Home » Hardware » Προσφορές » Όλα Τα Eshop Για Αγορές Με Δωρεάν Μεταφορικά & Επιστροφή Χρημάτων
Featured Όλα Τα Eshop Για Παραγγελίες Με Δωρεάν Μεταφορικά

Όλα Τα Eshop Για Αγορές Με Δωρεάν Μεταφορικά & Επιστροφή Χρημάτων

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Με την έναρξη των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Οι αγορές με τη φυσική μας παρουσία είναι πλέον αδύνατες αλλά και επισφαλείς. Στον οδηγό εντοπίσαμε όλα τα ελληνικά e-shop για αγορές online, τα οποία αυτή την περίοδο μας στέλνουν τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά και με επιστροφή χρημάτων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιστροφή χρημάτων από αγορές

Η επιστροφή χρημάτων, ή αλλιώς cashback, είναι μία διαδεδομένη υπηρεσία εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.

Έτσι, σε περίπτωση που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε περαιτέρω τις online αγορές μας σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα του οδηγού – και όχι μόνο – το καλύτερο είναι να τις κάνουμε διαμέσου του Pigogo.

Πρόκειται για την ελληνική πλατφόρμα που μας επιτρέπει να κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές μας αγορές στα eshop που ακολουθούν.

Δεν πρόκειται για πόντους, δώρα, ή κουπόνια, αλλά για πραγματικά χρήματα που πιστώνονται στον λογαριασμό μας.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι μία απλή εγγραφή μέσω Google, Facebook, ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας και ένα έγκυρο email.

Μάλιστα, αν προσθέσουμε στον Chrome την επέκταση Pigogo Alert μετά την εγγραφή μας στην υπηρεσία, θα έχουμε με αυτόματο τρόπο την υπενθύμιση, αλλά και όλες τις πληροφορίες για την επιστροφή χρημάτων που δικαιούμαστε.

Αντίστοιχο πρόσθετο υπάρχει και για τον Firefox και θα το βρούμε εδώ.

Να σημειώσουμε πως και στους δύο browser πρέπει να κάνουμε κλικ στο “Θέλω επιστροφή χρημάτων” για να καταγραφούν στη συνέχεια οι αγορές από την εκάστοτε σελίδα.

Είδη τεχνολογίας

Public: Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες. Ισχύει για αγορές έως 22/03/2020. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

MediaMarkt: Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις online παραγγελίες. Ισχύει για αγορές έως 22/03/2020. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Ένδυση

Gwear: Γυναικεία, αντρική, και παιδική μόδα, με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αλλαγές για όλες τις online παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Miss Simbolo: Γυναικεία μόδα με δωρεάν μεταφορικά και επιστροφές μέχρι να ανοίξουν ξανά τα φυσικά καταστήματα. Επιπλέον, έκπτωση -10% με την εγγραφή στο newsletter και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 1α

Inshoes: Γυναικεία, αντρική, και παιδική μόδα, με δωρεάν μεταφορικά στις οnline παραγγελίες διαμέσου του ακόλουθου κουπονιού:

STAYHOME

Επιπλέον, έκπτωση -10% με την εγγραφή στο newsletter, -10% στις νέες ανοιξιάτικες αφίξεις, και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

FunkyBuddha: Γυναικεία και αντρική μόδα με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν επιστροφή της παραγγελίας μέσα σε 60 ημέρες. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 4αα

Maroudas: Γυναικεία και αντρική μόδα με δωρεάν αποστολή σε όλες τις οnline παραγγελίες. Επιπλέον, έκπτωση -10% στις νέες ανοιξιάτικες αφίξεις και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Onlineshoes: Γυναικεία και αντρικά υποδήματα και αξεσουάρ, με δωρεάν αποστολή σε όλες τις οnline παραγγελίες. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Sugarfree: Γυναικεία μόδα και αξεσουάρ με δωρεάν μεταφορικά στις online παραγγελίες και έκπτωση -10% με την εγγραφή στο newsletter. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Boogie: Γυναικεία, αντρική, και παιδική μόδα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€ και δωρεάν επιστροφή και αντικατάσταση. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Issue Fashion: Γυναικεία μόδα με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 12 ευρώ, έκπτωση -10% στη νέα συλλογή, και -10% με αγορές μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 7α

Parex: Γυναικεία, αντρικά, και παιδικά υποδήματα και αξεσουάρ, με δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλες τις οnline παραγγελίες. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Mat Fashion: Γυναικεία μόδα με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. Ισχύει για αγορές έως 31/03/2020. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 7αα

Style.gr: Γυναικεία μόδα με δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

BrandsGalaxy: Γυναικεία, αντρική, και παιδική μόδα, με δωρεάν μεταφορικά σε κάθε αγορά με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Αθλητικά είδη ένδυσης

Delikaris Sport: Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Εσώρουχα

LucyBeau: Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Προϊόντα ομορφιάς

Notos: Γυναικεία καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες στην Ελλάδα. Ισχύουν για αγορές έως 01/04/2020. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Ariane e-shop: Γυναικεία καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες στην Ελλάδα. Ισχύουν για αγορές έως 31/03/2020. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

AmorAmor: Γυναικεία, αντρικά, και παιδικά αξεσουάρ, με δωρεάν μεταφορικά στις οnline παραγγελίες διαμέσου του ακόλουθου κουπονιού:

FREESHIP

Επιπλέον, έκπτωση -5% με την εγγραφή στο newsletter και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 10αα

Letif: Γυναικεία καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες άνω των 40 ευρώ. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 17ααα

Είδη Σπιτιού

Stark Stores: Είδη κουζίνας, όργανα γυμναστικής, και ηλεκτρικές συσκευές, με δωρεάν μεταφορικά για τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, -5% έκπτωση με την εγγραφή στο newsletter και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Παιδικά-βρεφικά

Mumlabs: Παιδικά/βρεφικά και είδη σπιτιού με δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20€. Ισχύει έως 31/03/2020. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Dpam: Παιδικά/βρεφικά με δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού στην Ελλάδα. Ισχύει για αγορές έως 31/03/2020.

Επιπλέον, -10% έκπτωση με την εγγραφή στο newsletter και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 11α

Είδη διατροφής

Euzinshop: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 10€. Ισχύει για αγορές έως 31/03/2020. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Δωρεάν μεταφορικά 15α

Εσείς θα κάνετε online αγορές εν μέσω καραντίνας?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για τις πρωτοφανείς συνθήκες στην αγορά της χώρας μας λόγω της πανδημίας, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps