Home » Software » Παιχνίδια » Call of Duty: Black Ops Cold War, Fall Guys, Apple vs Epic Games
GamingSteps#20200828 - Call of Duty: Black Ops Cold War, Fall Guys, Apple vs Epic Games

Call of Duty: Black Ops Cold War, Fall Guys, Apple vs Epic Games

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις 26 Αυγούστου, η Activision ανακοίνωσε αρκετές λεπτομέρειες για τον επόμενο τίτλο της σειράς FPS παιχνιδιών Call of Duty, ο οποίος είναι το Black Ops Cold War και αποτελεί sequel του πρώτου Black Ops. Το Fall Guys έχει κατακτήσει τις καρδιές των παικτών και μέσα σε τρεις εβδομάδες έγινε ο τίτλος με τις περισσότερες λήψεις στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus. Η Epic Games κέρδισε την πρώτη νομική διαμάχη ενάντια στην Apple.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Call of Duty: Black Ops Cold War

Στις 26 Αυγούστου, η Activision ανακοίνωσε αρκετές λεπτομέρειες για τον επόμενο τίτλο της σειράς FPS παιχνιδιών Call of Duty, ο οποίος είναι το Black Ops Cold War και αποτελεί sequel του πρώτου Black Ops.

Campaign

Τα γεγονότα του single player campaign λαμβάνουν χώρα στις αρχές του 1980, όπου διαδραματίζεται μία από τις μεγαλύτερες γεωπολιτικές μάχες της ανθρώπινης ιστορίας.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όλα αλλάζουν διαρκώς. Ο παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με ιστορικές φιγούρες και τη σκληρή αλήθεια της εποχής.

Παράλληλα, ταξιδεύει και πολεμά σε εμβληματικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως το Ανατολικό Βερολίνο, το Βιετνάμ, η Τουρκία, η έδρα της Σοβιετικής KGB, και άλλες.

GamingSteps#20200828 - Call of Duty: Black Ops Cold War, Fall Guys, Apple vs Epic Games

Modes

Στο multiplayer mode, ο παίκτης έχει στη διάθεσή του ένα τεράστιο οπλοστάσιο με εξοπλισμό και όπλα που συνδέονται με τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει σε μικρές ή μεγάλες διαμάχες, ως απλός μαχητής ή σαν ένας επίλεκτος πράκτορας ο οποίος έχει στη διάθεσή του εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Το γνωστό Zombie mode επιστρέφει και στον νεότερο τίτλο της σειράς. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα ζόμπι είναι άνθρωποι τους οποίους χρησιμοποίησαν επιστήμονες σε απάνθρωπα πειράματα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Χαρακτήρες και έκβαση της ιστορίας

Στο παιχνίδι, ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χαρακτήρα, επιλέγοντας το όνομα, το φύλο, ακόμα και το ψυχολογικό προφίλ του.

Οι περισσότερες επιλογές που πραγματοποιεί ο παίκτης κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα δεν επηρεάζουν το gameplay και την έκβαση της ιστορίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, το ψυχολογικό προφίλ που θα επιλέξει παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Για παράδειγμα, οι σφαίρες που ρίχνει ένας χαρακτήρας με ψυχολογικό προφίλ “Violent Tendencies” προκαλούν μεγαλύτερο damage. Από την άλλη, ένας “Lone wolf” έχει μεγαλύτερη αντοχή και μπορεί να διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις.

Η Raven, η οποία έχει αναπτύξει το περιεχόμενο του single player campaign, δημιούργησε μία σειρά αποστολών στις οποίες ο παίκτης καλείται να πάρει διάφορες αποφάσεις.

Καθώς λοιπόν στο Black Ops Cold War οι αποστολές δεν είναι γραμμικές, το τέλος του παιχνιδιού εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνει ο παίκτης. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πόσα είναι τα πιθανά τέλη της ιστορίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα περισσότερα παιχνίδια έχουν γραμμικές αποστολές, που σημαίνει ότι ο παίκτης απλώς ολοκληρώνει τη μία αποστολή μετά την άλλη, μέχρις ότου φτάσει στο τέλος της ιστορίας.

Εκδόσεις και πλατφόρμες

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, και αργότερα για Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, και PlayStation 5. Η Activision θα διαθέσει το παιχνίδι σε ψηφιακή και φυσική μορφή.

Συνολικά θα κυκλοφορήσουν τρεις ψηφιακές εκδόσεις, η “Standard Edition”, το “Cross-Gen Bundle”, και η “Ultimate Edition”. Η βασική έκδοση είναι διαθέσιμη σε Xbox One και PlayStation 4 στην τιμή των 69,99€, και για PC στα 59,99€.

Η εγκατάσταση του παιχνιδιού στο Xbox Series X και στο PlayStation 5 απαιτεί την αγορά του “Cross-Gen Bundle” το οποίο κοστίζει 74,99€. Όσοι διαθέτουν τη βασική έκδοση, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγκατάσταση καταβάλλοντας 10€ επιπλέον.

GamingSteps#20200828 - Call of Duty: Black Ops Cold War, Fall Guys, Apple vs Epic Games

Από την άλλη, η “Ultimate Edition” κοστίζει 89,99€ για PC και 99,99€ για κονσόλες. Επιτρέπει τη δωρεάν εγκατάσταση στις επόμενης γενιάς κονσόλες, και εκτός από το βασικό παιχνίδι, περιλαμβάνει τα ακόλουθα αντικείμενα:

  • Land, Sea and Air Pack
  • 3 Operator Skins
  • 3 Vehicle Skins
  • 3 Weapon Blueprints
  • Battle Pass Bundle (1 Season Battle Pass + 20 Tier Skips)
  • Confrontation Weapons Pack

Τέλος, τα φυσικά αντίγραφα θα κοστίζουν 69,99€ και θα είναι διαθέσιμα για Xbox One, Xbox Series X το οποίο θα είναι συμβατό και με τα Xbox One, PlayStation 4, και PlayStation 5.

Οι παίκτες του Fall Guys “πετούν” εκτός αγώνα τους cheater

Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που μόλις κυκλοφορήσουν κερδίζουν αμέσως το κοινό. Ορισμένα πολύ καλά παραδείγματα είναι το Fortnite, το Apex Legends, και το Rocket League.

Το νεότερο παιχνίδι το οποίο έχει κατακτήσει τις καρδιές των παικτών είναι το Fall Guys που κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου του 2020 για PlayStation 4 και PC.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό battle royale με αστείους χαρακτήρες, το οποίο θυμίζει ιδιαίτερα το κάστρο του Τακέσι, το Wipeout, ή τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα.

Το παιχνίδι είναι τόσο δημοφιλές που μέσα σε τρεις εβδομάδες έγινε ο τίτλος με τις περισσότερες λήψεις στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus, στην οποία είναι διαθέσιμο δωρεάν από την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Η δημιουργός του Fall Guys, Mediatonic, φροντίζει να διατηρεί τους παίκτες ευχαριστημένους, ώστε να μην μετατραπεί το παιχνίδι της σε ένα απλό viral “πυροτέχνημα” που θα ξεχαστεί με τον καιρό.

Για να πετύχει κάτι τέτοιο, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στα αιτήματα των παικτών και το δείχνει έμπρακτα. Σε κάθε νέο patch που κυκλοφορεί εφαρμόζει κάποιες από τις αλλαγές που έχουν ζητήσει οι χρήστες.

Επιπλέον, κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την αύξηση των cheaters, οι οποίοι χαλάνε τη διασκέδαση των υπολοίπων παικτών. Αρχικά, χρησιμοποιεί αυτόματα συστήματα εντοπισμού και αποκλεισμού των συγκεκριμένων χρηστών.

Έπειτα, φροντίζει να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, όταν διαπιστώσει ότι οι cheaters έχουν βρει έναν ακόμα τρόπο για να παρακάμπτουν τα εργαλεία που χρησιμοποιεί.

Για παράδειγμα, μόλις διαπίστωσε πως κάποιοι εκμεταλλεύονται το “Family-Sharing” του Steam για να ξεφεύγουν από το σύστημα αποκλεισμού που χρησιμοποιεί, φρόντισε να απενεργοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό, μέχρις ότου βρει κάποια καλύτερη λύση.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ακόμα και οι παίκτες έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους. Όταν αντιληφθούν πως στον αγώνα υπάρχει κάποιος cheater, φροντίζουν με κάθε τρόπο να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Η Mediatonic σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Fall Guys σε Xbox και Nintendo Switch μέχρι τα μέσα του 2021. Παράλληλα, ετοιμάζει τη mobile έκδοση του παιχνιδιού, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα, και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο.

Η Epic Games κέρδισε την πρώτη μάχη ενάντια στην Apple

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες λαμβάνει χώρα μία άνευ προηγουμένου διαμάχη, μεταξύ της Epic Games, της Apple, και της Google. Όλα ξεκίνησαν στις 13 Αυγούστου, όταν η δημιουργός του Fortnite παραβίασε τους όρους χρήσης του App Store και του Play Store.

Η εταιρεία πρόσθεσε στη mobile έκδοση του παιχνιδιού τη δυνατότητα να πραγματοποιούν οι παίκτες απευθείας αγορές από την ίδια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του battle royale από τα δύο καταστήματα εφαρμογών.

Μετά την απομάκρυνση του Fortnite, η Epic Games κατέθεσε αγωγή εναντίον των δύο εταιρειών. Αν και η Google δεν προέβη σε καμία επιπλέον κίνηση, η Apple δεν έμεινε άπραγη.

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι στις 28 Αυγούστου θα αποκλείσει την εταιρεία παιχνιδιών από το App Store και κάθε εργαλείο προγραμματιστή που διαθέτει για τα iOS και macOS.

Επιπλέον, θα απαγορεύσει στους ανεξάρτητους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την Unreal Engine στα παιχνίδια που δημιουργούν για όλες τις συσκευές της.

Η Epic Games αντέδρασε στην ανακοίνωση της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας καταθέτοντας αίτηση στο δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας, με την οποία ζητάει από τις αρχές να εμποδίσουν την Apple να την αποκλείσει από τα συστήματά της.

Στις 25 Αυγούστου, το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή απόφαση σχετικά με την αίτηση της δημιουργού του Fortnite.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Apple δεν μπορεί να απαγορεύσει τη χρήση της Unreal Engine, διότι κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά τους ανεξάρτητους προγραμματιστές, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την κύρια διαμάχη των δύο εταιρειών.

Όσον αφορά το Fortnite και την Epic Games, στις 28 Αυγούστου η τεχνολογική εταιρεία απέκλεισε τη δημιουργό παιχνιδιών και αφαίρεσε όλα τα παιχνίδια της από το App Store.

Ωστόσο, η Apple επιμένει στην αρχική της δήλωση. Εάν η Epic Games κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση, η οποία δεν περιλαμβάνει τις απευθείας πληρωμές προς την ίδια, τότε θα επαναφέρει τον λογαριασμό και τα παιχνίδια της στο κατάστημα εφαρμογών.

Τέλος, η δημιουργός του battle royale ενημέρωσε το FAQ του παιχνιδιού ώστε να ανταποκρίνεται στην τρέχουσα κατάσταση. Η εταιρεία σημειώνει ότι η Season 4 που ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου δεν είναι διαθέσιμη στο iOS και στο macOS.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 30 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 30 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

31 Αυγούστου

  • Descenders – στο Nintendo Switch

1 Σεπτεμβρίου

  • Ary and the Secret of Seasons – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Crusader Kings 3 – σε PC
  • Hitman – στη Google Stadia
  • Hitman 2 – στη Google Stadia
  • MX vs ATV All Out – στο Nintendo Switch
  • Iron Harvest – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

3 Σεπτεμβρίου

  • Cook-Out: A Sandwich Tale – σε PC VR
  • WRC 9 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

4 Σεπτεμβρίου

  • Doraemon Story of Seasons – στο PlayStation 4
  • Marvel's Avengers – στη Google Stadia
  • Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • NBA 2K21 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Paradise Killer – σε Nintendo Switch και PC
  • World's End Club – για iOS

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Destress & Disconnect Sale

Το Humble Bundle σε συνεργασία με αρκετούς δημιουργούς και εκδότες παιχνιδιών δημιούργησαν τις Destress & Disconnect Sale στις οποίες μπορούμε να αποκτήσουμε μερικούς από τους καλύτερους τίτλους όλων των εποχών με έκπτωση έως 80%.

Tacoma -50%

Το Tacoma είναι μία αφηγηματική περιπέτεια, που διαδραματίζεται σε ένα διαστημικό σταθμό υψηλής τεχνολογίας το έτος 2088.

Η αποστολή μας είναι να ερευνήσουμε τον εγκαταλελειμμένο σταθμό “Tacoma”, και να ανακτήσουμε τη φυσική μονάδα επεξεργασίας του ODIN, που είναι η τεχνητή νοημοσύνη του σκάφους.

Παράλληλα, θα πρέπει να ανακτήσουμε τα δεδομένα της τεχνητής νοημοσύνης από κάθε τμήμα του σταθμού.

Life is Strange Series -80%

Το Life is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

https://youtu.be/xvf7smzgBFw

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μία καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το Life is Strange: Before The Storm, που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life is Strange 2.

Έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε τα επεισόδια του Life is Strange 2 χωριστά. Το πρώτο έχει έκπτωση 75%, ενώ κάθε επόμενο κοστίζει 7,99€.

Την ίδια στιγμή, μπορούμε να αποκτήσουμε το Life is Strange 2 – Complete Season 63% φθηνότερο από την αρχική του τιμή. Το συγκεκριμένο πακέτο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Humble Headup Games Band Boost Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με τη Headup Games και μας προσφέρει το Humble Headup Games Band Boost Bundle.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε το “Pixel Heroes: Byte & Magic”, το “Meridian: Squad 22”, το “Doodle Derby”, το “Deadly 30”, το “Safety First”, και το “Dub Dash”.

Δίνοντας 5,48€, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Slime-san: SuperSlime Edition”, το “SEUM: Speedrunners from Hell”, το “Dead End Job”, και το “The Inner World”.

Τέλος, με 10,19€ παίρνουμε όλα τα παιχνίδια που αναφέραμε και επιπλέον το “OUTBUDDIES DX”, το “Everreach: Project Eden”, το “Vambrace: Cold Soul”, το “Silver Chains”, και το “The Textorcist: The Story of Ray Bibbia”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Very Positive Bundle 4

Το Fanatical επέλεξε 8 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο Very Positive Bundle 4. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 127,62€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,99€.

Αγοράζοντας το Very Positive Bundle 4, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • EARTH'S DAWN
  • Livelock
  • Hero of the Kingdom III
  • Styx: Master of Shadows
  • Lovely Planet 2: April Skies
  • Among the Sleep – Enhanced Edition
  • Knock-knock
  • Stronghold Legends: Steam Edition

Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle

Το Fanatical προσφέρει το Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle, με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο RPG παιχνιδιών.

Στο Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,29€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή εφτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 31 τίτλους:

  • The Age of Decadence
  • Eternity: The Last Unicorn
  • Lock's Quest
  • Legends of Eisenwald
  • Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
  • Chaos Reborn
  • Rebel Galaxy
  • Rogue Wizards
  • Vendetta – Curse of Raven's Cry
  • King's Bounty: Crossworlds
  • King's Bounty: Warriors of the North – Valhalla Edition
  • King's Bounty: Armored Princess
  • King's Bounty: The Legend
  • Nadia Was Here
  • Unexplored
  • Disciples III: Reincarnation
  • Tokyo Twilight Ghost Hunters Daybreak: Special Gigs
  • Cornerstone: The Song of Tyrim
  • Wizardry 6 & 7
  • Wizardry 8
  • bit Dungeon II
  • One More Dungeon
  • Blood Knights
  • World's Dawn
  • Learn to Implement Game Saving
  • RPG Development – Turn-Based Battle System
  • Create an RPG Town with NPCs and Dialogs
  • Build a Micro-RPG
  • Create a 2D RPG with Godot
  • Develop a 3D Action RPG with Godot
  • Game Character Customization with UMA

Pick & Mix Build Your Own FPS Bundle

Εάν μας αρέσουν τα FPS παιχνίδια, τότε το Pick & Mix Build Your Own FPS Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,19€, πέντε παιχνίδια για 4,29€, ή επτά παιχνίδια για 5,29€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 20 παιχνίδια:

  • Morphite
  • This Strange Realm Of Mine
  • Killing Room
  • Lichdom: Battlemage
  • Bunker Punks
  • Sir, You Are Being Hunted
  • Enemy Front
  • Betrayer
  • S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
  • Still Not Dead
  • Sniper: Ghost Warrior 2
  • Alien Rage – Unlimited
  • UNLOVED
  • POSTAL 2
  • Wick
  • Deus Ex: Game of the Year Edition
  • Deus Ex: Invisible War
  • Devil Daggers
  • Dino D-Day
  • Super 3-D Noah's Ark

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

HITMAN και Shadowrun Collection δωρεάν στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το HITMAN και το Shadowrun Collection.

Το πρώτο είναι ένα stealth game που κυκλοφόρησε το 2016, και το δεύτερο είναι μία συλλογή τριών RPG παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν από το 2013 έως το 2015.

Για να πάρουμε δωρεάν το HITMAN και το Shadowrun Collection, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps