Home » Software » Παιχνίδια » Fortnite Top Secret, Animal Crossing: New Horizons, Diablo Anime
GamingSteps#20200222 - Fortnite Top Secret, Animal Crossing: New Horizons, Diablo Anime

Fortnite Top Secret, Animal Crossing: New Horizons, Diablo Anime

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Την εβδομάδα που πέρασε ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν του Chapter 2 στο Fortnite και έχει ως θέμα την κατασκοπεία. Η Nintendo πραγματοποίησε το Animal Crossing: New Horizons Direct στο οποίο αποκάλυψε τα πάντα για τον νέο τίτλο του δημοφιλούς franchise. Φαίνεται ότι η Blizzard σχεδιάζει τη δημιουργία δύο νέων τηλεοπτικών σειρών που θα είναι βασισμένες στο Overwatch και το Diablo.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η δεύτερη σεζόν του Chapter 2 στο Fortnite είναι live

Η πρώτη σεζόν του Chapter 2 στο Fortnite φάνηκε ατελείωτη ακόμα και στους πιο φανατικούς οπαδούς του παιχνιδιού. Ωστόσο, έφτασε επίσημα στο τέλος της και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν, η οποία ονομάζεται “Top Secret”.

Η νέα σεζόν εισάγει αρκετά στοιχεία τα οποία έχουν άμεση σχέση με δύο νέες φατρίες, τις Ghost και Shadow, που έχουν πάρει τον έλεγχο του νησιού. Οι δύο νέες φατρίες φέρνουν μαζί τους αρκετές νέες τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων και τα κρησφύγετά τους.

Οι αποστολές της θα έχουν όλες ως θέμα την κατασκοπεία. Θα ζητούν από τους παίκτες να ολοκληρώσουν στόχους, όπως το να διεισδύσουν στις βάσεις του εχθρού ή να εξοντώσουν εγκληματίες. Επιπλέον, όλες οι αποστολές δίνουν ως αμοιβή ισχυρά και μοναδικά όπλα.

Μία σεζόν με τέτοια θεματολογία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί πλήρης χωρίς gadget εμπνευσμένα από τη ζωή του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών, του 007. Μερικά μόνο παραδείγματα είναι οι νάρκες εγγύτητας και οι χειροβομβίδες αντιπερισπασμού.

GamingSteps#20200222 - Fortnite Top Secret, Animal Crossing: New Horizons, Diablo Anime

Επίσης, προστέθηκαν στο παιχνίδι μυστικά περάσματα, κάμερες ασφαλείας, και αυτόματοι αμυντικοί πύργοι. Επιπλέον, η Epic Games πρόσθεσε μηχανισμούς απόκρυψης που επιτρέπουν στους παίκτες να περνούν απαρατήρητοι από τους αντιπάλους.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο στον κόσμο των κατασκόπων είναι η απόσπαση πληροφοριών. Όταν ο παίκτης σκοτώνει έναν αντίπαλο, θα μπορεί να παίρνει από αυτόν πληροφορίες για τις μυστικές τοποθεσίες του χάρτη.

Το Battle Pass της σεζόν ξεκλειδώνει αρκετά skin, μερικά από τα οποία είναι τα Meowscles, Midas, Maya, και TNTina. Ολοκληρώνοντας τις αποστολές, όσοι παίκτες έχουν πληρώσει το Battle Pass θα λάβουν επιπλέον παραλλαγές των παραπάνω skin.

Τέλος, στο trailer του Battle Pass κάνει την εμφάνισή του ο Deadpool, ως ένα συλλεκτικό skin για το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακόμη πώς οι παίκτες θα μπορούν να το αποκτήσουν.

Τα πάντα για το Animal Crossing: New Horizons

Η Nintendo πραγματοποίησε το Animal Crossing: New Horizons Direct στο οποίο αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τον νέο τίτλο του δημοφιλούς franchise.

Στο New Horizons ο παίκτης βρίσκεται σε ένα νησί από όπου ξεκινά την περιπέτειά του έχοντας μόνο μία σκηνή. Όπως σε κάθε τίτλο της σειράς, ο παίκτης φτιάχνει αντικείμενα, διακοσμεί τον δικό του χώρο, και γνωρίζει τα ζώα που κυκλοφορούν στο νησί.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο παίκτης επιλέγει ένα νησί και το ημισφαίριο στο οποίο θα ζει. Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή όπου κατοικεί ο παίκτης εξαρτώνται από το ημισφαίριο που θα επιλέξει.

Σε κάθε νησί μπορούν να ζουν μέχρι 8 παίκτες, ο καθένας με τη δική του σκηνή. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χωριστούν σε ομάδες και να εξερευνήσουν την τριγύρω περιοχή. Κάθε ομάδα έχει έναν αρχηγό τον οποίο ακολουθούν τα υπόλοιπα μέλη.

Στο local multiplayer μπορούν να συμμετέχουν έως 8 παίκτες από το ίδιο Nintendo Switch, ο καθένας με τον δικό του λογαριασμό.

Από την άλλη, στο online multiplayer υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής έως 4 παικτών στο ίδιο νησί, οι οποίοι χρησιμοποιούν κωδικό για να μπουν σε αυτό. Επιπλέον, κάθε παίκτης μπορεί να επισκέπτεται τα νησιά όπου ζουν οι φίλοι του.

Η Nintendo ανέπτυξε τη λειτουργία Nook Link για τη mobile εφαρμογή Switch Online. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, ο παίκτης σκανάρει ένα QR code και εισάγει στο New Horizons σχέδια από νησιά που διατηρεί σε παλαιότερα Animal Crossing παιχνίδια.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Animal Crossing: New Horizons είναι ότι ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει το νησί σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις.

Εκτός από το να προσθέτει διακοσμητικά αντικείμενα και να φυτεύει δέντρα, μπορεί να τροποποιεί το έδαφος ώστε να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό νησί. Με τη νέα αυτή δυνατότητα, ο παίκτης μπορεί να καταστρέφει βράχια, να δημιουργεί ποτάμια, και άλλα.

Στο Animal Crossing: New Horizons ο παίκτης μπορεί να μετατρέψει το έρημο νησί του σε έναν πολύβουο παράδεισο. Όσο ο παίκτης αναπτύσσει τη γη του, τόσο περισσότεροι νέοι κάτοικοι κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί.

Οι νέοι κάτοικοι κατασκευάζουν νέες εγκαταστάσεις και κτίρια, όπως ένα μουσείο, ένα κατάστημα επίπλων, ένα ραφείο, και πολλά άλλα.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ειδικό νησί που ονομάζεται Photopia. Σε αυτό το νησί ο παίκτης μπορεί να φωτογραφίζει τις φιγούρες και τις κάρτες Amiibo που είχε αγοράσει για το Animal Crossing: Amiibo Festival.

Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει τον συγχρονισμό των saves στον λογαριασμό του παίκτη. Ωστόσο, η Nintendo αναπτύσσει μία υπηρεσία που θα επιτρέπει την επαναφορά των δεδομένων του χρήστη σε περίπτωση που καταστραφεί η κονσόλα του ή τη χάσει.

Επιπλέον, η Nintendo θα προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς των saves από το ένα Switch στο άλλο. Και οι δύο υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες αργότερα μέσα στο έτος.

Το Animal Crossing: New Horizons θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου του 2020. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη και η τιμή του παιχνιδιού είναι 59,99€.

Σειρά κινούμενων σχεδίων Overwatch και Diablo anime

Η Blizzard κυκλοφορεί κατά καιρούς cinematic βίντεο που παρουσιάζουν την ιστορία των παιχνιδιών της και των ηρώων τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει δύο νέες τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στο Overwatch και το Diablo.

Ο αντιπρόεδρος της Blizzard, Nick van Dyk, είναι υπεύθυνος για τα κινηματογραφικά προϊόντα που σχετίζονται με τα παιχνίδια της εταιρείας. Πρόσφατα, ο Dyk πρόσθεσε στο LinkedIn προφίλ του δύο καταχωρήσεις που αναφέρονται στο Overwatch και το Diablo.

Σχετικά με τη σειρά του Diablo, ο Dyk αναφέρει ότι θα είναι ένα νέο anime βασισμένο στο γνωστό franchise. Ο σχεδιασμός της σειράς έχει ξεκινήσει ήδη και όταν η παραγωγή ολοκληρωθεί, το anime θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Από την άλλη, η εταιρεία ετοιμάζει μία κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων με θέμα το σύμπαν και τους ήρωες του Overwatch. Ο Dyk δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη σειρά.

Η Blizzard ετοιμάζει την κυκλοφορία των Diablo 4 και Overwatch 2, οπότε η δημιουργία σειρών που είναι βασισμένες στα δύο franchise θα βοηθούσε στην προώθηση των παιχνιδιών.

Παρά το γεγονός ότι ο Dyk αποκάλυψε τη δημιουργία των δύο σειρών, τόσο η Blizzard όσο και το Netflix δεν έχουν επιβεβαιώσει τις παραπάνω πληροφορίες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 23 με 29 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200222 - Fortnite Top Secret, Animal Crossing: New Horizons, Diablo Anime

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 23 και 29 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

24 Φεβρουαρίου

  • MathLand – στο Nintendo Switch

25 Φεβρουαρίου

  • Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Neverwinter: Infernal Descent – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Samurai Shodown – στο Nintendo Switch
  • Two Point Hospital – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Dota Underlords – σε PC, Android, και iOS
  • Wasteland Remastered – σε Xbox One και PC
  • Dragon Quest of the Stars – σε Android και iOS
  • Space Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash! – στο PlayStation 4

26 Φεβρουαρίου

  • Hero Must Die. Again – σε PlayStation 4 και PC
  • Yakuza 0 – στο Xbox One

27 Φεβρουαρίου

  • MouseCraft – στο Nintendo Switch
  • Overpass – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Hero Must Die. Again – στο Nintendo Switch

28 Φεβρουαρίου

  • One Punch Man: A Hero Nobody Knows – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Rune Factory 4 Special – στο Nintendo Switch
  • Metro Redux – στο Nintendo Switch
  • Bloodroots – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Romance of the Three Kingdoms XIV – σε PlayStation 4 και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Indie Hits Sale

Αυτή την εβδομάδα, το Humble Bundle μας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα indie παιχνίδια. Στο Indie Hits Sale θα βρούμε ποικιλία τίτλων και προσφορές που αγγίζουν το -90%.

Overcooked Series -75%

Τα Overcooked είναι μία σειρά χαλαρών co-op παιχνιδιών, χωρίς καθόλου βία. Ταυτόχρονα, διαθέτουν τον απαραίτητο βαθμό δυσκολίας ώστε να μας κρατούν κολλημένους για ώρες.

Τόσο στο Overcooked, όσο και στο Overcooked! 2, διαχειριζόμαστε ένα επιτυχημένο εστιατόριο και στόχος μας είναι να σερβίρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πιάτα. Επιπλέον, μπορούμε να παίξουμε είτε μόνοι μας, είτε σε συνεργασία με έως τρεις ακόμη παίχτες.

Το Overcooked κυκλοφόρησε το 2016. Στον βασικό τίτλο θα βρούμε 30 επίπεδα και το “Overcooked – The Lost Morsel DLC” προσθέτει στο παιχνίδι έξι επιπλέον επίπεδα, έξι νέους σεφ, καινούργιο χάρτη, και νέο όχημα.

Το Overcooked! 2 κυκλοφόρησε το 2018 και η σημαντικότερη διαφορά που έχει από τον προκάτοχό του είναι ο μηχανισμός πετάγματος. Πλέον, μπορούμε να ρίχνουμε κατευθείαν τις πρώτες ύλες στις επιφάνειες κοπής, στα τηγάνια, ακόμη και στα χέρια του συμπαίκτη μας.

Κατά τα άλλα, το Overcooked! 2 έχει περισσότερους σεφ για να επιλέξουμε, τον Βασιλιά Κρεμμύδι να μας αφηγείται την ιστορία, και πάνω από 40 επίπεδα.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει για το Overcooked! 2 πέντε DLC. To “Overcooked! 2 – Too Many Cooks Pack” προσθέτει στο παιχνίδι πέντε νέους σεφ.

Τα “Surf ‘n' Turf”, “Campfire Cook Off”, “Night of the Hangry Horde”, και “Carnival of Chaos”, προσθέτουν στο παιχνίδι νέους σεφ, καινούργια επίπεδα, νέες συνταγές, επιπλέον υλικά, και πολλά ακόμη στοιχεία.

Τέλος, αν μας αρέσει πολύ η σειρά Overcooked, μπορούμε να αγοράσουμε το “Overcooked! 2: Season Pass”, το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι.

The Escapists Series -75%

Στα The Escapists, ως παίκτης αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός φυλακισμένου, ο οποίος πρέπει να δραπετεύσει από μία σειρά φυλακών με αυξανόμενο επίπεδο δυσκολίας. Κάθε φορά που δραπετεύουμε από μία φυλακή, ξεκλειδώνουμε την επόμενη.

https://youtu.be/EDY2BCtxK2I

Εκτός από τον βασικό τίτλο του “The Escapists”, μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει και πέντε DLC, τα οποία προσθέτουν στο παιχνίδι νέες φυλακές, αντικείμενα, και πολλά ακόμη.

Ο δεύτερος τίτλος της σειράς είναι το “The Escapists 2”, το οποίο διαφέρει κυρίως σε ένα μόνο στοιχείο. Μας επιτρέπει να παίζουμε μαζί με άλλους παίκτες.

Πέραν του βασικού τίτλου, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα DLC, τα οποία προσθέτουν στο παιχνίδι νέες φυλακές, αντικείμενα, και πολλά ακόμη.

Τέλος, πέραν τον βασικών παιχνιδιών, κυκλοφόρησε και ένα spin-off, το “The Escapists: The Walking Dead”, το οποίο συνδυάζει το βασικό gameplay των The Escapists με τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες, και το θέμα των βιβλίων κόμικ “The Walking Dead”.

Cuphead -25%

To Cuphead κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017, και έχει σαρώσει ταμεία και κριτικές.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος shooter παιχνιδιού, που χαρακτηρίζεται ως run and gun. Ο Cuphead με τον αδερφό του, Mugman, παλεύουν με ατελείωτα bosses, γιατί απλά χρωστούν στον διάβολο και πρέπει να τον ξεχρεώσουν.

Τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν βαθιά επιρροή από τα κινούμενα σχέδια του Walt Disney της δεκαετίας του ‘30. Επίσης, το παιχνίδι είναι γνωστό για την ακραία του δυσκολία, και για να το τερματίσει κανείς θα πρέπει να πεθάνει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες φορές.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020

Το Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020 του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 2,79€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Guns, Gore & Cannoli
  • Bomber Crew – Deluxe Edition
  • Clustertruck
  • Guts and Glory
  • Smoke and Sacrifice
  • Siralim 3
  • SpeedRunners
  • Party Hard
  • Stronghold Crusader HD
  • Caveblazers
  • Tropico 4: Steam Special Edition
  • Hero of the Kingdom III
  • SEUM: Speedrunners from Hell
  • Punch Club
  • I am not a Monster: First Contact
  • Beholder

Idea Factory Bundle

Με το Idea Factory Bundle του Fanatical περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της Idea Factory. Στο συγκεκριμένο bundle θα βρούμε τρεις διαφορετικές επιλογές πακέτων ή τρία διαφορετικά tier, όπως τα ονομάζει το Fanatical.

Πληρώνοντας 1,09€ παίρνουμε το Fairy Fencer F, το Monster Monpiece, και το Moero Chronicle.

Με 5,49€ προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα το Fairy Fencer F Advent Dark Force, το Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart, και το Megadimension Neptunia VII Digital Deluxe Edition.

Τέλος, με 11,09€ παίρνουμε επιπλέον το Record of Agarest War Marriage – Deluxe Bundle και το MegaTagmension Blanc Deluxe Edition.

Leisure Suit Larry Bundle

Με το Leisure Suit Larry Bundle του Fanatical αγοράζουμε τη βασική σειρά παιχνιδιών “Leisure Suit Larry” με μόλις 1,99€. Τα Leisure Suit Larry είναι μία σειρά περιπετειών για ενήλικες, που αφορούν την πολυτάραχη ζωή του Larry Laffer.

Το πακέτο περιέχει τους ακόλουθους τίτλους της σειράς:

  • Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 – Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail
  • Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude Uncut and Uncensored

Η πραγματική αξία όλων των παιχνιδιών που περιέχει το πακέτο είναι 33,93€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Assassin's Creed Syndicate και το Faeria στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το “Assassin's Creed Syndicate” και το “Faeria”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2015 και είναι μία περιπέτεια δράσης με stealth στοιχεία και το δεύτερο είναι ένα CCG turn-based παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Assassin's Creed Syndicate και το Faeria, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps