Home » Software » Παιχνίδια » Flight Simulator VR, Δωρεάν Premium AC Valhalla, Fortnite Kratos
GamingSteps#20201205 - Flight Simulator VR, Δωρεάν Premium AC Valhalla, Fortnite Kratos

Flight Simulator VR, Δωρεάν Premium AC Valhalla, Fortnite Kratos

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η δημιουργός του Microsoft Flight Simulator 2020 ανακοίνωσε ότι το Sim Update 2 θα προσθέσει στο παιχνίδι υποστήριξη VR. Οι παίκτες του Assassin's Creed Valhalla έχουν ήδη βρει τρόπο να αποκτούν δωρεάν αντικείμενα τα οποία η εταιρεία διαθέτει επί πληρωμή στο κατάστημα του παιχνιδιού. Η Season 5 του Chapter 2 στο Fortnite εισάγει στο παιχνίδι τον Kratos και τον Baby Yoda.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δωρεάν υποστήριξη VR στο Microsoft Flight Simulator

Το Microsoft Flight Simulator θα μπορούσε να είναι το ιδανικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας. Γι' αυτό, εδώ και αρκετό, οι παίκτες ζητούσαν από την εταιρεία να προσθέσει υποστήριξη για VR εξοπλισμό.

Στις 30 Νοεμβρίου, η δημιουργός του προσομοιωτή πτήσης, Asobo Studio, πραγματοποίησε ένα livestream στο οποίο ανακοίνωσε ότι στις 23 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Sim Update 2 το οποίο θα προσθέσει στο παιχνίδι υποστήριξη VR.

Ο Executive Producer του παιχνιδιού, Martial Bossard, δήλωσε πως οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν σε εικονικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας όποιο VR headset έχουν στην κατοχή τους, είτε αυτό είναι Oculus, είτε Valve, είτε οποιοδήποτε άλλο.

Επιπλέον, ο Bossard σημείωσε ότι η VR εμπειρία θα είναι εντυπωσιακή, διότι η Asobo Studio έχει προσαρμόσει ακόμα και τα μενού του παιχνιδιού, ώστε να προσφέρει ένα πιο ομαλό gameplay στον εικονικό κόσμο του προσομοιωτή πτήσεων.

Assassin's Creed Valhalla: Παίκτες αποκτούν δωρεάν τα premium σετ

Το Assassin's Creed Valhalla κυκλοφόρησε πριν περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, οι παίκτες έχουν ήδη βρει τρόπο να αποκτούν δωρεάν αντικείμενα τα οποία η εταιρεία διαθέτει επί πληρωμή στο κατάστημα του παιχνιδιού.

Γνωστή gaming ιστοσελίδα έχει δημοσιεύσει έναν πίνακα με τους κωδικούς των αντικειμένων και τις ακριβείς οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει χρησιμοποιώντας το Cheat Engine.

Με τη βοήθεια του εν λόγω προγράμματος, οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν στον λογαριασμό τους ορισμένα σετ αντικειμένων, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και κάποια τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

Τα σετ αυτών των αντικειμένων κοστίζουν συνήθως περίπου 2.000 Helix credit. Τα Helix credit είναι το premium νόμισμα του παιχνιδιού και ένα πακέτο των 2.300 κοστίζει 19,99 ευρώ στο επίσημο κατάστημα της Ubisoft.

Χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνικές, οι παίκτες είχαν καταφέρει να προσθέτουν στους λογαριασμούς τους στο Assassin's Creed Odyssey επί πληρωμή αντικείμενα, χωρίς να πληρώνουν τα απαιτούμενα credit.

Οι παίκτες του Odyssey χρησιμοποιούν ακόμη το Cheat Engine για να αποκτούν δωρεάν τα αντικείμενα που επιθυμούν. Ωστόσο, η Ubisoft δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε σχετική δήλωση, τόσο για τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, όσο και για το Valhalla.

O Kratos και ο Baby Yoda στη Season 5 του Fortnite

Στις 2 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η Season 5 του Chapter 2 στο Fortnite. Η νέα σεζόν ονομάζεται Zero Point και προσθέτει στο νησί του παιχνιδιού πολλές νέες τοποθεσίες και παράξενα μέρη.

Επιπλέον, η νέα σεζόν εισάγει αρκετούς νέους ήρωες, όπως ο Kratos από το God of War, μία φτερωτή γοργόνα, τον Grogu από τη σειρά The Mandalorian, μία στοίβα από καουμπόικες τηγανίτες που ονομάζονται Mancake the Fighting Flapjack, και άλλους.

Οι παίκτες έχουν δύο επιλογές. Μπορούν είτε να κινηθούν ειρηνικά και να βοηθήσουν τους νέους ήρωες να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές, είτε να παίξουν επιθετικά και να προκαλέσουν σε μονομαχία τους νέους κατοίκους του νησιού.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα skin αυτών των χαρακτήρων, αρκεί να πληρώσουν την απαιτούμενη ποσότητα από μπάρες. Τις μπάρες μπορούν να τις μαζέψουν ολοκληρώνοντας αποστολές, σκοτώνοντας παίκτες, και τα λοιπά.

GamingSteps#20201205 - Flight Simulator VR, Δωρεάν Premium AC Valhalla, Fortnite Kratos

Εκτός από skin, με τις μπάρες οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν αναβαθμίσεις, υπηρεσίες, διάφορα αντικείμενα, και όπλα, όπως το Dragon’s Breath Shotgun και το Amban Sniper Rifle.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 6 με 12 Δεκεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20201205 - Flight Simulator VR, Δωρεάν Premium AC Valhalla, Fortnite Kratos

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 6 και 12 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

8 Δεκεμβρίου

  • Call of the Sea – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Destiny 2 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Destiny 2: Beyond Light – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Doom Eternal – στο Nintendo Switch
  • Puyo Puyo Tetris 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Ryte: The Eye of Atlantis – σε PC VR
  • Shakes on a Plane – σε Nintendo Switch και PC
  • Swords of Gargantua – στο PS VR
  • Temtem – στο PlayStation 5

9 Δεκεμβρίου

  • Woodsalt – σε Nintendo Switch και PC
  • Ghostrunner – στο Nintendo Switch

10 Δεκεμβρίου

  • Orwell's Animal Farm – σε PC
  • Brigandine: The Legend of Runersia – στο PlayStation 4
  • Cyberpunk 2077 – σε PlayStation 4, Xbox One, PC, και Google Stadia
  • Haven – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Sword of the Necromancer – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

11 Δεκεμβρίου

  • Medal of Honor: Above and Beyond – σε PC VR
  • Space Invaders Forever – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Alba: A Wildlife Adventure – σε PC και iOS
  • Panzer Dragoon: Remake – στο Xbox One

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Dead Cells -20%

Στο Dead Cells χειριζόμαστε ένα σύνολο κυττάρων τα οποία ελέγχουν ένα αποκεφαλισμένο πτώμα. Το νεκρό σώμα ανήκει σε κάποιον φυλακισμένο, και εμείς έχουμε πάρει τη θέση του κεφαλιού του.

Καθώς εξερευνούμε τα μπουντρούμια του παιχνιδιού, θα χρειαστεί να πολεμήσουμε με τέρατα, να ανακαλύψουμε κρυφά περάσματα, και να συλλέξουμε διάφορα αγαθά.

Ο θάνατός μας αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία του Dead Cells. Κάθε φορά που πεθαίνουμε, το νησί στο οποίο βρισκόμαστε αλλάζει μορφή.

XCOM 2 Collection -75%

Το XCOM 2 λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά το XCOM: Enemy Unknown. Η XCOM ήταν μία στρατιωτική οργάνωση που προσπάθησε να νικήσει τους εξωγήινους εισβολείς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον, την οργάνωση στελεχώνει μία ομάδα ανταρτών.

Ως παίκτης, είμαστε ο ηγέτης της επαναστατικής ομάδας και προσπαθούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των κατοίκων. Στόχος της XCOM είναι να εξαλείψει την εξωγήινη απειλή και να αποτρέψει την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

Sid Meier’s Civilization VI – Platinum Edition -67%

Το Civilization είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε την αυτοκρατορία μας. Είμαστε ο Κυβερνήτης του Κόσμου. Δημιουργούμε και οδηγούμε τον πολιτισμό από την Εποχή του Λίθου μέχρι την Εποχή της Πληροφορίας.

Στο Civilization VI θα βρούμε νέους τρόπους ανάπτυξης του κόσμου μας. Οι πόλεις πλέον αναπτύσσονται σε όλον τον χάρτη και οι συνεχείς έρευνες μας προσφέρουν όλο και περισσότερες δυνατότητες.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

25th Anniversary Build Your Own Bundle

Το Fanatical γιορτάζει τα 25α γενέθλια. Γι’ αυτό, επέλεξε μερικά αξιόλογα παιχνίδια και δημιούργησε το 25th Anniversary Build Your Own Bundle.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια για 4,99€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 21 παιχνίδια:

  • DiRT 4
  • Syberia 3
  • F1 2018
  • Skullgirls
  • ibb & obb
  • Call of Juarez
  • Days of War: Definitive Edition
  • Enemy Front
  • Omerta – City of Gangsters
  • HERO DEFENSE
  • Guns, Gore & Cannoli
  • God’s Trigger
  • Warhammer 40,000: Space Wolf
  • Tempest
  • Port Royale 3
  • Agatha Christie – The ABC Murders
  • Train Valley
  • When Ski Lifts Go Wrong
  • Flashback
  • Shadowgrounds Pack
  • King of Dragon Pass

Diamond Mystery Bundle

Με το Diamond Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Το πακέτο κοστίζει 7,59€ και με την αγορά του παίρνουμε 10 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Diamond Mystery Bundle είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

All Stars 13 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 7 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 13 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 174,30€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αγοράζοντας το All Stars 13 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Styx: Master of Shadows
  • Sniper: Ghost Warrior Trilogy
  • Overlord: Ultimate Evil Collection
  • Guilty Gear X2 #Reload
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • American Fugitive
  • V-Rally 4

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Cave Story+ στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Cave Story+”, μία platform περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2011.

Για να πάρουμε δωρεάν το Cave Story+, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps