Home » Software » Παιχνίδια » Konami Arespear, Flight Simulator στο Steam, Doom Στο Minecraft
GamingSteps#20200731 - Konami Arespear, Microsoft Flight Simulator VR, Doom Στο Minecraft

Konami Arespear, Flight Simulator στο Steam, Doom Στο Minecraft

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις 28 Ιουλίου, η ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών Konami ανακοίνωσε μία σειρά gaming PC, τα οποία ονομάζει Arespear. Ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator, Jorg Neumann, αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam και θα υποστηρίζει VR. Χρησιμοποιώντας το mod VM Computers, οι παίκτες του Minecraft μπορούν να κατασκευάσουν υπολογιστές οι οποίοι τρέχουν Windows 95 και παιχνίδια, όπως το Doom.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Konami ανακοίνωσε gaming PC

Η Konami είναι γνωστή για τη δημιουργία και έκδοση παιχνιδιών. Όμως, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον χώρο του hardware. Μεταξύ άλλων, κυκλοφορεί καμπίνες arcade, ένα είδος μηχανικών ιαπωνικών παιχνιδιών που ονομάζονται pachinko, και άλλα.

Στις 28 Ιουλίου, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μία σειρά gaming PC, τα οποία ονομάζει Arespear. Το όνομα των υπολογιστών προέρχεται από τις λέξεις “Ares” και “Spear”, που στα ελληνικά σημαίνουν “Άρης” και “Δόρυ”.

Τα Konami Arespear είναι τρία, το C300, το C700, και το C700+. Όλα χρησιμοποιούν το ίδιο κουτί, το οποίο έχει διαστάσεις 575,3×501,5×230 χιλιοστά. Ωστόσο, το κουτί του C700+ διαθέτει RGB φωτισμό και πλευρικό παράθυρο.

GamingSteps#20200731 - Konami Arespear, Microsoft Flight Simulator VR, Doom Στο Minecraft

Το C300 έχει τον Intel Core i5-9400F, τη GPU GeForce GTX 1650, 8GB DDR4 RAM, και 512GB M.2 PCIe SSD. Από την άλλη, τα C700 και C700+ διαθέτουν τον Intel Core i7-9700, τη GeForce RTX 2070 Super, δύο 8GB DDR4 RAM, 512GB M.2 PCIe SSD, και 1TB HDD.

Οι διαθέσιμες υποδοχές στις motherboard των Arespear C700 και C700+ είναι μία PCIe 3.0 x8, μία PCIe 3.0 x4, και δύο PCIe 3.0 x1. Την ίδια στιγμή, το C300 έχει μόνο δύο PCIe 3.0 x1.

Τα gaming PC της Konami έχουν κάρτες ήχου Asus Xonar AE που προσφέρουν υψηλής ποιότητας ηχητική εμπειρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και διαθέτουν μία θύρα εισόδου 3.5mm, μία θύρα εξόδου 3.5mm, και μία ψηφιακή έξοδο S/PDIF.

Η μητρική των C700 και C700+ διαθέτει μία θύρα εξόδου DisplayPort 1.2, μία θύρα HDMI 1.4b, και μία θύρα DVI-D. Το C300 δεν έχει καμία θύρα εικόνας στη μητρική.

Στην πρόσοψη των Arespear υπάρχουν δύο θύρες USB 3.1 Gen 1 type-A, ενώ οι πίσω θύρες διαφέρουν ανάλογα το μοντέλο. Το C300 έχει τρεις USB 2.0, μία USB 3.1 Gen 1 type-A, μία USB 3.2 Gen 2 type-A, και μία USB 3.2 Gen 2 type-C.

Τα πιο ισχυρά μοντέλα, C700 και C700+, έχουν στη θέση της μιας εκ των τριών USB 2.0 μία θύρα USB 3.1 Gen 1 type-A.

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η εταιρεία αναφέρει ότι θα αποστείλει τα PC στους αγοραστές τον Σεπτέμβριο.

Το C300 κοστίζει 184.800 γιέν ή ~1.494 ευρώ, το C700 στοιχίζει 316.800 γιέν ή ~2.562 ευρώ, και η τιμή του C700+ είναι 338.800 γιέν ή ~2.740 ευρώ.

Βέβαια, το γεγονός πως έχουν πάνω το όνομα της Konami δεν αλλάζει τη γνώμη μας για τους έτοιμους υπολογιστές.

Το Microsoft Flight Simulator θα υποστηρίζει VR headset

Στις 30 Ιουλίου, ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator, Jorg Neumann, δημοσίευσε μία αναφορά στην οποία αποκαλύπτει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam και θα υποστηρίζει VR.

Ο Neumann ανέφερε πως ο γνωστός προσομοιωτής πτήσης θα είναι διαθέσιμος στο Steam από τις 28 Αυγούστου. Επίσης, είπε ότι το παιχνίδι θα λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις, κάθε μία εκ των οποίων θα αφορά συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη.

Όσον αφορά τη συμβατότητα του Microsoft Flight Simulator με VR συσκευές, ο Neumann δήλωσε ότι το φθινόπωρο η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία VR έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όσους έχουν πληρώσει τον αρχικό τίτλο.

Σε πρώτη φάση, ο προσομοιωτής πτήσης θα υποστηρίζει αποκλειστικά τα HP Reverb G2, τα οποία έχουν αναπτύξει η Microsoft και η Valve σε συνεργασία με την HP.

https://youtu.be/Bxp9xxgEfak

Αργότερα μέσα στο έτος, η Microsoft θα κυκλοφορήσει μία ενημέρωση για το Flight Simulator, η οποία θα προσθέτει στο παιχνίδι συμβατότητα με τα VR headset των HTC, Oculus, και Valve.

Mod επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν Doom μέσα στο Minecraft

Στις 11 Ιουνίου του 2020, ο γνωστός modder του Minecraft “delta2force” κυκλοφόρησε το mod “VM Computers“, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία υπολογιστών μέσα στο παιχνίδι, μέσω της χρήσης εικονικών μηχανών.

Χρησιμοποιώντας το VM Computers, οι χρήστες μπορούν να παραγγέλνουν εξαρτήματα υπολογιστών μέσω ενός δορυφόρου, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από έναν κόσμο του Minecraft.

Συναρμολογώντας τα εξαρτήματα που παρήγγειλαν, οι παίκτες κατασκευάζουν έναν υπολογιστή που έχει τη δυνατότητα να τρέχει τα Windows 95, και άλλα λειτουργικά συστήματα.

GamingSteps#20200731 - Konami Arespear, Microsoft Flight Simulator VR, Doom Στο Minecraft

Για να λειτουργήσει το mod, πρέπει αρχικά ο χρήστης να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του το VirtualBox, ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λογισμικό virtual machine.

Εφόσον κάποιος κατασκευάσει το PC και καταφέρει να τρέξει τα Windows, μπορεί να εκτελεί ποικίλες εργασίες, όπως για παράδειγμα να παίζει Doom μέσα στο Minecraft.

Ένας παίκτης κατάφερε με τη χρήση του VM Computers να τρέξει την αυθεντική έκδοση του Doom μέσα στο παιχνίδι της Mojang. Έπειτα, ξεκίνησε να παίζει το FPS χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα που διαθέτει στο Minecraft.

I played DOOM in Minecraft with VMComputers mod.
byu/uDrunkMate inMinecraft

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Αυγούστου

  • Fall Guys: Ultimate Knockout – σε PlayStation 4 και PC
  • Hellbound – σε PC
  • Skully – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

6 Αυγούστου

  • Drink More Glurp – σε Nintendo Switch και PC
  • Brawlhalla – για Android και iOS

7 Αυγούστου

  • Fast & Furious Crossroads – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Horizon Zero Dawn Complete Edition – σε PC
  • Inertial Drift – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? – Infinite Combate – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Best of Paradox Interactive Bundle

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε το Humble Best of Paradox Interactive Bundle, το οποίο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της Paradox Interactive.

Πληρώνοντας σχεδόν ένα ευρώ, παίρνουμε το “Warlock: Master of the Arcane”, το “Age of Wonders III”, και το “Europa Universalis IV”.

Δίνοντας σχεδόν 6 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Stellaris”, το “Victoria Collection”, και το “NECROPOLIS: BRUTAL EDITION”.

Με 10,36€, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “BATTLETECH Digital Deluxe Edition” και το “Tyranny”.

Τέλος, αν διαθέσουμε 14,68€, συμπληρώνουμε την παραπάνω συλλογή με το “Imperator: Rome”.

Humble Daedalic Bundle 2020

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την Daedalic Entertainment και δημιούργησαν το Humble Daedalic Bundle 2020.

Δίνοντας σχεδόν ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • The Night of the Rabbit
  • Fire!
  • A Year Of Rain

Με 7,40€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • CryoFall
  • State of Mind
  • The Great Perhaps
  • AER Memories of Old

Τέλος, πληρώνοντας 13,12€, παίρνουμε επιπλέον τα εξής παιχνίδια:

  • Iratus: Lord of the Dead
  • The Suicide of Rachel Foster
  • Iron Danger
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,59€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Very Positive Bundle 3

Το Fanatical επέλεξε 8 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο Very Positive Bundle 3. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 110,90€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 4,19€.

Αγοράζοντας το Very Positive Bundle 3, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Reventure
  • Let Them Come
  • Guns, Gore & Cannoli
  • Learn Japanese to Survive! Trilogy
  • F1 2018
  • Train Valley
  • Cook, Serve, Delicious! 2!!
  • Meadow

Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle

Το Fanatical προσφέρει το Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle, με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο RPG παιχνιδιών.

Στο Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,29€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή εφτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 26 τίτλους:

  • Nadia Was Here
  • Eternity: The Last Unicorn
  • Vendetta – Curse of Raven's Cry
  • Hard West
  • Legends of Eisenwald
  • Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
  • Lock's Quest
  • Tokyo Twilight Ghost Hunters Daybreak: Special Gigs
  • Rebel Galaxy
  • World's Dawn
  • Heroes of the Monkey Tavern
  • Rogue Wizards
  • Wizardry 6 & 7
  • Wizardry 8
  • Cornerstone: The Song of Tyrim
  • The Age of Decadence
  • Disciples III: Reincarnation
  • Unexplored
  • Blood Knights
  • Chaos Reborn
  • One More Dungeon
  • King's Bounty: The Legend
  • King's Bounty: Crossworlds
  • King's Bounty: Armored Princess
  • King's Bounty: Warriors of the North – Valhalla Edition
  • bit Dungeon II

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν τα Superbrothers: Sword & Sworcery EP, 20XX, και Barony

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες τρεις τίτλους, οι οποίοι είναι το “20XX”, το “Barony”, και το “Superbrothers: Sword & Sworcery EP”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ένα roguelike παιχνίδι δράσης, το δεύτερο είναι ένα dungeon crawler που κυκλοφόρησε το 2015, και το τρίτο κυκλοφόρησε το 2012 και είναι μία περιπέτεια δράσης.

Για να πάρουμε δωρεάν το 20XX, το Barony, και το Superbrothers: Sword & Sworcery EP, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps