Home » Software » Παιχνίδια » Flight Simulator 2020, Fortnite Android, Super Mario Maker 2
GamingSteps#20200424 - Microsoft Flight Simulator, Fortnite Android, Super Mario Maker 2

Flight Simulator 2020, Fortnite Android, Super Mario Maker 2

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Microsoft ανακοίνωσε τις απαιτήσεις συστήματος του Microsoft Flight Simulator 2020. Ο προσομοιωτής πτήσης απαιτεί τουλάχιστον 150GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο. Μετά από 18 μήνες, η Epic Games διέθεσε το battle royale παιχνίδι Fortnite στο Play Store. Η Nintendo πρόσθεσε στο Super Mario Maker 2 το νέο mode “World Maker”, με το οποίο οι παίκτες δημιουργούν δικούς τους κόσμους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Microsoft Flight Simulator 2020 απαιτεί 150GB χώρο στον δίσκο

Μπορεί η πανδημία να έχει προσγειώσει τα περισσότερα αεροπλάνα μέχρι νεοτέρας, όμως οι φίλοι του δημοφιλέστερου προσομοιωτή πτήσης έχουν να περιμένουν φέτος τη νεότερη έκδοσή του.

Το Microsoft Flight Simulator 2020 θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος για PC και Xbox One. Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού, όσον αφορά την έκδοση για υπολογιστές.

Για να μπορέσει κανείς να εγκαταστήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 150GB ελεύθερο χώρο στον δίσκο. Το ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθός του οφείλεται στο πλήθος των δεδομένων που περιέχει.

Η Microsoft έχει δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Εκτός από τα αεροσκάφη, η εταιρεία έχει προσθέσει στο παιχνίδι τα πιστά αντίγραφα από περισσότερα από 40.000 πραγματικά αεροδρόμια.

GamingSteps#20200424 - Microsoft Flight Simulator, Fortnite Android, Super Mario Maker 2

Όσον αφορά τις απαιτήσεις συστήματος, η Microsoft ανακοίνωσε τα παρακάτω στοιχεία:

Ελάχιστες

  • Επεξεργαστής: Ryzen 3 1200/Intel i5-4460
  • Κάρτα Γραφικών: Radeon RX 570/NVIDIA GTX 770
  • Μνήμη VRAM: 2GB
  • Μνήμη RAM: 8GB
  • Χώρος στον δίσκο: 150GB
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 November 2019 Update
  • Ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης: 5Mbps

Προτεινόμενες

  • Επεξεργαστής: Ryzen 5 1500K/Intel i5-8400
  • Κάρτα Γραφικών: Radeon RX 590/NVIDIA GTX 970
  • Μνήμη VRAM: 4GB
  • Μνήμη RAM: 16GB
  • Χώρος στον δίσκο: 150GB
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 November 2019 Update
  • Ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης: 20Mbps

Ιδανικές

  • Επεξεργαστής: Ryzen 7 Pro 2700X/Intel i7-5800X
  • Κάρτα Γραφικών: Radeon VII/NVIDIA RTX 2080
  • Μνήμη VRAM: 8GB
  • Μνήμη RAM: 32GB
  • Χώρος στον δίσκο: 150GB SSD
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 November 2019 Update
  • Ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης: 50Mbps

Η Epic Games πρόσθεσε το Fortnite στο Play Store

Το Fortnite κυκλοφόρησε στο Android πριν 18 μήνες. Από την πρώτη στιγμή, η Epic Games ανακοίνωσε ότι δεν θα διαθέσει το παιχνίδι στο Play Store, διότι η Google κρατάει το 30% των εσόδων από τις εφαρμογές που φιλοξενεί στο κατάστημά της.

Τελικά, η εταιρεία πρόσθεσε το γνωστό battle royale παιχνίδι στο Play Store, και μέσω μιας εκτενούς ανακοίνωσης εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αρχικά, δήλωσε πως η Google φέρνει σε δύσκολη θέση τους δημιουργούς που δεν διαθέτουν τα app τους στο κατάστημά της. Το τμήμα δημοσίων σχέσεων του τεχνολογικού κολοσσού ουσιαστικά χαρακτηρίζει όλες τις πηγές εφαρμογών από τρίτους ως malware.

Επίσης, ανέφερε πως οι χρήστες που επιλέγουν να εγκαταστήσουν μία εφαρμογή με πλάγιο τρόπο έρχονται αντιμέτωποι με προειδοποιήσεις σχετικές με την ασφάλεια της συσκευής τους.

Τέλος, έκανε λόγο για το Play Protect, το οποίο έχει ως σκοπό να μπλοκάρει κάθε εφαρμογή που αποκτάται εκτός του Google Play Store.

Η Epic Games πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της ότι ελπίζει στο μέλλον η Google να αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά τις εφαρμογές εντός και εκτός του Play Store. Αυτό θα επιτρέψει στις υπόλοιπες εταιρείες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Οι παίκτες του Super Mario Maker 2 δημιουργούν ολόκληρους κόσμους

Η Nintendo πρόσθεσε στο Super Mario Maker 2 το νέο mode “World Maker”, με το οποίο οι παίκτες δημιουργούν δικούς τους κόσμους.

Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει μέχρι 8 κόσμους, που ο κάθε ένας μπορεί να περιέχει 40 πίστες. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χάρτη, σχεδιάζοντας το μονοπάτι με τις πίστες, και προσθέτοντας γέφυρες, λόφους, και άλλα.

Κάθε κόσμος μπορεί να έχει ένα θέμα από τα εξής: Underground, Desert, Snow, Sky, Forest, Volcano, και Outer Space. Τέλος, ο παίκτης μπορεί να δώσει ό,τι όνομα θέλει στους κόσμους που φτιάχνει και μετά να τους μοιραστεί με τους υπόλοιπους χρήστες.

Εκτός από το World Maker mode, η Nintendo πρόσθεσε στο παιχνίδι διάφορα power-up όπως το Frog Suit από το Super Mario Bros. 3, όλους τους χαρακτήρες Koopaling, και αρκετά αντικείμενα από το New Super Mario Bros. U.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 26 Απριλίου με 2 Μαΐου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200424 - Microsoft Flight Simulator, Fortnite Android, Super Mario Maker 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 26 Απριλίου και 2 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Απριλίου

  • Azure Striker Gunvolt: Striker Pack – στο PlayStation 4
  • Gears Tactics – σε PC
  • The Inner Friend – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Moving Out – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Sakura Wars – στο PlayStation 4
  • SnowRunner – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Telling Lies – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

29 Απριλίου

  • Dread Nautical – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

30 Απριλίου

  • G-LOC Air Battle – στο Nintendo Switch
  • Streets of Rage 4 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Levelhead – σε Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS, και Android
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered – σε Xbox One και PC

1 Μαΐου

  • Arcade Spirits – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble 2K's Game Together Bundle

Το Humble Bundle και η 2K Games επέλεξαν μία σειρά παιχνιδιών που μπορούμε να παίξουμε με τους φίλους μας και δημιούργησαν το “Humble 2K's Game Together Bundle”.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “The Darkness II”, το “Sid Meier's Pirates!”, το “Carnival Games VR”, και το “Spec Ops: The Line”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 12 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR”, το “BioShock: The Collection”, το “Sid Meier's Civilization III: Complete”, και το “NBA 2K Playgrounds 2”.

Τέλος, με περίπου 19 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, και τους παρακάτω τίτλους:

  • NBA 2K20
  • WWE 2K20
  • XCOM: Enemy Unknown Complete Edition
  • Borderlands Game of the Year Enhanced
  • Borderlands: The Handsome Collection

Humble Square Enix Collective Bundle 2020

Η Square Enix σε συνεργασία με το Humble Bundle δημιούργησαν το “Humble Square Enix Collective Bundle 2020”, και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της, συνολικής αξίας 228$.

Δίνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “Oh My Godheads”, το “Goetia”, το “OCTAHEDRON”, και το “Deadbeat Heroes”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 6,70€, αγοράζουμε τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “The Turing Test”, το “Forgotton Anne”, το “Fear Effect Sedna”, και το “Black The Fall”.

Τέλος, αν πληρώσουμε 9 ευρώ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το “Children of Zodiarcs”, το “Boundless”, το “Tokyo Dark”, και το “BATTALION 1944”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle 2

Με το Mystery Egg Bundle 2 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle 2 είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Anime Pick & Mix April 2020 Build Your Own Bundle

Με το Anime Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με μερικά από τα καλύτερα anime παιχνίδια όλων των εποχών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 2, 3, ή 5 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 12 παιχνιδιών.

  • Gal*Gun: Double Peace
  • Melty Blood Actress Again Current Code
  • GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-
  • DEAD OR SCHOOL
  • UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late
  • CHAOS CODE -NEW SIGN OF CATASTROPHE-
  • White Day: A Labyrinth Named School
  • The Letter – Horror Visual Novel
  • Damascus Gear Operation Osaka HD Edition
  • Valthirian Arc: Hero School Story
  • EARTH'S DAWN
  • Assault Suit Leynos

Τα δύο παιχνίδια κοστίζουν 10,99€ και τα τρία παιχνίδια στοιχίζουν 15,99€. Αν επιλέξουμε τους πέντε ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 151€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 21,99€.

Tycoon Bundle

Το Fanatical επέλεξε έξι από τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης της Excalibur Games και μας τα προσφέρει με έκπτωση 93%.

Στο Tycoon Bundle θα βρούμε τους παρακάτω τίτλους:

  • Resort Boss: Golf
  • Shoppe Keep
  • Shoppe Keep 2 – Business and Agriculture RPG Simulation
  • Craft Keep VR
  • Zoo Park
  • Farming World

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 49,44€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,35€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το For The King στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “For The King”, μία turn-based περιπέτεια στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το For The King, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps