Home » Software » Παιχνίδια » Epic Games vs Apple vs Google, Minecraft Dungeons Creeping Winter
GamingSteps#20200815 - Epic Games vs Apple vs Google, Minecraft Dungeons Creeping Winter

Epic Games vs Apple vs Google, Minecraft Dungeons Creeping Winter

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις 13 και 14 Αυγούστου, η Epic Games έστησε αριστοτεχνικά μία “παγίδα” για να καταπολεμήσει το μονοπώλιο των Apple και Google όσον αφορά τις εφαρμογές, και οι γίγαντες της τεχνολογίας έπεσαν στη φάκα. Η Mojang ανακοίνωσε το επόμενο DLC του Minecraft Dungeons, το οποίο ονομάζεται Creeping Winter, θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου, και έχει ως επίκεντρο τον βαρύ χειμώνα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Epic Games μήνυσε την Apple και τη Google

Στις 13 και 14 Αυγούστου, έλαβαν χώρα μερικά σημαντικά γεγονότα, τα οποία αφορούν το Fortnite, και κυρίως την Epic Games και τις αντιμονοπωλιακές πολιτικές που ακολουθούν η Apple και η Google.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη λογική των κινήσεων της Epic Games, θα πρέπει να αναφέρουμε κάποια στοιχεία για το πώς λειτουργούν τα καταστήματα εφαρμογών των δύο εταιρειών και να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση ορισμένων γεγονότων.

GamingSteps#20200815 - Epic Games vs Apple vs Google, Minecraft Dungeons Creeping Winter

Τι ισχύει με τα καταστήματα εφαρμογών

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών, παιχνιδιών, και τα λοιπά, κρατούν μία συγκεκριμένη προμήθεια από τα έσοδα των προγραμματιστών, οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω αυτών.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του App Store και του Play Store, η Apple λαμβάνει προμήθεια 30% από τις αγορές που πραγματοποιούν οι χρήστες και 15% για κάθε πληρωμή συνδρομής.

Την ίδια στιγμή, η Google κρατάει προμήθεια 30% από οποιαδήποτε αγορά εφαρμογής, πρόσθετου περιεχομένου, ή πληρωμή συνδρομής πραγματοποιούν οι χρήστες του καταστήματος της.

Όπως είναι αναμενόμενο, στους όρους συνεργασίας με τους δημιουργούς των εφαρμογών, και η Apple και η Google απαγορεύουν αυστηρά τις συναλλαγές για τις εφαρμογές εκτός του app store, προκειμένου να μην χάσουν το ποσοστό από την αγορά.

Πώς κατέληξε το Fortnite στο Play Store

Εξ αρχής, το Fortnite ήταν διαθέσιμο στο App Store, παρά την προμήθεια που ζητάει η Apple.

Ωστόσο, η Epic Games δεν είχε διαθέσει το παιχνίδι στο κατάστημα εφαρμογών της Google μέχρι τον Απρίλιο του 2020, διότι δεν ήθελε να δίνει στην εταιρεία τη προμήθεια που ζητούσε.

Παρά το γεγονός ότι τελικά πρόσθεσε το γνωστό battle royale παιχνίδι στο Play Store, η εταιρεία είχε δηλώσει πως ο τεχνολογικός κολοσσός φέρνει σε δύσκολη θέση τους δημιουργούς που δεν διαθέτουν τα app τους στο κατάστημά της.

Επιπλέον, ανέφερε ότι το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Google ουσιαστικά χαρακτηρίζει όλες τις πηγές εφαρμογών από τρίτους ως malware, και το Play Protect έχει ως σκοπό να μπλοκάρει κάθε app που αποκτάται εκτός του Play Store.

Επίσης, τόνισε πως οι χρήστες που επιλέγουν να εγκαταστήσουν μία εφαρμογή με πλάγιο τρόπο, έρχονται αντιμέτωποι με προειδοποιήσεις σχετικές με την ασφάλεια της συσκευής τους.

Η Epic Games είχε δηλώσει τότε ότι ελπίζει στο μέλλον η Google να αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά τις εφαρμογές εντός και εκτός του Play Store, διότι αυτό θα επιτρέψει στις υπόλοιπες εταιρείες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Μείωση τους κόστους των V-Bucks

Στις 13 Αυγούστου του 2020, η εταιρεία μείωσε το κόστος των V-Bucks κατά 20%. Η μείωση των τιμών αντικατοπτρίζεται άμεσα στις εκδόσεις του παιχνιδιού σε PC, Xbox One, PlayStation 4, και Nintendo Switch.

Σε αυτές τις πλατφόρμες, η Epic Games δεν δίνει προμήθεια σε οποιονδήποτε τρίτο, όπως ας πούμε στη Microsoft ή στη Sony, κάτι που δεν ισχύει στις mobile εκδόσεις του Fortnite.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι Apple και Google κρατούν το 30% των εσόδων της εταιρείας από τις αγορές τις οποίες πραγματοποιούν οι παίκτες των εκδόσεων που φιλοξενούν στα καταστήματα εφαρμογών τους.

Για να αποφύγει την καταβολή οποιασδήποτε προμήθειας, η Epic Games πρόσθεσε στο Fortnite αγορές με άμεση μεταφορά των χρημάτων στην ίδια, χωρίς αυτά τα χρήματα να περνούν από το σύστημα του App Store ή του Play Store.

Πλέον, όταν ο παίκτης επιχειρήσει να αγοράσει ένα πακέτο V-Bucks, βλέπει στην οθόνη του κινητού μία σειρά επιλογών.

Μπορεί να αγοράσει τα νομίσματα μέσω του εκάστοτε καταστήματος εφαρμογών στην κανονική τους τιμή ή να τα αποκτήσει μέσω τις Epic Games, πληρώνοντας 20% λιγότερα χρήματα.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία δεν δίνει προμήθεια στη Google ή την Apple, και ταυτόχρονα προσφέρει στον παίκτη το ίδιο προϊόν, αλλά αισθητά φθηνότερο.

Η διαμάχη της Epic Games με την Apple και τη Google

Η παραπάνω κίνηση της εταιρείας παιχνιδιών είχε ως αποτέλεσμα η Apple και η Google να αφαιρέσουν το Fortnite από τα καταστήματα εφαρμογών τους, αναφέροντας ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης τους.

Αυτό φυσικά η Epic Games γνώριζε πως θα συμβεί. Ουσιαστικά περίμενε αυτή ακριβώς την εξέλιξη, για να την έχει σαν πάτημα να κινηθεί νομικά εναντίον και της Apple και της Google.

Όπως και έγινε: η Epic Games κατέθεσε αγωγή ενάντια στις δύο εταιρείες, αναφέροντας ότι δρουν με αντιμονοπωλιακές πολιτικές και εξασφαλίζουν παράνομα το μονοπώλιο τους.

Η δημιουργός του Fortnite αναφέρει ότι με αυτές τις αγωγές δεν επιδιώκει οποιαδήποτε αποζημίωση για τη οικονομική ζημία που έχει υποστεί, ούτε θέλει να εξασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση για την ίδια.

Στόχος της είναι να οδηγήσει στη δημιουργία κλίματος θεμιτού ανταγωνισμού στην αγορά των εφαρμογών. Επιπλέον, επιδιώκει οι Apple και Google να σταματήσουν να φέρνουν τους δημιουργούς σε δύσκολη θέση, μέσω των διαφόρων μεθόδων που χρησιμοποιούν.

Το επόμενο DLC του Minecraft Dungeons είναι το Creeping Winter

Η Mojang ανακοίνωσε το επόμενο DLC του Minecraft Dungeons, το οποίο ονομάζεται Creeping Winter και θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου, σε Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC.

Το νέο DLC του παιχνιδιού έχει ως επίκεντρο τον βαρύ χειμώνα στο κόσμο του Minecraft και οι παίκτες θα κληθούν να επιβιώσουν από το κρύο και το χιονιά, αντιμετωπίζοντας πολλά νέα εμπόδια.

Καθώς ταξιδεύουν στην παγωμένη τούνδρα και τα τεράστια χιονισμένα βουνά, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με παγωμένα ολισθηρά μονοπάτια που οδηγούν σε επικίνδυνες παγίδες και νέους ισχυρούς εχθρούς.

Εκτός από το Creeping Winter, η Mojang θα κυκλοφορήσει και ένα δωρεάν update, το οποίο θα προσθέσει στο παιχνίδι νέα NPC, καινούργιους μηχανισμούς, και Daily Trials.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες θα μπορούν να παίρνουν με το μέρος τους σχεδόν οποιοδήποτε NPC συναντούν στα μπουντρούμια.

Οι έμποροι που στρατολογούν οι παίκτες θα χτίζουν καταστήματα στα στρατόπεδά τους, αποκλειστικά για τους ίδιους. Επιπλέον, οι σιδηρουργοί θα αναβαθμίζουν τα αντικείμενα τους, και τα καταστήματα δώρων θα επιτρέπουν την ανταλλαγή αγαθών.

Όσον αφορά τα Daily Trials, πρόκειται για μία σειρά από αποστολές οι οποίες θα αλλάζουν σε ημερήσια βάση και θα επιτρέπουν στους παίκτες να δοκιμάσουν μερικούς νέους μοναδικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 16 με 22 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200815 - Epic Games vs Apple vs Google, Minecraft Dungeons Creeping Winter

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 16 και 22 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

18 Αυγούστου

  • Microsoft Flight Simulator – σε PC
  • Mortal Shell – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Pathfinder: Kingmaker – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Rogue Legacy 2 – σε PC
  • Death end re;Quest 2 – σε PC

20 Αυγούστου

  • Battletoads – σε Xbox One και PC
  • Griefhelm – σε PC
  • Pastel: Blind Karma – σε PC
  • Peaky Blinders: Mastermind – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Remnant: From the Ashes – Complete Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Samurai Jack: Battle Through Time – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition – για Android και iOS

21 Αυγούστου

  • Aokana – Four Rhythms Across the Blue – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • New Super Lucky's Tale – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • PGA Tour 2K21 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και τη Google Stadia

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Bohemia Interactive Bundle 2020

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με τη Bohemia Interactive και μας προσφέρει το Humble Bohemia Interactive Bundle 2020.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε τo “Arma X: Anniversary Edition”, το “Fairy Tale About Father Frost, Ivan and Nastya”, το “Take On Mars”, το “Carrier Command: Gaea Mission”, και το “Take On Helicopters”.

Δίνοντας 14,99€, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Arma 3”, το “Ylands Exploration Pack”, το “UFO: Afterlight”, και το “Original War”.

Με περίπου 18 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Arma 3 Apex”, το “Arma 3 Jets”, το “Arma 3 Tac-Ops Mission Pack”, και το “Arma 3 Marksmen”.

Τέλος, με 26€ παίρνουμε όλα τα παιχνίδια που αναφέραμε και επιπλέον το “DayZ” και το “Arma 3 Contact”.

Humble Killing Floor Bundle

Το Humble Killing Floor Bundle απευθύνεται στους οπαδούς του Killing Floor, και όσους θέλουν να αποκτήσουν μία πλήρη συλλογή με τους βασικούς τίτλους της σειράς και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για αυτούς.

Δίνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε τους παρακάτω τίτλους:

  • Killing Floor
  • Killing Floor – Mrs Foster Pack
  • Killing Floor – Robot Special Character Pack
  • Killing Floor – Ash Harding Character Pack
  • Killing Floor – The Chickenator Pack
  • Killing Floor – Reggie the Rocker Character Pack

Την ίδια στιγμή, αν πληρώσουμε 8,81€, συμπληρώνουμε την παραπάνω λίστα με το “Killing Floor 2” και τα εξής DLC:

  • Killing Floor 2 – Foster Classic Bundle
  • Killing Floor 2 – Commando Chicken Bundle
  • Killing Floor 2 – Clot Backpack Bundle
  • Killing Floor 2 – Compound Bow
  • Killing Floor – Community Weapon Pack 2
  • Killing Floor – Community Weapon Pack 3 – Us Vs Them Total Conflict Pack
  • Killing Floor – Community Weapons Pack
  • Killing Floor: Nightfall Character Pack
  • Killing Floor – Camo Weapon Pack

Τέλος, με 12,79€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • Killing Floor Incursion
  • Killing Floor 2 – Wasteland Bundle
  • Killing Floor 2 – Briar's Bobby Bundle
  • Killing Floor 2 – Tanaka's Biker Bundle
  • Killing Floor 2 – Hazmat Suit Bundle
  • Killing Floor 2 – DAR Assault Armor Bundle
  • Killing Floor 2 – Pajama Bundle
  • Killing Floor 2 – Cardboard Knight Bundle
  • Killing Floor 2 – Witch Hunter Outfit Bundle
  • Killing Floor 2 – Santa's Helper Outfit Bundle
  • Killing Floor 2 – Foster's Favorites Weapon Skin Pack
  • Killing Floor 2 – Mrs. Foster
  • Killing Floor 2 – Badass Santa Bundle
  • Killing Floor 2 – Headshot FX Pack 1
  • Killing Floor 2 – Headshot FX Pack 2
  • Killing Floor 2 – Grim Treatments Weapon Bundle
  • Killing Floor 2 – Yuletide Horror Weapon Skin Bundle
  • Killing Floor 2 Digital Deluxe Upgrade
  • Killing Floor – Neon Character Pack
  • Killing Floor – Neon Weapon Pack
  • Killing Floor – Golden Weapons Pack
  • Killing Floor Outbreak Character Pack
  • Killing Floor – Golden Weapon Pack 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Very Positive Bundle 3

Το Fanatical επέλεξε 8 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο Very Positive Bundle 3. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 110,90€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 4,19€.

Αγοράζοντας το Very Positive Bundle 3, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Reventure
  • Let Them Come
  • Guns, Gore & Cannoli
  • Learn Japanese to Survive! Trilogy
  • F1 2018
  • Train Valley
  • Cook, Serve, Delicious! 2!!
  • Meadow

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,59€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

METAL SLUG PACK

Αν μας αρέσουν τα ιδιαίτερα δημοφιλή κλασικά run & gun shoot 'em up παιχνίδια της SNK Corporation, τότε το METAL SLUG PACΚ του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Το πακέτο κοστίζει 7,49€ και περιέχει το “METAL SLUG”, το “METAL SLUG 2”, το “METAL SLUG 3”, και το “METAL SLUG X”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Quake 3: Arena στο Bethesda.net

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Bethasda πραγματοποίησε ένα τριήμερο live streaming στο οποίο μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα είχε ετοιμάσει για την QuakeCon 2020. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 9 Αυγούστου.

Στα πλαίσια της ψηφιακής QuakeCon, η εταιρεία προσέφερε δωρεάν σε όλους τους χρήστες τον αρχικό τίτλο της γνωστής σειράς FPS παιχνιδιών Quake, ο οποίος κυκλοφόρησε το 1996.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι χρήστες μπορούσαν να προσφέρουν χρήματα, τα οποία η εταιρεία θα δωρίσει στο Legal Defense Fund, στο Direct Relief, στο The Trevor Project, και τη UNICEF.

Η Bethesda είχε δηλώσει ότι εάν συγκεντρώσουν πάνω από 10.000 δολάρια, τότε θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους χρήστες και το Quake 2. Όπως και συνέβη, διότι η εταιρεία διέθεσε δωρεάν το παιχνίδι για 72 ώρες, από τις 12 έως και τις 14 Αυγούστου.

Καθώς το τελικό χρηματικό ποσό ξεπέρασε τις 30.000 δολάρια, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει προσφέρει στους χρήστες και το Quake 3: Arena, από τις 17 έως και τις 19 Αυγούστου.

Για να πάρουμε δωρεάν το Quake 3: Arena, πρέπει να διαθέτουμε έναν Bethesda λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Δωρεάν το Remnant: From the Ashes και το The Alto Collection

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Remnant: From the Ashes και το The Alto Collection.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2019 και είναι ένα RPG Shooter τρίτου προσώπου, και το δεύτερο είναι μία συλλογή από endless runner παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το Remnant: From the Ashes και το The Alto Collection, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps