Home » Software » Παιχνίδια » Pokémon Legends: Z-A, Μεγάλη Απάτη Στο Steam Με Κλώνους Του Helldivers 2, Nintendo vs Yuzu
GamingSteps#20240302 - Pokémon Legends: Z-A, Μεγάλη Απάτη Στο Steam Με Κλώνους Του Helldivers 2, Nintendo vs Yuzu

Pokémon Legends: Z-A, Μεγάλη Απάτη Στο Steam Με Κλώνους Του Helldivers 2, Nintendo vs Yuzu

Tην εβδομάδα που πέρασε, έλαβε χώρα μία μεγάλη απάτη στο Steam. Αρκετοί προγραμματιστές άλλαξαν το όνομα των παιχνιδιών τους στην πλατφόρμα σε Helldivers 2 και τροποποίησαν τη σελίδα του εκάστοτε παιχνιδιού, ώστε να μοιάζει με εκείνη του αυθεντικού τίτλου. Η The Pokémon Company παρουσίασε το μέλλον των Pokémon στην Pokémon Day 2024. Η Nintendo κατέθεσε αγωγή εναντίον της ομάδας ανάπτυξης λογισμικού Tropic Haze, η οποία έχει δημιουργήσει τον emulator του Switch με το όνομα Yuzu.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Μεγάλη απάτη στο Steam με κλώνους του Helldivers 2, και άλλων γνωστών τίτλων

Την 1η Μαρτίου, η ομάδα του Helldivers 2 δημοσίευσε ένα σημαντικό μήνυμα στο Discord. Σύμφωνα με το μήνυμα, απατεώνες απειλούσαν την ακεραιότητα της Super Earth, του κόσμου του παιχνιδιού.

Προγραμματιστές αρκετών παιχνιδιών στο Steam είχαν αλλάξει το όνομα των τίτλων τους σε Helldivers 2. Επίσης, τροποποίησαν εντελώς τις σελίδες των παιχνιδιών στην πλατφόρμα της Valve, συμπεριλαμβανομένων των ετικετών προγραμματιστή και εκδότη.

Μάλιστα, το Helldivers 2 δεν ήταν το μόνο παιχνίδι που έγινε στόχος αυτής της απάτης. Τα Palworld, Last Epoch, και Escape from Tarkov, βρέθηκαν αντιμέτωπα με την ίδια στρατηγική.

GamingSteps#20240302 - Pokémon Legends: Z-A, Μεγάλη Απάτη Στο Steam Με Κλώνους Του Helldivers 2, Nintendo vs Yuzu

Κάθε σελίδα Steam των απομιμήσεων φαινόταν σε μεγάλο βαθμό νόμιμη, στα μάτια ενός απλού παρατηρητή. Στην ουσία, το μόνο σημάδι που πρόδιδε την ψεύτικη ταυτότητα των σελίδων ήταν ο μικρός αριθμός κριτικών.

Αν και τα παιχνίδια από διαφορετικά στούντιο αλλοιώθηκαν, φαίνεται πιθανό ότι αυτή η απάτη διαπράττεται από μία και μόνο οντότητα, καθώς οι αλλαγές συνέβησαν περίπου την ίδια στιγμή και η μέθοδος ήταν πανομοιότυπη.

Επιπλέον, τα υπόλοιπα παιχνίδια στους καταλόγους αυτών των προγραμματιστών έχουν πολλές ομοιότητες. Μοιάζουν με φτηνά παιχνίδια φτιαγμένα με προκατασκευασμένα πακέτα γραφικών και όλα κοστίζουν 39 ή 49 στερλίνες.

Οι εν λόγω προγραμματιστές έχουν χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά ονόματα. Για παράδειγμα, ο προγραμματιστής πίσω από το Do Not Smile, το οποίο για λίγο μεταμφιέστηκε σε Helldivers 2, ήταν γνωστός ως Whitehole Games μέχρι τον Νοέμβριο. Έπειτα, άλλαξε σε Glamurny, και στη συνέχεια έγινε Fest Studios.

Ο Whitehole/Glamurny/Fest βρισκόταν πίσω και από το ψεύτικο Last Epoch. Επίσης, ο Fest δημιούργησε μία ψεύτικη σελίδα του Escape from Tarkov, το οποίο δεν υπάρχει καν στο Steam. Έτσι, το πρώτο αποτέλεσμα στο Google Search για το “Escape from Tarkov Steam” ήταν μία ψεύτικη σελίδα.

Εντωμεταξύ, η SoleOnBoard Studio έχει εμφανιστεί ως albobs ή Bside Studio και ήταν υπεύθυνη για απομιμήσεις των Palworld και Helldivers 2. Αν και όλες αυτές οι απομιμήσεις έχουν αποσυρθεί, τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτών των προγραμματιστών εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα προς αγορά.

Ο προγραμματιστής του Helldivers 2, και οι οπαδοί του παιχνιδιού, ελπίζουν αυτοί οι “προγραμματιστές” να αποκλειστούν εντελώς από το Steam. Ωστόσο, προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η Valve δεν έχει κινηθεί ήδη εναντίον τους, μετά από τις τελευταίες τους δράσεις.

Βέβαια, δεν αδικούμε τη Valve για τη “χαλαρή” προσέγγιση της στο θέμα. Το 2012 είχε δημιουργήσει το “Steam Greenlight”, όπου η εταιρεία έλεγχε τα παιχνίδια προσεκτικά πριν επιτρέψει να μπουν σε “Early Access”.

Η κίνηση αυτή δέχθηκε μεγάλη επίκριση τόσο από τους προγραμματιστές, όσο και από τους παίκτες, με αποτέλεσμα η Valve να αναστείλει το Steam Greenlight. Από τότε, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει γεμίσει με τίτλους και περιεχόμενο αμφιβόλου ποιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το πόσο απλό ήταν για αυτά τα ψεύτικα στούντιο να μεταμφιεστούν σε νόμιμα, όπως το Arrowhead.

Μία γρήγορη επεξεργασία των σελίδων στο Steam, κάποιοι σύνδεσμοι, και ορισμένα επίσημα screenshot, ήταν αρκετά για να τις κάνουν να μοιάζουν με πραγματικές σελίδες παιχνιδιών. Δεν είναι περίεργο που κάποιοι έπεσαν θύματα της απάτης και αγόρασαν αυτούς τους τίτλους.

Το μέλλον των Pokémon όπως το είδαμε στην Pokémon Day 2024

Η Pokémon Day είναι ο ετήσιος εορτασμός των Pokémon και χρονολογείται από την αρχική κυκλοφορία των Red και Green στην Ιαπωνία στις 27 Φεβρουαρίου 1996. Από τότε, η 27η Φεβρουαρίου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες του έτους στο ημερολόγιο των θαυμαστών των Pokémon.

Συνήθως, εκείνη την ημέρα, η The Pokémon Company πραγματοποιεί μία εκπομπή με το όνομα Pokémon Presents. Σε αυτήν την εκπομπή, η εταιρεία παρουσιάζει του νέους επερχόμενους μεγάλους τίτλους παιχνιδιών και ανακοινώνει μικρότερες προσθήκες και αλλαγές στους τρέχοντες τίτλους.

Pokémon Legends: Z-A

Το Pokémon Legends: Z-A, το οποίο αναπτύσσει η Game Freak, διαδραματίζεται στη Lumiose City. Το σύντομο βίντεο που παρουσίασε η εταιρεία ξεκινά με ένα έγγραφο που προϊδεάζει το “σχέδιο αστικής ανάπλασης” της πόλης.

Σύμφωνα με τη The Pokémon Company, το παιχνίδι είναι μία νέα περιπέτεια που περιμένει τους παίκτες μέσα στη Lumiose City να συμμετέχουν στην διαμόρφωση της πόλης σε ένα μέρος που ανήκει τόσο στους ανθρώπους όσο και στα Pokémon. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2025.

Pokémon Trading Card Game Pocket

Η The Pokémon Company παρουσίασε επίσης μία νέα εφαρμογή που αφορά τη συλλογή και την ανταλλαγή καρτών. Επιπλέον, το Pokémon Trading Card Game Pocket, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, επιτρέπει στους παίκτες να μάχονται, αλλά φαίνεται ότι το βασικό χαρακτηριστικό του είναι να ανοίγουν οι χρήστες πολλά πακέτα με κάρτες Pokémon.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας, οι παίκτες θα μπορούν να ανοίγουν δύο πακέτα καρτών την ημέρα δωρεάν, γεγονός που σηματοδοτεί ότι αυτή η εφαρμογή θα έχει microtransaction.

Η Creatures Inc., η οποία κατασκευάζει τις φυσικές κάρτες Pokémon, αναπτύσσει το παιχνίδι σε συνεργασία με την The Pokémon Company. Το Pokémon Trading Card Game Pocket αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Όλες οι υπόλοιπες ανακοινώσεις

Κατά τα άλλα, η The Pokémon Company ανακοίνωσε ότι τα Venusaur, Blastoise, και Charizard θα εμφανιστούν στα Tera Raid Battles για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.

Επιπλέον, στα δύο παιχνίδια, το event “A Mighty Venusaur” θα διαρκέσει από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, το “A Mighty Blastoise” θα λάβει χώρα από τις 6 Μαρτίου έως τις 12 Μαρτίου, και το “A Mighty Charizard” από τις 13 Μαρτίου έως τις 17 Μαρτίου.

Για το Pokémon Go, η εταιρεία αποκάλυψε μία αναβάθμιση που έχει ως επίκεντρο το Pokémon Horizons: The Series με τον Captain Pikachu, ο οποίος θα γνωρίζει τη νέα κίνηση Volt Tackle.

Μαζί με τον Captain Pikachu, στο παιχνίδι θα προστεθούν και τα Ceruledge, Charcadet, και Armarouge, μαζί με τους Liko και Roy. Το event θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 11 Μαρτίου.

Έπειτα, έχουμε το Pokémon Masters Ex, το οποίο γιορτάζει την επέτειο των 4,5 χρόνων με ένα νέο event που προσθέτει στο παιχνίδι τη Geeta και τη Glimmora. Το event ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου. Επίσης, τα Silver και Tyranitar θα εμφανιστούν στο παιχνίδι την 1η Μαρτίου, μαζί με τα Sygna Suit Gladion και Magearna.

Τέλος, η The Pokémon Company ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει το Raikou στο Pokémon Sleep τον Μάρτιο του 2024, το Gimmighoul στο Pokémon Cafe Remix, και τα Miraidon, Falinks και Ceruledge στο Pokémon Unite.

Η Nintendo μηνύει τους δημιουργούς του Yuzu emulator και απαιτεί να δικαστούν

Στις 26 Φεβρουαρίου, η Nintendo κατέθεσε αγωγή εναντίον της ομάδας ανάπτυξης λογισμικού Tropic Haze, η οποία έχει δημιουργήσει τον emulator του Switch με το όνομα Yuzu.

Η ιαπωνική εταιρεία ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία της ομάδας επέτρεψε σε πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες να παίζουν παράνομα το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom μιάμιση εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ζημιά που προκλήθηκε ήταν “προφανής και ανεπανόρθωτη”.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι ο Yuzu της Tropic Haze “παρανόμως παρακάμπτει” τα μέτρα που έχει θεσπίσει η εταιρεία, “εκτελώντας τον απαραίτητο κώδικα” για να παρακάμψει πολλές από τις τεχνολογίες που σχετίζονται με την κονσόλα Switch και τα παιχνίδια της.

Όπως αναφέρει η Nintendo, ο emulator αποκρυπτογραφεί τα αρχεία των παιχνιδιών χρησιμοποιώντας ένα “παράνομα αποκτηθέν αντίγραφο” των κλειδιών παραγωγής που είναι ασφαλισμένα στην ίδια την κονσόλα.

Αυτά τα κλειδιά στη συνέχεια διακινούνται σε παράνομους ιστότοπους, δίνοντας σε όλους και όλες τα μέσα για να κατεβάσουν και να παίξουν τα παιχνίδια της εταιρείας σε συστήματα εκτός της υβριδικής κονσόλας, χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα σεντ.

Μεταξύ άλλων, η Nintendo μηνύει την Tropic Haze για “εμπορία τεχνολογίας καταστρατήγησης” και “μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή και διανομή προστατευόμενων έργων”.

Πιο συγκεκριμένα, η Nintendo ζητά 150.000 δολάρια αποζημίωση, καθώς και κάθε πρόσθετη ζημία και κέρδη που αποκόμισε η Yuzu από τις παραβιάσεις των τίτλων της ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα, θέλει να της επιδοθούν και τα 30.000 δολάρια που υποτίθεται πως βγάζει η Tropic Haze κάθε μήνα από το Patreon της.

Τέλος, απαιτεί οι προγραμματιστές του emulator Yuzu να δικαστούν για τα φερόμενα εγκλήματα τους, κατά της πνευματικής περιουσίας της εταιρείας.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 3 με 9 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240302 - Pokémon Legends: Z-A, Μεγάλη Απάτη Στο Steam Με Κλώνους Του Helldivers 2, Nintendo vs Yuzu

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 3 και 9 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Μαρτίου

  • BIOMORPH – σε PC
  • The Thaumaturge – σε PC

5 Μαρτίου

  • The Outlast Trials – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • WWE 2K24 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Classified: France '44 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Quilts and Cats of Calico – σε Nintendo Switch και PC

6 Μαρτίου

  • Hex Gambit: Respawned – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Reveil – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

7 Μαρτίου

  • As Dusk Falls – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Snufkin: Melody of Moominvalley – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Astro Duel 2 – σε Nintendo Switch και PC
  • Blade Prince Academy – σε PC
  • Crown Wars: The Black Prince – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Potions: A Curious Tale – σε PC
  • Taxi Life: A Cab Driving Simulator – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • The Pirate Queen – σε Meta Quest και PC VR
  • Zoria: Age of Shattering – σε PC

8 Μαρτίου

  • Unicorn Overlord – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Akka Arrh – σε PlayStation 5 και PSVR 2
  • Bore Blasters – σε PC
  • Star Racer – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Creative Sandbox

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 21 Μαρτίου το The Creative Sandbox. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 200,68€, και κοστίζει μόνο 18,46€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 11,07€ και πάνω, παίρνουμε το “Trailmakers: Deluxe Edition”, το “TerraTech”, το “TerraTech: R&D Labs”, το “Necesse”, το “From the Depths”, και το “My Little Universe”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 18,46€ αγοράσουμε επιπλέον το “The Universim” και το “Above Snakes”.

IGN Fan Fest '24

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 7 Μαρτίου το IGN Fan Fest '24. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 137,80€, και κοστίζει μόνο 11,11€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 11,11€ και πάνω, παίρνουμε το “A Little to the Left”, το “Loop Hero”, το “Wobbledogs”, το “Islets”, το “Shantae and the Seven Sirens”, το “Tinykin”, το “Black Book”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 15% φθηνότερο το “A Little To The Left: Cupboards And Drawers” από το Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Fire Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,59€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Fire Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Farm Together
  • Maneater
  • Luck be a Landlord
  • Ziggurat 2
  • Cookie Cutter
  • Summum Aeterna
  • Aeterna Noctis
  • Tribe: Primitive Builder
  • Star Renegades
  • Dust & Neon
  • Untamed Tactics
  • Final Vendetta
  • Diluvian Ultra
  • Retro Machina
  • The Crackpet Show
  • Simulacra Trilogy Bundle
  • ScourgeBringer
  • Murderous Muses
  • Oaken
  • Interstellar Space: Genesis Complete Edition
  • Friends vs Friends
  • Monster Prom 2: Monster Camp

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Chorus
  • Wolfenstein II: The New Colossus – Digital Deluxe Edition
  • The Chant
  • Doom Eternal
  • Barony
  • Bang-On Balls: Chronicles
  • Martha Is Dead
  • Cardboard Town
  • Death's Gambit: Afterlife
  • Skabma – Snowfall
  • Everdream Valley
  • Tormented Souls
  • My Little Universe
  • Heaven Dust 2
  • Complete Dread X Collection
  • Mail Time
  • Hidden Deep
  • Sands of Salzaar

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps