Home » Hardware » Προσφορές » Τελευταία Εβδομάδα Εκπτώσεων: Οι Καλύτερες Προσφορές
Τελευταία Εβδομάδα Εκπτώσεων: Οι Καλύτερες Προσφορές

Τελευταία Εβδομάδα Εκπτώσεων: Οι Καλύτερες Προσφορές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο Φεβρουάριος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί του τελειώνει και η περίοδος με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του χειμώνα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες online εκπτωτικές προσφορές της τελευταίας στιγμής που αξίζουν την προσοχή μας. Επιπλέον, πώς μπορούμε να κερδίσουμε και επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές μας σε όλα τα καταστήματα του οδηγού μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιστροφή χρημάτων από αγορές

Η επιστροφή χρημάτων, ή αλλιώς cashback, είναι μία διαδεδομένη υπηρεσία εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.

Έτσι, σε περίπτωση που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της τελευταίας εβδομάδας των χειμερινών εκπτώσεων από ελληνικές επιχειρήσεις, το καλύτερο είναι να τις κάνουμε διαμέσου του Pigogo.

Πρόκειται για την ελληνική πλατφόρμα που μας επιτρέπει να κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές μας αγορές σε όλα τα καταστήματα που ακολουθούν.

Δεν πρόκειται για πόντους, δώρα, ή κουπόνια, αλλά για πραγματικά χρήματα που πιστώνονται στον λογαριασμό μας.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι μία απλή εγγραφή μέσω Google, Facebook, ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας και ένα έγκυρο email.

Μάλιστα, αν προσθέσουμε στον Chrome την επέκταση Pigogo Alert μετά την εγγραφή μας στην υπηρεσία, θα έχουμε με αυτόματο τρόπο την υπενθύμιση, αλλά και όλες τις πληροφορίες για την επιστροφή χρημάτων που δικαιούμαστε.

Αντίστοιχο πρόσθετο υπάρχει και για τον Firefox και θα το βρούμε εδώ.

Να σημειωθεί πως και στους δύο browser πρέπει να κάνουμε κλικ στο “Θέλω επιστροφή χρημάτων” για να καταγραφούν στη συνέχεια οι αγορές από την εκάστοτε σελίδα.

Στη συνέχεια της δημοσίευσης θα βρείτε τις σελίδες προσφορών στις πιο γνωστές επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Έκπτωση στο CyberGhost VPN με €2,64 τον μήνα

Το CyberGhost είναι ένα από τα καλύτερα VPN που έχουμε δοκιμάσει. Επιπλέον, το κόστος των 2,64 ευρώ τον μήνα είναι χαμηλότερο απ' όσο κοστίζει συνήθως ένας καφές.

Έκπτωση στο Bitdefender Family Pack 2020 έως 15 συσκευές

H Bitdefender βραβεύεται κάθε χρόνο ως το κορυφαίο λογισμικό ασφαλείας στις επίσημες μετρήσεις των δύο έγκυρων ανεξάρτητων εργαστηρίων.

H εταιρεία προσφέρει μία ετήσια άδεια για το κορυφαίο Family Pack 2020 στα €49,99, με ταυτόχρονη χρήση σε έως και 15 συσκευές, και με επιστροφή χρημάτων από το Pigogo.

Εκπτώσεις στο Public – Smart TV -58%

Η αλυσίδα καταστημάτων δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τις χειμερινές εκπτώσεις. Φέτος, το Public δηλώνει πως διαθέτει 1.500.000 προϊόντα τεχνολογίας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Την τιμητική τους έχουν οι τηλεοράσεις, στις οποίες θα βρούμε εκπτώσεις έως και 58%. Εμείς ξεχωρίσαμε δύο UHD Smart TV, όλες μοντέλα του 2019, στις 43″ και 50″.

Οι λόγοι είναι αφενός λόγω της αρκετά χαμηλότερης τιμής από όλα τα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα, και αφετέρου λόγω των καλών αξιολογήσεων που έχουν αποσπάσει από τους χρήστες. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Οι δύο Smart TV που αξίζουν την προσοχή μας είναι οι ακόλουθες. Η εκπτωτική προσφορά ισχύει έως 29/02.

Hitachi 43″ Ultra HD 4K LED Smart – €269

LG 55″ Smart LED Ultra HD HDR – €419

Εκπτώσεις στη Media Markt & 5 χρόνια εγγύηση

Παραδοσιακά, η Media Markt ξεκίνησε τις εκπτώσεις αρκετές ημέρες νωρίτερα. Θα βρούμε προσφορές σε χαμηλές τιμές και με πέντε χρόνια εγγύηση σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει η επιχείρηση. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Όμως, αν δείτε κάποιο προϊόν που θέλετε, μην το καθυστερήσετε, γιατί ο χρόνος τελειώνει και τα αποθέματα είναι περιορισμένα.

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο λευκές συσκευές λόγω της αρκετά χαμηλότερης τιμής από όλα τα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα και της πενταετούς εγγύησης που προσφέρει το κατάστημα.

Οι δύο συσκευές που αξίζουν την προσοχή μας είναι οι ακόλουθες. Η εκπτωτική προσφορά ισχύει έως 29/02.

Πλυντήριο BOSCH WAT24368GR – €399

Ψυγειοκαταψύκτης MORRIS T 71305 CAP – €319

Εκπτώσεις στο e-shop.gr – Οθόνες PC

Στο e-shop.gr θα βρούμε συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε εκπτωτική προσφορά. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Μπορούμε φυσικά να επιλέξουμε επιμέρους κατηγορίες, όπως υπολογιστές ή hardware, για ομαδοποιημένα αποτελέσματα ανά είδος.

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο οθόνες PC, καθώς έχουνε αρκετά χαμηλότερη τιμή από όλα τα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα, αλλά και καλές αξιολογήσεις που έχουν αποσπάσει από τους χρήστες.

Οι δύο οθόνες που αξίζουν την προσοχή μας είναι οι ακόλουθες. Η εκπτωτική προσφορά ισχύει έως 29/02.

SAMSUNG 22” LED FHD – €79,90

LG 22” IPS LED FHD – €101,90

Εκπτώσεις στο Telemarketing Store έως -80%

Το Telemarketing προσφέρει έκπτωση 80% σε διάφορα είδη. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo. Οι εκπτωτικές προσφορές ισχύουν έως το Σάββατο 29/02.

Ένδυση – Τελευταίες Εκπτώσεις -80%

Factory Outlet: Τελευταίες εκπτώσεις έως -80% (από 21/02 έως 29/02). Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Delikaris Sport: Έκπτωση έως -70% σε αθλητικά είδη και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Pink Woman: Έκπτωση έως -70% σε γυναικεία ρούχα και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Migato: Εκπτώσεις -50% σε όλα τα προϊόντα (από 06/02 έως 29/02). Εξαιρούνται τα new arrivals SS20 & τα αξεσουάρ. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Είδη Σπιτιού

Stark Stores: Τελευταίες εκπτωτικές προσφορές σε διάφορα είδη οικιακής χρήσης. Επιπλέον, κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo. Ισχύουν έως το Σάββατο 29/02.

24home.gr: Εκπτώσεις έως -50% σε είδη διακόσμησης, κουζίνας, και μπάνιου, και έως -60% σε λευκά είδη (από 15/01 έως 29/02). Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Spitishop: Εκπτώσεις έως -60% (από 13/01 έως 29/02). Επιπλέον, έκπτωση -10% με την εγγραφή στο newsletter και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Symmetry Living: Εκπτώσεις έως -50% (από 10/01 έως 29/02). Επιπλέον, δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Mageco: Εκπτώσεις έως -60% (από 13/01 έως 29/02).  Επιπλέον, έκπτωση -5% με την εγγραφή στο newsletter και επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Προϊόντα ομορφιάς

Zoniou: Εκπτώσεις έως -60% σε επώνυμα αρώματα, αρωματικά Sticks, και αρωματικά κεριά (από 13/01 έως 29/02).  Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων διαμέσου του Pigogo.

Εσείς πετύχατε κάποια καλή έκπτωση της τελευταίας στιγμής?

Αν βρήκατε κάτι που χρειαζόσασταν σε καλή τιμή στις εκπτώσεις της τελευταίας εβδομάδας του Φεβρουαρίου, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps