Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Διαγραφή Google Photos, Αρχεία ZIP Android, Ηχητικό Μήνυμα Windows
QuickSteps#142 - Διαγραφή Google Photos, Αρχεία ZIP Android, Ηχητικό Μήνυμα Windows

Διαγραφή Google Photos, Αρχεία ZIP Android, Ηχητικό Μήνυμα Windows

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, αλλάζουμε ρυθμίσεις και κρύβουμε στοιχεία των Windows 10 με ένα κλικ. Διορθώνουμε τα θολά γράμματα στα μενού προγραμμάτων και μεταφέρουμε παράθυρα από τη μία εικονική Επιφάνεια Εργασίας στην άλλη. Αλλάζουμε τα εικονίδια των προγραμμάτων στη Γραμμή Εργασιών και ρυθμίζουμε τα Windows 10 να αναπαράγουν ένα ηχητικό μήνυμα κατά τη σύνδεση μας σε αυτά. Διαγράφουμε μαζικά αρχεία στις Φωτογραφίες Google και διαχειριζόμαστε αρχεία ZIP σε Android κινητό ή tablet.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Windows 10: Αλλαγή ρυθμίσεων και απόκρυψη στοιχείων με ένα κλικ

Σε αρκετές περιπτώσεις, η αλλαγή μιας απλής ρύθμισης στα Windows 10 απαιτεί να κάνουμε πολλά κλικ.

Για παράδειγμα, αν θέλουμε να εμφανίσουμε τα κρυφά αρχεία, πρέπει να ανοίξουμε την Εξερεύνηση των Windows, να πάμε στην καρτέλα “Προβολή”, και από το μενού “Εμφάνιση/Απόκρυψη” να επιλέξουμε τα “Κρυφά στοιχεία”.

QuickSteps#142 - Διαγραφή Google Photos, Αρχεία ZIP Android, Ηχητικό Μήνυμα Windows

Επιπλέον, για να αφαιρέσουμε ορισμένα στοιχεία από το “Παράθυρο περιήγησης”, όπως το “Δίκτυο” ή το “Αυτός ο υπολογιστής”, πρέπει να επέμβουμε στο Μητρώο των Windows. Κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του WinCustom μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις παραπάνω, και ακόμα περισσότερες εργασίες με ένα κλικ. Αρχικά, κατεβάζουμε το πρόγραμμα από αυτήν τη σελίδα, κάνοντας κλικ στο “Download”.

Έπειτα, κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο “WinCustom.exe” για να τρέξουμε την εφαρμογή.

Το περιβάλλον του προγράμματος είναι αρκετά απλό. Στην κορυφή υπάρχουν οι καρτέλες των ρυθμίσεων και ακριβώς από κάτω εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές ανά κατηγορία.

Στην καρτέλα “Start Menu” υπάρχουν αρκετές επιλογές για την απόκρυψη ή εμφάνιση στοιχείων στην Έναρξη, καθώς και για την απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση διαφόρων λειτουργιών. Για παράδειγμα, μπορούμε να κρύψουμε το μενού παροχής ενέργειας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το WinCustom δεν απενεργοποιεί τη δυνατότητα απενεργοποίησης, επανεκκίνησης, ή αναστολής της λειτουργίας του υπολογιστή. Απλώς κρύβει το σχετικό κουμπί από το μενού Έναρξη.

Από την άλλη, η καρτέλα “Taskbar & System Tray” επιτρέπει την εύκολη τροποποίηση των ρυθμίσεων της Γραμμής Εργασιών και της Περιοχής Ειδοποιήσεων.

Ας πούμε, μπορούμε με ένα κλικ να αφαιρέσουμε το εικονίδιο της μπαταρίας από την Περιοχή Ειδοποιήσεων.

Η επόμενη καρτέλα ονομάζεται “Windows Explorer & Desktop”, η οποία μας παρέχει πρόσβαση σε αρκετές ρυθμίσεις της Εξερεύνησης των Windows και της Επιφάνειας Εργασίας.

Για παράδειγμα, μπορούμε να απομακρύνουμε τη συντόμευση “Αυτός ο υπολογιστής” από το “Παράθυρο περιήγησης”, ενεργοποιώντας τον διακόπτη “Hide “My Computer” Item From Navigation Pane”.

Τέλος, στην καρτέλα “Miscellaneous” θα βρούμε μερικές ρυθμίσεις οι οποίες αφορούν γενικά τα Windows και ορισμένες εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος, όπως το “Windows Mail” και το “Media Center”.

QuickSteps#142 - Διαγραφή Google Photos, Αρχεία ZIP Android, Ηχητικό Μήνυμα Windows

Πώς διορθώνω τα θολά γράμματα στα μενού των προγραμμάτων

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα προβλήματα που παρουσιάζουν τα Windows 10 είναι τα θολά γράμματα στα μενού διάφορων προγραμμάτων.

Για να διορθώσουμε το πρόβλημα με τα θολά γράμματα, γράφουμε το όνομα του προγράμματος στην αναζήτηση και επιλέγουμε “Άνοιγμα θέσης αρχείου”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνουμε δεξί κλικ στη συντόμευση του προγράμματος και διαλέγουμε πάλι το “Άνοιγμα θέσης αρχείου”.

Κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο “.exe” του προγράμματος και πατάμε “Ιδιότητες”.

Μόλις ανοίξει το παράθυρο των ιδιοτήτων, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Συμβατότητα” και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Αλλαγή υψηλών ρυθμίσεων DPI”.

Έπειτα, ενεργοποιούμε την “Παράκαμψη συμπεριφοράς υψηλής κλίμακας DPI.”, στην “Εκτέλεση προσαρμογής από:” επιλέγουμε την “Εφαρμογή”, και πατάμε “OK”.

Τέλος, κάνουμε κλικ στο “OK” για να κλείσουμε το παράθυρο των ιδιοτήτων. Από εδώ και στο εξής, τα γράμματα στα μενού του συγκεκριμένου προγράμματος δεν θα είναι θολά.

Πώς μεταφέρω παράθυρα ανάμεσα σε εικονικές επιφάνειες εργασίας

Οι εικονικές επιφάνειες εργασίας μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, μπορούμε σε μία επιφάνεια εργασίας να διατηρούμε ανοιχτά προγράμματα τα οποία αφορούν τη δουλειά μας και στην άλλη αυτά που έχουν σχέση με προσωπικές εργασίες.

Αν χρησιμοποιούμε τις εικονικές επιφάνειες εργασίας, ενδέχεται για οποιονδήποτε λόγο να χρειαστεί να μεταφέρουμε ένα παράθυρο από την μία στην άλλη.

Κάτι τέτοιο είναι δυνατό μέσω της προβολής εργασιών, την οποία μπορούμε να ανοίξουμε πατώντας το σχετικό εικονίδιο στη Γραμμή Εργασιών ή χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου “Win+Tab”.

Όταν ανοίξει η “Προβολή εργασιών”, μεταφέρουμε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το παράθυρο το οποίο θέλουμε να μεταφέρουμε, πατάμε παρατεταμένα το αριστερό κλικ, και σύρουμε το παράθυρο στην εικονική επιφάνεια εργασίας της αρεσκείας μας.

Υπάρχει ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε παράθυρα μεταξύ των εικονικών επιφανειών εργασίας.

Κάνουμε δεξί κλικ στο παράθυρο που μας ενδιαφέρει και από το μενού “Μετακίνηση σε” επιλέγουμε την επιφάνεια εργασίας στην οποία θέλουμε να το μετακινήσουμε.

Προσθήκη ηχητικού μηνύματος κατά τη σύνδεση στα Windows 10

Σε παλαιότερες εκδόσεις Windows, εκτός από την εμφάνιση, μπορούσαμε να αλλάζουμε όλους τους ήχους του συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούσαμε να εξατομικεύσουμε ακόμα περισσότερο το λειτουργικό σύστημα.

Ωστόσο, στα Windows 10 η Microsoft αφαίρεσε ή απενεργοποίησε τις περισσότερες ρυθμίσεις ήχου. Μία από αυτές είναι ο ήχος που κάνει το λειτουργικό σύστημα όταν πραγματοποιούμε σύνδεση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απενεργοποίηση αυτού του ήχου επιταχύνει τον χρόνο εκκίνησης του λειτουργικού. Όμως, υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε αυτή τη ρύθμιση, με μία τροποποίηση στο Μητρώο των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Ενεργοποίηση ήχου σύνδεσης

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Μετά, αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε Enter.

HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\EventLabels\WindowsLogon

Στη συνέχεια, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32-bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “ExcludeFromCPL”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64bit Windows. Το QWORD (64 bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Έπειτα, κάνουμε διπλό κλικ στο “ExcludeFromCPL”, στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “0”, και πατάμε το “OK”.

Μετά, κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Ρύθμιση ήχου σύνδεσης

Για να αλλάξουμε τον προεπιλεγμένο ήχο που κάνουν τα Windows 10 όταν πραγματοποιούμε σύνδεση, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και μπαίνουμε στην “Εξατομίκευση”.

Πηγαίνουμε στην κατηγορία “Θέματα” και κάνουμε κλικ στο “Ήχοι”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, εντοπίζουμε την καταχώρηση “Σύνδεση στα Windows”, την επιλέγουμε, και χρησιμοποιώντας την “Αναζήτηση”, εντοπίζουμε τον ήχο που θέλουμε να αναπαράγει το λειτουργικό σύστημα.

Ως ήχο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε θέλουμε, από μία απλή μελωδία έως ένα ηχητικό μήνυμα με το οποίο θα μας καλωσορίζει το λειτουργικό σύστημα.

Εφόσον επιλέξουμε τον ήχο που θέλουμε, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Δοκιμή”, για να βεβαιωθούμε ότι τα Windows τον αναπαράγουν σωστά, και πατάμε “OK”.

Πρέπει να τονίσουμε ότι τα Windows υποστηρίζουν μόνο αρχεία τύπου “.wav”, όσον αφορά τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Γι' αυτό, αν το αρχείο που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε δεν είναι αυτής της μορφής, θα πρέπει να το μετατρέψουμε στο κατάλληλο format.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να αλλάζουμε τη μορφή των αρχείων ήχου. Σε παλαιότερο οδηγό έχουμε δει αναλυτικά τις καλύτερες εφαρμογές.

Εύκολη και Γρήγορη Οργάνωση και Επεξεργασία Τραγουδιών στο PC

Η συλλογή μουσικής που έχουμε στον υπολογιστή μας μπορεί να είναι διάσπαρτη σε φακέλους και υποφακέλους, ή σε όμορφα δομημένη τάξη. Μια οργανωμένη λίστα τραγουδιών…

Πώς κάνω αλλαγή των εικονιδίων εφαρμογών στη Γραμμή Εργασιών

Όταν αλλάζουμε την εμφάνιση των Windows, συνήθως ξεχνάμε τα εικονίδια των προγραμμάτων που έχουμε καρφιτσώσει στη Γραμμή Εργασιών.

Εάν θέλουμε το λειτουργικό σύστημα να έχει ομοιόμορφο σχεδιασμό, θα πρέπει να αλλάξουμε και αυτά τα εικονίδια, ώστε να ταιριάζουν με το θέμα που έχουμε επιλέξει.

Πώς Αλλάζω Εμφάνιση στα Windows 10 με Κάθε Τρόπο

Κάθε λειτουργικό έχει τη δική του ξεχωριστή εμφάνιση, όμως συνήθως μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε αρκετά από τα οπτικά στοιχεία που διαθέτει. Έτσι και…

Πριν προχωρήσουμε, πρέπει να αναφέρουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τα εικονίδια των κλασικών προγραμμάτων και όχι των εφαρμογών που κατεβάζουμε από το Windows Store.

Για να αλλάξουμε το εικονίδιο ενός προγράμματος, το οποίο έχουμε καρφιτσώσει στη Γραμμή Εργασιών, κάνουμε δεξί κλικ στη συντόμευσή του.

Στο μενού που θα εμφανιστεί, κάνουμε δεξί κλικ στο όνομα του προγράμματος, το οποίο βρίσκεται πάνω από το “Ξεκαρφίτσωμα από τη γραμμή εργασιών”, και διαλέγουμε τις “Ιδιότητες”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε στην “Αλλαγή εικονιδίου”, επιλέγουμε το εικονίδιο που θέλουμε, και πατάμε διαδοχικά “OK” για να εφαρμόσουμε την αλλαγή.

Τι κάνω αν δεν αλλάξει το εικονίδιο

Μερικές φορές, τα Windows δεν αλλάζουν άμεσα το εικονίδιο της εφαρμογής. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κάνουμε δεξί κλικ στη Γραμμή Εργασιών και επιλέγουμε τη “Διαχείριση εργασιών”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Διεργασίες”, εντοπίζουμε την “Εξερεύνηση των Windows”, κάνουμε δεξί κλικ, και πατάμε “Επανεκκίνηση”.

Το λειτουργικό σύστημα θα κλείσει και θα ανοίξει εκ νέου την Εξερεύνηση των Windows. Μετά την επανεκκίνηση, θα παρατηρήσουμε ότι το εικονίδιο του προγράμματος έχει αλλάξει.

Πώς συμπιέζω και αποσυμπιέζω ZIP αρχεία σε Android κινητό ή tablet

Η διαχείριση των ZIP αρχείων μέσω υπολογιστή είναι μία ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία, καθώς τα Windows διαθέτουν δικό τους εργαλείο προβολής, συμπίεσης, και αποσυμπίεσης τέτοιων αρχείων.

Ωστόσο, για να διαχειριστούμε συμπιεσμένα αρχεία σε Android κινητό ή tablet, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ανεξάρτητες εφαρμογές, όπως το Files by Google και ο Solid Explorer.

Προβολή περιεχομένου

Για να δούμε τι περιέχει ένα συμπιεσμένο αρχείο μέσω της εφαρμογής File by Google, ανοίγουμε το app, εντοπίζουμε το αρχείο, και πατάμε μία φορά πάνω του.

Αντίστοιχα, για να εκτελέσουμε την ίδια εργασία με τον Solid Explorer, βρίσκουμε το αρχείο ZIP και πατάμε στο όνομα του.

Αποσυμπίεση αρχείων

Η αποσυμπίεση αρχείων ZIP είναι δυνατή τόσο με το File by Google, όσο και με τον Solid Explorer.

Με το Files by Google

Εάν χρησιμοποιούμε την εφαρμογή της Google, πατάμε πάνω στο αρχείο και επιλέγουμε “Εξαγωγή”.

Το app θα εμφανίσει ένα πλαίσιο με το οποίο μας επιτρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε να διαγράψει το συμπιεσμένο αρχείο μετά την ολοκλήρωση της αποσυμπίεσης. Αν επιθυμούμε κάτι τέτοιο, επιλέγουμε τη “Διαγραφή αρχείου ZIP”.

Σε κάθε περίπτωση, πατάμε “Τέλος” για κλείσουμε το πλαίσιο και να επιστρέψουμε στη κύρια οθόνη της εφαρμογής.

To File by Google αποσυμπιέζει απευθείας όλα τα αρχεία του ZIP μέσα στον φάκελο ο οποίος περιέχει το συμπιεσμένο αρχείο.

Με τον Solid Explorer

Για να αποσυμπιέσουμε ένα αρχείο ZIP με τον Solid Explorer, πατάμε το εικονίδιο του αρχείου και από τις τρεις τελείες κάτω δεξιά επιλέγουμε την “Αποσυμπίεση”.

Μόλις η εφαρμογή ολοκληρώσει την αποσυμπίεση, θα εμφανίσει έναν νέο φάκελο. Ο φάκελος αυτός έχει το ίδιο όνομα με το συμπιεσμένο αρχείο και περιέχει όλα τα αρχεία του ZIP.

Συμπίεση αρχείων

Με τη βοήθεια του Solid Explorer, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα αρχεία τύπου ZIP ή 7ZIP.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, επιλέγουμε τα αρχεία και τους φακέλους που μας ενδιαφέρουν, πατάμε τις τρεις τελείες κάτω δεξιά, και διαλέγουμε το “Συμπιεσμένο αρχείο”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πληκτρολογούμε το όνομα που επιθυμούμε να έχει το αρχείο, επιλέγουμε τον τύπο, και διαλέγουμε το επίπεδο συμπίεσης.

Αν θέλουμε να απαιτείται η εισαγωγή κωδικού για την αποσυμπίεση του αρχείου και την προβολή του περιεχομένου του, επιλέγουμε την “Προστασία με κωδικό” και πληκτρολογούμε δύο φορές το password που επιθυμούμε να ορίσουμε.

Μόλις ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, πατάμε “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”.

Μαζική διαγραφή φωτογραφιών από τις Φωτογραφίες Google

Οι Φωτογραφίες Google είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες online αποθήκευσης πολυμέσων. Αν έχουμε ενεργό τον αυτόματο συγχρονισμό, οποιαδήποτε φωτογραφία και βίντεο τραβάμε με το κινητό αποθηκεύεται αυτόματα στον λογαριασμό μας.

Το πρόβλημα είναι ότι ο αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει η Google δεν είναι απεριόριστος. Επίσης, από τη στιγμή που όλα τα πολυμέσα αποθηκεύονται αυτόματα στην υπηρεσία, ίσως βρεθούμε να έχουμε αρχεία τα οποία δεν θέλουμε.

Για να διαγράψουμε ένα μόνο αρχείο, περνάμε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την προεπισκόπηση και κάνουμε κλικ στον άσπρο κύκλο με το “✓”, πάνω αριστερά.

Εάν θέλουμε να διαγράψουμε πολλά αρχεία, πρέπει να τα επιλέξουμε ένα προς ένα κάνοντας κλικ στο “✓”. Εκτός και αν πρόκειται για αρχεία τα οποία δημιουργήσαμε την ίδια χρονική περίοδο και είναι τοποθετημένα το ένα μετά το άλλο.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να διαλέξουμε το πρώτο αρχείο και με πατημένο το “Shift” να κάνουμε κλικ στο τελευταίο αρχείο.

Όταν επιλέξουμε τις εικόνες και τα βίντεο που επιθυμούμε να διαγράψουμε, πατάμε τον κάδο πάνω δεξιά και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί κάνουμε κλικ στο κουμπί “Το κατάλαβα”.

Έπειτα, πατάμε “Μετακίνηση στον κάδο απορριμμάτων”.

Οι Φωτογραφίες Google μεταφέρουν τα αρχεία στον κάδο απορριμμάτων και τα διαγράφουν οριστικά μετά από 30 ημέρες.

Αν θέλουμε να τα διαγράψουμε νωρίτερα, κάνουμε κλικ στον εικονίδιο του κάδου και πατάμε “Άδειασμα κάδου απορριμμάτων”.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps