Home » Software » Παιχνίδια » Sega Game Gear Micro, Total War Saga: Troy, Valorant Permaban
GamingSteps#20200606 - Sega Game Gear Micro, Total War Saga: Troy, Valorant Ban

Sega Game Gear Micro, Total War Saga: Troy, Valorant Permaban

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Riot Games δήλωσε ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για τους παραβάτες, γι’ αυτό δεν αναιρεί τα ban που έδωσε κατά τη διάρκεια της closed beta του Valorant. Για να γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της, η Sega δημιούργησε το Game Gear Micro. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διευθύντρια του Total War Saga: Troy ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τις μάχες και τα μυθικά πλάσματα. Η Take-Two απέλυσε τους προγραμματιστές του Kerbal Space Program 2 μέσω LinkedIn.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Στο Total War Saga: Troy θα υπάρχουν μυθικές μονάδες

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Sega είχε ανακοινώσει τον επόμενο τίτλο της σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War. Πρόκειται για το Total War Saga: Troy, το οποίο επικεντρώνεται στην Ομήρου Ιλιάδα και τον Τρωικό πόλεμο.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ανέπτυξε η ομάδα της Creative Assembly στη Σόφια της Βουλγαρίας. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store τις πρώτες 24 ώρες από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει.

Στο Total War Saga: Troy, πολλές από τις θρυλικές φιγούρες της περιόδου θα παίζουν τον ρόλο του ηγέτη. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες θα έχει διαφορετικές ικανότητες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της μάχης.

Για παράδειγμα, ο Αχιλλέας είναι σε θέση να στρατολογήσει μερικούς από τους πιο αξιόλογους πολεμιστές του παιχνιδιού. Ωστόσο, έχει τον μηχανισμό Hot Blooded, του οποίου η μανία επηρεάζει τη διπλωματία και το εμπόριο.

Το θετικό αποτέλεσμα του Hot Blooded είναι ότι ο λαός φροντίζει να παράγει περισσότερους πόρους ώστε να καλύπτει τις ελλείψεις που παρουσιάζονται εξαιτίας του κακού εμπορίου.

Από την άλλη, ο Έκτορας είναι πιο αμυντικός ήρωας από τον Αχιλλέα. Ο μηχανισμός του είναι ο Priam's Benevolence, ο οποίος απαιτεί την ολοκλήρωση των καθηκόντων που του αναθέτει η οικογένειά του, ειδάλλως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του.

Στη Gamescom 2019, οι προγραμματιστές είχαν εξηγήσει ότι οι μάχες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό στις μονάδες πεζικού και σε ένα μικρό ποσοστό στους ιππείς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διευθύντρια του παιχνιδιού, Maya Georgieva, ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις μάχες στο Total War Saga: Troy και τα μυθικά πλάσματα της εποχής εκείνης, όπως ο Μινώταυρος.

Η Georgieva είπε ότι τα μυθικά πλάσματα δεν ταιριάζουν στην εμπειρία που προσφέρουν τα παιχνίδια Total War. Γι' αυτό, συνδύασαν τη μυθολογία με τα ιστορικά γεγονότα και δημιούργησαν υβριδικές στρατιωτικές μονάδες.

Κάθε ηγέτης έχει στο πλευρό του μία μυθική μονάδα. Ο Έκτορας έχει τον ισχυρό Μινώταυρο, που είναι γνωστός από τη μυθολογία ως ένα πλάσμα με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου, το οποίο κατανάλωνε ανθρώπινη σάρκα.

Ωστόσο, στο παιχνίδι ο Μινώταυρος έχει τη μορφή ενός μεγαλόσωμου μονομάχου, ο οποίος φοράει στο κεφάλι ένα κρανίο ταύρου. Αυτή η μυθική μονάδα έχει τόση δύναμη που μπορεί να εξοντώσει δεκάδες αντιπάλους με μία κίνηση.

GamingSteps#20200606 - Sega Game Gear Micro, Total War Saga: Troy, Valorant Ban

Από την άλλη, ο Αχιλλέας έχει στο πλευρό του μία μυθική μονάδα η οποία έχει βασιστεί στους κενταύρους. Πρόκειται για μία επίλεκτη ομάδα από εξαιρετικά ικανούς αναβάτες.

Οι μυθικοί ιππείς του Αχιλλέα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τα άλογα τους. Κινούνται τόσο συντονισμένα που είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις τον αναβάτη από τον ίππο. Στη μάχη, χρησιμοποιούν τις ικανότητες τους για να αποδιοργανώνουν τα εχθρικά στρατεύματα.

Εκτός από τις υβριδικές στρατιωτικές μονάδες, στο παιχνίδι παίζουν μεγάλο ρόλο οι μονάδες πεζικού. Το ελαφρύ πεζικό είναι ευέλικτο και διπλάσιο σε πλήθος από το βαρύ πεζικό, το οποίο είναι πιο αργό, αλλά ταυτόχρονα πιο δυνατό.

Επιπλέον, κάθε μονάδα πεζικού έχει ειδικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, κάποιες μονάδες δεν μπορούν να διασπαστούν όταν δέχονται επίθεση από το πλάι, και άλλες αμύνονται πιο αποτελεσματικά σε συγκεκριμένα όπλα, όπως το τσεκούρι ή το σπαθί.

Η Creative Assembly έχει προσαρμόσει ακόμη και το έδαφος στα πεδία μαχών του παιχνιδιού, κάνοντας το πιο κατάλληλο για την ανάπτυξη στρατηγικών σχεδίων τα οποία έχουν ως βάση το πεζικό.

Για παράδειγμα, υπάρχει ψηλό χορτάρι που επιτρέπει στις ελαφριές μονάδες πεζικού να κρύβονται. Επιπλέον, η λάσπη επιβραδύνει αρκετά το βαρύ πεζικό και η άμμος επηρεάζει την ταχύτητα όλων των μονάδων.

Η Georgieva δεν παρέλειψε να αναφέρει τον Δούρειο Ίππο και το πώς η ομάδα της ενσωμάτωσε αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι του Τρωικού πολέμου στο παιχνίδι.

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού είχαν βρει τρεις διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούσαν να εισάγουν σε αυτό τον Δούρειο Ίππο. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος από τους τρεις ήταν ο καλύτερος.

Έτσι, κατέληξαν στο να προσθέσουν τρεις διαφορετικές εκδοχές του Δούρειου Ίππου και της ιστορίας του. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μία εξ αυτών ακολουθεί τον κλασικό μύθο με την κρυφή εισβολή στην Τροία.

Επ’ αόριστον διατήρηση των hardware ban στο Valorant

Κατά τη διάρκεια της closed beta του νέου FPS παιχνιδιού Valorant, η Riot Games είχε αποκλείσει 8.873 παίκτες για ποικίλες παραβάσεις. Ο αποκλεισμός δεν αφορούσε μόνο τους λογαριασμούς των χρηστών, αλλά και το hardware που διαθέτουν τα PC τους.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, κάθε υποσύστημα ενός υπολογιστή έχει ένα ξεχωριστό και μοναδικό ID: η κάρτα γραφικών, ο επεξεργαστής, και κάθε ξεχωριστή συσκευή της μητρικής (ελεγκτής USB, κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου κ.ο.κ.)

Όταν χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες εφαρμογές, μπορούν να στείλουν τις πληροφορίες για τα hardware ID μέσω ίντερνετ στους server της εταιρείας, για λόγους ανώνυμης ταυτοποίησης του χρήστη.

Για την ακρίβεια, αυτή είναι η μέθοδος που λειτουργεί η ενεργοποίηση των Windows, που “ανέχεται” την αλλαγή μέχρι πέντε υποσυστημάτων. Γι' αυτό και αν αλλάξουμε μητρική, που περιέχει πάνω από πέντε ενσωματωμένα υποσυστήματα, χάνεται η ενεργοποίηση.

Ενεργοποίηση Windows: Πώς λειτουργεί και Πόσο Αντέχει

Οι παλιές εκδόσεις των Windows ήθελαν απλά ένα κλειδί προϊόντος για να λειτουργήσουν. Από τα Windows XP και για κάθε έκδοση Windows έκτοτε, χρειάζεται επίσης…

Στην προκειμένη περίπτωση, Riot games χρησιμοποίησε τα hardware ID μέσω της εφαρμογή του Valorant, για να κάνει μόνιμα ban όσους έκαναν cheat στην closed beta.

Εάν ένας χρήστης λάβει hardware ban, τότε δεν μπορεί να συνδεθεί στους server του παιχνιδιού, τουλάχιστον όσο χρησιμοποιεί τον ίδιο υπολογιστή. Ως εκ τούτου, δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει το παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Riot Games προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να εκφράσουν έντονα την αντίθεση τους στον αποκλεισμό των παικτών μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ανταποκρινόμενος στα σχόλια των χρηστών, ένας από τους προγραμματιστές των anti-cheat εργαλείων της εταιρείας, ο Matt Paoletti, είχε δηλώσει ότι το hardware ban θα καταργηθεί με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Valorant.

Επίσης, είχε τονίσει ότι οι λογαριασμοί που αποκλείστηκαν δεν πρόκειται να επανέλθουν. Γι' αυτό, οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν νέους.

Το Valorant κυκλοφόρησε επίσημα στις 2 Ιουνίου, αλλά οι αποκλεισμένοι παίκτες ανακάλυψαν ότι η Riot Games δεν είχε διακόψει τον αποκλεισμό τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν στο παιχνίδι.

Μόλις έγινε γνωστό ότι οι παίκτες παραμένουν αποκλεισμένοι, οι χρήστες ξεκίνησαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός σε όλα τα social media.

Μάλιστα, κάποιοι δεν αρκέστηκαν στα δημόσια σχόλια, αλλά έστειλαν προσωπικά μηνύματα στον CEO της Riot Games, Nicolo Laurent.

Ένας από τους αποκλεισμένους παίκτες ενημέρωσε τον Laurent πως όταν δοκίμασε να παίξει έλαβε το μήνυμα “Έχεις αποκλειστεί από το Valorant”. Έπειτα, τον ρώτησε αν πρόκειται για κάποιο λάθος ή αν η εταιρεία σχεδιάζει να διατηρήσει τον αποκλεισμό του.

Ο Laurent απάντησε στον χρήστη, λέγοντας του: “Λυπάμαι, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για τους παραβάτες.”

Οι χρήστες αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η Riot Games δεν τήρησε όσα είχε αναφέρει ο Matt Paoletti.

Γι' αυτό, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση λέγοντας ότι όσοι είχαν χρησιμοποιήσει εργαλεία cheating κατ' εξακολούθηση, είτε δωρεάν είτε πληρωμένα, θα παραμένουν αποκλεισμένοι επ' αόριστον.

Άλλος ένας λόγος λοιπόν που το cheating σε multiplayer game είναι…

Η Sega ανακοίνωσε τη φορητή κονσόλα Game Gear Micro

Η Sega ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 3 Ιουνίου του 1960. Για να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια, η εταιρεία δημιούργησε το Game Gear Micro, μία πολύ μικρή έκδοση της φορητής κονσόλας που είχε κυκλοφορήσει το 1990.

Το Game Gear Micro είναι ασυνήθιστα μικρό, καθώς έχει διαστάσεις 80x43x20 χιλιοστά. Η έγχρωμη οθόνη του έχει διαγώνιο 1,15 ίντσες και ανάλυση 240×180 pixels.

Η κονσόλα λειτουργεί με δύο μπαταρίες τύπου AA. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, θύρα ακουστικών, και θύρα USB μέσω της οποίας μπορούμε να τη συνδέουμε σε διάφορες πηγές ρεύματος.

Συνολικά, η Sega θα κυκλοφορήσει το Game Gear Micro σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Η κονσόλα έχει προεγκατεστημένα τέσσερα παιχνίδια τα οποία διαφέρουν ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξουμε.

  • Μαύρο: Sonic the Hedgehog, Puyo Puyo 2, Out Run, και Royal Stone
  • Μπλε: Baku Baku Animal: Sekai Shiikugakari Senshuken, Gunstar Heroes, Sonic & Tails, και Sylvan Tale
  • Κίτρινο: Nazo Puyo: Arle no Roux, Shining Force, Shining Force 2, και Shining Force: Final Conflict
  • Κόκκινο: Columns, The G.G. Shinobi, Megami Tensei Gaiden: Last Bible, και Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special

Εκτός από την κονσόλα, η εταιρεία δημιούργησε το Big Window Micro. Πρόκειται για ένα πρόσθετο εξάρτημα το οποίο διαθέτει μεγεθυντικό φακό. Με τη βοήθειά του μπορούμε να μεγεθύνουμε το περιεχόμενο της οθόνης, ώστε να βλέπουμε καλύτερα.

GamingSteps#20200606 - Sega Game Gear Micro, Total War Saga: Troy, Valorant Ban

Το Game Gear Micro θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία και κοστίζει 4.980 γιέν ή περίπου 40€. Επιπλέον, η Sega θα διαθέσει ένα πακέτο το οποίο περιέχει την κονσόλα σε όλα τα χρώματα και το Big Window Micro, για 29.980 γιέν ή περίπου 243€.

Η Take-Two απέλυσε την ομάδα του Kerbal Space Program 2 μέσω LinkedIn

Το 2017, η Take-Two Interactive εξαγόρασε το παιχνίδι Kerbal Space Program. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία ίδρυσε την Private Division, η οποία σε συνεργασία με τη Star Theory Games, ξεκίνησε την ανάπτυξη του Kerbal Space Program 2.

Παράλληλα, η Take-Two Interactive διαπραγματευόταν την εξαγορά της Star Theory Games. Όμως, στα τέλη του 2019, για άγνωστους λόγους, η πρώτη ανακοίνωσε μέσω του LinkedIn ότι διακόπτει οποιαδήποτε σχέση διατηρεί με τη δεύτερη.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Take-Two ανέφερε ότι ξεκινά ένα νέο μικρό στούντιο το οποίο ονομάζεται Intercept Games και θα αναλάβει την ανάπτυξη του Kerbal Space Program 2.

Με αυτόν τον τρόπο απέλυσε τους υπαλλήλους της Star Theory Games, οι οποίοι ασχολούνταν με την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά, τους παρότρυνε να εργαστούν γι' αυτή στο νέο της στούντιο.

Αν και η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζεται, φαίνεται ότι το Intercept Games αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αρχικά, η εταιρεία ήθελε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις αρχές του 2020.

Ωστόσο, στις 20 Μαΐου, ο επίσημος λογαριασμός του Kerbal Space Program στο Twitter ανακοίνωσε ότι τελικά ο δεύτερος τίτλος του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 7 με 13 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 7 και 13 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

9 Ιουνίου

  • Deck of Ashes – σε PC
  • Project Warlock – στο PlayStation 4
  • Grounded – σε Xbox One και PC
  • The Dark Eye: Book Of Heroes – σε PC
  • Ys: Memories of Celceta – στο PlayStation 4

11 Ιουνίου

  • Beyond Blue – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Ostranauts – σε PC
  • Project Warlock – στο Nintendo Switch
  • Samurai Shodown – σε PC

12 Ιουνίου

  • Project Warlock – στο Xbox One
  • Warborn – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble RPG Game Development Assets Bundle

Το “Humble RPG Game Development Assets Bundle” απευθύνεται σε δημιουργούς παιχνιδιών, και προσφέρει αμέτρητα graphic και audio assets πραγματικής αξίας 871$.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τα assets της ακόλουθης λίστας:

  • 7Souls RPG Graphics – Desert Tileset
  • 7Soul's RPG Graphics – Sprites
  • Dialogue Boxes
  • Inventory Sounds Pack
  • Japanese Bar Interior Assets
  • Osaka City Game Assets
  • RPG Inventory – Fantasy Battles Axes
  • RPG Inventory – Fantasy Bows
  • RPG Inventory – Fantasy Daggers
  • RPG Inventory – Fantasy Potions
  • RPG Inventory – Fantasy Spears
  • RPG Inventory – Fantasy Swords
  • Warrior Adventure Game Characters

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 18,08€, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν τα:

  • 2D Characters Male
  • 2D Hand Painted Mine Tileset
  • 2D Hand Painted Snowland Tileset
  • 7Souls RPG Graphics – Town Tileset
  • Clean City Game Assets
  • Dark RPG Chiptune Soundtrack Bundle
  • Dwarves vs Elves RPG Sprites
  • Hand Painted Extra Objects Tileset
  • Japanese City Game Assets
  • JRPG Character Pack
  • Pixel Art Beach Tile Set
  • Pixel Art Town
  • Side View Animated RPG Battlers
  • Spells & Ability Icons
  • Fantasy Character Bundle
  • Forest Isometric Block Tileset
  • Frozen Village Isometric Block Tileset

Τέλος, με 27,50€ και πάνω, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παρακάνω assets, καθώς και όλα τα ακόλουθα:

  • 7Souls RPG Graphics Tiles – Grasslands
  • Over 80 RPG Characters with Animations
  • Ancient Game SFX Pack
  • Elemental Magic Sound Effects Vol 1
  • Elemental Magic Sound Effects Vol 2
  • Fantasy RPG Items Vol 2
  • Farm & Fort Tileset & Icons
  • Human Fantasy Animated Pack
  • Interface SFX
  • JRPG Music Pack
  • Lighthearted RPG Location Soundtrack Bundle
  • Lighthearted RPG Soundtrack Bundle
  • Medieval RPG UI Kit
  • Monster Creature Animated Pack
  • Pixel Art Medieval Interiors
  • RPG Music Pack – Complete Collection
  • Survival Icons
  • Tyler Warren RPG Battlers Pixel Style
  • MMORPG UI Kit
  • Monster Creature Super Mix
  • Pixel Art Medieval Fantasy Characters
  • Pixel Art Medieval UI Pack
  • Cute RPG UI Kit
  • Pixel Art Forest Road
  • Pixel Art Old Castle
  • 58 Fantasy RPG Items

Humble Cities: Skylines Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την Paradox Interactive και μας προσφέρει το “Humble Cities: Skylines Bundle“.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τoν βασικό τίτλο του παιχνιδιού “Cities: Skylines” και το DLC “Cities: Skylines – Deep Focus Radio”.

Δίνοντας τουλάχιστον 7,16€ αποκτάμε τα παραπάνω, συν τα:

  • Cities: Skylines – Concerts
  • Cities: Skylines – Content Creator Pack: High-Tech Buildings
  • Cities: Skylines – Snowfall
  • Cities: Skylines – Natural Disasters
  • Cities: Skylines – After Dark
  • Cities: Skylines – All That Jazz

Τέλος, με 16,50 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλους τους παραπάνω τίτλους, μαζί με τα εξής DLC:

  • Cities: Skylines – Mass Transit
  • Cities: Skylines – Green Cities
  • Cities: Skylines – Industries
  • Cities: Skylines – Campus
  • Cities: Skylines – Content Creator Pack: Art Deco
  • Cities: Skylines – Content Creator Pack: European Suburbia

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Mayhem Bundle

Με το Mystery Mayhem Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Mayhem Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Staff Picks Bundle

Το Staff Picks Bundle του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Για να αγοράσουμε το Staff Picks Bundle, πληρώνουμε στο Fanatical 5,19€ και παίρνουμε τα παρακάτω 12 παιχνίδια, των οποίων η πραγματική αξία είναι 183,88€.

  • Bomber Crew – Deluxe Edition
  • The Final Station
  • Guts and Glory
  • Flashback
  • Shoppe Keep 2 – Business and Agriculture RPG Simulation
  • SEUM: Speedrunners from Hell
  • HERO DEFENSE
  • Smoke and Sacrifice
  • Hero of the Kingdom III
  • Equilinox
  • Deadlight
  • Bear With Me: The Complete Collection

Lockdown Pick & Mix Build Your Own Bundle

Πλέον μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να απαιτείται η αποστολή μηνύματος στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ωστόσο, για την ασφάλεια όλων μας, φροντίζουμε να μετακινούμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένουμε αρκετές ώρες κλεισμένοι στο σπίτι. Γι’ αυτό, το Fanatical προσφέρει το Lockdown Pick & Mix Build Your Own Bundle, με το μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο παιχνιδιών.

Στο Lockdown Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,09€, πέντε παιχνίδια για 3,29€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 23 τίτλους:

  • Skullgirls
  • Skullgirls 2nd Encore Upgrade DLC
  • Among the Sleep – Enhanced Edition
  • Who's Your Daddy
  • Port Royale 3
  • Old Man's Journey
  • Enemy Front
  • Republique
  • The Signal From Tölva
  • Dex
  • DUNGEONS
  • Dungeons 2
  • Alien Rage – Unlimited
  • Shuyan Saga
  • The Last Leviathan
  • Nihilumbra
  • Pony Island
  • Chaos Reborn
  • Tropico 3 – Steam Special Edition
  • Patrician IV – Steam Special Edition
  • The Hex
  • World's Dawn
  • FaceRig

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Overcooked! στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Overcooked!”, ένα simulation co-op παιχνίδι μαγειρικής που κυκλοφόρησε το 2016.

Για να πάρουμε δωρεάν το Overcooked!, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps