Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Έξυπνα Κόλπα Στις Σειρές & Ταινίες Netflix Που Ίσως Δεν Γνωρίζουμε
FEATURED Κόλπα Και Μυστικοί Κωδικοί Netflix Που Ίσως Δεν Γνωρίζουμε A10

Έξυπνα Κόλπα Στις Σειρές & Ταινίες Netflix Που Ίσως Δεν Γνωρίζουμε

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Netflix είναι μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες streaming παγκοσμίως, με χιλιάδες ταινίες και σειρές για κάθε ηλικία. Όμως, είναι πιθανό να μας διαφεύγουν μερικά κόλπα που ξεκλειδώνουν δυνατότητες οι οποίες μπορούν να μας φανούν πολύ χρήσιμες. Δείτε τα δωρεάν εργαλεία και τα κρυφά χαρακτηριστικά που βοηθούν να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το Netflix.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Χρήσιμα εργαλεία για το Netflix

Ένα από τα κύρια διλήμματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να δούμε σειρές και ταινίες Netflix, είναι το τι είδους έργο θα παρακολουθήσουμε. Είναι γεγονός ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει πολλά σκουπίδια που δεν βλέπονται, αλλά και διαμάντια που όμως είναι κρυμμένα και απαιτείται πολύ ψάξιμο.

Έτσι, είτε έχουμε τον δικό μας λογαριασμό, είτε τον μοιραζόμαστε από φίλους και συγγενείς, μπορούμε να αξιοποιήσουμε μερικά κόλπα και δωρεάν εργαλεία για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο τις σειρές και ταινίες Netflix.

featured Netflix: Σενάρια Και Επιλογές Για Να Αποφύγουμε Το Κλείδωμα Κοινής Χρήσης
Netflix: Σενάρια Και Επιλογές Για Να Αποφύγουμε Το Κλείδωμα Κοινής Χρήσης

Το Netflix επεκτείνει την απαγόρευση της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης σε 103 χώρες. Την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει σταδιακά να στέλνει…

Μόνο τα αξιόλογα έργα

Ίσως, μας έχει τύχει ένα έργο στο Netflix με το οποίο χάσαμε τον χρόνο μας, ή ακόμη και να μας πήρε ο ύπνος. Δυστυχώς, είναι πάρα πολλά αυτά που πάσχουν από κακές ερμηνείες, κάκιστη σκηνοθεσία και σενάριο, προχειρότητες, και όχι μόνο.

Με τη δωρεάν επέκταση του Trim, μπορούμε ευθύς εξαρχής να γνωρίζουμε αν έχουμε να κάνουμε με αξιόλογες ταινίες και σειρές, καθώς μας εμφανίζει μέσα στην πλατφόρμα τη βαθμολογία τους στα IMDB, Rotten Tomatoes, και Metacritic.

Κόλπα στις σειρές και ταινίες Netflix Που ίσως Δεν Γνωρίζουμε 1βα

Βέβαια, το Netflix ενδέχεται να μας ειδοποιεί ότι πρόκειται για αξιόλογο έργο μόλις επιλέξουμε τις “Περισσότερες πληροφορίες”.

Όμως, ίσως εκπλαγούμε όταν ενημερωθούμε από το τρία μέσα που προσθέτει το Trim μέσα στην πλατφόρμα, πως τελικά δεν έχει και τόσο καλές αξιολογήσεις και ενδέχεται να είναι μέτριο ή ακόμη και βαρετό.

Για παράδειγμα, σε μια πολύ νέα σειρά αυτής της περιόδου, που η πλατφόρμα την εκθειάζει, αν κάνουμε κλικ σε κάποιο από τα εικονίδια των μέσων αξιολόγησης του Trim για να διαβάσουμε μερικές αξιολογήσεις από χρήστες, ή ακόμη καλύτερα από επαγγελματίες κριτικούς κινηματογράφου …

Κόλπα ου Netflix Που Ίσως Δεν Γνωρίζουμε 12α

…ενδέχεται να πάρουμε άμεσα την εικόνα για το πόσο αξιόλογο ή όχι είναι το συγκεκριμένο έργο. Βέβαια, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε προειδοποιηθεί.

Σειρές και ταινίες Netflix 3

Σειρές και ταινίες Netflix

Επιπλέον, το χρήσιμο plugin μπορεί να μας εξαφανίσει όλες τις σειρές και ταινίες Netflix που έχουν χαμηλές βαθμολογίες και αξιολογήσεις.

Απλά μετατοπίζουμε τον σχετικό δείκτη σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, είτε πατώντας στο εικονίδιο του που θα βλέπουμε μέσα στην πλατφόρμα, είτε μέσω του εικονιδίου της επέκτασης πατώντας πρώτα στο Fade out Iow rated items.

Κόλπα του Netflix Που Ίσως Δεν Γνωρίζουμε 1

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να έχουμε πάντα σε πρώτο πλάνο μόνο τα έργα με καλές αξιολογήσεις σύμφωνα πάντα με το όριο βαθμολογίας που ορίσαμε. Έτσι, κάποια από αυτά μπορούμε να τα βάλουμε με σιγουριά στη λίστα μας για να τα δούμε στην TV.

Η επέκταση του Trim διατίθεται για Chromium browsers όπως οι Chrome, Edge, Brave, κλπ. Την προσθέτουμε από εδώ.

Αναζήτηση με τα δικά μας κριτήρια

Οφείλουμε να πούμε ευθύς εξαρχής ότι στην ιστοσελίδα του Reelgood, εμείς έχουμε ανακαλύψει πολλές ωραίες ταινίες και σειρές με μερικά μόνο κλικ.

Κόλπα-του-Netflix-Που-ίσως-Δεν-Γνωρίζουμε-5μμαα

Το online εργαλείο είναι ιδανικό για το Netflix και τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες streaming. Μόλις το ανοίξουμε πατώντας εδώ, θα μας προτείνει αμέσως πολλές καλές ταινίες και σειρές της πλατφόρμας, νέες και παλαιότερες, για να επιλέξουμε.

Σύροντας το ποντίκι πάνω σε κάθε μικρογραφία θα βλέπουμε αμέσως και τη βαθμολογία του κάθε έργου.

Επιπλέον, μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε κριτήρια όπως το είδος, τη βαθμολογία, και το έτος κυκλοφορίας.

Κόλπα του Netflix Που ίσως Δεν Γνωρίζουμε 5μμα

Μόλις πατήσουμε στη μικρογραφία του έργου που ενδέχεται να μας αρέσει, το Reelgood θα μας δείξει ακόμη περισσότερες πληροφορίες και τη διαθεσιμότητα τους, όχι μόνο στο Netflix, αλλά και σε τυχόν διαφορετική πλατφόρμα streaming.

Φυσικά, μπορούμε πάντα να τα βάλουμε και στο Trakt για να τα δούμε στο Kodi και το Stremio.

Αναρίθμητες νέες κατηγορίες με ένα κλικ

Πολλοί από εμάς θέλουμε περισσότερες κατηγορίες έργων, καθώς αυτές που διαθέτει η πλατφόρμα στη σχετική ενότητα είναι λίγες και συγκεκριμένες.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλουμε έργα μόνο με στρατιωτική δράση & περιπέτεια, ή μόνο βρετανικές ταινίες και σειρές, πολιτικό ή δικαστικό δράμα, καθώς και πολλές άλλες κατηγορίες που δεν εμφανίζονται στην πλατφόρμα.

Έτσι, αν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε τις αναρίθμητες κατηγορίες που έχει κρυμμένες η συνδρομητική υπηρεσία, έχουμε δύο τρόπους.

Ο πρώτος τρόπος που είναι και ο πιο αξιόπιστος, αφορά τους περιβόητους κωδικούς του Netflix που ξεκλειδώνουν διάφορες κρυφές κατηγορίες. Μπορούμε να τους δούμε όλους πατώντας εδώ, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η επέκταση All Netflix Categories για όλους τους Chromium browsers.

Κόλπα του Netflix Που ίσως Δεν Γνωρίζουμε 10

Η επέκταση ξεκλειδώνει μια κρυφή κύρια λίστα κατηγοριών που υπερβαίνουν κατά πολύ τις συνηθισμένες όπως π.χ. Δράση, Κωμωδία, Δράμα, Sci-Fi κλπ.

Πρόκειται για τις 208 πιο δημοφιλείς κατηγορίες τις οποίες τις χωρίζει σε αμέτρητα είδη έτσι ώστε να μας βοηθήσει να βρούμε το περιεχόμενο που θέλουμε. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες αστοχίες.

Επιπλέον, μας επιτρέπει να βάζουμε τις κατηγορίες που επιθυμούμε στα αγαπημένα μας για ακόμη πιο γρήγορη πρόσβαση.

Όπως είναι φυσικό, αν έχουμε ορίσει κάποιο συγκεκριμένο όριο βαθμολογίας στο Trim που περιγράψαμε προηγουμένως, τα έργα που δεν πληρούν τα κριτήρια τα οποία θέσαμε, δεν θα μας εμφανίζονται.

Soon on Netflix – Τα επερχόμενα έργα στην πλατφόρμα

Με ένα κλικ, μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες σειρές και ταινίες Netflix που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Απλά πατάμε εδώ και θα μας εμφανίζονται όλες αυτές οι πληροφορίες για τα επερχόμενα έργα της πλατφόρμας.

Τέλος, όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο οδηγό, το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα. Όμως, μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε και αυτό μαζί με ελληνικούς υπότιτλους.

Featured NordVPN Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους 2α
Αμερικάνικο Netflix: Πώς Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Ταινίες Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα. Πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς…

Εσείς πώς βλέπετε τις σειρές και ταινίες Netflix;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps