Home » Software » Παιχνίδια » Dead by Daylight Silent Hill DLC, Anno History Collection, BlizzCon
GamingSteps#20200530 - Dead by Daylight Silent Hill DLC, Anno History Collection, BlizzCon

Dead by Daylight Silent Hill DLC, Anno History Collection, BlizzCon

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τη BlizzCon 2020 και πως θα την αντικαταστήσει με online event που θα πραγματοποιήσει στις αρχές του 2021. Δύο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του πρώτου Anno, η Ubisoft ανακοίνωσε την Anno History Collection, η οποία περιέχει 64-bit εκδόσεις των τεσσάρων πρώτων τίτλων της σειράς city-building παιχνιδιών στρατηγικής. Η Konami ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη Behavior Interactive, δημιούργησαν ένα DLC για το Dead by Daylight, το οποίο έχει ως θέμα το Silent Hill.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Blizzard ακύρωσε τη BlizzCon 2020

Τον Απρίλιο, η παραγωγός της BlizzCon, Saralyn Smith, είχε αναφέρει ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ενδέχεται η Blizzard να μην πραγματοποιήσει φέτος την έκθεση.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε μία αναλυτική ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει ότι η BlizzCon 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία στο να ακυρώσει την εκδήλωση.

GamingSteps#20200530 - Dead by Daylight Silent Hill DLC, Anno History Collection, BlizzCon

Όπως αναφέρει η Smith, η Blizzard εξέτασε όλες τις επιλογές που είχε και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μία έκθεση τέτοιας έκτασης θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων θα παρευρίσκονταν σε αυτή.

Επίσης, τόνισε ότι οι κυβερνήσεις έχουν θεσπίσει διάφορους κανόνες με σκοπό την προστασία του κοινού. Καθώς η πανδημία βρίσκεται υπό εξέλιξη, οι κανόνες αυτοί αλλάζουν διαρκώς, και αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση.

Μπορεί οι συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού να οδήγησαν στην ακύρωση της BlizzCon 2020, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μερικά online event στις αρχές του 2021.

Η Smith ανέφερε ότι μέσω αυτών των event, η Blizzard θα μοιραστεί με το κοινό όλα όσα θα ανακοίνωνε στη φετινή έκθεση.

Επιστρέφουν τα κλασικά Anno παιχνίδια σε 64-bit εκδόσεις

Ο πρώτος τίτλος της σειράς city-building παιχνιδιών στρατηγικής Anno κυκλοφόρησε το 1998. Δύο και πλέον δεκαετίες μετά, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μία συλλογή από ανανεωμένες εκδόσεις των πρώτων τεσσάρων τίτλων.

Η συλλογή ονομάζεται Anno History Collection και περιλαμβάνει τα Anno 1602: Creation of a New World, Anno 1503: The New World, Anno 1701, και Anno 1404. Επίσης, περιέχει όλα τα expansion, τα DLC, και τα soundtrack των τεσσάρων παιχνιδιών.

Οι νέες εκδόσεις έχουν βελτιωμένα γραφικά, ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη, τρέχουν σε Windows 64-bit με ανάλυση έως 4K, υποστηρίζουν τα multiplayer χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Uplay, και είναι συμβατές με τα save των αρχικών τίτλων.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε στην κατοχή μας ένα save του Anno 1602 από το 1998, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να ζήσουμε τις παλιές ένδοξες μέρες, χωρίς να ξεκινήσουμε την πόλη μας από το μηδέν.

Η συλλογή που δημιούργησε η Ubisoft θα γίνει διαθέσιμη προς αγορά στις 25 Ιουνίου, θα κοστίζει 39,99€, και θα μπορούμε να την αγοράσουμε μόνο από το Uplay, το οποίο είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Επίσης, αν το επιθυμούμε, μπορούμε να αγοράσουμε τον κάθε τίτλο ξεχωριστά. Οι τιμές και τα ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία θα είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια είναι τα εξής:

  • Anno 1602 History Edition – Τιμή: 9,99€ – Κατάστημα: Uplay
  • Anno 1503 History Edition – Τιμή: 9,99€ – Κατάστημα: Uplay
  • Anno 1701 History Edition – Τιμή: 9,99€ – Καταστήματα: Uplay, Epic Games Store
  • Anno 1404 History Edition – Τιμή: 14,99€ – Καταστήματα: Uplay, Epic Games Store, Steam

Το Silent Hill αναβιώνει ως DLC του Dead by Daylight

Από τα τέλη του 2019, κυκλοφορούσαν φήμες για την επιστροφή του Silent Hill. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2020, η Konami δήλωσε ότι προς το παρόν δεν αναπτύσσει κανένα νέο τίτλο για τη γνωστή σειρά παιχνιδιών τρόμου.

Πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη Behavior Interactive, δημιούργησαν ένα DLC για το Dead by Daylight. Το πακέτο έχει ως θέμα το Silent Hill και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου σε PC, Xbox One, PlayStation 4, και Nintendo Switch.

Το DLC περιέχει τον θρυλικό Pyramid Head, ο οποίος είναι ο επόμενος δολοφόνος και στο παιχνίδι ονομάζεται “The Executioner”. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν το γιγάντιο σκουριασμένο όπλο του και διάφορες ειδικές ικανότητες για να σκορπούν τον τρόμο.

Επίσης, το πακέτο περιέχει την πρωταγωνίστρια του Silent Hill 3, Cheryl Mason, η οποία είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα των επιζώντων του Dead by Daylight. Η Mason έχει τις δικές της ειδικές ικανότητες που τη βοηθούν να επιβιώσει.

Επιπλέον, το DLC προσθέτει στο παιχνίδι τον χάρτη “Midwich Elementary School” ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το πρώτο Silent Hill. Τέλος, το soundtrack έχει επιμεληθεί ο συνθέτης Akira Yamaoka, που έχει συνθέσει τα soundtrack των Silent Hill παιχνιδιών.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 31 Μαΐου με 6 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200530 - Dead by Daylight Silent Hill DLC, Anno History Collection, BlizzCon

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 31 Μαΐου και 6 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

1 Ιουνίου

  • Little Nightmares – στη Google Stadia

2 Ιουνίου

  • Valorant – σε PC
  • Liberated – στο Nintendo Switch
  • Little Town Hero – στο PlayStation 4
  • Rock of Ages 3: Make or Break – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

3 Ιουνίου

  • Awesome Pea 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

4 Ιουνίου

  • Pro Cycling Manager 2020 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Tour de France 2020 – σε PlayStation 4 και Xbox One

5 Ιουνίου

  • Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics – στο Nintendo Switch
  • Command & Conquer Remastered Collection – σε PC
  • The Outer Worlds – στο Nintendo Switch
  • Endurance – σε Android και iOS

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble BANDAI NAMCO Bundle 4

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την BANDAI NAMCO Entertainment και μας προσφέρει το Humble BANDAI NAMCO Bundle 4.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “PAC-MAN 256”, το “ENSLAVED: Odyssey to the West”, και το “Get Even”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 10,11€, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “.hack//G.U. Last Recode”, το “Katamari Damacy REROLL”, και το “RAD”.

Με 14€ και πάνω, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “TEKKEN 7” και το “Tales of Berseria”.

Τέλος, με 23€ παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 274$.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Humble Cities: Skylines Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την Paradox Interactive και μας προσφέρει το Humble Cities: Skylines Bundle.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τον βασικό τίτλο του παιχνιδιού “Cities: Skylines” και το DLC “Cities: Skylines – Deep Focus Radio”.

Δίνοντας τουλάχιστον 6,55€, αποκτάμε τα παραπάνω, συν το “Cities: Skylines – Concerts”, το “Cities: Skylines – Content Creator Pack: High-Tech Buildings”, το “Cities: Skylines – Snowfall”, και το “Cities: Skylines – Natural Disasters”.

Τέλος, με 16,50 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλους τους παραπάνω τίτλους, μαζί με τα εξής DLC:

  • Cities: Skylines – Mass Transit
  • Cities: Skylines – Green Cities
  • Cities: Skylines – Industries
  • Cities: Skylines – Campus
  • Cities: Skylines – Content Creator Pack: Art Deco
  • Cities: Skylines – Content Creator Pack: European Suburbia

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Mayhem Bundle

Με το Mystery Mayhem Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Mayhem Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Lockdown Pick & Mix Build Your Own Bundle

Πλέον μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να απαιτείται η αποστολή μηνύματος στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ωστόσο, για την ασφάλεια όλων μας, φροντίζουμε να μετακινούμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένουμε αρκετές ώρες κλεισμένοι στο σπίτι. Γι’ αυτό, το Fanatical προσφέρει το Lockdown Pick & Mix Build Your Own Bundle, με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο παιχνιδιών.

Στο Lockdown Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,09€, πέντε παιχνίδια για 3,29€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 23 τίτλους:

  • Skullgirls
  • Skullgirls 2nd Encore Upgrade DLC
  • Among the Sleep – Enhanced Edition
  • Who's Your Daddy
  • Port Royale 3
  • Old Man's Journey
  • Enemy Front
  • Republique
  • The Signal From Tölva
  • Dex
  • DUNGEONS
  • Dungeons 2
  • Alien Rage – Unlimited
  • Shuyan Saga
  • The Last Leviathan
  • Nihilumbra
  • Pony Island
  • Chaos Reborn
  • Tropico 3 – Steam Special Edition
  • Patrician IV – Steam Special Edition
  • The Hex
  • World's Dawn
  • FaceRig

Cursed Bundle

Αν μας αρέσουν οι point and click περιπέτειες, τότε το Cursed Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Αγοράζοντας το Cursed Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Midnight Mysteries: Salem Witch Trials
  • Midnight Mysteries 3: Devil on the Mississippi
  • Robinson Crusoe and the Cursed Pirates
  • Adventures of Robinson Crusoe
  • Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena
  • Samantha Swift and the Golden Touch
  • Angelica Weaver: Catch Me When You Can
  • Pickers
  • The Fool

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 93,91€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 2,69€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Borderlands: The Handsome Collection

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Borderlands: The Handsome Collection”. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιέχει τα FPS παιχνίδια “Borderlands 2” και “Borderlands: The Pre-Sequel”, καθώς και όλα τα DLC τους.

Για να πάρουμε δωρεάν το Borderlands: The Handsome Collection, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps