Home » Software » Παιχνίδια » Xbox Series X, Flight Simulator 2020, Επιστροφή Χρημάτων GOG
GamingSteps#20200228 - Xbox Series X, Flight Simulator 2020, Επιστροφή Χρημάτων GOG

Xbox Series X, Flight Simulator 2020, Επιστροφή Χρημάτων GOG

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο στο οποίο αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για το Xbox Series X. Η ψηφιακή πλατφόρμα διανομής βιντεοπαιχνιδιών GOG τροποποίησε την πολιτική επιστροφής χρημάτων. Το επίσημο κανάλι του Microsoft Flight Simulator 2020 στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει πώς η ομάδα σχεδιασμού δημιούργησε τα 37.000 αεροδρόμια που περιέχει το παιχνίδι.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα τα νέα για το Xbox Series X

Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο στο οποίο αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για το Xbox Series X. Μεταξύ άλλων, ανέφερε την GPU, τον ειδικό SSD που δημιούργησε η Microsoft, και άλλα.

Σύμφωνα με τον Spencer, η κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft θα έχει GPU με 12 TeraFlops ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών του Xbox Series X θα είναι δύο φορές πιο ισχυρή από αυτή του Xbox One X και οκτώ φορές από του Xbox One.

Επιπλέον, μίλησε για την CPU της κονσόλας, η οποία είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από τον επεξεργαστή που χρησιμοποιεί το Xbox One. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων θα επιτρέπει υψηλότερα fps και πιο ρεαλιστικά γραφικά.

Ένα μεγάλο μέρος της δημοσίευσης του Spencer είναι αφιερωμένο σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το Xbox Series X. Η νέα κονσόλα της Microsoft θα έχει NVMe SSD, θα είναι πλήρως συμβατή με τα παιχνίδια όλων των παλαιότερων Xbox, και θα υποστηρίζει 120fps.

Ο Spencer πρόσθεσε επίσης ότι το Xbox Series X θα διαθέτει variable rate shading, που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δώσουν μεγαλύτερο βάρος στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται τα εφέ στα παιχνίδια τους.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα fps να είναι πιο σταθερά και η ανάλυση των γραφικών πιο υψηλή, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ποιότητα της τελικής εικόνας.

GamingSteps#20200228 - Xbox Series X, Flight Simulator 2020, Επιστροφή Χρημάτων GOG

Τέλος, ο Spencer ανέφερε ότι ο νέος SSD θα προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης φόρτωσης των παιχνιδιών από το σημείο όπου τα άφησε ο παίκτης. Αυτό είναι δυνατό διότι ο νέος SSD διατηρεί τα πρόσφατα παιχνίδια σε κατάσταση αδράνειας.

Στην ουσία, αν ο χρήστης κλείσει ένα παιχνίδι και επιστρέψει στο κύριο μενού του Xbox Series X, δεν θα χρειάζεται να περιμένει να φορτώσει από την αρχή όταν ανοίξει εκ νέου το παιχνίδι.

Το GOG άλλαξε την πολιτική επιστροφής χρημάτων

Η ψηφιακή πλατφόρμα διανομής βιντεοπαιχνιδιών GOG τροποποίησε την πολιτική επιστροφής χρημάτων. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να ζητούν επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανεξάρτητα με το πόσες ώρες έχει παίξει το παιχνίδι ο χρήστης. Στο παρελθόν, το GOG επέστρεφε τα χρήματα μόνο αν ο χρήστης δεν είχε κατεβάσει το παιχνίδι και δεν είχε παίξει καθόλου.

Ως μέτρο σύγκρισης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Valve και η Epic Games επιστρέφουν την αξία των παιχνιδιών στον χρήστη μόνο αν ζητήσει τα χρήματά του εντός 14 ημερών από την αγορά τους.

Επίσης, οι δύο εταιρείες δεν επιστρέφουν τα χρήματα αν ο χρήστης έχει παίξει πάνω από δύο ώρες.

Υπάρχουν παιχνίδια που οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν σε λιγότερο από 30 ημέρες. Έτσι, θα μπορούσαν στο περιθώριο που δίνει το GOG να τερματίσουν ένα παιχνίδι και να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

Γι’ αυτό, το GOG ζητάει από τους χρήστες να μην καταχραστούν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει και τη νέα πολιτική επιστροφών.

Το Microsoft Flight Simulator 2020 περιέχει 37.000 αεροδρόμια

Το επίσημο κανάλι του Microsoft Flight Simulator στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε πώς η ομάδα σχεδιασμού δημιούργησε τα αεροδρόμια που υπάρχουν μέσα στον τελευταίο τίτλο του παιχνιδιού προσομοίωσης πτήσεων.

Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Asobo, Sven Mestas, είπε ότι η ομάδα του Microsoft Flight Simulator 2020 πρόσθεσε στο παιχνίδι 37.000 αεροδρόμια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Flight Simulator X έχει μόνο 24.000 αεροδρόμια.

Τα 37.000 αεροδρόμια δημιουργήθηκαν από υψηλής ανάλυσης εικόνες του Bing Maps και με τη χρήση του Microsoft Azure. Στόχος της ομάδας ήταν να κάνει τα αεροδρόμια όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται.

Επιπλέον, η ομάδα έδωσε περισσότερη προσοχή στον σχεδιασμό των 80 πιο δημοφιλών αεροδρομίων του κόσμου. Για παράδειγμα, έχουν προσθέσει ονόματα στους αεροδιάδρομους, πρόσθεσαν πινακίδες, και πολλά άλλα.

Τέλος, η Asobo θέλησε να αυξήσει τον ρεαλισμό, κάνοντας τους ανεμοδείκτες να κινούνται ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου στο παιχνίδι. Επίσης, έδωσε ζωή στα αεροδρόμια, προσθέτοντας ανθρώπους και οχήματα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 1 με 7 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200228 - Xbox Series X, Flight Simulator 2020, Επιστροφή Χρημάτων GOG

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 1 και 7 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

3 Μαρτίου

  • Granblue Fantasy Versus – στο PlayStation 4

5 Μαρτίου

  • 4th Generation Warfare – σε PC
  • Murder by Numbers – στο Nintendo Switch
  • ibb & obb – στο Nintendo Switch

6 Μαρτίου

  • Murder by Numbers – σε PC
  • Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – στο Nintendo Switch
  • Yes, Your Grace – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tabletop Sale -85%

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle φιλοξενεί το “Tabletop Sale”. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, μπορούμε να αγοράσουμε διάσημα ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια με έκπτωση έως 85%.

Tabletop Simulator -50%

Το Tabletop Simulator είναι ένα indie video game που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν και να δημιουργήσουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Με το Tabletop Simulator μπορούμε να αναδημιουργήσουμε σχεδόν κάθε πραγματικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Παράλληλα, στο Steam Workshop του Tabletop Simulator θα βρούμε αμέτρητα στοιχεία για κατέβασμα.

Monopoly Plus -70%

Το Monopoly Plus είναι η τρισδιάστατη έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών – και τσακωμών στις παρέες – που εκδίδεται σε φυσική μορφή από τις Parker και Hasbro.

Στη Monopoly οι παίκτες συμμετέχουν σε έναν κόσμο οικονομικής δολοπλοκίας με σκοπό να αποκτήσουν πλούτο, μέσω της αγοράς και ενοικίασης ιδιοκτησιών.

The Jackbox Party Pack Series -50%

Το The Jackbox Party Pack είναι το ιδανικό local multiplayer παιχνίδι για πραγματικά μεγάλες παρέες. Είναι μία σειρά παιχνιδιών που κάθε χρόνο κυκλοφορεί και νέο τίτλο.

Στον τοπικό server που δημιουργεί το παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν έως 100 χρήστες. Από τους χρήστες, οι οκτώ είναι παίκτες και οι υπόλοιποι ψηφίζουν τον νικητή.

Οι παίκτες καλούνται να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν ο χρόνος τους τελειώσει, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του παιχνιδιού και οι υπόλοιποι ψηφίζουν τον νικητή.

Η Jackbox Games έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα επτά παιχνίδια, τα οποία είναι τα εξής:

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020

Το Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020 του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 2,79€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Guns, Gore & Cannoli
  • Bomber Crew – Deluxe Edition
  • Clustertruck
  • Guts and Glory
  • Smoke and Sacrifice
  • Siralim 3
  • SpeedRunners
  • Party Hard
  • Stronghold Crusader HD
  • Caveblazers
  • Tropico 4: Steam Special Edition
  • Hero of the Kingdom III
  • SEUM: Speedrunners from Hell
  • Punch Club
  • I am not a Monster: First Contact
  • Beholder

Aksys Games Bundle

Η ομάδα του Fanatical επέλεξε πέντε παιχνίδια της Aksys Games και δημιούργησε το πακέτο Aksys Games Bundle.

Το Aksys Games Bundle κοστίζει 5,49€ και περιέχει τα παρακάτω παιχνίδια:

  • XBlaze Code: Embryo
  • XBlaze Lost: Memories
  • Creeping Terror
  • Aegis of Earth: Protonovus Assault
  • Mind Zero

Η συνολική πραγματική αξία των παραπάνω τίτλων είναι 88,95€.

IObit Software Bundle 2

Το Fanatical δεν έχει μόνο παιχνίδια. Μερικές φορές προσφέρει κάποια προνομιακά πακέτα προγραμμάτων. Για λίγες ημέρες μόνο, θα βρούμε στο Fanatical το IObit Software Bundle 2, το οποίο περιέχει όλα τα προγράμματα της IObit.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πακέτα του Fanatical, με την αγορά του IObit Software Bundle 2 λαμβάνουμε τα κλειδιά ενεργοποίησης των προγραμμάτων.

Έπειτα, πρέπει να κατεβάσουμε το εκάστοτε πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της IObit και να ενεργοποιήσουμε την πλήρη έκδοσή του, χρησιμοποιώντας το κλειδί που πήραμε από το Fanatical.

Το IObit Software Bundle 2 είναι χωρισμένο σε τρία διαφορετικά tier. Το πρώτο από τα tier κοστίζει 1,09€ και περιέχει το “Driver Booster 7 Pro”, το “Protected Folder Pro”, και το “Start Menu 8 Pro”.

Αγοράζοντας το δεύτερο tier του IObit Software Bundle 2, παίρνουμε επιπλέον το “Advanced System Care 13 Pro”, το “IObit Uninstaller 9 Pro”, το “Smart Defrag 6 Pro”, και το “IObit Software Updater 2 Pro”. Το δεύτερο tier του πακέτου κοστίζει 4,39€.

Το τρίτο και τελευταίο tier του IObit Software Bundle 2 κοστίζει 7,59€ και προσθέτει στη λίστα με τα προγράμματα το “MacBooster 8 Pro”. Η πραγματική αξία όλων των προγραμμάτων μαζί είναι 187,78€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το InnerSpace στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “InnerSpace”, μία περιπέτεια εξερεύνησης που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το InnerSpace, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps