Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Live Sports 2024: Τα 5 Καλύτερα Μέσα Για Δωρεάν Streaming Σε Όλα Τα Σπορ & Ελληνικό Πρωτάθλημα
featured Live Sports 2024 UPSCALE

Live Sports 2024: Τα 5 Καλύτερα Μέσα Για Δωρεάν Streaming Σε Όλα Τα Σπορ & Ελληνικό Πρωτάθλημα

Οι ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Formula 1, και άλλων σπορ, είναι σε εξέλιξη σε όλο τον πλανήτη, και πολλοί από εμάς επιθυμούμε να τις βλέπουμε δωρεάν. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δει κάποια εργαλεία για τα Live Sports, αλλά έκτοτε έχουν εμφανιστεί ακόμη καλύτεροι τρόποι. Δείτε τα μέσα που προσφέρουν δωρεάν όλους τους αγώνες σε υψηλή ποιότητα εικόνας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς βλέπω δωρεάν τα Live Sports

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, για να δούμε τους όλους τους αγώνες live με τις εύκολες μεθόδους του οδηγού, χρειαζόμαστε αρχικά μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet. Επιπλέον, πρέπει να έχουμε έναν καλό ad-blocker όπως το uBlock Origin στον browser του υπολογιστή μας.

Αν επιθυμούμε να βλέπουμε τα live sports στην TV, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το Wi-Fi Direct και Virtual Wi-Fi του υπολογιστή μας, όπως το περιγράφουμε σε προηγούμενη ενότητα εδώ.

Εναλλακτικά, αν θέλουμε τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του ποδοσφαίρου απευθείας στην Android TV, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το καλύτερο app για δωρεάν live sports, όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο οδηγό μας.

Footybite Original

Το Footybite Original που έχει δημιουργηθεί από ένα τμήμα του πάλαι ποτέ δημοφιλούς Reddit Soccer Streams, είναι μια από τις καλύτερες αθλητικές πλατφόρμες για να έχουμε δωρεάν πρόσβαση σε αναρίθμητους αγώνες καθημερινά.

Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλές και προσφέρει αξιόπιστους streamers.

Το online μέσο μαζί με το Soccer Streams και BuffStreams που ακολουθούν, είναι και το ιδανικότερο για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς προσφέρει ζωντανά όλους τους αγώνες της Super League σε κορυφαία ποιότητα HD.

Το μέσο προσφέρει άμεση πρόσβαση στους ελληνικούς αγώνες εύκολα, καθώς τους συγκεντρώνει στην αρχή σε μια πιο εμφανή ενότητα. Συνήθως αλφαβητικά κάτω από την ισπανική ή τουρκική λίγκα. Αρκεί βέβαια να διεξάγονται ματς εκείνη την ημέρα.

Live Sports Αθλητικές Μεταδόσεις 6

Έτσι, σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, επιλέγουμε τον posciteschstream που έχει την ένδειξη Platinum, καθώς συνήθως διαθέτει τους αγώνες από Nova Sports και Cosmote Sport, με αναμετάδοση στα ελληνικά.

Φυσικά, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε και κάποιον από τους Gold streamers όπως ο επίσης αξιόπιστος forlive, που μερικές φορές τα πάει πολύ καλύτερα από το posciteschstream σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Live Sports Αθλητικές Μεταδόσεις 6αα

Είναι γεγονός ότι το Footybite Original διαθέτει τις περισσότερες καλές και εναλλακτικές επιλογές για τη Super League.

Όπως αναφέραμε στην αρχή, η δημοφιλής πλατφόρμα διαθέτει δωρεάν ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις, όχι μόνο για τους ελληνικούς αγώνες, αλλά και για πολλά άλλα πρωταθλήματα, καθώς και για πολλά άλλα αθλήματα.

Soccer Streams

Παρομοίως, το Soccer Streams είναι ένα από τα καλύτερα μέσα για Live Sports, και όσους επιθυμούν μια πολύ καλή εμπειρία ροής υψηλής ευκρίνειας. Η αθλητική πλατφόρμα είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς διαθέτει καλούς και πιστοποιημένους streamers.

Live Sports Αθλητικές Μεταδόσεις 1

Το online μέσο είναι και αυτό το ιδανικότερο για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς προσφέρει ζωντανά όλους τους αγώνες της Super League σε κορυφαία ποιότητα HD.

Απλά επιλέγουμε πρώτα τους streamers που έχουν την πράσινη ένδειξη πιστοποίησης.

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, επιλέγουμε τον posciteschstream που συνήθως διαθέτει τους αγώνες από Nova Sports και Cosmote Sport με αναμετάδοση στα ελληνικά.

Live Sports Αθλητικές Μεταδόσεις 2

Εναλλακτικά, και εδώ μπορούμε πάντα να επιλέξουμε και κάποιον άλλον αξιόπιστο streamer όπως ο forlive.

Για να εντοπίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, αρκεί να πάμε λίγο πιο κάτω στη σελίδα των live sports και να εντοπίσουμε την ενότητα της Greek Super League.

Όπως είναι φυσικό, η πλατφόρμα διαθέτει δωρεάν ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις, όχι μόνο για τους ελληνικούς αγώνες, αλλά και για πολλά άλλα πρωταθλήματα, καθώς και για άλλα αθλήματα.

BuffStreams

Το BuffStreams είναι το ιδανικότερο online μέσο αν μας ενδιαφέρουν και οι μεγάλοι αγώνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς προσφέρει τους περισσότερους σταθερούς streamers για τα ξένα πρωταθλήματα, μερικοί εκ των οποίων είναι χωρίς buffering.

Επιπλέον, διαθέτει πολλούς streamers για τους ελληνικούς αγώνες, καθώς και τη μεγαλύτερη γκάμα αθλημάτων και πρωταθλημάτων παγκοσμίως. Η πλατφόρμα είναι απόλυτα ασφαλής.

Για να εντοπίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, αρκεί να πάμε λίγο πιο κάτω στη σελίδα των live sports και να εντοπίσουμε το Choose League. Κατόπιν, επιλέγουμε την ενότητα της Super League.

Από εκεί και μετά, επιλέγουμε τους streamers με το μεγαλύτερο ποσοστό ή την ελληνική σημαία.

Live Sports Αθλητικές Μεταδόσεις 8

Όπως αναφέραμε στην αρχή, το BuffStreams διαθέτει δωρεάν τα live sports για όλα σχεδόν τα αθλήματα, και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο.

VipBox

Το VIPBox λειτουργεί μέσω του browser και καλύπτει όλα τα αθλήματα παγκοσμίοως, ακόμη και ειδικές εκδηλώσεις όπως τα Grammy Awards, τα Academy Awards κοινώς Oscars, κ.α.

Το streaming λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών, tablet, και PlayStation. Το μόνο αρνητικό εδώ είναι ότι δεν είναι ιδανικό για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Επιπλέον, ενίοτε εμφανίζει αρκετό buffering σε πολλούς streamers, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Το streaming του αγώνα θα είναι διαθέσιμο μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει, όπου απλά επιλέγουμε κάποιο από τα links που θα εμφανίζονται.

NBAbite – Reddit NBA Streams

Αν μας αρέσει το NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τότε το NBAbite ή αλλιώς Reddit NBA Streams, είναι μακράν το ιδανικότερο μέσο για το δημοφιλές πρωτάθλημα μπάσκετ.

Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι αγώνες εδώ ξεκινούν μετά τις 2πμ τη νύχτα, λόγω του ότι έχουμε να κάνουμε με αγώνες στις ΗΠΑ.

Highlights – Επαναλήψεις & Στιγμιότυπα

Αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε σε επανάληψη και υψηλή ποιότητα πολλά μεγάλα ματς του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τότε υπάρχουν δύο πολύ καλές επιλογές.

Η πρώτη είναι το Hoofoot που προσφέρει τα Highlights από αγώνες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως Premier League, Champions League, κλπ.

Η δεύτερη επιλογή είναι το Timesoccer. Το συγκεκριμένο προσφέρει, όχι μόνο τα Highlights των μεγάλων αγώνων, αλλά και όλο το ματς σε επανάληψη από την αρχή ως το τέλος, και σε πολύ καλή ποιότητα.

Αξίζουν τα μέσα για δωρεάν Live Sports;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps