange 2 – Complete Season 60% φθηνότερο από την αρχική του τιμή. Το συγκεκριμένο πακέτο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

25th Anniversary Build Your Own Bundle

Το Fanatical γιορτάζει τα 25α γενέθλια. Γι’ αυτό, επέλεξε μερικά αξιόλογα παιχνίδια και δημιούργησε το 25th Anniversary Build Your Own Bundle.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια για 4,99€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 20 παιχνίδια:

  • DiRT 4
  • Syberia 3
  • F1 2018
  • Skullgirls
  • ibb & obb
  • Call of Juarez
  • Days of War: Definitive Edition
  • Enemy Front
  • Omerta – City of Gangsters
  • HERO DEFENSE
  • Guns, Gore & Cannoli
  • Warhammer 40,000: Space Wolf
  • Tempest
  • Port Royale 3
  • Agatha Christie – The ABC Murders
  • Train Valley
  • When Ski Lifts Go Wrong
  • Flashback
  • Shadowgrounds Pack
  • King of Dragon Pass

Diamond Mystery Bundle

Με το Diamond Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Το πακέτο κοστίζει 7,59€ και με την αγορά του παίρνουμε 10 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Diamond Mystery Bundle είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Holiday Bundle

Το προσωπικό του Fanatical επέλεξε 24 αξιόλογους τίτλους, τους πρόσθεσε στο Build Your Own Holiday Bundle, και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο παιχνιδιών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια για 4,99€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 24 παιχνίδια:

  • XIII – Classic
  • Pure Chess Grandmaster Edition
  • The Spectrum Retreat
  • Elden: Path of the Forgotten
  • The Testament of Sherlock Holmes
  • The Slater
  • Rain of Reflections: Set Free
  • Assault Suit Leynos
  • Pinstripe
  • Mana Spark
  • System Crash
  • Outpost Zero
  • Alchemy Garden
  • Table Top Racing: World Tour
  • Among the Sleep – Enhanced Edition
  • Precipice
  • Stunt Kite Party
  • The Adventure Pals
  • Furious Angels
  • SEUM: Speedrunners from Hell
  • Remnants of Naezith
  • Streets of Red : Devil's Dare Deluxe
  • Unity of Command: Stalingrad Campaign
  • Mytheon

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

17 δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Pillars of Eternity και το Tyranny. Πρόκειται για δύο αξιόλογα RPG τα οποία κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2016, αντίστοιχα.

Επιπλέον, από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν στους παίκτες ένα νέο παιχνίδι κάθε μέρα. Κάθε τίτλος θα είναι διαθέσιμος μόνο για 24 ώρες.

Για να πάρουμε δωρεάν το Pillars of Eternity, το Tyranny, και κάθε ένα από τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps