Home » Software » Παιχνίδια » Crysis Remastered, PlayStation 5, ESRB Και PEGI Εναντίον Loot Box
GamingSteps#20200418 - Crysis Remastered, PlayStation 5, ESRB Και PEGI Εναντίον Loot Box

Crysis Remastered, PlayStation 5, ESRB Και PEGI Εναντίον Loot Box

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Crytek ανακοίνωσε το Crysis Remastered, μία βελτιωμένη έκδοση του αρχικού τίτλου, που θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι. Εξαιτίας της αναταραχής που έχει προκαλέσει η αυξανόμενη χρήση των loot box, οι ESRB και PEGI δημιούργησαν νέα σύμβολα. Η Sony ζήτησε από τα εργοστάσια που έχουν αναλάβει την παραγωγή του PlayStation 5 να κατασκευάσουν 6 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι τον Μάρτιο του 2021.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Crytek ανακοίνωσε το Crysis Remastered

Οι απαιτήσεις συστήματος του Crysis ήταν υπερβολικές για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε. Το παιχνίδι βγήκε στην αγορά το 2007 και χρησιμοποιούσε μία σειρά από ξεχωριστές τεχνικές rendering, καθώς και το τότε νέο DirectX 10.

Το Crysis ήταν και είναι τόσο απαιτητικό ως παιχνίδι, που αρκετοί το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα για να πραγματοποιούν δοκιμές επιδόσεων σε κάρτες γραφικών και gaming συστήματα.

Παρ' όλα αυτά, η δημιουργός του παιχνιδιού, Crytek, ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει μία βελτιωμένη έκδοση του αρχικού τίτλου για PC, Xbox One, PlayStation 4, και Nintendo Switch.

To Crysis Remastered θα αναπτύξουν η Crytek σε συνεργασία με τη Saber Interactive, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα επιτυχημένα port παιχνιδιών που έχει δημιουργήσει.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα έχει νέα texture υψηλής ανάλυσης, πολλές βελτιώσεις στη μηχανή γραφικών του, και θα κάνει χρήση του ray tracing της CryEngine.

Τέλος, η Crytek δήλωσε ότι το Crysis Remastered θα είναι ένα Sci-Fi FPS παιχνίδι, το οποίο θα επικεντρώνεται στο single-player campaign του αρχικού τίτλου.

Οι ESRB και PEGI δημιούργησαν σύμβολα για τα loot box

Οι ESRB και PEGI είναι οι οργανισμοί αξιολόγησης βιντεοπαιχνιδιών για την Αμερική και την Ευρώπη, αντίστοιχα. Με βάση το περιεχόμενο του κάθε παιχνιδιού, οι δύο οργανισμοί ορίζουν τις ηλικιακές ομάδες που επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Μετά την αξιολόγηση ενός παιχνιδιού από τους παραπάνω οργανισμούς, οι εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης του πρέπει να προσθέσουν στην ιστοσελίδα και στο κουτί του φυσικού αντιγράφου τα απαραίτητα σύμβολα.

Τα σύμβολα αυτά βοηθούν τους αγοραστές να αναγνωρίζουν αν το παιχνίδι περιέχει βία, ύβρεις, σκηνές τρόμου, και άλλα. Έτσι, είναι σε θέση να αποφασίσουν αν θέλουν ή μπορούν να επιτρέψουν στα παιδιά τους να παίξουν τον συγκεκριμένο τίτλο.

Εξαιτίας της αναταραχής που έχει προκαλέσει η αυξανόμενη χρήση των loot box, οι οργανισμοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν νέα σύμβολα. Όσοι τίτλοι προσφέρουν περιεχόμενο επί πληρωμή, θα έχουν ένα σύμβολο που αναγράφει “In-Game Purchases”.

Η ESRB χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα ένα αντίστοιχο σύμβολο. Ωστόσο, πρόσθεσε τη φράση “Includes Random Items”, ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν ότι το παιχνίδι περιέχει loot box.

GamingSteps#20200418 - Crysis Remastered, PlayStation 5, ESRB Και PEGI Εναντίον Loot Box

Τέλος, οι ESRB και PEGI δήλωσαν ότι σε περίπτωση που ένα παιχνίδι δεν διαθέτει περιεχόμενο επί πληρωμή, αλλά η εταιρεία του θέλει να προσθέσει εκ των υστέρων, θα πρέπει να ζητήσει την πραγματοποίηση νέας αξιολόγησης.

Η Sony θα κυκλοφορήσει μόνο 6 εκατομμύρια PlayStation 5

Η Sony ζήτησε από τα εργοστάσια που έχουν αναλάβει την παραγωγή του PlayStation 5 να κατασκευάσουν μόνο 6 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι τον Μάρτιο του 2021.

Το PlayStation 4 είχε πουλήσει πάνω από 7,5 εκατομμύρια κονσόλες τους έξι πρώτους μήνες από την ημέρα κυκλοφορίας του. Οπότε, τα 6 εκατομμύρια που ζητάει η Sony θεωρούνται λίγα από τους αναλυτές της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

Η εταιρεία πιστεύει ότι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πωλήσεις του PlayStation 5 θα είναι μειωμένες. Επιπλέον, η πανδημία έχει επηρεάσει και την προώθηση της κονσόλας.

Η Sony έχει προγραμματίσει μία μεγάλη εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει τα πάντα για το PS5, αλλά πλέον σκέφτεται να ακυρώσει το event.

Παρ' όλα αυτά, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5 δεν αλλάζει. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200418 - Crysis Remastered, PlayStation 5, ESRB Και PEGI Εναντίον Loot Box

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

20 Απριλίου

  • Tidal Shock – σε PC

21 Απριλίου

  • The Shattering – σε PC
  • Gato Roboto – στο Xbox One

22 Απριλίου

  • SoundSelf: A Technodelic – σε PC και PC VR

23 Απριλίου

  • Bokuhime Project – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • MotoGP 20 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Filament – σε PC
  • Cloudpunk – σε PC
  • Code: Realize ~Future Blessings~ – στο Nintendo Switch
  • Picross S4 – στο Nintendo Switch

24 Απριλίου

  • Deliver Us The Moon – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto – στο Nintendo Switch
  • Predator: Hunting Grounds – στο PlayStation 4
  • Trials of Mana – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble 2K's Game Together Bundle

Το Humble Bundle και η 2K Games επέλεξαν μία σειρά παιχνιδιών που μπορούμε να παίξουμε με τους φίλους μας και δημιούργησαν το “Humble 2K's Game Together Bundle”.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “The Darkness II”, το “Sid Meier's Pirates!”, το “Carnival Games VR”, και το “Spec Ops: The Line”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 12 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR”, το “BioShock: The Collection”, το “Sid Meier's Civilization III: Complete”, και το “NBA 2K Playgrounds 2”.

Τέλος, με περίπου 19 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, και τους παρακάτω τίτλους:

  • NBA 2K20
  • WWE 2K20
  • XCOM: Enemy Unknown Complete Edition
  • Borderlands Game of the Year Enhanced
  • Borderlands: The Handsome Collection

Humble Stardock Strategy Bundle

Η Stardock σε συνεργασία με το Humble Bundle δημιούργησαν το “Humble Stardock Strategy Bundle” και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε παιχνίδια στρατηγικής συνολικής αξίας 194$.

Δίνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “Sorcerer King: Rivals” και το “Dead Man's Draw”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,49€ αγοράζουμε τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής παιχνίδια και DLC:

  • Galactic Civilizations III
  • Galactic Civilizations III: Crusade Expansion Pack
  • Galactic Civilizations III: Retribution Expansion
  • Galactic Civilizations III – Mega Events DLC

Τέλος, αν πληρώσουμε 12 ευρώ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον τους ακόλουθους τίτλους:

  • Star Control: Origins
  • Star Control: Origins – Earth Rising Expansion
  • Star Control: Origins – Original Soundtrack
  • Star Control I and II
  • Star Control III
  • Galactic Civilizations III: Intrigue Expansion
  • Ashes of the Singularity: Escalation

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle 2

Με το Mystery Egg Bundle 2 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle 2 είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Adventure Pick & Mix April 2020 Build Your Own Bundle

Με το Adventure Pick & Mix April 2020 Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με μερικές από τις καλύτερες περιπέτειες όλων των εποχών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 3, 5, ή 7 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 20 παιχνιδιών.

  • Bear With Me: The Complete Collection
  • Sherlock Holmes versus Jack the Ripper
  • Sherlock Holmes – Nemesis
  • Sherlock Holmes: The Awakened – Remastered Edition
  • Sherlock Holmes and The Hound of The Baskervilles
  • Gurumin: A Monstrous Adventure
  • Unknown Fate
  • The Sexy Brutale
  • The Cat Lady
  • Cornerstone: The Song of Tyrim
  • Through the Woods
  • Fall of Light: Darkest Edition
  • The Samaritan Paradox
  • Downfall
  • In Fear I Trust: Episodes 1-4 Collection Pack
  • The Last Door: Season 2 – Collector's Edition
  • The Last Door – Collector's Edition
  • The Uncertain – The Last Quiet Day
  • Cognition: An Erica Reed Thriller
  • Moebius: Empire Rising

Τα τρία παιχνίδια κοστίζουν 3,29€ και τα πέντε παιχνίδια στοιχίζουν 4,39€. Αν επιλέξουμε τους επτά ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 120€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 5,49€.

Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με hidden object παιχνίδια.

Στο Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε πέντε παιχνίδια για 2,19€, δέκα παιχνίδια για 3,29€, ή δεκαπέντε παιχνίδια στην τιμή των 4,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Sacra Terra: Kiss of Death Collector’s Edition
  • Sacra Terra: Angelic Night CE
  • Inbetween Land
  • Sonya: The Great Adventure
  • The Last Dream: Developer's Edition
  • House of 1000 Doors: Family Secrets
  • House of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster
  • House of 1000 Doors: Evil Inside
  • House of 1000 Doors: Serpent Flame
  • Alex Hunter: Lord of the Mind
  • Dark Angels: Masquerade of Shadows
  • Shtriga: Summer Camp
  • World Keepers: Last Resort
  • Mountain Crime: Requital
  • The Esoterica: Hollow Earth
  • The Saint: Abyss of Despair
  • The Fog: Trap for Moths
  • Joan Jade and the Gates of Xibalba
  • Eternal Journey: New Atlantis
  • Magic Encyclopedia: Moon Light
  • Mind's Eye: Secrets of the Forgotten
  • Love Alchemy: A Heart In Winter
  • Forest Legends: The Call of Love Collector's Edition
  • Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom Collector’s Edition

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν τα Just Cause 4 και Wheels of Aurelia στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το “Just Cause 4” και το “Wheels of Aurelia”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2018 και είναι μία περιπέτεια δράσης και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι μία indie περιπέτεια.

Για να πάρουμε δωρεάν το Just Cause 4 και το Wheels of Aurelia, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps