Home » Software » Παιχνίδια » Παιχνίδι Με Συνταγή Γιατρού, WoW Classic Bans, Ανακοινώσεις EA Play
GamingSteps#20202006 - Δωρέαν The Last Of Us Part 2, WoW Classic Bans, EA Play, EndeavorRX

Παιχνίδι Με Συνταγή Γιατρού, WoW Classic Bans, Ανακοινώσεις EA Play

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Blizzard λάμβανε πολλές αναφορές για τη χρήση εργαλείων cheating στο World of Warcraft Classic, και αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα. Μετά από μήνες ελέγχων, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εντόπισε και απέκλεισε 74.000 λογαριασμούς. Στις 19 Ιουνίου, η EA πραγματοποίησε ένα livestream στο οποίο μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα θα ανακοίνωνε στην EA Play 2020. To EndeavorRX είναι το πρώτο παιχνίδι που έλαβε πιστοποίηση ότι βοηθά στην αντιμετώπιση του ΔΕΠΥ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δωρεάν το The Last of Us Part 2 με την αγορά ενός PS4 από τα Public

Στις 19 Ιουνίου, κυκλοφόρησε το The Last of Us Part 2, το οποίο είναι το sequel του The Last of Us και λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού τίτλου.

Τα Public προσφέρουν δωρεάν το The Last of Us Part 2 με την αγορά μιας κονσόλας PlayStation 4 μέχρι τις 19 Ιουλίου στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Το πιο οικονομικό PlayStation 4 είναι η Slim έκδοση που διαθέτει 500GB σκληρό δίσκο και κοστίζει 309€. Αντίστοιχα, το πιο ακριβό πακέτο είναι αυτό του PS4 Pro με 1TB σκληρό δίσκο, το οποίο περιέχει επιπλέον τρεις τίτλους παιχνιδιών, και κοστίζει 529€.

H Blizzard απέκλεισε 74.000 λογαριασμούς στο WoW Classic

Το World of Warcraft κυκλοφόρησε το 2004. Από τότε, η Blizzard έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι και έχει κυκλοφορήσει συνολικά οκτώ expansion, τα οποία προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο.

Θέλοντας να δώσει στους οπαδούς του γνωστού MMORPG τη δυνατότητα να βιώσουν ξανά την αυθεντική εμπειρία που προσέφερε ο αρχικός τίτλος, η εταιρεία κυκλοφόρησε πέρυσι το WoW Classic.

Αρκετοί παίκτες θεωρούν ότι ο ρυθμός ανάπτυξης των χαρακτήρων στο World of Warcraft Classic είναι ιδιαίτερα αργός. Γι' αυτό, δημιουργούν λογαριασμούς οι οποίοι έχουν ως στόχο την παθητική συλλογή αγαθών με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία τρίτων τα οποία επιτρέπουν στον χαρακτήρα που δημιούργησαν να συλλέγει αυτόματα αγαθά, να σκοτώνει ευκολότερα τους εχθρούς εκτελώντας πιο αποτελεσματικά χτυπήματα, και άλλα.

Η Blizzard λάμβανε πολλές αναφορές για τη χρήση τέτοιων εργαλείων, και αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα. Μετά από μήνες ελέγχων, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εντόπισε και απέκλεισε από το παιχνίδι 74.000 λογαριασμούς.

Αυτοί οι λογαριασμοί στόχευαν κατά κύριο λόγο στην παθητική άνοδο του level των χαρακτήρων που δημιουργούσαν οι κάτοχοι τους. Επιπλέον, η αυτόματη συλλογή αγαθών βοηθούσε τους χρήστες να εφοδιάζουν τους χαρακτήρες με σπάνια αντικείμενα.

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι χρήστες πωλούσαν αυτούς τους λογαριασμούς σε άλλους παίκτες έναντι αδράς αμοιβής. Η πώληση λογαριασμών απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του WoW Classic και οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό από το παιχνίδι.

Η εταιρεία δήλωσε ότι αναπτύσσει νέους μηχανισμούς οι οποίοι αποτρέπουν το cheating και στοχεύει να τους προσθέσει σύντομα στο παιχνίδι. Αν και ελπίζουμε να μην φέρουν περισσότερα δικά τους προβλήματα.

Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να βασίζεται στις αναφορές των παικτών και τους χειροκίνητους ελέγχους που πραγματοποιεί η ίδια.

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις από το EA Play Live 2020

Η EA έχει επιλέξει να μην συμμετέχει στην E3. Αντιθέτως, κάθε χρόνο διοργανώνει την EA Play, στην οποία παρουσιάζει νέα παιχνίδια και προϊόντα. Φέτος, η εταιρεία ακύρωσε την εκδήλωση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, στις 19 Ιουνίου, πραγματοποίησε ένα livestream στο οποίο μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα θα ανακοίνωνε στην EA Play 2020.

GamingSteps#20202006 - Δωρέαν The Last Of Us Part 2, WoW Classic Bans, EA Play, EndeavorRX

Apex Legends cross-play και παιχνίδια της EA στο Steam

Αρχικά, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το φθινόπωρο θα διαθέσει το Apex Legends στο Steam και θα κυκλοφορήσει μία έκδοση του για το Nintendo Switch.

Επιπλέον, η EA δήλωσε ότι σύντομα το battle royale παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ όλων των εκδόσεων για κονσόλες και PC.

GamingSteps#20202006 - Δωρέαν The Last Of Us Part 2, WoW Classic Bans, EA Play, EndeavorRX

Εκτός από το Apex Legends, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο Steam αρκετά από τα παιχνίδια της, ξεκινώντας με τα The Sims 4, Dead Space 3, Titanfall 2, A Way Out, Unravel Two, Apex Legends, FIFA 20, και Battlefield 5.

It Takes Two

Ο δημιουργός των “Brothers: A Tale of Two Sons” και “A Way Out” αποκάλυψε το επόμενο παιχνίδι που αναπτύσσει για λογαριασμό της EA.

Το όνομα του παιχνιδιού είναι “It Takes Two” και πρόκειται για μία co-op platformer περιπέτεια δράσης.

Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία ενός παιδιού του οποίου οι γονείς έχουν χωρίσει.

Για να αντιμετωπίσει το γεγονός του διαζυγίου, ο χαρακτήρας έχει δημιουργήσει δύο φανταστικές εκδοχές των γονιών του, που πρέπει να συνεργαστούν ώστε να φτάσουν στο τέλος της ιστορίας. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2021.

Lost in Random

Η Zonik Games, το στούντιο πίσω από τη metroidvania περιπέτεια δράσης Fe, ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι της το οποίο θα ονομάζεται Lost in Random και θα κυκλοφορήσει το 2021.

Στο Lost in Random ο παίκτης παίρνει τον ρόλο ενός κοριτσιού που ζει σε ένα βασίλειο στο οποίο ένα ζάρι αποφασίζει για τη μοίρα όλων των πολιτών.

Rocket Arena

Το Rocket Arena είναι ένα third-person shooter παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν δύο ομάδες αποτελούμενες από τρεις παίκτες η καθεμία. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι οι ρουκέτες.

Οι ήρωες στο Rocket Arena χρησιμοποιούν όπλα τα οποία εκτοξεύουν ρουκέτες, ενώ ο καθένας έχει τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου στο Steam, στο Origin, στο PlayStation 4, και στο Xbox One.

Star Wars Squadrons

Η EA Motive παρουσίασε το πρώτο gameplay βίντεο του επερχόμενου παιχνιδιού Star Wars Squadrons, το οποίο λαμβάνει χώρα μετά το “Star Wars: The Return of the Jedi”.

Το Star Wars Squadrons έχει campaign, single player, και multiplayer mode. Το multiplayer mode περιλαμβάνει 5v5 μάχες, το Dogfight, και τις Fleet Battles. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 2 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One, και PC.

FIFA 21 και Madden 21

Κάθε χρόνο στην EA Play, η εταιρεία παρουσιάζει τους επόμενους τίτλους των sport παιχνιδιών της. Φέτος, έδειξε ένα μικρό βίντεο στο οποίο αποκάλυψε τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες που έχει προσθέσει στα FIFA 21 και Madden 21.

Τα γήπεδα έχουν σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πλέον οι παίκτες μοιάζουν σαν ακριβή αντίγραφα των πραγματικών αθλητών.

Το πρώτο θεραπευτικό παιχνίδι που παίζεις με συνταγή γιατρού

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι απλά ένα μέσο ψυχαγωγίας και τίποτα περισσότερο. Επιπλέον, αρκετοί πιστεύουν ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των χρηστών.

Ωστόσο, η ομοσπονδιακή υπηρεσία Food & Drug Administration (FDA) στις ΗΠΑ πιστοποίησε πρόσφατα το πρώτο βιντεοπαιχνίδι που μπορούμε να παίζουμε και με συνταγή γιατρού.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η FDA είναι υπεύθυνη για την προστασία και την προώθηση της δημόσιας υγείας μέσω του ελέγχου και της εποπτείας των τροφίμων, των φαρμάκων, και άλλων σχετικών προϊόντων.

Το παιχνίδι που πιστοποίησε η FDA είναι το EndeavorRX. Πρόκειται για ένα mobile game το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθά παιδιά που πάσχουν από Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής/Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

Πριν 7 χρόνια, η FDA ξεκίνησε μία εκτενή μελέτη η οποία εξετάζει εάν η ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του ΔΕΠΥ. Στα πλαίσια αυτής της μελέτης, η υπηρεσία κάνει διάφορες έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν 600 παιδιά.

Στην τελευταία της έρευνα, η FDA ζήτησε από τους συμμετέχοντες να παίζουν το EndeavorRX για 25 λεπτά την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα, για έναν μήνα.

Όταν η υπηρεσία εξέτασε τα αποτελέσματα της έρευνας, διαπίστωσε ότι το 1 στα 3 παιδιά παρουσίαζε μείωση στην απόσπαση της προσοχής.

Μετά τη διεξαγωγή της παραπάνω έρευνας, η υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι παιχνίδια όπως το EndeavorRX μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα των κλασικών μεθόδων αντιμετώπισης του ΔΕΠΥ. Ωστόσο, τονίζει ότι δεν μπορούν να τις αντικαταστήσουν.

Το EndeavorRX δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα. Όμως, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για αυτό, μπορεί να επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας που το αναπτύσσει.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 21 με 27 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Ιουνίου

  • Azure Striker Gunvolt 2 – σε PC
  • Kingdom Hearts: Dark Road – για Android και iOS

23 Ιουνίου

  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Little Town Hero – στο PlayStation 4
  • Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour – στο Nintendo Switch
  • Pokémon Café Mix – σε Nintendo Switch, Android, και iOS
  • Star Wars Episode I: Racer – σε PC
  • Tower Of Time – στο PlayStation 4

24 Ιουνίου

  • Ninjala – στο Nintendo Switch

25 Ιουνίου

  • Blair Witch – στο Nintendo Switch
  • Hunting Simulator 2 – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Mr. Driller DrillLand – σε Nintendo Switch και PC
  • Crying Suns – για Android και iOS
  • Phantom: Covert Ops – σε Oculus Rift και Quest
  • The Almost Gone – σε Nintendo Switch, Android, και iOS
  • Tower Of Time – στο Nintendo Switch
  • Collar X Malice – στο Nintendo Switch
  • Brigandine: The Legend of Runersia – στο Nintendo Switch
  • Death Come True – σε Nintendo Switch, Android, και iOS

26 Ιουνίου

  • Fairy Tail – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Seven Doors – σε PC
  • Tower Of Time – στο Xbox One
  • Yes, Your Grace – σε Xbox One και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Fight For Racial Justice Bundle

Το Humble Bundle δημιούργησε το Humble Fight For Racial Justice Bundle, το οποίο περιέχει παιχνίδια, ψηφιακά βιβλία, και comic, συνολικής αξίας $1.200. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο μέχρι την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρώσει η ιστοσελίδα από την πώληση του συγκεκριμένου πακέτου, θα τα προσφέρει ως δωρεά σε αντιρατσιστικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Εάν ενδιαφερόμαστε να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια του Humble Bundle, μπορούμε να αγοράσουμε το πακέτο προσφέροντας τουλάχιστον 28€. Η λίστα με όσα περιέχει το πακέτο είναι ιδιαίτερα μεγάλη, και μεταξύ άλλων περιέχει τα ακόλουθα παιχνίδια:

  • Baba is You
  • Hyper Light Drifter
  • The Jackbox Party Pack 4
  • Spelunky
  • Football Manager 2020
  • Kerbal Space Program
  • Titan Quest Anniversary Edition
  • >observer_
  • NBA 2K20
  • Sonic and SEGA All-Stars Racing
  • FTL: Advanced Edition
  • BioShock Remastered
  • This War of Mine Final Cut
  • Endless Space – Collection
  • Armello
  • Age of Wonders III
  • Overlord II
  • Surviving Mars

Humble Codemasters Bundle 2020

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την Codemasters και μας προσφέρει το Humble Codemasters Bundle 2020.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “GRID Autosport”, το “Toybox Turbos”, το “Overlord II”, και το “Operation Flashpoint: Dragon Rising”.

Δίνοντας τουλάχιστον 5,56€, αποκτάμε τα παραπάνω, συν τα:

  • F1 2018
  • F1 2018 Headline Content Pack DLC
  • DiRT Rally
  • DiRT 4
  • DiRT 4 DLC – Hyundai R5 Rally Car
  • DiRT 4 DLC – Team Booster Pack

Τέλος, με 13,50 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλους τους παραπάνω τίτλους, μαζί με το “F1 2019” και το “DiRT Rally 2.0”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Premium Mystery Bundle

Με το Premium Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως τρία κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 5,49€, ενώ τα τρία θα μας στοιχίσουν 13,19€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Premium Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Golden Mystery Bundle

Με το Golden Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,59€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Golden Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle

Το Fanatical προσφέρει το Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle, με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο RPG παιχνιδιών.

Στο Pick & Mix Build Your Own RPG Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδι για 3,29€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή εφτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Vendetta – Curse of Raven's Cry
  • Eternity: The Last Unicorn
  • Lock's Quest
  • Hard West
  • King's Bounty: Warriors of the North – Valhalla Edition
  • King's Bounty: Crossworlds
  • King's Bounty: Armored Princess
  • King's Bounty: The Legend
  • bit Dungeon II
  • Disciples III: Reincarnation
  • Rogue Wizards
  • Rebel Galaxy
  • Cornerstone: The Song of Tyrim
  • The Age of Decadence
  • Chaos Reborn
  • Unexplored
  • One More Dungeon
  • Blood Knights
  • The Dark Eye: Demonicon
  • World's Dawn

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Pathway στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Pathway”, ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το Pathway, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps