Home » Software » Παιχνίδια » Δωρεάν Total War Saga: Troy, Overwatch Summer Games 2020
Δωρεάν Total War Saga: Troy, Overwatch Summer Games 2020

Δωρεάν Total War Saga: Troy, Overwatch Summer Games 2020

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Total War Saga: Troy επικεντρώνεται στην Ομήρου Ιλιάδα και τον Τρωικό πόλεμο. Ενόψει της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, στις 13 Αυγούστου, η Creative Assembly δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους Έλληνες και Τρώες ήρωες. Στις 4 Αυγούστου, ξεκίνησε το Overwatch Summer Games 2020, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Εκτός από νέες επετειακές εμφανίσεις, η Blizzard πρόσθεσε και το νέο mode Lucioball Remix.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλες οι λεπτομέρειες για τους ήρωες του Total War Saga: Troy

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Sega είχε ανακοινώσει τον επόμενο τίτλο της σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War. Πρόκειται για το Total War Saga: Troy, το οποίο επικεντρώνεται στην Ομήρου Ιλιάδα και τον Τρωικό πόλεμο.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου και είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ανέπτυξε η ομάδα της Creative Assembly στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Στο Total War Saga: Troy, πολλές από τις θρυλικές φιγούρες της περιόδου παίζουν τον ρόλο του ηγέτη. Κάθε ένας από τους ήρωες έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, που επηρεάζουν την έκβαση του παιχνιδιού.

Οι Έλληνες ήρωες είναι ο Αχιλλέας, ο Αγαμέμνονας, ο Οδυσσέας, και ο Μενέλαος. Την ίδια στιγμή, αν ο παίκτης επιλέξει την πλευρά των Τρώων, θα έχει στη διάθεσή του τον Έκτορα, τον Πάρη, τον Αινεία, και τον Σαρπηδόνα.

Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας είναι ιδιαίτερα επιθετικός και επιδιώκει να εξοντώσει όλους τους αντιπάλους του, ώστε κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την υπεροχή του.

Εξαιτίας της ειδικής ικανότητας “Hot-blooded”, ο μυθικός ήρωας αλλάζει διαρκώς διάθεση, μεταξύ της υπερηφάνειας, της θλίψης, της αγανάκτησης, και της οργής. Οι εναλλαγές στη διάθεση του επηρεάζουν αισθητά τις μονάδες που τον ακολουθούν.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όταν κάποιος παίζει με τον Αχιλλέα είναι να μπορέσει να διαχειριστεί αυτές τις εναλλαγές και να τις εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να αποκομίσει περισσότερα οφέλη για τον στρατό του.

Οι εκλεκτές ελαφριές και μέτριες μονάδες είναι ιδανικές στα πρώτα στάδια της μάχης. Ωστόσο, σε μεταγενέστερες φάσεις, οι βαριές μονάδες αποδεικνύονται ένα ισχυρό όπλο, ειδικά αν ο παίκτης εφαρμόσει σωστή στρατηγική.

GamingSteps#20200808 - Δωρεάν Total War Saga: Troy, Overwatch Summer Games 2020

Αγαμέμνονας

Ο Βασιλιάς Αγαμέμνονας, κυβερνήτης των Μυκηνών και του Άργους, έχει μόνο μία φιλοδοξία, να γίνει ο αρχηγός όλων των Αχαιών.

Στην επίτευξη των σχεδίων του βοηθά ιδιαίτερα η ικανότητα του να δημιουργεί υποτελείς στις κατακτημένες πολιτείες. Επίσης, μπορεί να αναπτύσσει φιλίες με πρόσωπα τα οποία υπερασπίζονται την υπεροχή του.

Ο Αγαμέμνονας έχει την ειδική ικανότητα “Lion’s Share”, με την οποία μπορεί είτε να εξασφαλίσει φόρο τιμής στο πρόσωπό του από τις φατρίες που τον ακολουθούν, είτε σε μία κρίση ιδιοτροπίας να αυξήσει υπερβολικά τις απαιτήσεις του από αυτές.

Έχοντας στο μυαλό του τη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας, ο Αγαμέμνονας φροντίζει να προφέρει σε όσους τον ακολουθούν θέσεις υψηλής αξίας, οι οποίες αυξάνουν την πίστη τους σε αυτόν και παρέχουν σημαντικά οφέλη στο βασίλειο του.

Οδυσσέας

Ο Οδυσσέας είναι ένας από τους βασικούς στρατηγούς του Τρωικού πολέμου και ένας ατρόμητος ναυτικός, ο οποίος πέρασε χρόνια στη θάλασσα αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες.

Το “Safe Havens” είναι η βασική ειδική ικανότητα αυτού του ήρωα και επιτρέπει στους κατασκόπους της Ιθάκης να κατασκοπεύουν με επιτυχία ασφαλή καταφύγια ξένων οικισμών.

Επίσης, με το Safe Havens, οι ήρωες που υπηρετούν τον Οδυσσέα έχουν τη δυνατότητα να στρατολογούν νέες μονάδες στις ξένες περιοχές, τις οποίες έχουν ανιχνεύσει οι κατάσκοποί του.

Επιπλέον, ο Οδυσσέας είναι ο μόνος ήρωας που μπορεί να προτείνει την αποστολή του δώρου των Ελλήνων στην Τροία. Οπότε, αν ο παίκτης θέλει να εφαρμόσει την τακτική του Δούρειου Ίππου, θα πρέπει απαραίτητα να τον προσθέσει στις μονάδες του.

Μενέλαος

Στο επικό ποίημα του Ομήρου, ο Μενέλαος είναι ο θλιμμένος βασιλιάς που κάλεσε όλους τους Αχαιούς πολέμαρχους του για να τιμήσουν τον Όρκο του Τυνδάρεω και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να φέρουν πίσω την Ωραία Ελένη.

Η ειδική ικανότητα του Μενέλαου είναι το “Call to Arms” και του επιτρέπει να στρατολογεί μονάδες από τις στρατιές των συμμάχων του, από οποιοδήποτε σημείο του χάρτη.

Επιπλέον, ο μηχανισμός “Spartan Settlers”, τον οποίο διαθέτει μόνο αυτός ο ήρωας, επιτρέπει στους Σπαρτιάτες να αποικίσουν άμεσα ερειπωμένους οικισμούς, χωρίς να απαιτείται η αποστολή στρατού ή η χρήση οποιασδήποτε μονάδας.

Έκτορας

Ο Έκτορας είναι ο ευγενής Τρώας υιός που θα εκπληρώσει πάσει θυσία τις φιλοδοξίες του πατέρα του, αποκαθιστώντας την Assuwan League της δυτικής Ανατολίας υπό το έμβλημα της Τροίας.

Η έκβαση του παιχνιδιού εξαρτάται από μία μακρά πορεία ανάπτυξης ενός συνεχώς αυξανόμενου δικτύου συμμάχων. Επιπλέον, ο Έκτορας πρέπει να επιλύσει το ζήτημα της διαμάχης που έχει με τον αδερφό του, τον Πάρη, μέσω του μηχανισμού “Priam’s Heir”.

Όποιος εκ των δύο αδερφών κερδίσει την εύνοια του βασιλιά Πριάμου, θα υπερισχύσει του άλλου και θα χριστεί ο απόλυτος κυβερνήτης της Τροίας.

Ο Έκτορας διοικεί μερικές από τις καλύτερες μονάδες του παιχνιδιού και η κύρια στρατηγική του είναι να συγκρατεί τον στρατό μέχρι να γίνει ιδιαίτερα ισχυρός. Έπειτα, τον εξαπολύει στον χάρτη και πετυχαίνει την απόλυτη νίκη.

Πάρης

Όπως και ο αδερφός του ο Έκτορας, ο Πάρης πρέπει να εκπληρώσει διάφορα καθήκοντα τα οποία του αναθέτει ο βασιλιάς Πρίαμος, έχοντας ως στόχο να κερδίσει την έγκριση του πατέρα του και να κληρονομήσει τον θρόνο της Τροίας.

Παίζοντας με τον Πάρη, ο παίκτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρόκληση του να κρατά τον ίδιο και την Ωραία Ελένη ευτυχισμένους, κάτι που είναι δυνατό μόνο όταν αυτοί οι δύο χαρακτήρες είναι κοντά ο ένας στον άλλο.

Την επίτευξη αυτού του στόχου δυσκολεύει η διαρκής μετακίνηση της Ωραίας Ελένης, η οποία πρέπει να παρευρίσκεται σε διάφορες γιορτές, που επηρεάζουν τον πληθυσμό της εκάστοτε περιοχής.

Επιπλέον, εξαιτίας του μηχανισμού “Helen my love”, η διάθεση των δύο χαρακτήρων επηρεάζει ολόκληρη τη φατρία και τον στρατό του Τρώα ήρωα.

Αινείας

Ο θρύλος αναφέρει ότι ο πατέρας του Αινεία, ο Αγχίσης, συνάντησε μία όμορφη πριγκίπισσα της Φρυγίας, η οποία ίσως ήταν η θεά Αφροδίτη. Η πριγκίπισσα γέννησε τον υιό του, τον οποίο μεγάλωσαν νύμφες στο Όρος Ίδα.

Έχοντας διδαχθεί σε νεαρή ηλικία διάφορες μυστικιστικές τεχνικές, ο Αινείας μπορεί να διαβάζει του “Θεϊκούς Οιωνούς” και να ερμηνεύει τις εντολές των θεών. Εκτελώντας τις εντολές των Ολύμπιων, ο ήρωας κερδίζει την εύνοια τους.

Με τη βοήθεια της ειδικής ικανότητας “Stygian Voices”, ο Αινείας καλεί τα πνεύματα νεκρών ηρώων και ζητάει συμβουλές οι οποίες αποφέρουν ποικίλες επιπτώσεις στον στρατό του.

Ο παίκτης μπορεί να επεκτείνει τη λίστα με τα διαθέσιμα πνεύματα, κατακτώντας περιοχές στις οποίες υπάρχουν τάφοι αρχαίων ηρώων ή στέλνοντας επικούς ήρωες στον Άδη.

Σαρπηδόνας

Ο σοφός Σαρπηδόνας αναζητά και αποθηκεύει “Πολύτιμους Πόρους” τους οποίους μόνο αυτός μπορεί να εντοπίζει. Όταν ο παίκτης κατακτήσει μία περιοχή, ο ήρωας ξοδεύει τα αγαθά που έχει συλλέξει και λαμβάνει διάφορα οφέλη.

  • Celestial Iron: μειώνει το κόστος των μονάδων και αυξάνει τη ζημιά που προκαλούν.
  • Minoan Relics: προσφέρει επιρροή και θεϊκή εύνοια.
  • White Granite: μειώνει το κόστος κατασκευής.

Ο Σαρπηδόνας διαθέτει τον μηχανισμό “Lycian Trade Missions”, ο οποίος του επιτρέπει να επεκτείνει την επιρροή της φυλής του στα εδάφη άλλων φατριών μέσω διαπραγματεύσεων.

Μόλις πάρει τον έλεγχο μιας περιοχής, ο ήρωας μπορεί να ζητήσει τους “Πολύτιμους Πόρους” της ή να επηρεάσει το εμπόριο διακόπτοντας ή κλέβοντας ισχύουσες εμπορικές συμφωνίες.

Ξεκίνησε το Overwatch Summer Games 2020

Στις 4 Αυγούστου, ξεκίνησε το Overwatch Summer Games 2020, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Κατά τη διάρκειά του event μπορούμε να αγοράσουμε κάποιες νέες επετειακές εμφανίσεις, καθώς και να κερδίσουμε μέσω loot box όλες τις προηγούμενες.

Φέτος, η Blizzard πρόσθεσε στο παιχνίδι μία πιο γρήγορη και χαοτική εκδοχή του ιδιαίτερα δημοφιλούς Lucioball, στην οποία οι παίκτες χρησιμοποιούν δύο μπάλες ταυτόχρονα.

Στο νέο mode, που ονομάζεται Lucioball Remix, όταν κάποιος παίκτης βάλει γκολ, εμφανίζεται μία επιπλέον μπάλα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες ειδικές μπάλες που προσφέρουν τρεις πόντους με κάθε γκολ.

Στην αυθεντική εκδοχή του Lucioball, οι παίκτες επανέρχονταν στην αρχική τους θέση μετά από κάθε γκολ. Στο Remix mode αυτό δεν συμβαίνει, προσφέροντας έτσι μία πιο έντονη gaming εμπειρία.

Επιπλέον, η εταιρεία πρόσθεσε έναν νέο κανόνα. Όλα τα παιχνίδια λήγουν αν μία από τις ομάδες καταφέρει να έχει προβάδισμα 10 πόντων.

Η Blizzard πραγματοποίησε αλλαγές και στον Lucio, οι οποίες ισχύουν μόνο στο Lucioball Remix mode. Ο ήρωας κινείται πιο γρήγορα, το εύρος των boop και punch έχουν αυξηθεί, και τα cooldown του ήρωα μηδενίζουν πιο γρήγορα.

Στο Summer Games 2020 του Overwatch υπάρχουν τρεις εβδομαδιαίες προκλήσεις. Η ολοκλήρωση κάθε πρόκλησης εξασφαλίζει στον παίκτη ένα ξεχωριστό συλλεκτικό αντικείμενο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 9 με 15 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200808 - Δωρεάν Total War Saga: Troy, Overwatch Summer Games 2020

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 9 και 15 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

11 Αυγούστου

  • Risk of Rain 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Hyper Scape – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

12 Αυγούστου

  • Popup Dungeon – σε PC
  • Metamorphosis – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

13 Αυγούστου

  • A Total War Saga: Troy – σε PC
  • Kill It With Fire – σε PC
  • Collar × Malice: Unlimited – στο Nintendo Switch

14 Αυγούστου

  • Eastern Exorcist – σε PC
  • EA Sports UFC 4 – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Deliver Us The Moon – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

QuakeCon Sale

Αυτή την εβδομάδα, η Bethesda πραγματοποιεί ένα τριήμερο live streaming στο οποίο μοιράζεται με το κοινό όλα όσα είχε ετοιμάσει για την QuakeCon 2020.

Σε συνεργασία με το Humble Bundle, η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της, με έκπτωση έως 80%.

Fallout 76 -50%

Το Fallout 76 είναι ένα αφηγηματικό prequel των παιχνιδιών Fallout και ακολουθεί μία εναλλακτική πλοκή. Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2102, 25 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο που κατέστρεψε τη Γη.

Ο χαρακτήρας μας είναι κάτοικος του Vault 76, ένα υπόγειο καταφύγιο στο οποίο κατοικούν τα πιο λαμπρά μυαλά της Αμερικής και βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια.

Το Vault 76 ανοίγει τη “Reclamation Day”, με σκοπό να ενώσει τους ευφυείς κατοίκους του για να αποικίσουν στη Wasteland και να την επαναφέρουν στην παλιά της δόξα.

Dishonored 2 -70%

Το Dishonored 2 κυκλοφόρησε το 2016 ως η συνέχεια του πρώτου τίτλου. Στο παιχνίδι βρισκόμαστε στην Karnaca, η εμφάνιση της οποίας είναι συνδυασμός στοιχείων από την Ελλάδα, την Ιταλία, και την Ισπανία.

Μετά την απομάκρυνση της αυτοκράτειρας Emily Kaldwin από τη μάγισσα Delilah Copperspoon, προσπαθούμε να πάρουμε τον θρόνο πίσω. Έχουμε την επιλογή να παίξουμε είτε ως η Emily, είτε ως ο Βασιλικός Φρουρός και πατέρας της, Corvo Attano.

Το Dishonored 2 κοστίζει 11,99€. Επίσης, για όσους δεν έχουν παίξει ακόμη το πρώτο Dishonored, τώρα είναι η ευκαιρία τους, μιας και κοστίζει μόνο 2,99€.

Τέλος, με 69,99€ μπορούμε να αποκτήσουμε την πλήρη συλλογή του Dishonored.

Prey -70%

Το Prey είναι ένα shooter παιχνίδι επιβίωσης πρώτου προσώπου που κυκλοφόρησε το 2017. Δημιουργός του είναι η Arkane Studios και εκδότης η Bethesda Softworks.

Στο Prey χειριζόμαστε τον Morgan Yu και εξερευνούμε τον διαστημικό σταθμό Talos I. Προσπαθούμε να εξοντώσουμε ένα εχθρικό εξωγήινο είδος που ονομάζεται Typhon, ενώ στόχος μας είναι να αποδράσουμε από τον σταθμό.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,59€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Very Positive Bundle 3

Το Fanatical επέλεξε 8 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο Very Positive Bundle 3. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 110,90€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 4,19€.

Αγοράζοντας το Very Positive Bundle 3, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Reventure
  • Let Them Come
  • Guns, Gore & Cannoli
  • Learn Japanese to Survive! Trilogy
  • F1 2018
  • Train Valley
  • Cook, Serve, Delicious! 2!!
  • Meadow

Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με hidden object παιχνίδια.

Στο Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε πέντε παιχνίδια για 2,19€, δέκα παιχνίδια για 3,29€, ή δεκαπέντε παιχνίδια στην τιμή των 4,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 23 τίτλους:

  • Sacra Terra: Kiss of Death Collector’s Edition
  • Sacra Terra: Angelic Night CE
  • Inbetween Land
  • The Last Dream: Developer's Edition
  • House of 1000 Doors: Family Secrets
  • House of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster
  • House of 1000 Doors: Evil Inside
  • House of 1000 Doors: Serpent Flame
  • Alex Hunter: Lord of the Mind
  • Dark Angels: Masquerade of Shadows
  • Shtriga: Summer Camp
  • World Keepers: Last Resort
  • Mountain Crime: Requital
  • The Esoterica: Hollow Earth
  • The Saint: Abyss of Despair
  • The Fog: Trap for Moths
  • Joan Jade and the Gates of Xibalba
  • Eternal Journey: New Atlantis
  • Magic Encyclopedia: Moon Light
  • Mind's Eye: Secrets of the Forgotten
  • Love Alchemy: A Heart In Winter
  • Forest Legends: The Call of Love Collector's Edition
  • Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom Collector’s Edition

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Total War: Troy μόνο για 24 ώρες στις 13 Αυγούστου

Ο επόμενος τίτλος της γνωστής σειράς παιχνιδιών στρατηγικής είναι το Total War Saga: Troy, το οποίο επικεντρώνεται στην Ομήρου Ιλιάδα και τον Τρωικό πόλεμο.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store τις πρώτες 24 ώρες από τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Για να πάρουμε δωρεάν το Total War Saga: Troy, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Δωρεάν το 3 out of 10 και το Wilmot's Warehouse

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το 3 out of 10, EP 1: “Welcome To Shovelworks” και το Wilmot's Warehouse.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2020 και είναι μία περιπέτεια εξερεύνησης, και το δεύτερο είναι ένα παιχνίδι επίλυσης γρίφων που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το 3 out of 10, EP 1: “Welcome To Shovelworks” και το Wilmot's Warehouse, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps