Home » Software » Παιχνίδια » Xbox Series X, Overwatch Hero Pool, The Sims 4 Eco Lifestyle
GamingSteps#20200509 - Xbox Series X, Overwatch Hero Pool, The Sims 4 Eco Lifestyle

Xbox Series X, Overwatch Hero Pool, The Sims 4 Eco Lifestyle

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στο νεότερο επεισόδιο του Inside Xbox, η Microsoft παρουσίασε αρκετά gameplay βίντεο, trailer, και sneak peek από παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στο Xbox Series X. Τέσσερις μήνες μετά την είσοδο του Hero Pool στο Overwatch, η Blizzard ετοιμάζει τις πρώτες αλλαγές. Η EA ανακοίνωσε το νέο DLC του The Sims 4. Το “Eco Lifestyle” είναι το ένατο expansion του παιχνιδιού και όπως μαρτυρά το όνομά του, αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα πρώτα παιχνίδια του Xbox Series X και το Smart Delivery

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα επόμενα επεισόδια του Inside Xbox θα αφορούν την επόμενη γενιά παιχνιδιών, τη νέα κονσόλα Xbox Series X, τα Xbox Game Studios, το Xbox Game Pass, και το Project xCloud.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 7 Μαΐου και η εταιρεία παρουσίασε αρκετά gameplay βίντεο, trailer, και sneak peek από παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στη νέα κονσόλα της.

Η ομάδα του Xbox ανέφερε συνολικά 18 παιχνίδια. Τα 14 εξ αυτών θα είναι συμβατά με το χαρακτηριστικό Smart Delivery του Xbox Series X.

Χάρις σε αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν παιχνίδια για το Xbox One, και όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα για τη κονσόλα νέας γενιάς, θα παίρνουν ένα αντίγραφο δωρεάν.

Όλα τα παιχνίδια για τα οποία μίλησε η ομάδα κατά τη διάρκεια του livestream είναι βελτιστοποιημένα για το Xbox Series X. Αυτό σημαίνει ότι εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες της κονσόλας.

Οι συγκεκριμένοι τίτλοι θα τρέχουν σε 4K ανάλυση και 120fps, θα χρησιμοποιούν το hardware accelerated DirectX Raytracing (DXR) που προσθέτει επιπλέον ρεαλισμό, θα φορτώνουν σε ελάχιστο χρόνο, και πολλά ακόμη.

Οι 18 τίτλοι με τους οποίους ασχολήθηκαν τα μέλη της ομάδας είναι οι ακόλουθοι:

  • Assassin's Creed Valhalla – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Bright Memory Infinite
  • Call of the Sea – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Chorus – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Cyberpunk 2077 – Συμβατό με το Smart Delivery
  • DiRT 5 – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Gears 5 – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Halo Infinite – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Madden NFL 21 – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Rainbow Six Siege – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Scarlet Nexus – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Scorn
  • Second Extinction
  • The Ascent – Συμβατό με το Smart Delivery
  • The Medium
  • The Second Extinction – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – Συμβατό με το Smart Delivery
  • Yakuza: Like a Dragon – Συμβατό με το Smart Delivery

GamingSteps#20200509 - Xbox Series X, Overwatch Hero Pool, The Sims 4 Eco Lifestyle

Τέλος, η επικεφαλής του τμήματος συνεργασιών του Xbox, Sarah Bond, αποκάλυψε δεκάδες εταιρείες οι οποίες αναπτύσσουν παιχνίδια για το Xbox Series X.

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που ανέφερε είναι οι Blizzard, Bandai Namco, Bethesda, Capcom, Epic, Sega, Square Enix, και Warner Bros.

Μεγάλες αλλαγές στο Overwatch Hero Pool

Τον Ιανουάριο του 2020, η Blizzard πρόσθεσε στο Overwatch το χαρακτηριστικό “Hero Pool”, το οποίο χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο και σε εβδομαδιαία βάση αποκλείει από τα competitive παιχνίδια κάποιους από τους ήρωες.

Όταν ο διευθυντής του Overwatch, Jeff Kaplan, παρουσίασε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, είχε εξηγήσει ότι το πρόσθεσαν στο παιχνίδι ώστε να αποτρέπουν τους παίκτες από το να χρησιμοποιούν διαρκώς τους ίδιους συνδυασμούς ηρώων.

Επιπλέον, είχε σημειώσει ότι η εταιρεία θα παρακολουθεί τη λειτουργία του Hero Pool και αν κρίνει ότι πρέπει να προβεί σε αλλαγές, τότε θα το πράξει. Τέσσερις μήνες μετά την είσοδο του χαρακτηριστικού στο Overwatch, η Blizzard ετοιμάζει τις πρώτες αλλαγές.

Μέχρι τώρα, ο αλγόριθμος συγκέντρωνε δεδομένα από τα competitive παιχνίδια, τα ανέλυε, και με βάση τις προτιμήσεις των παικτών απέκλειε την επόμενη εβδομάδα ένα σύνολο ηρώων.

Ωστόσο, η εταιρεία διαπίστωσε ότι οι απλοί παίκτες επιλέγουν κατά κύριο λόγο τους ίδιους ήρωες με τους επαγγελματίες παίκτες. Γι’ αυτό, σε μελλοντική ενημέρωση του παιχνιδιού θα αλλάξει τον αλγόριθμο, ο οποίος πλέον θα χρησιμοποιεί δεδομένα της Overwatch League.

Επιπλέον, ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Scott Mercer, ανέφερε πως παρατήρησαν ότι στις χαμηλότερες βαθμίδες των competitive παιχνιδιών οι παίκτες επιλέγουν περισσότερους ήρωες, δημιουργώντας πιο πολλούς συνδυασμούς.

Γι’ αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να αφαιρέσει πλήρως το Hero Pool από τα competitive παιχνίδια όλων των βαθμίδων που βρίσκονται κάτω από το Master. Οι αλλαγές στο Hero Pool θα εφαρμοστούν με το 1.48 patch.

Το Eco Lifestyle κάνει πιο πράσινο τον κόσμο του The Sims 4

Αυτή την εβδομάδα, η EA ανακοίνωσε το νέο DLC του The Sims 4. Το “Eco Lifestyle” είναι το ένατο expansion του παιχνιδιού και όπως μαρτυρά το όνομά του, αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Το πακέτο προσθέτει στο παιχνίδι αρκετά νέα οικολογικά αντικείμενα, όπως ρούχα, αξεσουάρ, έπιπλα, και άλλα. Επιπλέον, εισάγει τον νέο κόσμο Evergreen Harbour, καθώς και δύο νέες καριέρες, αυτές του Civil Designer και του Freelance Crafter.

Στο Eco Lifestyle ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να παράγει νερό και ηλεκτρισμό, χρησιμοποιώντας οικολογικά μέσα όπως οι ηλιακοί συλλέκτες, οι ανεμογεννήτριες, και άλλα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του νέου expansion είναι το γεγονός ότι ο παίκτης προσπαθεί να μετατρέψει τη γεμάτη με ρύπανση πόλη Evergreen Harbour σε έναν πράσινο παράδεισο, γεμάτο ζωή.

Για να πετύχει τον στόχο του, ο παίκτης πρέπει να αναπτύξει σχέδιο δράσης στο οποίο συμμετέχει και η κοινότητα των Sim. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να συλλέγει τα σκουπίδια και να ανακυκλώνει παλιά αντικείμενα.

Αν ο παίκτης αποφασίσει να μην κάνει κάτι για τη διαρκώς αυξανόμενη ρύπανση στην πόλη Evergreen Harbour, τότε σύντομα το σπίτι του θα γεμίσει σκουπίδια και απόβλητα κάθε είδους.

GamingSteps#20200509 - Xbox Series X, Overwatch Hero Pool, The Sims 4 Eco Lifestyle

Το Eco Lifestyle θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου για PC, Xbox One, και PlayStation 4, και θα κοστίζει 39,99€.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 10 με 16 Μαΐου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 10 και 16 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

12 Μαΐου

  • Halo 2: Anniversary – σε PC
  • Star Wars Episode 1: Racer – στο PlayStation 4
  • VirtuaVerse – σε PC

13 Μαΐου

  • Deep Rock Galactic – σε Xbox One και PC
  • Super Mega Baseball 3 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

14 Μαΐου

  • Best Friend Forever – σε Nintendo Switch και PC
  • TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 – στο Nintendo Switch
  • Oddworld: Munch's Oddysee – στο Nintendo Switch
  • Ion Fury – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

15 Μαΐου

  • Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix – στο Nintendo Switch
  • Tales From Off-Peak City Vol. 1 – σε PC
  • Those Who Remain – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • The Eternal Castle Remastered – στο Nintendo Switch
  • Dungeon of the Endless – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Rockstar Spring Sale

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της Rockstar Games. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 75%.

Grand Theft Auto V -50%

Το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε για Windows το 2015, συνεχίζοντας την κληρονομιά της πασίγνωστης σειράς GTA παιχνιδιών. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες περιπέτειες δράσης όλων των εποχών που κάθε gamer πρέπει να παίξει.

Παρά τα 5 χρόνια που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του, η εταιρεία συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα. Το Grand Theft Auto V παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

L.A. Noire: The Complete Edition -70%

Το L.A. Noire κυκλοφόρησε το 2011 από τη Rockstar Games και είναι εμπνευσμένο από τις κλασικές κινηματογραφικές ταινίες ντετέκτιβ των δεκαετιών του ‘40 και του ‘50.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνουμε τον ρόλο του ντετέκτιβ Cole Phelps. Καλούμαστε να λύσουμε υποθέσεις συγκεντρώνοντας στοιχεία, και όλα αυτά μέσα από μία κάμερα τρίτου προσώπου.

Square Enix Spring Sale

Πέραν των εκπτώσεων σε παιχνίδια της Rockstar Games, αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές και για αρκετούς τίτλους της Square Enix. Έτσι, μπορούμε να αγοράσουμε επιλεγμένα παιχνίδια της εταιρείας με έκπτωση έως 90%.

Shadow of the Tomb Raider – Definitive Edition -67%

Στο Shadow of the Tomb Raider, η Lara Croft μάχεται με την παραστρατιωτική οργάνωση Trinity. Παράλληλα, προσπαθεί να σταματήσει την αποκάλυψη των Μάγια, που η ίδια προκάλεσε.

Βασισμένοι στην μυθολογία των Μάγια και των Αζτέκων, οι σχεδιαστές δημιούργησαν τη θρυλική κρυμμένη πόλη Paititi. Εκεί, μπορούμε να αναλάβουμε δευτερεύουσες αποστολές, να ανταλλάξουμε αγαθά, και να βρούμε διάφορους NPC.

Life is Strange Series -80%

Το Life is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

https://youtu.be/xvf7smzgBFw

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μία καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το “Life is Strange: Before The Storm” , που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life is Strange 2.

Έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε τα επεισόδια του Life is Strange 2 χωριστά. Το πρώτο έχει έκπτωση 75% , ενώ κάθε επόμενο κοστίζει 7,99€. Την ίδια στιγμή, μπορούμε να αποκτήσουμε το “Life is Strange 2 – Complete Season” 60% φθηνότερο από την αρχική του τιμή. Το συγκεκριμένο πακέτο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Δωρεάν το Ashes of the Singularity: Escalation

Το Ashes of the Singularity: Escalation είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός εισερχόμενου μέλους της Post-Human Coalition.

Στόχος του παίκτη είναι να προστατεύσει την ανθρώπινη φυλή από έναν νέο θανάσιμο εχθρό που αυτοαποκαλείται Substrate.

Το Humble Bundle προσφέρει δωρεάν το Ashes of the Singularity: Escalation μέχρι τις 10 Μαΐου στις οκτώ το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Για να πάρουμε δωρεάν το παιχνίδι, πρέπει να έχουμε έναν δωρεάν Humble Bundle λογαριασμό και να κάνουμε εγγραφή στο newsletter της ιστοσελίδας. Έπειτα, μπαίνουμε σε αυτόν τον σύνδεσμο και προσθέτουμε το παιχνίδι στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle 2

Με το Mystery Egg Bundle 2 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle 2 είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Tycoon Bundle

Το Fanatical επέλεξε έξι από τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης της Excalibur Games και μας τα προσφέρει με έκπτωση 93%.

Στο Tycoon Bundle θα βρούμε τους παρακάτω τίτλους της Excalibur Games:

  • Resort Boss: Golf
  • Shoppe Keep
  • Shoppe Keep 2 – Business and Agriculture RPG Simulation
  • Craft Keep VR
  • Zoo Park
  • Farming World

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 49,44€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,35€.

Very Positive Bundle 2

Το Fanatical επέλεξε 8 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο Very Positive Bundle 2. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 115,42€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 4,39€.

Αγοράζοντας το Very Positive Bundle 2, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Pathologic Classic HD
  • Pinstripe
  • Tesla vs Lovecraft
  • Masquerada: Songs and Shadows
  • The Age of Decadence
  • Cosmic Star Heroine
  • Angry Video Game Nerd II: ASSimilation
  • Shelter 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Death Coming στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Death Coming”, ένα puzzle game που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Death Coming, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps