Home » Software » Παιχνίδια » Warcraft 3: Reforged, Ubisoft AAA Παιχνίδια, Ρεκόρ Χρηστών Steam
GamingSteps#20200208 - Warcraft 3: Reforged, Ubisoft AAA Παιχνίδια, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Warcraft 3: Reforged, Ubisoft AAA Παιχνίδια, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Warcraft 3: Reforged κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου, έναν και πλέον χρόνο μετά την ανακοίνωσή του. Οι παίκτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο του παιχνιδιού και η Blizzard αναγκάστηκε να προσφέρει άμεση επιστροφή χρημάτων. Το Steam έκανε νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών, πλησιάζοντας τα 19 εκατομμύρια. Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει πέντε νέα AAA παιχνίδια μέχρι τις αρχές του 2021.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Warcraft 3: Reforged απέτυχε ως remaster

Κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2018, η Blizzard παρουσίασε το trailer του Warcraft 3: Reforged. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου, έναν και πλέον χρόνο μετά την ανακοίνωσή του.

Οι περισσότεροι οπαδοί του Warcraft 3 δεν ικανοποιήθηκαν με το τελικό προϊόν που πήραν στα χέρια τους. Ο βασικότερος λόγος ήταν διότι το Warcraft 3: Reforged διέφερε κατά πολύ με το παιχνίδι που παρουσίασε η Blizzard στη BlizzCon 2018.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Warcraft 3: Reforged να λάβει στο Metacritic τη χαμηλότερη βαθμολογία που έχουμε δει ποτέ. Πάνω από 26.000 χρήστες βαθμολόγησαν κατά μέσο όρο το παιχνίδι με 0.5 στα 10.

Η Blizzard ανταποκρίθηκε στα παράπονα των χρηστών και δήλωσε ότι σύντομα θα προσθέσει στο παιχνίδι διάφορα χαρακτηριστικά, τα οποία απουσιάζουν. Ένα από τα στοιχεία που λείπουν είναι οι remastered κινηματογραφικές σκηνές.

Η εταιρεία ανέφερε ότι αποφάσισε να αφαιρέσει τις σκηνές αυτές ώστε να διατηρήσει το “αληθινό πνεύμα” του αρχικού Warcraft 3. Κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες.

Τελικά, η Blizzard ανακοίνωσε ότι αλλάζει την πολιτική επιστροφής χρημάτων αποκλειστικά για το Warcraft 3: Reforged. Ως εταιρεία, θέλει οι παίκτες να αισθάνονται ότι το παιχνίδι προσφέρει την εμπειρία που επιθυμούσαν.

Συνήθως, όταν κάποιος θέλει να του επιστραφούν τα χρήματα που πλήρωσε για ένα παιχνίδι, πρέπει να κάνει αίτηση υποστήριξης. Έπειτα, η Blizzard ελέγχει πότε αγόρασε το παιχνίδι, πόσες ώρες έχει παίξει, και διάφορα άλλα στοιχεία.

Μετά τους απαραίτητους ελέγχους, και εφόσον η εταιρεία κρίνει ότι πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ο χρήστης παίρνει τα χρήματα του πίσω.

Στην περίπτωση του Warcraft 3: Reforged, ο χρήστης χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα που δημιούργησε η εταιρεία. Μόλις ο χρήστης αιτηθεί επιστροφή χρημάτων, γίνεται έλεγχος αν έχει όντως αγοράσει το παιχνίδι και η εταιρεία επιστρέφει άμεσα τα χρήματα.

Το Steam έκανε νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών

Η τελευταία φορά που το Steam έκανε ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών ήταν στις 6 Ιανουαρίου του 2018. Εκείνη την ημέρα, οι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες της πλατφόρμας ξεπέρασαν τα 18,5 εκατομμύρια.

Δύο χρόνια μετά, το Steam έκανε νέο ρεκόρ σημειώνοντας 18.801.944 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες.

Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από την ιστοσελίδα SteamDB, η οποία καταγράφει τα στατιστικά στοιχεία του Steam και των παιχνιδιών που φιλοξενεί.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, αν και οι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες του Steam αυξήθηκαν, δεν ισχύει το ίδιο για τα παιχνίδια της πλατφόρμας.

Το 2018, το ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών σε ένα μόνο παιχνίδι ήταν περίπου 7 εκατομμύρια. Σήμερα, το ρεκόρ αυτό έχει μειωθεί κατά 1,2 εκατομμύρια και πλέον είναι περίπου 5,8 εκατομμύρια.

GamingSteps#20200208 - Warcraft 3: Reforged, Ubisoft AAA Παιχνίδια, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Η πλατφόρμα κατάφερε να αγγίξει αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ χάρη σε μία σειρά από αξιόλογους και δημοφιλείς τίτλους. Τα πέντε κορυφαία παιχνίδια, όσον αφορά τους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, είναι τα παρακάτω:

Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει πέντε νέα AAA παιχνίδια

Η Ubisoft είχε αναφέρει παλαιότερα την κυκλοφορία πέντε νέων AAA παιχνιδιών, μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος. Τότε, η εταιρεία είχε πει ότι όλοι οι τίτλοι θα κυκλοφορήσουν τόσο για τις τρέχουσας γενιάς όσο και για τις επόμενης γενιάς κονσόλες.

Επίσης, η εταιρεία είχε αποκαλύψει ότι οι τρεις από του πέντε τίτλους θα είναι τα Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, και Gods & Monsters. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε το ποια θα είναι τα άλλα δύο παιχνίδια.

Πρόσφατα, η Ubisoft πραγματοποίησε μία συνάντηση με επενδυτές και αναλυτές της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η εταιρεία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα της παιχνίδια.

Αρχικά, ανέφερε ότι οι τρεις από τους πέντε τίτλους θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Από την άλλη, τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια θα βγουν στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Έπειτα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι οι δύο τίτλοι των οποίων δεν έχει αποκαλύψει τα ονόματα θα αποτελούν νέες προσθήκες σε δύο από τα μεγαλύτερα franchises της.

Ο δημοσιογράφος του Kotaku, Jason Schreier, δήλωσε ότι τα δύο αυτά παιχνίδια θα ανήκουν στις σειρές Assassin's Creed και Far Cry. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι γνωστός για την εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύει.

Τέλος, η Ubisoft δεν αποκάλυψε ποια από τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 και ποια στις αρχές του 2021.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 9 με 15 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200208 - Warcraft 3: Reforged, Ubisoft AAA Παιχνίδια, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 9 και 15 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

11 Φεβρουαρίου

  • Yakuza 5: The Yakuza Remastered Collection – στο PlayStation 4
  • The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition – στο PlayStation 4
  • Ori and the Will of the Wisps – σε Xbox One και PC

13 Φεβρουαρίου

  • Necronator: Dead Wrong – σε PC
  • Daemon X Machina – σε PC
  • Florence – σε Nintendo Switch και PC
  • Azur Lane: Crosswave – σε PlayStation 4 και PC

14 Φεβρουαρίου

  • Best Friend Forever – σε Nintendo Switch και PC
  • Darksiders Genesis – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Dreams – στο PlayStation 4
  • Street Fighter V: Champion Edition – σε PlayStation 4 και PC
  • Table Manners – σε PC
  • Snack World: The Dungeon Crawl Gold – στο Nintendo Switch
  • Warriors Orochi 4 Ultimate – σε Nintendo Switch και PlayStation 4

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Simulator Sale

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle έχει αφιέρωμα στα παιχνίδια προσομοίωσης. Η ποικιλία των παιχνιδιών που προσφέρει είναι μεγάλη και η έκπτωση σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει το 80%.

Plague Inc: Evolved -60%

Το Plague Inc. είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στρατηγικής και προσομοίωσης στον κόσμο. Ο παίκτης διαχειρίζεται την εξάπλωση ενός ιού και έχει ως στόχο να μολύνει τον παγκόσμιο πληθυσμό πριν οι επιστήμονες καταφέρουν να βρουν θεραπεία.

Η έκδοση του παιχνιδιού για PC και κονσόλες ονομάζεται Plague Inc: Evolved. Μία από τις κύριες διαφορές αυτού του τίτλου με τις άλλες εκδόσεις είναι το co-op mode, στο οποίο δύο παίκτες προσπαθούν να μολύνουν τον πλανήτη με δύο διαφορετικούς ιούς.

Motorsport Manager -80%

Το Motorsport Manager είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης που δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού να διαχειριστούν τη δική τους ομάδα.

Στο Motorsport Manager ο παίκτης προσλαμβάνει οδηγούς, κατασκευάζει και αναβαθμίζει αυτοκίνητα, και έχει ως βασικό σκοπό να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition -70%

Το DiRT Rally 2.0 είναι ο τελευταίος τίτλος μιας εκ των πιο επιτυχημένων παιχνιδιών αγώνων εκτός δρόμου.

Η σειρά ξεκίνησε το 1998 με το “Colin McRae Rally”, και πρώτη φορά είδαμε τον όρο Dirt το 2007 με το “Colin McRae: Dirt”. Το 2019 κυκλοφόρησε το “DiRT Rally 2.0” με πλούσιο περιεχόμενο, που προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020

Το Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020 του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle: February 2020 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 2,79€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 5,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Guns, Gore & Cannoli
  • Bomber Crew – Deluxe Edition
  • Clustertruck
  • Guts and Glory
  • Smoke and Sacrifice
  • Siralim 3
  • SpeedRunners
  • Party Hard
  • Stronghold Crusader HD
  • Caveblazers
  • Tropico 4: Steam Special Edition
  • Hero of the Kingdom III
  • SEUM: Speedrunners from Hell
  • Punch Club
  • I am not a Monster: First Contact
  • Beholder

All Stars 12 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 8 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 12 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 108,92€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 2,19€.

Αγοράζοντας το All Stars 12 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • The Testament of Sherlock Holmes
  • Medieval Kingdom Wars
  • Devil Daggers
  • River City Ransom: Underground
  • Eador. Imperium
  • Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
  • Yet Another Zombie Defense HD
  • Republique

Cursed Bundle

Αν μας αρέσουν οι point and click περιπέτειες, τότε το Cursed Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Αγοράζοντας το Cursed Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Midnight Mysteries: Salem Witch Trials
  • Midnight Mysteries 3: Devil on the Mississippi
  • Robinson Crusoe and the Cursed Pirates
  • Adventures of Robinson Crusoe
  • Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena
  • Samantha Swift and the Golden Touch
  • Angelica Weaver: Catch Me When You Can
  • Pickers
  • The Fool

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 93,91€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 2,69€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Carcassonne και το Ticket to Ride στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το “Carcassonne” και το “Ticket to Ride”. Πρόκειται για δύο ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια, εκ των οποίων το πρώτο κυκλοφόρησε το 2017 και το δεύτερο το 2008.

Για να πάρουμε δωρεάν το Carcassonne και το Ticket to Ride, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps