Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Δωρεάν Κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update ISO
Δωρεάν Κατέβασμα Windows 10 April 2018 Update ISO

Δωρεάν Κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update ISO

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις 21 Μαΐου η Microsoft κυκλοφόρησε τη νεότερη έκδοση των Windows 10, με την επωνυμία May 2019 Update. Σταδιακά θα είναι διαθέσιμη στο Windows Update ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους τρέχουμε Windows 10. Αν όμως δεν θέλουμε να περιμένουμε και θέλουμε την αναβάθμιση εδώ και τώρα, δείτε πώς γίνεται το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update ISO εδώ και τώρα, απευθείας από τη Microsoft.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το αν μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν τα Windows 10, δείτε τον οδηγό μας:

Δωρεάν Windows 10: Οι Μέθοδοι που Ισχύουν Ακόμα

Είχατε Windows 7 ή 8.1 και χάσατε την προθεσμία της Microsoft για να αναβαθμίσετε δωρεάν στα Windows 10; Μήπως αποφασίσατε να μείνετε σε κάποια προηγούμενη…

Για να κατεβάσετε Windows 7 ή Windows 8.1, καθώς και ISO για την εγκατάσταση του Office, δείτε τον οδηγό:

Κατέβασμα Windows & Κατέβασμα Office Δωρεάν Σε ISO
Κατέβασμα Windows & Κατέβασμα Office Δωρεάν σε ISO

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλουμε να κάνουμε λήψη Windows και Office. Στο παρελθόν, μπορούσαμε να τα κατεβάσουμε μέσω του Digital River…

Τέλος, πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε αναβάθμιση, καλό είναι να έχουμε κρατήσει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των Windows, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Professional
Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Pro

Έχουμε εγκαταστήσει τα Windows, όλα μας τα προγράμματα, και έχουμε ρυθμίσει τα πάντα στην εντέλεια. Ένα πλήρες Windows backup image μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σε…

Το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update ISO από τα Windows 10

Αν τρέχουμε ήδη μια έκδοση Windows 10, για το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update αρκεί να μπούμε στη διεύθυνση:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Απευθείας αναβάθμιση Windows 10 May 2019 Update

Η Microsoft θα εντοπίσει πως τρέχουμε ήδη τα Windows 10 και θα μας προτείνει να προχωρήσουμε άμεσα στην αναβάθμιση.

Πατώντας στο “Ενημέρωση τώρα”, θα κατεβάσουμε ένα εκτελέσιμο αρχείο που ονομάζεται Windows10Upgrade9252.

Τρέχοντας αυτό το αρχείο, θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε τα Windows 10 στη νεότερη έκδοση 1903, που είναι η τελική έκδοση May 2019 Update.

Ο βοηθός ενημέρωσης των Windows 10 θα επιβεβαιώσει πρώτα πως ο υπολογιστής μας είναι συμβατός με τα Windows 10 May 2019 Update. Μάλιστα, θα μας δώσει και συγχαρητήρια.

Προφανώς είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι, που ο υπολογιστής που έτρεχε ήδη Windows 10 μπορεί να τρέξει Windows 10. Ποιος θα το φανταζόταν?

Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτόματα να κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία. Μπορούμε να κάνουμε ελαχιστοποίηση το παράθυρο, και να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή κανονικά σε αυτό το διάστημα.

Η ταχύτητα της λήψης εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεση στο ίντερνετ.

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, θα ξεκινήσει η πρώτη φάση της ενημέρωσης May 2019 Update. Το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει εξαρτάται από την ταχύτητα του υπολογιστή.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας, θα χρειαστεί επανεκκίνηση του υπολογιστή. Ο Βοηθός αναβάθμισης μας δίνει ένα περιθώριο 30 λεπτών. Μπορούμε όμως είτε να κάνουμε την επανεκκίνηση άμεσα, είτε να την αναβάλουμε για αργότερα.

Η όλη διαδικασία αναβάθμισης είναι αυτόματη. Ο υπολογιστής θα κάνει επανεκκίνηση μερικές φορές…

…και τελικά θα έχουμε την έκδοση 1903 May 2019 Update, με τα προγράμματα και τα αρχεία μας όπως ήταν πριν.

Κατέβασμα Windows 10 ISO

Αν δεν θέλουμε να αναβαθμίσουμε αυτή τη στιγμή στα Windows 10 May 2019 Update, είναι δυνατό το κατέβασμα Windows 10 σε μορφή ISO.

Αρκεί να κατέβουμε χαμηλότερα στη σελίδα https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και να κάνουμε κλικ στο κουμπί “Άμεση λήψη εργαλείου”.

Αφού κατεβάσουμε το εργαλείο MediaCreationTool, το τρέχουμε με διπλό κλικ.

Η εφαρμογή ξεκινάει με τους όρους άδειας χρήσης και τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουμε αποδοχή για να προχωρήσουμε, αλλιώς δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τα Windows 10 σε ISO.

Μια σύνοψη του σε τι συμφωνούμε επιλέγοντας αποδοχή θα βρείτε στον οδηγό μας:

Προσωπικά Δεδομένα στα Windows – Αξίζουν τα Εργαλεία Προστασίας;

Μετά την κυκλοφορία των Windows 10 και την αναστάτωση που προκάλεσαν όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο διάφορα προγράμματα τύπου “anti-spying”. Αυτά…

Το εργαλείο μας δίνει την επιλογή να προχωρήσουμε σε άμεση αναβάθμιση. Αν όμως μας ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα είχαμε προτιμήσει το προηγούμενο εργαλείο αναβάθμισης.

Για το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update σε ISO, επιλέγουμε τη “Δημιουργία μέσων εγκατάστασης”.

Το MediaCreationTool θα επιλέξει αυτόματα τη γλώσσα και την έκδοση των Windows 10 ανάλογα με τα Windows που ήδη τρέχουμε.

Βεβαίως, μπορούμε να αποεπιλέξουμε τη “χρήση των προτεινόμενων επιλογών για αυτό τον υπολογιστή”. Έτσι μπορούμε να κατεβάσουμε Windows σε μια άλλη γλώσσα, έκδοση, ή αρχιτεκτονική.

Τέλος, επιλέγουμε αν θέλουμε να γίνει το κατέβασμα Windows 10 απευθείας σε ένα USB ή αν θέλουμε να το κατεβάσουμε τα Windows ως ISO.

Η επιλογή “Αρχείο ISO” είναι η πιο ευέλικτη λύση. Μπορούμε πάντοτε να το γράψουμε σε DVD ή να το περάσουμε σε USB με ένα πρόγραμμα σαν το Rufus.

Πλέον, απλά περιμένουμε να ολοκληρωθεί η λήψη. Το ISO έχει μέγεθος μεταξύ 3GB και 6GB, ανάλογα με τις επιλογές μας, οπότε θα πάρει κάποια ώρα να ολοκληρωθεί.

Μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update, το MediaCreationTool θα ελέγξει αυτόματα πως το αρχείο έχει κατέβει πλήρως και σωστά, και χωρίς κάποιο corruption των δεδομένων.

Το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update ISO από τα Windows 7/8.1

Αν δεν έχουμε αναβαθμίσει ακόμα στα Windows 10, μπαίνοντας στη διεύθυνση https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 θα μας δοθεί απευθείας η δυνατότητα να κατεβάσουμε το εργαλείο Media Creation Tool.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι πανομοιότυπη όπως είδαμε στα Windows 10, είτε για απευθείας αναβάθμιση είτε για δημιουργία μέσου εγκατάστασης.

Τι αλλάζει στα Windows 10 May 2019 Update?

Σύντομα θα ανανεώσουμε τον οδηγό σχετικά με το τι αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε στο May 2019 update των Windows 10:

Νέα Έκδοση Windows 10: Τι Αλλάζει Στο May 2019 Update (1903)

Η Microsoft κυκλοφόρησε την νέα έκδοση Windows 10, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στη συνολική εμπειρία των χρηστών, εισάγοντας παράλληλα και νέα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Στον…

Πώς να λύσω προβλήματα με την αναβάθμιση των Windows

Ενώ η ονομασία εξακολουθεί να είναι Windows 10, κάθε νέα έκδοση των Windows είναι ουσιαστικά ένα νέο λειτουργικό σύστημα.

Ακόμα λοιπόν και αν η προηγούμενη έκδοση έτρεχε απρόσκοπτα στον υπολογιστή μας, δεν αποκλείεται να συναντήσουμε προβλήματα στην αναβάθμιση.

Πώς Λύνω Προβλήματα με την Αναβάθμιση των Windows 10

Η Microsoft μας έχει συνηθίσει πια στις αναβαθμίσεις κάθε άνοιξη και φθινόπωρο. Για άλλη μια φορά, πιστή στο ραντεβού της, έθεσε σε κυκλοφορία την ανοιξιάτικη…

Είχατε πρόβλημα με το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update?

Αν οτιδήποτε δεν λειτούργησε όπως περιγράφει ο οδηγός, και δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε το κατέβασμα Windows 10 May 2019 Update ή την αναβάθμιση, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps