Home » Software » Παιχνίδια » PlayStation 5, Can it Run Crysis Remastered, Hogwarts Legacy
GamingSteps#20200919 - PlayStation 5, Can it Run Crysis Remastered, Hogwarts Legacy

PlayStation 5, Can it Run Crysis Remastered, Hogwarts Legacy

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Sony ανακοίνωσε τις τιμές των εκδόσεων του PlayStation 5, τα παιχνίδια με τα οποία θα είναι συμβατό, τις τιμές των αξεσουάρ του, και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Crysis Remastered είπε ότι δεν υπάρχει κάρτα γραφικών που μπορεί να αγγίξει τα 30fps με ενεργό το “Can it Run Crysis?” και το παιχνίδι σε 4K. Η WB Games ανακοίνωσε το Hogwarts Legacy, ένα νέο open world action RPG παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Harry Potter.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το PlayStation 5

Την εβδομάδα που πέρασε, η Sony ανακοίνωσε τις τιμές των εκδόσεων του PlayStation 5, τα παιχνίδια με τα οποία θα είναι συμβατό, τις τιμές των αξεσουάρ του, και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά, και οι εκδόσεις της κονσόλας

Το κύριο σώμα του PlayStation 5 είναι μαύρο και στις δύο πλευρές του υπάρχουν δύο λεπτά λευκά καμπύλα τμήματα. Μεταξύ του σώματος της κονσόλας και των πλευρικών τμημάτων η Sony έχει προσθέσει μπλε LED παλλόμενο φωτισμό.

Οι εκδόσεις της κονσόλας είναι δύο. Η κανονική, η οποία διαθέτει συσκευή ανάγνωσης 4K UHD Blu-ray δίσκων, και η disc-less έκδοση που ονομάζεται PS5 Digital Edition.

GamingSteps#20200919 - PlayStation 5, Can it Run Crysis Remastered, Hogwarts Legacy

Με εξαίρεση τη συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων, οι δύο εκδόσεις διαθέτουν το ίδιο hardware. Το PlayStation 5 έχει έναν ειδικό επεξεργαστή της AMD βασισμένο στη Zen 2 αρχιτεκτονική, με οχτώ πυρήνες, δεκαέξι threads, και μεταβλητό χρονισμό έως 3.5GHz.

Τη GPU της κονσόλας έχουν αναπτύξει η Sony σε συνεργασία με την AMD και είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική RDNA 2. Έχει ισχύ 10.3 TeraFlops, 36 custom Navi compute units, και μεταβλητή συχνότητα έως 2.23GHz.

Επίσης, το PlayStation 5 έχει 16GB GDDR6 μνήμη και έναν custom SSD με χωρητικότητα 825GB, ο οποίος προσφέρει ιδιαίτερα γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Εκτός από τον SSD που διαθέτει η κονσόλα, ο χρήστης μπορεί να επεκτείνει τον χώρο αποθήκευσης με τη χρήση εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Ωστόσο, η Sony σημειώνει ότι οι εξωτερικοί δίσκοι χρησιμεύουν κυρίως για να τρέχουν οι κάτοχοι του PlayStation 5 παιχνίδια του PS4 σε λειτουργία συμβατότητας.

Τέλος, η κονσόλα διαθέτει μία High Speed USB type-A, δύο SuperSpeed USB type-A, μία SuperSpeed USB type-C, υποστηρίζει ray-tracing, 3D ήχο, και 8K ανάλυση γραφικών.

Συμβατότητα με παλιούς τίτλους

Το PlayStation 5 υποστηρίζει το 99% των τίτλων που κυκλοφόρησαν για το PS4. Η εταιρεία αναφέρει ότι η συμβατότητα ενδέχεται να φτάσει το 100%, αλλά δεν μπορεί ακόμη να δεσμευτεί πως κάτι τέτοιο θα ισχύσει.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Sony ελέγχει χειροκίνητα ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4, ώστε να διαπιστώσει αν μπορούν να τρέξουν επαρκώς στη νέα της κονσόλα.

Όσον αφορά τους τίτλους των PS3, PS2, και PS1, ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, επιβεβαίωσε ότι οι κάτοχοι του PlayStation 5 δεν μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφόρησε για αυτές τις κονσόλες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την PlayStation Plus Collection η οποία αποτελεί μία δωρεάν αναβάθμιση της συνδρομητικής υπηρεσία PlayStation Plus. Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους αγοράσουν το PS5 και έχουν ενεργή συνδρομή.

Με την PlayStation Plus Collection, οι παίκτες λαμβάνουν όλες τις παροχές της κλασικής συνδρομής και αποκτούν δωρεάν πρόσβαση σε μία τεράστια βιβλιοθήκη με παιχνίδια του PlayStation 4.

Τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι δύο εκδόσεις του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου του 2020. Η κανονική έκδοση θα κοστίζει 499,99 ευρώ και η Digital Edition θα στοιχίζει 399,99 ευρώ.

Μαζί με την κονσόλα θα κυκλοφορήσουν και όλα τα αξεσουάρ που σχεδίασε η Sony για αυτή. Οι τιμές όλων των αξεσουάρ είναι οι ακόλουθες:

  • DualSense: 69,99 ευρώ
  • Ασύρματα ακουστικά Pulse 3D: 99,99 ευρώ
  • HD κάμερα: 59,99 ευρώ
  • Τηλεχειριστήριο: 29,99 ευρώ
  • DualSense Charging Station: 29,99 ευρώ

Τέλος, όσοι τίτλοι κυκλοφορούν αποκλειστικά για το PlayStation 5 θα κοστίζουν από 59,99 έως 79,99 ευρώ.

Δεν υπάρχει GPU που θα πιάσει 30fps με το Crysis Remastered σε 4K

Οι απαιτήσεις συστήματος του Crysis ήταν υπερβολικές για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε. Το παιχνίδι βγήκε στην αγορά το 2007 και χρησιμοποιούσε μία σειρά από ξεχωριστές τεχνικές rendering, καθώς και το τότε νέο DirectX 10.

Το Crysis ήταν και είναι τόσο απαιτητικό ως παιχνίδι, που αρκετοί το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα για να πραγματοποιούν δοκιμές επιδόσεων σε κάρτες γραφικών και gaming συστήματα.

Παρ' όλα αυτά, η δημιουργός του παιχνιδιού, Crytek, κυκλοφόρησε μία βελτιωμένη έκδοση του αρχικού τίτλου για PC, Xbox One, PlayStation 4, και Nintendo Switch.

To Crysis Remastered έχουν αναπτύξει η Crytek σε συνεργασία με τη Saber Interactive, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα επιτυχημένα port παιχνιδιών που έχει δημιουργήσει.

Η νέα έκδοση του παιχνιδιού έχει texture υψηλής ανάλυσης, πολλές βελτιώσεις στη μηχανή γραφικών, και κάνει χρήση του ray tracing της CryEngine.

Θέλοντας να διατηρήσει τη φήμη του παιχνιδιού, η Crytek φρόντισε ώστε να μην υπάρχει σύστημα το οποίο μπορεί να τρέξει το Crysis Remastered με τις ρυθμίσεις γραφικών στο μέγιστο επίπεδο.

Στον νέο τίτλο υπάρχουν τα κλασικά mode ρυθμίσεων, όπως Low, Medium, και τα λοιπά, καθώς και το “Can it run Crysis?”. Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο mode έχει ως στόχο να φτάσει τα συστήματα των χρηστών στα όρια τους.

Η Crytek δημοσίευσε στο Twitter μία εικόνα η οποία δείχνει την ποιότητα των γραφικών του παιχνιδιού όταν είναι ενεργή αυτή η ρύθμιση.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης συμπιέζει πάντα τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες.

Κάποιος χρήστης ρώτησε τον επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Crysis Remastered, Steffen Halbig, για τις επιδόσεις του παιχνιδιού όταν είναι ενεργό το “Can it Run Crysis?”.

Ο Halbig απάντησε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάρτα γραφικών που μπορεί να αγγίξει τα 30fps με ενεργό αυτό το mode και το παιχνίδι σε 4K.

Ανακοινώθηκε το open world action RPG Hogwarts Legacy

Τον Οκτώβριο του 2018, είχε διαρρεύσει ένα βίντεο το οποίο αποκάλυπτε ένα νέο open world Harry Potter παιχνίδι με έντονα RPG στοιχεία και αρκετή δράση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Sony για το PlayStation 5 αυτή την εβδομάδα, η WB Games ανακοίνωσε επίσημα το παιχνίδι.

Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι Hogwarts Legacy και θα κυκλοφορήσει το 2021 για PS5, PS4, Xbox One, Series X, και PC.

Πρόκειται για ένα action RPG ανοιχτού κόσμου το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Harry Potter στις αρχές του 19ου αιώνα.

Οι παίκτες εξερευνούν διάφορες τοποθεσίες, μαθαίνουν ξόρκια, και καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλούς μαγικούς εχθρούς.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 20 με 26 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200919 - PlayStation 5, Can it Run Crysis Remastered, Hogwarts Legacy

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 20 και 26 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Σεπτεμβρίου

  • 13 Sentinels: Aegis Rim – στο PlayStation 4
  • Halo: ODST (Master Chief Collection) – σε PC
  • Pendragon – σε PC
  • Rebel Galaxy Outlaw – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

23 Σεπτεμβρίου

  • Unrailed! – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Vigor: F2P Version – στο Nintendo Switch
  • Art of Rally – σε PC

24 Σεπτεμβρίου

  • Going Under – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Gone Viral – σε PC
  • Little Big Workshop – στο Xbox One
  • Rip Them Off – σε PC
  • Serious Sam 4 – σε PC και Google Stadia
  • Tears of Avia – σε PC και Xbox One
  • Tennis World Tour 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition – σε Nintendo Switch και PC
  • Gnomes & Goblins – σε PC VR
  • Ginga Force – σε PlayStation 4 και PC

25 Σεπτεμβρίου

  • DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Mafia: Definitive Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, PC, και Google Stadia
  • Zengeon – στο Nintendo Switch
  • Bullet Age – σε Nintendo Switch και PC
  • Port Royale 4 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Panzer Dragoon: Remake – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Totally Tropico Bundle

Το Humble Bundle δημιούργησε το Humble Totally Tropico Bundle, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να προσθέσουμε στη συλλογή μας αρκετούς από τους τίτλους της σειράς παιχνιδιών Tropico.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε το “Tropico 3 – Steam Special Edition” και το “Tropico Reloaded”.

Δίνοντας σχεδόν 7 ευρώ, αποκτάμε τα παραπάνω, συν το “Tropico 4”, το “Tropico 4: Propaganda!”, το “Tropico 4: Voodoo DLC”, το “Tropico 4: Quick-dry Cement DLC”, το “Tropico 4: Plantador DLC”, και το “Tropico 3: Absolute Power”.

Τέλος, με 10,12 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με τα ακόλουθα:

  • Tropico 5
  • Tropico 5 – Espionage
  • Tropico 5 – Waterborne
  • Tropico 5 – Generalissimo
  • Tropico 5 – T-Day
  • Tropico 5 – The Supercomputer
  • Tropico 4: Modern Times
  • Tropico 4: Megalopolis DLC
  • Tropico 4: Pirate Heaven DLC

Humble You Can Pet The Dog Bundle

Tο Humble Bundle συνεργάστηκε με το @CanYouPetTheDog και δημιούργησαν το Humble You Can Pet The Dog Bundle, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αρκετά παιχνίδια τα οποία περιέχουν σκύλους.

Δίνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε το “Scribblenauts Unlimited”, το “Beyond Eyes”, το “Dog Sled Saga”, και το “Bulb Boy”.

Με 3,99€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Shenmue I & II”, το “Where the Water Tastes Like Wine, και το “Death's Gambit”.

Τέλος, με 10,18 ευρώ παίρνουμε όλα τα παραπάνω μαζί με το “Blair Witch”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle 2

Με το Mystery Vault Bundle 2 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA, από εκδότες όπως οι Deep Silver, Square Enix, Bethesda, και άλλες.

Το πακέτο κοστίζει 7,09€ και με την αγορά του παίρνουμε 8 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Mystery Vault Bundle 2 είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Leisure Suit Larry Bundle

Με το Leisure Suit Larry Bundle του Fanatical αγοράζουμε τη βασική σειρά παιχνιδιών “Leisure Suit Larry” με μόλις 1,99€. Τα Leisure Suit Larry είναι μία σειρά περιπετειών για ενήλικες, που αφορούν την πολυτάραχη ζωή του Larry Laffer.

Το πακέτο περιέχει τους ακόλουθους τίτλους της σειράς:

  • Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 – Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail
  • Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude Uncut and Uncensored

Η πραγματική αξία όλων των παιχνιδιών που περιέχει το πακέτο είναι 33,93€.

All Stars Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το All Stars Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο All Stars Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,06€, πέντε παιχνίδια για 3,19€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,29€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Hob
  • STAR WARS Knights of the Old Republic II – The Sith Lords
  • STAR WARS – Knights of the Old Republic
  • Vikings – Wolves of Midgard
  • Car Mechanic Simulator 2015
  • Reventure
  • SimCity 4 Deluxe Edition
  • Eagle Island
  • Blood: Fresh Supply
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • American Fugitive
  • 911 Operator
  • Pony Island
  • Re-Legion
  • DiRT Rally
  • Atari Vault
  • Original Journey
  • Shoppe Keep 2 – Business and Agriculture RPG Simulation
  • Tesla vs Lovecraft

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν Football Manager 2020, Stick It To The Man!, Watch Dogs 2

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες τρεις τίτλους, οι οποίοι είναι Football Manager 2020, το Stick It To The Man!, και το Watch Dogs 2.

Το πρώτο είναι ένα football management simulation παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2019, το δεύτερο είναι μία platformer περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2013, και το τρίτο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ένα παιχνίδι δράσης.

Για να πάρουμε δωρεάν το Football Manager 2020, το Stick It To The Man!, και το Watch Dogs 2, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps