Home » Software » Παιχνίδια » MSI: Δώρο 70€ Στο Steam, Non-VR Half-Life: Alyx, Plague Inc. Κατά Ιών
GamingSteps#20200327 - Non-VR Half-Life: Alyx, Plague Inc. Κατά Ιών, Online Nascar και F1

MSI: Δώρο 70€ Στο Steam, Non-VR Half-Life: Alyx, Plague Inc. Κατά Ιών

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η MSI προσφέρει κωδικούς αξίας έως 70€ για το Steam Wallet, με την αγορά συγκεκριμένων μητρικών. Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το Half-Life: Alyx και ένας παίκτης ανακάλυψε ότι υπάρχει τρόπος να παίζουμε το παιχνίδι χωρίς εξοπλισμό VR. Μετά την ακύρωση των αγώνων από τις Nascar και F1, κάποιοι επαγγελματίες οδηγοί τους πραγματοποίησαν online παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Η δημιουργός του Plague Inc., Ndemic Creations, ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο παιχνίδι mode στο οποίο οι παίκτες καταπολεμούν ιούς.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δώρο κωδικοί Steam Wallet αξίας έως 70€ από την MSI

Μέχρι και τις 6 Απριλίου, η MSI δίνει τη δυνατότητα σε όσους συνδυάσουν τις μητρικές MSI B450 ή X570 με επεξεργαστές AMD Ryzen 3000 να πάρουν δώρο κωδικούς αξίας έως 70€ για το Steam Wallet.

Βασική προϋπόθεση για να λάβουμε τον κωδικό είναι να αγοράσουμε τα δύο προϊόντα μαζί, να έχουμε στην κατοχή μας ένα έγγραφο (απόδειξη ή τιμολόγιο) το οποίο αποδεικνύει την αγορά τους, και να διαθέτουμε λογαριασμό MSI Member.

Στη συνέχεια, μπαίνουμε στη σελίδα του MSI Member Center, πραγματοποιούμε σύνδεση με τα στοιχεία του λογαριασμού MSI Member που διαθέτουμε, πατάμε στο “Time to Steam”, και ανεβάζουμε το έγγραφο που αποδεικνύει την αγορά των προϊόντων.

Στο έγγραφο που θα καταθέσουμε θα πρέπει να φαίνονται καθαρά τα μοντέλα της μητρικής και του επεξεργαστή, η ημερομηνία αγοράς, και το όνομα του καταστήματος από όπου τα αγοράσαμε.

Τέλος, η προσφορά ισχύει για αγορές που πραγματοποιήθηκαν από τις 6 Μαρτίου έως και 6 Απριλίου, και μόνο για τους παραπάνω συνδυασμούς μητρικής και επεξεργαστή.

Χρήστης έπαιξε το Half-Life: Alyx χωρίς εξοπλισμό VR

Το Half-Life: Alyx είναι ένας τίτλος της ομώνυμης σειράς ο οποίος κυκλοφόρησε αποκλειστικά για VR. Ωστόσο, ο δημιουργός του Valve News Network, Tyler McVicker, αποκάλυψε ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κάποιος το παιχνίδι χωρίς εξοπλισμό VR.

GamingSteps#20200327 - Non-VR Half-Life: Alyx, Plague Inc. Κατά Ιών, Online Nascar και F1

Κατά τη διάρκεια ενός livestream, o Tyler εξερευνά το περιβάλλον του παιχνιδιού χωρίς όμως να φορά εξοπλισμό VR.

Επίσης, ανέφερε ότι στον κώδικα του παιχνιδιού βρήκε την εντολή “vr_enable_fake_vr_test”. Με τη χρήση αυτής της εντολής, ο McVicker εμφάνισε τα χέρια της Alyx και είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα όπλα που κρατούσε.

Τα χέρια της ηρωίδας ήταν τοποθετημένα σε περίεργη θέση στην οθόνη και τα όπλα στόχευαν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Παρ' όλα αυτά, η ύπαρξη αυτής της εντολής αποκαλύπτει ότι είναι δυνατή η δημιουργία ενός non-VR mod για το Half-Life: Alyx.

Σε συνέντευξη που έδωσε ένας από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού, Robin Walker, επιβεβαίωσε τα ευρήματα του Tyler McVicker. Επίσης, ανέφερε ότι στη Valve έχουν εκφράσει ήδη τις ανησυχίες τους για τη δημιουργία ενός non-VR mod.

Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν ανησυχεί καθόλου. Σημείωσε ότι οι παίκτες θα απογοητευτούν από την εμπειρία που θα προσφέρει ένα τέτοιο mod, και θα καταλάβουν γιατί η Valve σχεδίασε το Half-Life: Alyx αποκλειστικά για VR.

Οι αγώνες των Nascar και F1 έγιναν εικονικά

Οι Nascar και F1 ακύρωσαν τους αγώνες που είχαν προγραμματίσει για τις τελευταίες εβδομάδες του Μαρτίου. Γι' αυτό, κάποιοι επαγγελματίες οδηγοί δήλωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν τους αγώνες, αλλά εικονικά, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια.

Η αρχή έγινε με τον spotter της Nascar, TJ Majors, ο οποίος μόλις έμαθε για την ακύρωση των αγώνων σκέφτηκε να οργανώσει ένα εικονικό race.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το κανάλι Podium eSports στο Twitch δήλωσε ότι αναλαμβάνει το broadcast των αγώνων.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Atlanta Motor Speedway εντός του online παιχνιδιού προσομοίωσης iRacing, και οι οδηγοί που έλαβαν μέρος ήταν αρκετοί. Τον συγκεκριμένο αγώνα είδαν πάνω από 70.000 χρήστες του Twitch.

Αξίζει να τονίζουμε ότι οι οδηγοί της Nascar έχουν δικό τους εξοπλισμό iRacing τον οποίο χρησιμοποιούν για να προπονούνται. Οπότε, η όλη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν τους ήταν ήδη γνώριμη.

Επιπλέον, η Nascar ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις eNASCAR iRacing Pro Invitational Series, την προβολή των οποίων έχει αναλάβει το Fox Sports.

Όσον αφορά τη F1, πραγματοποιήθηκαν δύο event. Το πρώτο ήταν εμπνευσμένο από το Australian Grand Prix και ονομαζόταν “The Race's All-Star Esports Battle”, ενώ το “Not the AUS GP” αντικατέστησε το δημοφιλές F1 Grand Prix.

Χάρις στην επιτυχία των online event, οι επαγγελματίες οδηγοί δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος στο “The Replacements”. Πρόκειται για μία σειρά 8 αγώνων που θα γίνονται κάθε δύο εβδομάδες και η προβολή τους θα πραγματοποιείται στο Twitch κανάλι του iRacing.

https://twitter.com/KevinHamlin/status/1241090029155504137

Κάτι μας λέει πάντως πως δεν θα κάνουν το ίδιο και στο NBA, διεξάγοντας τη σεζόν στο NBA 2K20.

Στο Plague Inc. θα μπει mode καταπολέμησης ιών

Το Plague Inc. είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στρατηγικής και προσομοίωσης στον κόσμο. Ο παίκτης διαχειρίζεται την εξάπλωση ενός ιού και έχει ως στόχο να μολύνει τον παγκόσμιο πληθυσμό πριν οι επιστήμονες καταφέρουν να βρουν θεραπεία.

Εξαιτίας του αντικειμένου του παιχνιδιού, κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της κάποια επιδημία, οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτό. Το ίδιο συνέβη και με την πανδημία του κορωνοϊού.

Οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του, η Ndemic Creations ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο παιχνίδι ένα εντελώς διαφορετικό mode.

Στο νέο mode του Plague Inc., οι παίκτες θα βοηθούν τους οργανισμούς υγείας και τις κυβερνήσεις να καταπολεμήσουν έναν ιό που έχει εξαπλωθεί στη Γη. Μάλιστα, η εταιρεία ανέφερε μερικές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του νέου mode.

Οι παίκτες θα πρέπει να διαχειρίζονται την εξέλιξη της νόσου και να ενισχύουν με κάθε τρόπο το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, θα λαμβάνουν μέτρα όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας, η καραντίνα, το κλείσιμο υπηρεσιών, και τα λοιπά.

GamingSteps#20200327 - Non-VR Half-Life: Alyx, Plague Inc. Κατά Ιών, Online Nascar και F1

Η Ndemic Creations ανέφερε ότι στην ανάπτυξη του νέου mode θα συμβάλλουν εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλων υγειονομικών υπηρεσιών. Επίσης, σημείωσε ότι το mode θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους παίκτες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 29 Μαρτίου με 4 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 29 Μαρτίου και 4 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

31 Μαρτίου

  • The Complex – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Curious Expedition – στο PlayStation 4
  • Get Packed – στη Google Stadia
  • Operencia: The Stolen Sun – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Persona 5 Royal – στο PlayStation 4
  • Bubble Bobble 4 Friends – στο Nintendo Switch

1 Απριλίου

  • Totally Reliable Delivery Service – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

2 Απριλίου

  • Curious Expedition – στο Nintendo Switch

3 Απριλίου

  • Aeolis Tournament – σε Nintendo Switch και PC
  • Curious Expedition – στο Xbox One
  • HyperParasite – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Resident Evil 3 Remake – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Capcom Mega Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την Capcom και μας προσφέρει το Humble Capcom Mega Bundle.

Πληρώνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε το “STRIDER™”, το “Mega Man Legacy Collection”, το “Resident Evil Revelations 2 – Episode 1: Penal Colony”, και το “RESIDENT EVIL 2 – All In-game Rewards Unlock”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 10 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, μαζί με:

  • Mega Man X Legacy Collection
  • Resident Evil 0 HD REMASTER
  • Resident Evil Revelations
  • Resident Evil: Revelations 2 – Complete Season
  • 50% έκπτωση για την αγορά του RESIDENT EVIL 2 από το Humble Bundle
  • 50% έκπτωση για την αγορά του Devil May Cry 5 από το Humble Bundle

Τέλος, με περίπου 19 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, και τους ακόλουθους τίτλους:

  • Mega Man 11
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection
  • Dragon's Dogma: Dark Arisen
  • Devil May Cry® 4 Special Edition
  • Resident Evil HD REMASTER
  • Dead Rising 4

Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 305$.

Humble Just Drive Bundle

Το Humble Bundle δημιούργησε ένα πακέτο με μερικά από τα καλύτερα racing games όλων των εποχών. Στο Humble Just Drive Bundle θα βρούμε τίτλους των οποίων η συνολική αξία αγγίζει τα 320$.

Δίνοντας ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • WRC 7 FIA World Rally Championship
  • MXGP – The Official Motocross Videogame
  • MotoGP15

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 8,48€, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω και μαζί μας δίνουν τα εξής:

  • Road Redemption
  • Project CARS
  • Project CARS – Limited Edition Upgrade
  • DiRT 4

Τέλος, αν πληρώσουμε από 12€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα παιχνίδια και DLC:

  • NASCAR Heat 4
  • Project CARS 2
  • Project CARS 2 Japanese Cars Bonus Pack
  • Assetto Corsa
  • Assetto Corsa – Dream Pack 1
  • Assetto Corsa – Dream Pack 2
  • Assetto Corsa – Dream Pack 3

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Spring Mystery Bundle

Με το Spring Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Spring Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με hidden object παιχνίδια.

Στο Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε πέντε παιχνίδια για 2,19€, δέκα παιχνίδια για 3,29€, ή δεκαπέντε παιχνίδια στην τιμή των 4,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Sacra Terra: Kiss of Death Collector’s Edition
  • Sacra Terra: Angelic Night CE
  • Inbetween Land
  • Sonya: The Great Adventure
  • The Last Dream: Developer's Edition
  • House of 1000 Doors: Family Secrets
  • House of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster
  • House of 1000 Doors: Evil Inside
  • House of 1000 Doors: Serpent Flame
  • Alex Hunter: Lord of the Mind
  • Dark Angels: Masquerade of Shadows
  • Shtriga: Summer Camp
  • World Keepers: Last Resort
  • Mountain Crime: Requital
  • The Esoterica: Hollow Earth
  • The Saint: Abyss of Despair
  • The Fog: Trap for Moths
  • Joan Jade and the Gates of Xibalba
  • Eternal Journey: New Atlantis
  • Magic Encyclopedia: Moon Light
  • Mind's Eye: Secrets of the Forgotten
  • Love Alchemy: A Heart In Winter
  • Forest Legends: The Call of Love Collector's Edition
  • Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom Collector’s Edition

Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: March 2020

Το Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: March 2020 του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: March 2020 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 3,19€, πέντε παιχνίδια για 4,29€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 5,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Flashback
  • GARAGE: Bad Trip
  • Toki
  • The Light Keeps Us Safe
  • Degrees of Separation
  • Space Robinson: Hardcore Roguelike Action
  • The Final Station
  • Bounty Train
  • Kingdom Wars 2: Definitive Edition
  • Danger Gazers
  • SKYHILL
  • Insurgency
  • Crazy Machines 3
  • Snake Pass
  • Super Inefficient Golf
  • Homebrew – Patent Unknown

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν τα World War Z, Figment, και Tormentor X Punisher

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες τρεις τίτλους, οι οποίοι είναι το “World War Z”, το “Figment”, και το “Tormentor X Punisher”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2019 και είναι ένα shooter παιχνίδι, ενώ τα άλλα δύο είναι indie παιχνίδια δράσης που κυκλοφόρησαν το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το World War Z, το Figment, και το Tormentor X Punisher, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps