Home » Software » Παιχνίδια » Free Rocket League Και Fantasy Strike, Σπάνιο Minecraft Seed
GamingSteps#20200725 - GamingSteps#20200725 - Free To Play Rocket League Και Fantasy Strike, Minecraft@Home

Free Rocket League Και Fantasy Strike, Σπάνιο Minecraft Seed

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η δημιουργός και εκδότης του Rocket League, Psyonix, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού. Παίκτες του Minecraft βρήκαν το seed του κόσμου στον οποίο ανήκει το εμβληματικό πανόραμα από την αρχική οθόνη του παιχνιδιού. Η δημιουργός του Fantasy Strike, Sirlin Games, ανακοίνωσε πως μετατρέπει το παιχνίδι σε free to play.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Rocket League εγκαταλείπει το Steam και γίνεται free to play

Η δημιουργός και εκδότης του Rocket League, Psyonix, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει πως θα μετατρέψει το παιχνίδι σε free to play, θα το αφαιρέσει από το Steam, και από εκεί και έπειτα θα το διαθέτει αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

GamingSteps#20200725 - GamingSteps#20200725 - Free To Play Rocket League Και Fantasy Strike, Minecraft@Home

Όσοι παίκτες έχουν αγοράσει το Rocket League μέχρι και τη στιγμή που θα μετατραπεί σε free to play, θα λάβουν δωρεάν όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό και αναβάθμιση 200+ Common αντικειμένων σε Legacy.

Επιπλέον, στον λογαριασμό τους θα προστεθεί το Golden Cosmos Boost, το Dieci-Oro Wheels, το Huntress Player Banner, και στο προφίλ τους θα εμφανιστεί ο τίτλος “Est. 20XX”, ο οποίος θα αναφέρει τη χρονιά που ξεκίνησαν να παίζουν.

Οι νέοι παίκτες δεν θα μπορούν να κατεβάζουν το Rocket League από το Steam. Ωστόσο, η Psyonix ανέφερε ότι όσοι διαθέτουν ήδη το παιχνίδι στην πλατφόρμα της Valve, θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν αυτή την έκδοση.

Επίσης, τόνισε πως η έκδοση του παιχνιδιού για το Steam θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά ενημερώσεις, και θα συμβαδίζει με αυτή του Epic Games Store και όλες τις εκδόσεις για κονσόλες.

Τέλος, η εταιρεία δήλωσε ότι μετά τη μετατροπή του Rocket League σε free to play, όλες οι εκδόσεις θα υποστηρίζουν συγχρονισμό της προόδου, των αντικειμένων, και της κατάταξης των παικτών.

Παίκτες του Minecraft βρήκαν το seed του κόσμου από την αρχική οθόνη

Τον Σεπτέμβριο του 2011, η Mojang κυκλοφόρησε τη Java Edition Beta 1.8 του Minecraft και πρόσθεσε ως φόντο στην αρχική του οθόνη ένα εμβληματικό πανόραμα.

Σχεδόν επτά χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 2018, η εταιρεία αντικατέστησε το πανόραμα με αυτό ενός κόσμου που αφορούσε την Java Edition 1.13 του παιχνιδιού, η οποία ονομαζόταν Update Aquatic.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι παίκτες του Minecraft προσπαθούσαν να εντοπίσουν το seed του κόσμου στον οποίο ανήκει το εμβληματικό πανόραμα της αρχικής οθόνης στη Java Edition Beta 1.8, και πέτυχαν τον στόχο τους με τη βοήθεια του Minecraft@Home.

Για όσους δεν γνωρίζουν, κάθε seed είναι ένας μοναδικός αριθμός ο οποίος παράγει έναν ξεχωριστό κόσμο στο παιχνίδι. Οι παίκτες χρησιμοποιούν αυτούς τους αριθμούς για να παίζουν σε συγκεκριμένους κόσμους.

Από την άλλη, το Minecraft@Home είναι ένα project στο οποίο οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να συνδέσει τον υπολογιστή του και να παρέχει τους πόρους του συστήματός του για την διεκπεραίωση ανεπίσημων ερευνών που σχετίζονται με το παιχνίδι της Mojang.

Στις 14 Ιουνίου του 2020, οι παίκτες ξεκίνησαν μία εντατική προσπάθεια για την εύρεση του seed. Αρχηγός τους ήταν ο χρήστης του Reddit, Tomlacko, ο οποίος κατάφερε να εντοπίσει τους άξονες του κόσμου και την ακριβή Z συντεταγμένη των σύννεφων.

Μετά από περίπου έναν μήνα, στις 18 Ιουλίου του 2020, ο Tomlacko ανακοίνωσε στο Reddit ότι κατάφεραν να εντοπίσουν το seed που αναζητούσαν, και δημοσίευσε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να δει το πανόραμα της Beta 1.8.

Όσοι παίζουμε Minecraft, μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον συγκεκριμένο κόσμο δημιουργώντας ένα νέο save και χρησιμοποιώντας το seed 2151901553968352745 ή το seed 8091867987493326313.

Έπειτα, για να δούμε το πανόραμα της Java Edition Beta 1.8, θα πρέπει να επισκεφθούμε το σημείο με συντεταγμένες X=61.48~, Y=75, Z=-68.73~.

Το fighting game Fantasy Strike έγινε free to play

Το Fantasy Strike είναι ένα δημοφιλές fighting game στο στυλ του Street Fighter, κυκλοφόρησε το 2019, και ήταν διαθέσιμο επί πληρωμή για PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC.

Ωστόσο, στις 21 Ιουλίου, η δημιουργός του παιχνιδιού, Sirlin Games, ανακοίνωσε ότι μετατρέπει το παιχνίδι σε free to play. Παράλληλα, η εταιρεία πρόσθεσε δύο νέους χαρακτήρες και μία προαιρετική συνδρομή, η οποία ονομάζεται Fantasy+.

Το κόστος της συνδρομής είναι 5 ευρώ τον μήνα, προσφέρει επιπλέον XP, ειδικά Master Costumes για χαρακτήρες επιπέδου 20, και ξεκλειδώνει το Replay Theater που επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν επαναλήψεις αγώνων.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει δύο DLC, το “Core Pack” και το “Collector's Pack”. Το πρώτο κοστίζει 16,79€ και δίνει πρόσβαση στα εξής mode: Arcade, Versus για τοπικά παιχνίδια, Survival, και Boss Rush.

Όσον αφορά το Collector's Pack, προσφέρει πρόσβαση στα ίδια mode, περιέχει ένα μοναδικό skin για την Lum, το “Party Time” KO Effect, 13.500 διαμάντια, και κοστίζει 84,99€.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 26 Ιουλίου με 1 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200725 - GamingSteps#20200725 - Free To Play Rocket League Και Fantasy Strike, Minecraft@Home

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 26 Ιουλίου και 1 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Ιουλίου

  • Ageless – σε Nintendo Switch και PC
  • Destroy All Humans! Remake – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Grounded – σε Xbox One και PC
  • Maid of Sker – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Skater XL – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Terrorarium – σε PC
  • Samurai Shodown NeoGeo Collection – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Othercide – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Pistol Whip – στο PSVR
  • Megadimension Neptunia VII – στο Nintendo Switch
  • Lost Wing – στο PlayStation 4

29 Ιουλίου

  • Blightbound – σε PC
  • Lost Wing – στο Xbox One

30 Ιουλίου

  • For The People – σε PC
  • Hellpoint – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Imperiums: Greek Wars – σε PC
  • Necronator: Dead Wrong – σε PC
  • What Happened – σε PC
  • Yakuza Kiwami 2 – σε Xbox One και PC
  • Liberated – σε PC
  • Fight Crab – σε PC
  • MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS. MAXIBOOST ON – στο PlayStation 4

31 Ιουλίου

  • CastleStorm 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Fairy Tail – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Fae Tactics – σε PC
  • Monster Crown – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Warhammer Bundle 2020

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε το Humble Warhammer Bundle 2020, το οποίο περιέχει τους καλύτερους τίτλους της σειράς Warhammer, και ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τo “Warhammer 40,000: Kill Team”, το “Warhammer 40,000: Dawn of War”, το “Legacy of Dorn: Herald of Oblivion”, και το “Warhammer: End Times – Vermintide”.

Δίνοντας σχεδόν 7 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Warhammer 40,000: Dawn of War II”, το “Battlefleet Gothic: Armada”, το “Warhammer 40,000: Sanctus Reach”, και το “Warhammer 40,000: Deathwatch – Enhanced Edition”.

Τέλος, με 11,50€ ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Warhammer 40,000: Space Marine Collection”, το “Warhammer 40,000: Dawn of War III”, και το “BLOOD BOWL 2 – LEGENDARY EDITION”.

Humble Summer Adventure Games Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό JDRF, ο οποίος χρηματοδοτεί την έρευνα για το διαβήτη τύπου 1, και δημιούργησαν το Humble Summer Adventure Games Bundle.

Δίνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Batman: The Enemy Within – The Telltale Series
  • The Walking Dead – Season 1
  • The Walking Dead: 400 Days
  • Oxenfree

Με 7,35€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • The Wolf Among Us
  • Batman – The Enemy Within Shadows Mode
  • The Walking Dead: Michonne
  • The Walking Dead – Season 2

Τέλος, πληρώνοντας 13,50€, παίρνουμε επιπλέον τα εξής παιχνίδια:

  • Heaven's Vault
  • Batman – The Telltale Series
  • Batman – The Telltale Series Shadows Mode
  • The Walking Dead: The Final Season
  • The Walking Dead: A New Frontier

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,59€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Pick & Mix Build Your Own Assassin's Creed Bundle

Με το Pick & Mix Build Your Own Assassin's Creed Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας δέκα από τους καλύτερους τίτλους της σειράς παιχνιδιών Assassin's Creed.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€ ή πέντε παιχνίδια για 14,99€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 10 παιχνίδια:

  • Assassin's Creed: Director's Cut Edition
  • Assassin's Creed 2 – Deluxe Edition
  • Assassin’s Creed Brotherhood
  • Assassin's Creed Revelations
  • Assassin’s Creed IV Black Flag
  • Assassin's Creed Freedom Cry
  • Assassin’s Creed Rogue
  • Assassin’s Creed Chronicles: China
  • Assassin’s Creed Chronicles: India
  • Assassin’s Creed Chronicles: Russia

Pick & Mix Build Your Own Action Bundle

Εάν μας αρέσουν τα παιχνίδια δράσης, τότε το Pick & Mix Build Your Own Action Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,19€, πέντε παιχνίδια για 4,29€, ή επτά παιχνίδια για 5,29€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 19 παιχνίδια:

  • Extinction
  • Rad Rodgers Radical Edition
  • Alekhine's Gun
  • Magrunner: Dark Pulse
  • Sine Mora EX
  • The Signal From Tölva
  • Kill to Collect
  • The spy who shot me
  • 35MM
  • Rogue Stormers
  • POSTAL Redux
  • Thunder Wolves
  • SkyDrift
  • The Ship: Murder Party
  • Gates of Hell
  • Panzer Elite Action Gold Edition
  • Deployment
  • Deadly 30
  • Aces of the Luftwaffe

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Next Up Hero και το Tacoma στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το “Next Up Hero” και το “Tacoma”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2018 και είναι ένα dungeon crawl παιχνίδι και το δεύτερο είναι μία περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Next Up Hero και το Tacoma, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps