Home » Software » Παιχνίδια » eFootball PES 2021, The Sims 4 Nifty Knitting, Civilization 6 Ethiopia Pack
GamingSteps#20200718 - eFootball PES 2021, The Sims 4 Nifty Knitting, Civilization 6 Ethiopia Pack

eFootball PES 2021, The Sims 4 Nifty Knitting, Civilization 6 Ethiopia Pack

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Konami αποκάλυψε ότι φέτος δεν θα κυκλοφορήσει ένα εντελώς νέο παιχνίδι στη σειρά Pro Evolution Soccer, αλλά μία αναβαθμισμένη έκδοση του PES 2020. Το επόμενο stuff pack του The Sims 4 είναι το Nifty Knitting και όλο το περιεχόμενο του αφορά το πλέξιμο. Η 2K Games ανακοίνωσε ένα νέο DLC για το Civilization 6, το οποίο ονομάζεται Ethiopia Pack και προσθέτει τέσσερις Secret Societies.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το eFootball PES 2021 είναι μία ενημερωμένη έκδοση του PES 2020

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, η Konami ανακοίνωσε ότι φέτος δεν θα κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Pro Evolution Soccer, αλλά μία ενημερωμένη έκδοση του PES 2020.

GamingSteps#20200718 - eFootball PES 2021, The Sims 4 Nifty Knitting, Civilization 6 Ethiopia Pack

H εταιρεία αποφάσισε να παρακάμψει την κυκλοφορία ενός ανανεωμένου τίτλου, διότι θέλει να επικεντρωθεί στη δημιουργία του PES 2022, το οποίο αναπτύσσει ήδη στην Unreal Engine.

Η προηγούμενη μηχανή που χρησιμοποιούσε η Konami ήταν η Fox Engine, η οποία δεν προσφέρει αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης. Με τη μετάβαση στην Unreal Engine, θα μπορέσει να βελτιώσει δραματικά την ποιότητα του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο που αποκαλύπτει τα φωτορεαλιστικά γραφικά του PES 2022, τις λεπτομέρειες που θα έχουν οι παίκτες και οι εμφανίσεις τους, και τα εντυπωσιακά στάδια που θα διαθέτει το παιχνίδι.

Πέρα από την αλλαγή στη μηχανή του παιχνιδιού και τη δραστική βελτίωση της οπτικοακουστικής εμπειρίας που θα προσφέρει, η Konami ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τη ριζική αλλαγή του myClub και του Master League.

Όσον αφορά το eFootball PES 2021, πρόκειται για έναν ανεξάρτητο τίτλο και όχι κάποιο DLC για το περσινό παιχνίδι.

Το Season Update, όπως το ονόμασε η εταιρεία, έχει όλο το περιεχόμενο του eFootball PES 2020, τα νέα δεδομένα των παικτών, καθώς και τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στις συνθέσεις των ομάδων και στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

https://youtu.be/sbYv94pAOoI

Το eFootball PES 2021 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, και PC. Η εταιρεία έχει διαθέσει ήδη το παιχνίδι στα καταστήματα των κονσολών και στο Steam.

Η Standard Edition κοστίζει 29,99€ και οι ειδικές εκδόσεις 34,99€. Επιπλέον, όσοι παίκτες είχαν αγοράσει το eFootball PES 2020 ή τη LITE έκδοση του, μπορούν να αποκτήσουν το Season Update με 20% έκπτωση.

Τέλος, για να γιορτάσει τα 25α γενέθλια της σειράς, η Konami προσφέρει με όλες τις εκδόσεις του PES 2021 αρκετά επιπλέον δώρα.

Οι παίκτες του Sims 4 μπορούν να πλέκουν ασταμάτητα

Η EA ανακοίνωσε το επόμενο stuff pack του The Sims 4, το οποίο ονομάζεται Nifty Knitting και όλο το περιεχόμενό του αφορά το πλέξιμο και τη δημιουργία χειροποίητων πλεκτών ρούχων, αντικειμένων, και αξεσουάρ.

Αυτό το πακέτο είναι το δεύτερο στη σειρά του οποίου το θέμα επιλέγει η κοινότητα του παιχνιδιού. Το πρώτο DLC που δημιούργησε η εταιρεία βάσει των προτιμήσεων των χρηστών ήταν το Laundry Day, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.

Στο Nifty Knitting, όλοι οι sim μπορούν να επιλέξουν ως χόμπι το πλέξιμο, άσχετα αν είναι παιδιά ή ηλικιωμένοι. Επιπλέον, το πακέτο εισάγει στο The Sims 4 τις κουνιστές πολυθρόνες, ένα αντικείμενο το οποίο ζητούν εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες.

Οι κουνιστές πολυθρόνες προσφέρουν στους sim τέσσερις επιλογές, να χαλαρώσουν, να διαβάσουν ένα βιβλίο, να κοιμηθούν για λίγο, ή να πλέξουν. Επιπλέον, οι ηλικιωμένοι sim καθώς κάθονται σε αυτές μπορούν να αναπολούν το παρελθόν.

Επίσης, το Nifty Knitting προσθέτει στο παιχνίδι το εικονικό online κατάστημα χειροποίητων ειδών “Plopsy”, που είναι το αντίστοιχο του πραγματικού “Etsy”. Εκεί, οι παίκτες μπορούν να πωλούν ό,τι δημιουργούν οι sim τους, από πλεκτά κασκόλ, μέχρι ξύλινες κατασκευές.

Το πακέτο θα κυκλοφορήσεις τις 28 Ιουλίου σε PlayStation 4, Xbox One, και PC.

Τα πάντα για το Civilization 6 Ethiopia Pack

Στις 11 Μαΐου, η 2K ανακοίνωσε το New Frontier Pass για το Civilization 6. Πρόκειται για μία σειρά από έξι DLC, των οποίων η κυκλοφορία θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2021.

Το πρώτο DLC ήταν το Maya & Gran Colombia Pack, που κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου, και πρόσθεσε στο παιχνίδι δύο νέους πολιτισμούς, νέους ηγέτες, καινούργιο game mode, και πολλά ακόμα.

Στις 14 Ιουλίου, η εταιρεία ανακοίνωσε το δεύτερο DLC, το οποίο ονομάζεται Ethiopia Pack. Το νέο πακέτο προσθέτει στο Civilization 6 τον ομώνυμο πολιτισμό, τον ηγέτη Menelik II, έναν νέο τύπο περιοχής, καινούργιο mode, και δύο νέα κτίρια.

Ο νέος τύπος περιοχής είναι το Diplomatic Quarter. Παρέχει περισσότερο πολιτισμό και μειώνει το πλήθος των κατασκόπων που στοχεύουν τη συγκεκριμένη ή κάποια διπλανή περιοχή.

Τα δύο νέα κτίρια είναι το Consulate και το Chancery. Το πρώτο δίνει περισσότερη επιρροή σε κάθε γύρο και μειώνει τους αντίπαλους κατασκόπους, και το δεύτερο χορηγεί επιπλέον επιστήμη κάθε φορά που μία πόλη συλλαμβάνει έναν κατάσκοπο.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του DLC είναι οι τέσσερις Secret Societies, οι οποίες αποτελούν μέρος του νέου mode. Κάθε μία από τις ομάδες αυτές έχει δικά της χαρακτηριστικά και επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο την πορεία του παιχνιδιού.

Οι Owls of Minerva είναι ειδικοί στη χειραγώγηση και παρέχουν πρόσβαση σε μία τράπεζα που είναι γνωστή ως Gilded Vault. Η Sanguine Pact είναι μία ομάδα βρικολάκων που διαθέτουν δικές τους μονάδες και κάστρα μεταξύ των οποίων τηλεμεταφέρονται.

Το Hermetic Order είναι μία ομάδα επιστημόνων και αλχημιστών που ενισχύουν την επιστήμη και δίνουν πρόσβαση σε νέο χάρτη πόρων. Τελευταίοι είναι οι Voidsingers που ειδικεύονται στη θρησκεία και καθιστούν δυνατή την είσοδο στον Old God Obelisk.

To Ethiopia Pack θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου και αποτελεί μέρος του New Frontier Pass, το οποίο κοστίζει 39,99€. Ωστόσο, η εταιρεία θα το διαθέσει και ως ξεχωριστό DLC, το οποίο θα κοστίζει 4,99€.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200718 - eFootball PES 2021, The Sims 4 Nifty Knitting, Civilization 6 Ethiopia Pack

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

20 Ιουλίου

  • Into the Radius – σε PC

21 Ιουλίου

  • Rock Of Ages 3: Make & Break – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia

22 Ιουλίου

  • Creaks – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Necrobarista – σε PC

23 Ιουλίου

  • Carrion – σε Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Röki – σε PC
  • Bounty Battle – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Crysis Remastered – στο Nintendo Switch
  • Rogue Legacy 2 – σε PC

24 Ιουλίου

  • Paper Beast – για Rift και Vive
  • Tannenberg – σε PlayStation 4 και Xbox One

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Warhammer Bundle 2020

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε το Humble Warhammer Bundle 2020, το οποίο περιέχει τους καλύτερους τίτλους της σειράς Warhammer, και ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “Warhammer 40,000: Kill Team”, το “Warhammer 40,000: Dawn of War”, το “Legacy of Dorn: Herald of Oblivion”, και το “Warhammer: End Times – Vermintide”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 6 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Warhammer 40,000: Dawn of War II”, το “Battlefleet Gothic: Armada”, το “Warhammer 40,000: Sanctus Reach”, και το “Warhammer 40,000: Deathwatch – Enhanced Edition”.

Τέλος, με 11,50€ ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Warhammer 40,000: Space Marine Collection”, το “Warhammer 40,000: Dawn of War III”, και το “BLOOD BOWL 2 – LEGENDARY EDITION”.

Humble Summer Adventure Games Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό JDRF, ο οποίος χρηματοδοτεί την έρευνα για το διαβήτη τύπου 1, και δημιούργησαν το Humble Summer Adventure Games Bundle.

Δίνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Batman: The Enemy Within – The Telltale Series
  • The Walking Dead – Season 1
  • The Walking Dead: 400 Days
  • Oxenfree

Με 7,08€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • The Wolf Among Us
  • Batman – The Enemy Within Shadows Mode
  • The Walking Dead: Michonne
  • The Walking Dead – Season 2

Τέλος, πληρώνοντας 13,50€, παίρνουμε επιπλέον τα εξής παιχνίδια:

  • Heaven's Vault
  • Batman – The Telltale Series
  • Batman – The Telltale Series Shadows Mode
  • The Walking Dead: The Final Season
  • The Walking Dead: A New Frontier

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Pick & Mix Build Your Own FPS Bundle

Εάν μας αρέσουν τα FPS παιχνίδια, τότε το Pick & Mix Build Your Own FPS Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,19€, πέντε παιχνίδια για 4,29€, ή επτά παιχνίδια για 5,29€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 20 παιχνίδια:

  • Morphite
  • This Strange Realm Of Mine
  • Killing Room
  • Lichdom: Battlemage
  • Bunker Punks
  • Sir, You Are Being Hunted
  • Enemy Front
  • Betrayer
  • S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
  • Still Not Dead
  • Sniper: Ghost Warrior 2
  • Alien Rage – Unlimited
  • UNLOVED
  • POSTAL 2
  • Wick
  • Deus Ex: Game of the Year Edition
  • Deus Ex: Invisible War
  • Devil Daggers
  • Dino D-Day
  • Super 3-D Noah's Ark

Pick & Mix Build Your Own Strategy Bundle

Εάν μας αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής, τότε το Pick & Mix Build Your Own Strategy Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,19€, πέντε παιχνίδια για 4,29€, ή επτά παιχνίδια για 5,39€.

Έπειτα, διαλέγουμε τους τίτλους της αρεσκείας μας από μία λίστα με 27 παιχνίδια:

  • Warhammer Quest
  • Warhammer 40,000: Space Wolf
  • Attack of the Earthlings
  • Blood Bowl: Chaos Edition
  • Crookz – The Big Heist
  • Age of Defense
  • RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack
  • GemCraft – Chasing Shadows
  • 911 Operator
  • Epic Car Factory
  • Tropico 4: Steam Special Edition
  • Omerta – City of Gangsters
  • King of Dragon Pass
  • Beholder
  • Codex of Victory
  • 1943 Deadly Desert
  • Warstone TD
  • Chicago 1930 : The Prohibition
  • Bridge Constructor
  • Grand Ages: Rome
  • Resort Boss: Golf
  • Distrust
  • Airline Tycoon Deluxe
  • Space Rangers HD: A War Apart
  • Star Wolves 3: Civil War
  • 100% Orange Juice
  • Railroad Pioneer

Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle

Το Fanatical προσφέρει το Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle, με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο RPG παιχνιδιών.

Στο Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,29€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή εφτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 26 τίτλους:

  • Nadia Was Here
  • Eternity: The Last Unicorn
  • Vendetta – Curse of Raven's Cry
  • Hard West
  • Legends of Eisenwald
  • Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
  • Lock's Quest
  • Tokyo Twilight Ghost Hunters Daybreak: Special Gigs
  • Rebel Galaxy
  • World's Dawn
  • Heroes of the Monkey Tavern
  • Rogue Wizards
  • Wizardry 6 & 7
  • Wizardry 8
  • Cornerstone: The Song of Tyrim
  • The Age of Decadence
  • Disciples III: Reincarnation
  • Unexplored
  • Blood Knights
  • Chaos Reborn
  • One More Dungeon
  • King's Bounty: The Legend
  • King's Bounty: Crossworlds
  • King's Bounty: Armored Princess
  • King's Bounty: Warriors of the North – Valhalla Edition
  • bit Dungeon II

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Torchlight II στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Torchlight II”, ένα hack and slash RPG δράσης που κυκλοφόρησε το 2012.

Για να πάρουμε δωρεάν το Torchlight II, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps